- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.031
- 158
Piercingle kapatırdın o iziKeşke öyle olsa..Benim göbek fıtığına genel cerrah doktoruda,plastik cerrahda kesili ameliyat dedi.Endoskopi yöntemi ile olmazmışFıtıgın büyüklüğüne ve yerine göre karar veriliyormuş kesi ile yada endoskopi olacagı..
12 Senelik fıtık benimkisi..
Kız yok... Bayagı bildiğin düz enine bir keşiden bahsediyor doktorlar..Piercing ile olacak iş değil o..Piercingle kapatırdın o izi
Ama sen karninda çıksın bu arada istiyorsun. Anlıyorum seni. ;-)
Göbekdeliğinin içindemi yoksa aşağı doğrumu?Kız yok... Bayagı bildiğin düz enine bir keşiden bahsediyor doktorlar..Piercing ile olacak iş değil o..
Kesimi,fıtıkmı?Göbekdeliğinin içindemi yoksa aşağı doğrumu?
Kesi izi. Göbekdeliğinin etrafından olmicakmi yani, ben anlayamadım.
Ay evet piercingle kapatilacak iz degil. Ben göbekdeliği etrafı sandım. Peki tüm karın germelik derin varmı? Tüm karın germede baya deri gidiyor galiba.Eki Görüntüle 1306361 Bu şekilde canım..Fıtıga göre bu kesi uzayabiliyor..Benimkisi biraz daha uzun olurmuş..Bu yüzden mini karın germe ile yapılamıyor işte.Kesiyi biraz daha uzun açmam gerek dedi doktorum.Ultarsonda göbek fıtığı boyutuna göre karar veriliyor.
Ama ortada bir kesi değil,saklanabilir gizlenebilir..Külot içinde kalır..Göbek fıtığı izini nasıl saklarsın?Eki Görüntüle 1306376 Bu mini karin germe izi fitiktan daha buyuk bir iz
Bu kadında iyi bi kararmışEki Görüntüle 1306376 Bu mini karin germe izi fitiktan daha buyuk bir iz
evet ya bende olmak istiyorum boyle gorunce ama once lipoyu denemeden gecemicemBu kadında iyi bi kararmış
Yok işte.. Doktor çok çekti alttan,karnımı ölççtü alt üst olmak üzere.. Fazla bir deri gitmeyecek ama nasıl olacak nasıl edecek bilmiyorum valla..Çatlakta yok zaten..Ay evet piercingle kapatilacak iz degil. Ben göbekdeliği etrafı sandım. Peki tüm karın germelik derin varmı? Tüm karın germede baya deri gidiyor galiba.
O dogru canim kesi yeri farkli gercektenAma ortada bir kesi değil,saklanabilir gizlenebilir..Külot içinde kalır..Göbek fıtığı izini nasıl saklarsın?
Evet,birde o göbeğe piercing takmışBu kadında iyi bi kararmış
Arzum oyaliyorum seni ama bide bunu bilmek isterim. Tüm karın germede göbek deliğinin altında kalan tüm deri gidiyor biliyordum, yani eski göbekdeliği alta kadar geriliyor, yukarıdan yeni göbek deliği oyuluyor. Yani bi en azindan 7-8 cm deri gidiyor biliyordum. Yanlışmı ozaman?Yok işte.. Doktor çok çekti alttan,karnımı ölççtü alt üst olmak üzere.. Fazla bir deri gitmeyecek ama nasıl olacak nasıl edecek bilmiyorum valla..Çatlakta yok zaten..
Onu hesaplamaistim ben ya evet gercekten gobek deligi taaa asagi cekiliyo kesiliyo deriyleArzum oyaliyorum seni ama bide bunu bilmek isterim. Tüm karın germede göbek deliğinin altında kalan tüm deri gidiyor biliyordum, yani eski göbekdeliği alta kadar geriliyor, yukarıdan yeni göbek deliği oyuluyor. Yani bi en azindan 7-8 cm deri gidiyor biliyordum. Yanlışmı ozaman?
Valla benim o kadar deri çıkmaz sanmam yani..Aklımada geldi o,eski göbek deliğim ne olacak bu durumda..Eski yer,yani şimdiki yeri normalde yukarıda duruyor bence..Alttan çekilince daha iyi duruyor.Bence onarma yapıp eski yerine tekrar dikilse iyi olur..Arzum oyaliyorum seni ama bide bunu bilmek isterim. Tüm karın germede göbek deliğinin altında kalan tüm deri gidiyor biliyordum, yani eski göbekdeliği alta kadar geriliyor, yukarıdan yeni göbek deliği oyuluyor. Yani bi en azindan 7-8 cm deri gidiyor biliyordum. Yanlışmı ozaman?
Anlamadin canim sen hani gererken gobek deligi de ordan kopacak ve deride bir delik oluyo ee haliyle o delikli deri kesilmesi gerekiyor ve ustten gerilmis deriye baska bir delik aciyorlar .. Ve yeniden bir gobek yapiyorlarValla benim o kadar deri çıkmaz sanmam yani..Aklımada geldi o,eski göbek deliğim ne olacak bu durumda..Eski yer,yani şimdiki yeri normalde yukarıda duruyor bence..Alttan çekilince daha iyi duruyor.Bence onarma yapıp eski yerine tekrar dikilse iyi olur..
Benim dediğim gibimi aslı tüm karın germe?Valla benim o kadar deri çıkmaz sanmam yani..Aklımada geldi o,eski göbek deliğim ne olacak bu durumda..Eski yer,yani şimdiki yeri normalde yukarıda duruyor bence..Alttan çekilince daha iyi duruyor.Bence onarma yapıp eski yerine tekrar dikilse iyi olur..
Bende öyle düşündüm. Bildiğimden değil. Bilenler bilgilendirsin bizi.Anlamadin canim sen hani gererken gobek deligi de ordan kopacak ve deride bir delik oluyo ee haliyle o delikli deri kesilmesi gerekiyor ve ustten gerilmis deriye baska bir delik aciyorlar .. Ve yeniden bir gobek yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?