- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
Cnm midem gitti en azından ödemde gidince daha güzel olur inşallah bide kilo vericem 4 kilo ancak duzelirGördüm canım. Lipo önemli. Ama henüz ödem var
3 çocuk karnı cnm biri ikiz zaten diğeride 4 kilonun üstünde doğmuştu çok sukir yani birazı düzelmesi gerekiyordu karnımın.Tabiki çok güzel olacak. Kilo vermek şu aşamada çok kolay oluyor.
Yanlara dogru genis ve damla seklinde asagi dogru bicimliydi alttan ustten yandan yag aalarak sekilllenddirdi yag bacakti ama bu aameliyatla olmiyomus yatmaktan erir diye yapmadi sekil verdi sadeceCnm popo ya Nasil bi islem oldu ?
Benim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.
Yanlara dogru genis ve damla seklinde asagi dogru bicimliydi alttan ustten yandan yag aalarak sekilllenddirdi yag bacakti ama bu aameliyatla olmiyomus yatmaktan erir diye yapmadi sekil verdi sadece
Canim boyle disunmek icin henuz cok erken vak millet 3 ay oldu daha tam sekil oturmadi diyolarBenim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.
Bende acayip iatah acildi yaa sinir oluyom kendime acayip yeme istegi var nirmalde oyle degilimTabiki çok güzel olacak. Kilo vermek şu aşamada çok kolay oluyor.
Doktorumum asil plani etrafindaki yagi alip popoya basip brezilya poposu yapmakti ama bu islem karin germe ile birlikte olmuyormus ikinci islemi de ven istemedim oyuzden boyle yaptiAnladim Cnm gayet hos olmus
Benim malesef ne yanda ne üste nede bende yag var, Yoksa bende düsünürdüm
Canim album yapmayanlari izlemeye almiyoruz. Sende jendine ameliyat oncesi gibi albim yaparsan aliriz izlemeyeMiss blue benide izlemeye alır mısın? Merak ettim
Merhaba, doktoru öğrenebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederimmerhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Merhaba, ameliyatı nerde kime oldun ?Çok uzun bir süreymiş.belimi kopmuş gibi hissediyorum yatıp uyumakta çok zor.
Canım çok da net değil fotoğraf burdan bakınca asimetrik görünüyor duruşundan mı kaynaklı anlayamadım daha yakından çekip sayfanda paylaşmayı bir dene istersen tam genital üstündede kalın bir dikiş hattı var gibi görünüyor aydınlık ortamda missblue gibi karşıdan birine çektirirsen çok süper olur
Bu kimin sonucu ???Canım çok da net değil fotoğraf burdan bakınca asimetrik görünüyor duruşundan mı kaynaklı anlayamadım daha yakından çekip sayfanda paylaşmayı bir dene istersen tam genital üstündede kalın bir dikiş hattı var gibi görünüyor aydınlık ortamda missblue gibi karşıdan birine çektirirsen çok süper olur
Canim sayfamda paylaşamıyorum ise başlayınca ancak hayır gerçekten asimetrik bir kesim ve henüz çok ödemli biraz toparlanayimda inşallah düzgün resim atarım.Canım çok da net değil fotoğraf burdan bakınca asimetrik görünüyor duruşundan mı kaynaklı anlayamadım daha yakından çekip sayfanda paylaşmayı bir dene istersen tam genital üstündede kalın bir dikiş hattı var gibi görünüyor aydınlık ortamda missblue gibi karşıdan birine çektirirsen çok süper olur
Bu benim canım hayal kırıklığım asimetrik sonucum.Bu kimin sonucu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?