Kirkma canim 2 jafta bile rahatlukla ise gidersin. Agri sizi hiiiic olmaz. Endiselenme evi supururken zorlanabilirsin ama dikkat et suourgeyi dusuk hizda kullan. Ben suan kıslık hazirliklarla ugrasiyorum iyuzden girememdimNe güzel 3 haftada işe dönebilirim inşallah daha fazla izin rapor alamam çünkü önce hayırlısıyla bi çıkayım ameliyattan tarih yaklaştıkça korku sarmaya başladı annem 4 gün kalabilecek yanımda oğlum var 8.5 yaşında umarım ev işleri ve onun bakımıyla ilgili işleri yapabilirim 4 gün sonra teşekkürler desteğiniz için duygusallaştım birden gerçekten bu forumda bu başlık altında elinden geldiğince destek veren cevaplayan herkes hayatta tüm güzellikler sizin olsun Allah gönlünğzden ne geçiyorsa size versin güzel insanlar
Bana doktorum tam 4 hafta ameliyat korseeini taktirdi ve birden cokarma 4 haftadan sonra elbise yada mayo tipi korse tak dedi. Suan zıbın gibi kirse takiyirum gayet rahatim. Birden cikarinca ödem artabilirKorseyi bana doktorum 3 hafta tak dedi. Suanda hic cikartamam. Kendimi hic güvende hisetmiyorum korsesiz . Birde ödem var daha göbek deligim bile icine girmemis dümdüz. Hic acele etmicem. Korsenin faydasi vardir zarari yoktur. Gögüs korsemi de cikartmicam daha. Onlarda daha sert ve uyusuk. Bu sekil rahatim simdilik.
Ah canim yaaa.Kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan hep kiloluydum en son 98 lere çıktım 16 yaşımda falandım dikkat etmeye başladım bi kaç sene içinde 40-45 kilo verdim . Spor da yaptım elimden geldiğince hareket etmeden yattığım yerden o kiloları vermem mümkün değildi zaten ama sarkmaların önüne geçemedim ister istemez sarktı vücudum. Geçen hafta miss blue nun ameliyat olduğu doktorla görüştüm karın bölgesinde ciddi oranda sarkma var dedi ordan 3 kiloya yakın yağ deri vs çıkar dedi. Yarım karın germe kurtarmaz dedi tam karın germe yapıp yeni göbek deliği açacakmış sanırım. Bacak içlerinden de 2 kiloya yakın gider derdi orda da baya sarkma var dedi. Ameliyatla birlikte toplam 5 kilo gider dedi yani. Bide kollarımdan şikayetçiydim onu da yaşın genç kolunda L şeklinde iz kalır ameliyattan sonra ve bu seni rahatsız eder dedi radyofrekansla cilt sıkılaştırma işlemi varmış 8 seansta baya toparlanır dedi onu önerdi. Şuan boyum 1.58 kilom 58-60 civarı burda bazı kişiler ilk önce kilo verin ondan sonra ameliyat olun cildiniz daha sıkı gergin olur demiş sizce verebilir miyim çünkü ben bir iki senedir 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama en fazla 55 de tıkanıp kalıyor vücudum daha aşagıya inmiyor ve hemen geri alıyorum verdiğim kiloyu doktora sordum o da veremezsin versen de yüzünden gider göbekten bacaklardan gitmez dedi. Acaba yeterince disiplinli mi olmuyorum çok dikkat edersem inebilir miyim 50 lere mümkün değil mi? Ameliyatı da ben yurtdışında yaşıyorum 1 haftaya gidicem bilet alındı o yüzden yetişmiceği için ya kışın olmayı düşünüyorum ya da önümüzdeki yaza. Ameliyattan en az 3 ay öncesine kadar kilomun sabit olması gerekliymiş eğer 50 kiloyla ameliyata girmek istersem sonbaharda 50 olup ilkbaharda yaptırabilirim ameliyatı sanırım. Bir de sigara içiyorum kızlar bırakmam ya da en azından azaltmam falan gerekiyor ameliyat için sanırım ne kadar azaltmalıyım? Üniversitenin son senesine geçtim o yüzden toparlanma süresi de çok önemli benim için. Ders çalışamıcagım okula gidip gelemiceğim Bi durumda olursam çok kötü olur benim için. Doktor gelirsen en az 2 hafta Türkiye de kalman gerek ertesi gün de dönebilirsin ama bi sorun olur bi problem çıkar seni tekrar görmem gerekir dedi. 2 haftadan fazla da kalmam mümkün olmaz zaten. Yazın yaptırsam okul derdi falan olmasa diyorum ama o Zaman'da 1 buçuk aylığına gelicem 1 ayı yatarak geçirmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Belki yaşın genç şuan ne gerek var ilerde çoluk çocuk olduktan sonra ol diyeceksiniz ama ben çok rahatsız oluyorum. Doktor da söyledi bi genç kız için hoş bi durum değil dedi daha şimdiden böyle ilerde hamile kaldığında daha çok sarkacak dedi rahat rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıyorum gözüm sürekli oramda buramda yok göbeğim açıkta mı pörtledi mi belli oluyor mu. Annem çok sıcak bakmıyordu ameliyata ama o bile ikna oldu . Psikolojim bu durumdan dolayı çok yıprandı artık bende kurtulmak istiyorum. Çok soru sordum ama net cevaplar alabileceğim tecrübelerinden yararlanabileceğim bi tek siz varsınız bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim .
Kantaron yagi ile masaj yap sekil alir zamanlaBenimde aklıma takılan birşe var. Karnımda sol tarafımda dikiş bitim erinde bombe var. Kulakçık deniliyormuş. Çok kötü bir görüntü yok ama iki gündür beni rahatsız emeye başladı. Sizce ödem gidince iner mi böyle mi kalır.
Aaaa cok gecmis olsun ucuz atlatmissin
Ikna olmuyorsa devamli söylenerek pes ettirme yöntemini dene kocana o daha garantiSevindim senin adına bende ikna etmeye calisiyorum olacak insallah ama nasıl
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Merhaba lar amaliyati nerde oldunuz ben devlet hastaneSagolun kizlar biraz icim rahatladı evet taburcu oldum. 2700 protez 1300 ameliyat parası. Devlet hastanesinde oldum. 310 cc allergen protez koyuldu. Peki daha dun ameliyat oldum masaj için erken değil mi
Merhabalar ben yeni katildim araniza benim gobegimde ayni senin ki gibi aklimda nerde oldunuz amaliyati bu amaliyatin fiyati nedir tesekkur ederim harika olmusBenim dikişlerimde yukarı doğru uzanıyordu yanlardan ama bi orantı vardı ve bu kadar değil canım ya.üzgünüm ama o nasıl bi doktormuş ben anlamadım .şuan kilo almama rağmen çamaşırımın altında kalabiliyor.bak bu resimde daha 10 günlüktü Eki Görüntüle 2035136
Amalaiyatini izmirde olana ve bana tavsiyede buluna bileceginiz dr varmi arkadaslar universiteler devlet hastaneleri yapiyormu bilgilerinize ihtiyacim varslm arkadaslar yazamadim birdaha internet ile sorun vardi. Evet bugün cumartesi ve bugün annem gili köyde ziyarete gittik. Gayet iyi hisediyorum. Hala bükük yürüyorum. Biraz bel agrisi yapiyor. Ameliyatim 31.07. de olmustu ve biz 13.08. de almanyaya yola cikiyoruz. Doktorum 12.08. de gitmeden tekrar randevu yapti. Ikimizinde kafasi rahat olur dedi. Yani 2 hafta ameliyatan sonra cikmis oluyoruz yola. banyo yarin yapacagim. Korkuyorum onun icin 2 gün daha beklettim. saclarimi kuaförde yikattim taratim ve güzel bir baliksirti ördürtüm bugün. Cok rahatladim. Saclarim cok, sicaklarda zor oluyor. Özel mesajlara yanlis yerden cevab verdim galiba, herkeze acik oldu herkez yazdi anlamadim onun icin sildim geri. Yeniyim daha fazla bilmiyorum buralari. Sorusu olan burdan yazsin lütfen.
