Ooo 8.5 yasinda ilk 4 gün de Annen yanindaysa Hic korkma. Benim iki oglum var 4 ve 7 yasindalar. Yanliz benim kayinvalidem ve kayinbabam esim vardi. Bana Hic bir is yaptirmadilar. Onun sayesinde bende evin icinde bol yürüdüm uzandim. dikkat et kendine insanin cani okadar kiymetliki saglikliyken degerini bilmiyoruz.Ne güzel 3 haftada işe dönebilirim inşallah daha fazla izin rapor alamam çünkü önce hayırlısıyla bi çıkayım ameliyattan tarih yaklaştıkça korku sarmaya başladı annem 4 gün kalabilecek yanımda oğlum var 8.5 yaşında umarım ev işleri ve onun bakımıyla ilgili işleri yapabilirim 4 gün sonra teşekkürler desteğiniz için duygusallaştım birden gerçekten bu forumda bu başlık altında elinden geldiğince destek veren cevaplayan herkes hayatta tüm güzellikler sizin olsun Allah gönlünğzden ne geçiyorsa size versin güzel insanlar
Diyete başlıca kısmetse cnm çok gıcık bu odemGece gündüz tak korseni sıkabildiğin kadar sık benim hala ödemim oluyor korse takınca rahatlatıyor biraz bi de hafif beslen canım işe yarıyor
İlk fırsatta yaptır gitsin daha fazla bekleme kilo veremiyorsan, asıl yaşın gençken yaptırman daha iyi caanımm yılları oranı buranı gizleyerek geçirme derim benKızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan hep kiloluydum en son 98 lere çıktım 16 yaşımda falandım dikkat etmeye başladım bi kaç sene içinde 40-45 kilo verdim . Spor da yaptım elimden geldiğince hareket etmeden yattığım yerden o kiloları vermem mümkün değildi zaten ama sarkmaların önüne geçemedim ister istemez sarktı vücudum. Geçen hafta miss blue nun ameliyat olduğu doktorla görüştüm karın bölgesinde ciddi oranda sarkma var dedi ordan 3 kiloya yakın yağ deri vs çıkar dedi. Yarım karın germe kurtarmaz dedi tam karın germe yapıp yeni göbek deliği açacakmış sanırım. Bacak içlerinden de 2 kiloya yakın gider derdi orda da baya sarkma var dedi. Ameliyatla birlikte toplam 5 kilo gider dedi yani. Bide kollarımdan şikayetçiydim onu da yaşın genç kolunda L şeklinde iz kalır ameliyattan sonra ve bu seni rahatsız eder dedi radyofrekansla cilt sıkılaştırma işlemi varmış 8 seansta baya toparlanır dedi onu önerdi. Şuan boyum 1.58 kilom 58-60 civarı burda bazı kişiler ilk önce kilo verin ondan sonra ameliyat olun cildiniz daha sıkı gergin olur demiş sizce verebilir miyim çünkü ben bir iki senedir 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama en fazla 55 de tıkanıp kalıyor vücudum daha aşagıya inmiyor ve hemen geri alıyorum verdiğim kiloyu doktora sordum o da veremezsin versen de yüzünden gider göbekten bacaklardan gitmez dedi. Acaba yeterince disiplinli mi olmuyorum çok dikkat edersem inebilir miyim 50 lere mümkün değil mi? Ameliyatı da ben yurtdışında yaşıyorum 1 haftaya gidicem bilet alındı o yüzden yetişmiceği için ya kışın olmayı düşünüyorum ya da önümüzdeki yaza. Ameliyattan en az 3 ay öncesine kadar kilomun sabit olması gerekliymiş eğer 50 kiloyla ameliyata girmek istersem sonbaharda 50 olup ilkbaharda yaptırabilirim ameliyatı sanırım. Bir de sigara içiyorum kızlar bırakmam ya da en azından azaltmam falan gerekiyor ameliyat için sanırım ne kadar azaltmalıyım? Üniversitenin son senesine geçtim o yüzden toparlanma süresi de çok önemli benim için. Ders çalışamıcagım okula gidip gelemiceğim Bi durumda olursam çok kötü olur benim için. Doktor gelirsen en az 2 hafta Türkiye de kalman gerek ertesi gün de dönebilirsin ama bi sorun olur bi problem çıkar seni tekrar görmem gerekir dedi. 2 haftadan fazla da kalmam mümkün olmaz zaten. Yazın yaptırsam okul derdi falan olmasa diyorum ama o Zaman'da 1 buçuk aylığına gelicem 1 ayı yatarak geçirmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Belki yaşın genç şuan ne gerek var ilerde çoluk çocuk olduktan sonra ol diyeceksiniz ama ben çok rahatsız oluyorum. Doktor da söyledi bi genç kız için hoş bi durum değil dedi daha şimdiden böyle ilerde hamile kaldığında daha çok sarkacak dedi rahat rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıyorum gözüm sürekli oramda buramda yok göbeğim açıkta mı pörtledi mi belli oluyor mu. Annem çok sıcak bakmıyordu ameliyata ama o bile ikna oldu . Psikolojim bu durumdan dolayı çok yıprandı artık bende kurtulmak istiyorum. Çok soru sordum ama net cevaplar alabileceğim tecrübelerinden yararlanabileceğim bi tek siz varsınız bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim .
