Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mis sen.nasil oldun
Sagol canim iyiyim cok sukur bi sikintim yok bugun tam 4 hafta oldu her hafta dr kontrole cagirdi bitek buhafta cagirmadi gecen hafta gittigimde 1 ay sonra gel dedi. Tam diklesemedim henuz hafif egik duruyorum diklesmeye zorlayinca canim aciyo cok geriliyo derim bende iz kalinlasmasin diye zirlamiyorum fazla..sen neyaptin kocani ikna edebildinmi

Merak ettim resimlerinizi görebilirmiyim bide siz nerde oldunuz ?

Bu arada bişey sorucam kaç kg dan kaça düştünüz de 4 kg deri alındı

Sevindim senin adına bende ikna etmeye calisiyorum olacak insallah ama nasıl

Kızlar merhaba nasılsınız?
Çok az kaldı ameliyata çok heycanlıyım ve korkuyorum iyileşme sürecinden kafamda deli sorular acaba başka doktorlarla da görüşse miydim diye iki ameliyat aynı anda göğüs diklerştime ve büyütme malum birde karın germe doktor iki acıyı aynı anda hissedemezsin demişti sadece karın hissedersin dedi Miss Blue 4 hafta oldu henüz tam dik değilim yazmış işe dönüşümü 18 gün sonraya ayarladım inşallah dikleşebilirim çok özeniyorum ameliyatı olanlara bir an önce olsa bitse keşke beklemek çok kötü hepinizi öpüyorum

benim tam 3 hafta oldu amleliyat olali,
Gögüs büyütme ve karin germe yaptirdim bende. Sadece karin hisettim. Gögüs hic oldumu olmadimi belli degildi ilk basta. ikisini birden yapip kurtulmani tavsiye ederim. ben olsam yine ikisini birden yapardim. iki kez narkoz su bu hic gerek yok.
suanda dik yürüye biliyorum. sadece uyurken bellim hala yüksek birde sadece sirt üstü yatiyorum. yan yatmaya cesaret edemiyorum daha. acele etmiyorumda. nasil olsa yatacam az kaldi. birinci hafta cok bükük yürüyorsun. daha sonra milim milim diklesiyorsun. karindan cok bel agrisi mahv ettmisti beni sürekli egik yürümekten oturmakten yatmaktan. ilk basta gögüsler uyusuk ve cok sert oldugu icin birsey hisetmiyordum. suanda karnim cok iyi ama gögüslerim cok hasas ve hala sert. korse artik fazla dar degil, sanirim ödem gittikce azaldigi icin ve bundan dolayi gögüslerim biraz daha kücüldügü icin. 2,5 hafta sonra ise basladim. pastane isletiyorum, ayakta ve eller kollar hareket icindeyim sürekli. belkide bundan dolayi daha cabuk toparlandim ve düzlestim. ameliyatan sonrada sürekli yürüdüm ve bol su icmeni tavsiye ediyorum. hareket gercekten iyi geliyor. allah yardimcin olsun. ilk 3 gün agrili geciyor sonra hergün biraz daha iyi oluyorsun.

Missblue istisna bende 5 günü dik yürümeye 3 gün temizliğe basladim

Missblue istisna bende 5 günü dik yürümeye 3 gün temizliğe basladim
Bende felaket ödem var karnım taş gibi niye böyle ya

Ne güzel 3 haftada işe dönebilirim inşallah daha fazla izin rapor alamam çünkü önce hayırlısıyla bi çıkayım ameliyattan tarih yaklaştıkça korku sarmaya başladı annem 4 gün kalabilecek yanımda oğlum var 8.5 yaşında umarım ev işleri ve onun bakımıyla ilgili işleri yapabilirim 4 gün sonra teşekkürler desteğiniz için duygusallaştım birden gerçekten bu forumda bu başlık altında elinden geldiğince destek veren cevaplayan herkes hayatta tüm güzellikler sizin olsun Allah gönlünğzden ne geçiyorsa size versin güzel insanlar

Canım çok yeni daha ödemdir o.

Bol bol yürüyüş ve su iç. Yeşil çay vb iyi geliyor. Benim 3 ay bitti daha yeni yeni geçiyor ödem. Ben hala yediklerime dikkat ediyorum ve spora
Evet miss blue da aynı şeyi söyledi yeşil çay önerdi hemen başlıyorum ben misafirlikteyim bayrama kadar bayram sonrası spora başlıca hemen kısmetse kosemi takıyorum cnm

Teşekkürler rahatladım valla biraz İnşallah sana benzer durumum Turkısh Delight
Hiç merak atma sezeryandan daha hafif ameliyattan 4 saat sonra yürü sürekli yürü hızla toparlanacaksin.ben 3 gün ikizlerimin karnını doyurup altlarına temizliyor eğik belimle elektrik süpürgesi tutuyordum.

Korkma rahatlıkla dönersin işine bana 18 gün flan oldu rahatlıkla işime gidebilirim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…