Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.

Bence kötü düsünmeyin Amalyat daha cok yeni göbek Bana düz gibi geldi ve lipo yapilmadiysa, kendiniz de bi Kac Kilo verirseniz cok Güzel olacak Iyi düsünün Iyi olsun

Yanlara dogru genis ve damla seklinde asagi dogru bicimliydi alttan ustten yandan yag aalarak sekilllenddirdi yag bacakti ama bu aameliyatla olmiyomus yatmaktan erir diye yapmadi sekil verdi sadece

Anladim Cnm gayet hos olmus
Benim malesef ne yanda ne üste nede bende yag var, Yoksa bende düsünürdüm

Anladim Cnm gayet hos olmus
Benim malesef ne yanda ne üste nede bende yag var, Yoksa bende düsünürdüm
Doktorumum asil plani etrafindaki yagi alip popoya basip brezilya poposu yapmakti ama bu islem karin germe ile birlikte olmuyormus ikinci islemi de ven istemedim oyuzden boyle yapti

Kizlar yandan popo ve karnimin halinin fotosu ile gogsumu de attim. Nolur acik konusin üzülmem kotu olmussa soyleyin heniz yolun basindayken duzelttiriyim

Kizlar bugun kontrole gittim nantlar cikti cok mutluyum. Yeni fotolar attim yorumlarunizi dusuncelerinizi bekliyorum

Merhaba, doktoru öğrenebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim

Canım çok da net değil fotoğraf burdan bakınca asimetrik görünüyor duruşundan mı kaynaklı anlayamadım daha yakından çekip sayfanda paylaşmayı bir dene istersen tam genital üstündede kalın bir dikiş hattı var gibi görünüyor aydınlık ortamda missblue gibi karşıdan birine çektirirsen çok süper olur

Bu kimin sonucu ???

Canim sayfamda paylaşamıyorum ise başlayınca ancak hayır gerçekten asimetrik bir kesim ve henüz çok ödemli biraz toparlanayimda inşallah düzgün resim atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…