Canım geçmiş olsun.
Kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan hep kiloluydum en son 98 lere çıktım 16 yaşımda falandım dikkat etmeye başladım bi kaç sene içinde 40-45 kilo verdim . Spor da yaptım elimden geldiğince hareket etmeden yattığım yerden o kiloları vermem mümkün değildi zaten ama sarkmaların önüne geçemedim ister istemez sarktı vücudum. Geçen hafta miss blue nun ameliyat olduğu doktorla görüştüm karın bölgesinde ciddi oranda sarkma var dedi ordan 3 kiloya yakın yağ deri vs çıkar dedi. Yarım karın germe kurtarmaz dedi tam karın germe yapıp yeni göbek deliği açacakmış sanırım. Bacak içlerinden de 2 kiloya yakın gider derdi orda da baya sarkma var dedi. Ameliyatla birlikte toplam 5 kilo gider dedi yani. Bide kollarımdan şikayetçiydim onu da yaşın genç kolunda L şeklinde iz kalır ameliyattan sonra ve bu seni rahatsız eder dedi radyofrekansla cilt sıkılaştırma işlemi varmış 8 seansta baya toparlanır dedi onu önerdi. Şuan boyum 1.58 kilom 58-60 civarı burda bazı kişiler ilk önce kilo verin ondan sonra ameliyat olun cildiniz daha sıkı gergin olur demiş sizce verebilir miyim çünkü ben bir iki senedir 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama en fazla 55 de tıkanıp kalıyor vücudum daha aşagıya inmiyor ve hemen geri alıyorum verdiğim kiloyu doktora sordum o da veremezsin versen de yüzünden gider göbekten bacaklardan gitmez dedi. Acaba yeterince disiplinli mi olmuyorum çok dikkat edersem inebilir miyim 50 lere mümkün değil mi? Ameliyatı da ben yurtdışında yaşıyorum 1 haftaya gidicem bilet alındı o yüzden yetişmiceği için ya kışın olmayı düşünüyorum ya da önümüzdeki yaza. Ameliyattan en az 3 ay öncesine kadar kilomun sabit olması gerekliymiş eğer 50 kiloyla ameliyata girmek istersem sonbaharda 50 olup ilkbaharda yaptırabilirim ameliyatı sanırım. Bir de sigara içiyorum kızlar bırakmam ya da en azından azaltmam falan gerekiyor ameliyat için sanırım ne kadar azaltmalıyım? Üniversitenin son senesine geçtim o yüzden toparlanma süresi de çok önemli benim için. Ders çalışamıcagım okula gidip gelemiceğim Bi durumda olursam çok kötü olur benim için. Doktor gelirsen en az 2 hafta Türkiye de kalman gerek ertesi gün de dönebilirsin ama bi sorun olur bi problem çıkar seni tekrar görmem gerekir dedi. 2 haftadan fazla da kalmam mümkün olmaz zaten. Yazın yaptırsam okul derdi falan olmasa diyorum ama o Zaman'da 1 buçuk aylığına gelicem 1 ayı yatarak geçirmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Belki yaşın genç şuan ne gerek var ilerde çoluk çocuk olduktan sonra ol diyeceksiniz ama ben çok rahatsız oluyorum. Doktor da söyledi bi genç kız için hoş bi durum değil dedi daha şimdiden böyle ilerde hamile kaldığında daha çok sarkacak dedi rahat rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıyorum gözüm sürekli oramda buramda yok göbeğim açıkta mı pörtledi mi belli oluyor mu. Annem çok sıcak bakmıyordu ameliyata ama o bile ikna oldu . Psikolojim bu durumdan dolayı çok yıprandı artık bende kurtulmak istiyorum. Çok soru sordum ama net cevaplar alabileceğim tecrübelerinden yararlanabileceğim bi tek siz varsınız bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim .
