Senin nekadar oldu? Nasil göbeginin durumu?Cnm göbek ne durumda dümdüz mu yoksa odemden sismi
Canım iki üç ay gerekiyor ödemlerin inip gerçek görüntüsünü alması için. Benim üç ay bitti ancak oturdu görüntü...Göbek taş gibi tamamen. Göbek deligim bile göbegimle dümdüz icine girmemis. Nerdeyse 4 hafta olacak. Kendime sorup duruyorum acaba nekadar sürecek daha iyilesmesi. Korseyi gece gündüz takiyorum. Sürekli hareket icindeyim calisiyorum. Bilmiyorumki ne yapmam gerekiyor.
Aynı senin gibi karnımda taş var ve sis göbek var yineSenin nekadar oldu? Nasil göbeginin durumu?
Ben bel korsesi takıyorum yanlız artık normal korse alıcam artık bişey olur muCanım iki üç ay gerekiyor ödemlerin inip gerçek görüntüsünü alması için. Benim üç ay bitti ancak oturdu görüntü...
Yalnız korseyi uzun süre takmanızı öneririm ben şekillendiriyor çok güzel.
Ozan bey üç hafta öneriyoruz dedi ama korsem deforme olmuştu pişman oldum keşke bi tane daha alsaydim ve daha uzun süre kullansaydım diye.
Ben bel korsesi takıyorum yanlız artık normal korse alıcam artık bişey olur mu
Normal korse dediğin nedir canım bilmiyorum ki.Ben bel korsesi takıyorum yanlız artık normal korse alıcam artık bişey olur mu
Çok geçmiş olsun .. Üzüldüm yorumunuzu okuyunca . Maalesef her ameliyatta oldugu gibi özelliklerde karın germede siğara içilmemesi,ameliyat öncesinde bırakılması çok önemli.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Neredeyse bu konu ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. Abdominoplasty olmadan önce. Şimdi bende yazmalıyım diye düşünerek üye oldum. Öncelikle kimseyi olumsuz düşüncelere sevk etmek istemiyorum ama şu anda yaşadıklarıma benzer hiç bir yazı okumamıştım. Bence bu ameliyatla ilgili bilmemiz gereken çok şey varmış. Konuya giriyorum. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım. Aylar öncesinden araştırmalar, video izlemeler, yorumlar... Riskleri incelediğimde sadece emboli riskini gözüm gördü diğerlerine hiç takılmadım bile.Veeee bir ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım üç saat sürdü ayrıca bu ameliyatta daha önce yaptırdığım meme küçültme ameliyatından kalan deri parçalarını da aldı doktorum. Birde genital bölgedeki dudakları kestirdim. İlk üç saatim çok ağrılıydı. Uyanma hali falan derken zor tabi. Sonrası ağrı pompası takıldığı için ağrım azaldı. Ama sanmayınki sıkıntı çekmedim. Ben acı eşiği yüksek bir kadınım ama ona rağmen çok acım oldu. Hareket etmezsen sıkıntı yok. Öksürmek, gülmek, hapşırmak çok ızdırap veriyor. Ben sezeryan gibi düşünmüştüm ama değilmiş çok çok başka bir acı. Tam 15 gün sadece sırt üstü ve bacaklar yüksekte yatmak zorundasın. Neyse detayları geçeyim... Ameliyattan üç gün sonra taburcu oldum. Doktorum 10 gün sonra gel dedi kontrole gittim. Sargım açıldığında büyük bir şok yaşadık. Göbek deliğim ve dikiş arasında ölü doku ve enfeksiyon oluşmuş. Üç gün sonra ikinci ameliyatı oldum. Ve şuan karnımda üçgen şeklinde açık bir yara var. Wakum tedavisi görüyorum. 23gündür hastanede tedavi görüyorum. Şuan da da hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sanırım 10güne kadar kapanacak ama yama mı dikimi olacak bilemiyorum. Üçüncü ameliyatı olacağım. Çok zor bir süreç çok pişmanım... Ayrıca ben sigara kullanıyorum... Malesef bu ameliyatı olacaksanız çok önceden sigarayı bırakmak gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Neredeyse bu konu ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. Abdominoplasty olmadan önce. Şimdi bende yazmalıyım diye düşünerek üye oldum. Öncelikle kimseyi olumsuz düşüncelere sevk etmek istemiyorum ama şu anda yaşadıklarıma benzer hiç bir yazı okumamıştım. Bence bu ameliyatla ilgili bilmemiz gereken çok şey varmış. Konuya giriyorum. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım. Aylar öncesinden araştırmalar, video izlemeler, yorumlar... Riskleri incelediğimde sadece emboli riskini gözüm gördü diğerlerine hiç takılmadım bile.Veeee bir ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım üç saat sürdü ayrıca bu ameliyatta daha önce yaptırdığım meme küçültme ameliyatından kalan deri parçalarını da aldı doktorum. Birde genital bölgedeki dudakları kestirdim. İlk üç saatim çok ağrılıydı. Uyanma hali falan derken zor tabi. Sonrası ağrı pompası takıldığı için ağrım azaldı. Ama sanmayınki sıkıntı çekmedim. Ben acı eşiği yüksek bir kadınım ama ona rağmen çok acım oldu. Hareket etmezsen sıkıntı yok. Öksürmek, gülmek, hapşırmak çok ızdırap veriyor. Ben sezeryan gibi düşünmüştüm ama değilmiş çok çok başka bir acı. Tam 15 gün sadece sırt üstü ve bacaklar yüksekte yatmak zorundasın. Neyse detayları geçeyim... Ameliyattan üç gün sonra taburcu oldum. Doktorum 10 gün sonra gel dedi kontrole gittim. Sargım açıldığında büyük bir şok yaşadık. Göbek deliğim ve dikiş arasında ölü doku ve enfeksiyon oluşmuş. Üç gün sonra ikinci ameliyatı oldum. Ve şuan karnımda üçgen şeklinde açık bir yara var. Wakum tedavisi görüyorum. 23gündür hastanede tedavi görüyorum. Şuan da da hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sanırım 10güne kadar kapanacak ama yama mı dikimi olacak bilemiyorum. Üçüncü ameliyatı olacağım. Çok zor bir süreç çok pişmanım... Ayrıca ben sigara kullanıyorum... