Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kirkma canim 2 jafta bile rahatlukla ise gidersin. Agri sizi hiiiic olmaz. Endiselenme evi supururken zorlanabilirsin ama dikkat et suourgeyi dusuk hizda kullan. Ben suan kıslık hazirliklarla ugrasiyorum iyuzden girememdim

Bana doktorum tam 4 hafta ameliyat korseeini taktirdi ve birden cokarma 4 haftadan sonra elbise yada mayo tipi korse tak dedi. Suan zıbın gibi kirse takiyirum gayet rahatim. Birden cikarinca ödem artabilir

Ah canim yaaa.
Dokror gayet guzel izah etmis artik zayiflarsan yuzunden gider vucuttan gitmis gidecegi kadar. Ama sigarayi mutlaka birakmalisin iyilesme surecin icin. Hem ayrica benim dr isi sansa birakmaz garanticidir hersey yolundami diye siksik kontrol ediyor bence kısın ol hem enfeksiyon riski daha dusuk olur terleme olmaz. Ve yazin malum bicok seyden kendini kisitlamak zorunda olacaksin tatilin telef olur yuzemezsin ödemden herseyi yiyemezsin. Bu arada seni izlemeye aldim. Simdiden hayirli olsun. Ben doktiruma gayet guveniyorum gonul rahatligiyla oldum darisi sana canim

Kantaron yagi ile masaj yap sekil alir zamanla

Sagolun kizlar biraz icim rahatladı evet taburcu oldum. 2700 protez 1300 ameliyat parası. Devlet hastanesinde oldum. 310 cc allergen protez koyuldu. Peki daha dun ameliyat oldum masaj için erken değil mi
Merhaba lar amaliyati nerde oldunuz ben devlet hastane
Merhabalar ben yeni katildim araniza benim gobegimde ayni senin ki gibi aklimda nerde oldunuz amaliyati bu amaliyatin fiyati nedir tesekkur ederim harika olmus

Amalaiyatini izmirde olana ve bana tavsiyede buluna bileceginiz dr varmi arkadaslar universiteler devlet hastaneleri yapiyormu bilgilerinize ihtiyacim var

Amalaiyatini izmirde olana ve bana tavsiyede buluna bileceginiz dr varmi arkadaslar universiteler devlet hastaneleri yapiyormu bilgilerinize ihtiyacim var
Canim Ben Ankara da Bayindir hastanesinde oldum. Doktorum Ozan bitik. Karin germe meme büyütme oldum. Cok memnunum simdiye kadar. Dikislerim Nur arkadasimiz gibi düm düz. Cok özeniyor doktorum gercekten. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktor takviminden hakinda yazilanlara kesinlikle katiliyorum. 37 yasinda olmasina ragmen bir cok cerraha tas cikarabilecek kadar gelistirmis kendini..

Benim çok kilom yok 4 kilo fazlalaigim var ama karnim.derisi sarkik sizleri okudukca ben cok mutlu oluyorum cok ozeniyorum düz bir karina bende. adina cok sevindim arkadaşım darisi bana

Benim çok kilom yok 4 kilo fazlalaigim var ama karnim.derisi sarkik sizleri okudukca ben cok mutlu oluyorum cok ozeniyorum düz bir karina bende. adina cok sevindim arkadaşım darisi bana
Bende cok kilolu degildim, boyum 1,67 kilom 63.. göbegimde cok hafif gevsek deri vardi, daha cok catlaklar rahatsiz ediyordu. gögüs ameliyatini cok istiyordum, yapmisken göbekde güzel olsun dedim. ilk basta nekadar isyan etsemde agrilardan dolayi, simdi iyiki yapmisim diyebiliyorum. agrilar unutuluyor !!

Reactions: 013
Cnm göbek ne durumda dümdüz mu yoksa odemden sismi

Cnm göbek ne durumda dümdüz mu yoksa odemden sismi
Göbek taş gibi tamamen. Göbek deligim bile göbegimle dümdüz icine girmemis. Nerdeyse 4 hafta olacak. Kendime sorup duruyorum acaba nekadar sürecek daha iyilesmesi. Korseyi gece gündüz takiyorum. Sürekli hareket icindeyim calisiyorum. Bilmiyorumki ne yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…