Çok çok geçmiş olsun canım. Dikkatli ol Allah beerinden saklasın
Geçmiş olsun
Şu an kaç yaşındasınız? Yani karın germe ciddi bir ameliyat. Bekarken yani hamileliklerden önce yapılması sonrasında tekrar deformasyona yol açacak sonuçlara yol açabilir. Çok iyi değerlendirilmelidir bu konu. Eksisi ve artısı ile.Kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan hep kiloluydum en son 98 lere çıktım 16 yaşımda falandım dikkat etmeye başladım bi kaç sene içinde 40-45 kilo verdim . Spor da yaptım elimden geldiğince hareket etmeden yattığım yerden o kiloları vermem mümkün değildi zaten ama sarkmaların önüne geçemedim ister istemez sarktı vücudum. Geçen hafta miss blue nun ameliyat olduğu doktorla görüştüm karın bölgesinde ciddi oranda sarkma var dedi ordan 3 kiloya yakın yağ deri vs çıkar dedi. Yarım karın germe kurtarmaz dedi tam karın germe yapıp yeni göbek deliği açacakmış sanırım. Bacak içlerinden de 2 kiloya yakın gider derdi orda da baya sarkma var dedi. Ameliyatla birlikte toplam 5 kilo gider dedi yani. Bide kollarımdan şikayetçiydim onu da yaşın genç kolunda L şeklinde iz kalır ameliyattan sonra ve bu seni rahatsız eder dedi radyofrekansla cilt sıkılaştırma işlemi varmış 8 seansta baya toparlanır dedi onu önerdi. Şuan boyum 1.58 kilom 58-60 civarı burda bazı kişiler ilk önce kilo verin ondan sonra ameliyat olun cildiniz daha sıkı gergin olur demiş sizce verebilir miyim çünkü ben bir iki senedir 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama en fazla 55 de tıkanıp kalıyor vücudum daha aşagıya inmiyor ve hemen geri alıyorum verdiğim kiloyu doktora sordum o da veremezsin versen de yüzünden gider göbekten bacaklardan gitmez dedi. Acaba yeterince disiplinli mi olmuyorum çok dikkat edersem inebilir miyim 50 lere mümkün değil mi? Ameliyatı da ben yurtdışında yaşıyorum 1 haftaya gidicem bilet alındı o yüzden yetişmiceği için ya kışın olmayı düşünüyorum ya da önümüzdeki yaza. Ameliyattan en az 3 ay öncesine kadar kilomun sabit olması gerekliymiş eğer 50 kiloyla ameliyata girmek istersem sonbaharda 50 olup ilkbaharda yaptırabilirim ameliyatı sanırım. Bir de sigara içiyorum kızlar bırakmam ya da en azından azaltmam falan gerekiyor ameliyat için sanırım ne kadar azaltmalıyım? Üniversitenin son senesine geçtim o yüzden toparlanma süresi de çok önemli benim için. Ders çalışamıcagım okula gidip gelemiceğim Bi durumda olursam çok kötü olur benim için. Doktor gelirsen en az 2 hafta Türkiye de kalman gerek ertesi gün de dönebilirsin ama bi sorun olur bi problem çıkar seni tekrar görmem gerekir dedi. 2 haftadan fazla da kalmam mümkün olmaz zaten. Yazın yaptırsam okul derdi falan olmasa diyorum ama o Zaman'da 1 buçuk aylığına gelicem 1 ayı yatarak geçirmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Belki yaşın genç şuan ne gerek var ilerde çoluk çocuk olduktan sonra ol diyeceksiniz ama ben çok rahatsız oluyorum. Doktor da söyledi bi genç kız için hoş bi durum değil dedi daha şimdiden böyle ilerde hamile kaldığında daha çok sarkacak dedi rahat rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıyorum gözüm sürekli oramda buramda yok göbeğim açıkta mı pörtledi mi belli oluyor mu. Annem çok sıcak bakmıyordu ameliyata ama o bile ikna oldu . Psikolojim bu durumdan dolayı çok yıprandı artık bende kurtulmak istiyorum. Çok soru sordum ama net cevaplar alabileceğim tecrübelerinden yararlanabileceğim bi tek siz varsınız bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim .
Merhhaba arkadasim amaliyatini nerde oldun
Mehaba arkadasim amaliayti nerde oldunIyiyim canim sislik cok oldugu icin bi de dik dyramadigim icin daha hayal ettigim.goruntuye ulastim mi bilmiyorum. Sen neden oyle dusunuyorsun ki?
Malesef goremiyorum 1 tane foton var ama ben goremiyorum beni izlemeden cikar tekrar al ozaman gorebilirim sanirim.Benim var ama izledim seni görünmüyor mu ?
Malesef goremiyorum 1 tane foton var ama ben goremiyorum beni izlemeden cikar tekrar al ozaman gorebilirim sanirim.Benim var ama izledim seni görünmüyor mu ?
112kilodan 63e dustum deBu arada bişey sorucam kaç kg dan kaça düştünüz de 4 kg deri alındı
Yaa bende asagidan biri asılıyo gibi oluyo bende dikis izim gerilmekten kalinlasmasin diye cok zorlamiyorum ama hic agrim sizim yok gayet rahatimKızlar merhaba nasılsınız?
Çok az kaldı ameliyata çok heycanlıyım ve korkuyorum iyileşme sürecinden kafamda deli sorular acaba başka doktorlarla da görüşse miydim diye iki ameliyat aynı anda göğüs diklerştime ve büyütme malum birde karın germe doktor iki acıyı aynı anda hissedemezsin demişti sadece karın hissedersin dedi Miss Blue 4 hafta oldu henüz tam dik değilim yazmış işe dönüşümü 18 gün sonraya ayarladım inşallah dikleşebilirim çok özeniyorum ameliyatı olanlara bir an önce olsa bitse keşke beklemek çok kötü hepinizi öpüyorum
Aaayyyy kiyamam canim ben sana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?