Evet yapiyo daha uygun mebla karsilihindaAmalaiyatini izmirde olana ve bana tavsiyede buluna bileceginiz dr varmi arkadaslar universiteler devlet hastaneleri yapiyormu bilgilerinize ihtiyacim var
Tesekkur ederim izmirde olan varmi peki tavsiye edeceginiz bursada olabilir arkadaslarEvet yapiyo daha uygun mebla karsilihinda
Canim Ben Ankara da Bayindir hastanesinde oldum. Doktorum Ozan bitik. Karin germe meme büyütme oldum. Cok memnunum simdiye kadar. Dikislerim Nur arkadasimiz gibi düm düz. Cok özeniyor doktorum gercekten. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktor takviminden hakinda yazilanlara kesinlikle katiliyorum. 37 yasinda olmasina ragmen bir cok cerraha tas cikarabilecek kadar gelistirmis kendini..Amalaiyatini izmirde olana ve bana tavsiyede buluna bileceginiz dr varmi arkadaslar universiteler devlet hastaneleri yapiyormu bilgilerinize ihtiyacim var
Benim çok kilom yok 4 kilo fazlalaigim var ama karnim.derisi sarkik sizleri okudukca ben cok mutlu oluyorum cok ozeniyorum düz bir karina bende. adina cok sevindim arkadaşım darisi banaCanim Ben Ankara da Bayindir hastanesinde oldum. Doktorum Ozan bitik. Karin germe meme büyütme oldum. Cok memnunum simdiye kadar. Dikislerim Nur arkadasimiz gibi düm düz. Cok özeniyor doktorum gercekten. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktor takviminden hakinda yazilanlara kesinlikle katiliyorum. 37 yasinda olmasina ragmen bir cok cerraha tas cikarabilecek kadar gelistirmis kendini..
Bende cok kilolu degildim, boyum 1,67 kilom 63.. göbegimde cok hafif gevsek deri vardi, daha cok catlaklar rahatsiz ediyordu. gögüs ameliyatini cok istiyordum, yapmisken göbekde güzel olsun dedim. ilk basta nekadar isyan etsemde agrilardan dolayi, simdi iyiki yapmisim diyebiliyorum. agrilar unutuluyor !!Benim çok kilom yok 4 kilo fazlalaigim var ama karnim.derisi sarkik sizleri okudukca ben cok mutlu oluyorum cok ozeniyorum düz bir karina bende. adina cok sevindim arkadaşım darisi bana
Cnm göbek ne durumda dümdüz mu yoksa odemden sismiBende cok kilolu degildim, boyum 1,67 kilom 63.. göbegimde cok hafif gevsek deri vardi, daha cok catlaklar rahatsiz ediyordu. gögüs ameliyatini cok istiyordum, yapmisken göbekde güzel olsun dedim. ilk basta nekadar isyan etsemde agrilardan dolayi, simdi iyiki yapmisim diyebiliyorum. agrilar unutuluyor !!
Göbek taş gibi tamamen. Göbek deligim bile göbegimle dümdüz icine girmemis. Nerdeyse 4 hafta olacak. Kendime sorup duruyorum acaba nekadar sürecek daha iyilesmesi. Korseyi gece gündüz takiyorum. Sürekli hareket icindeyim calisiyorum. Bilmiyorumki ne yapmam gerekiyor.Cnm göbek ne durumda dümdüz mu yoksa odemden sismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?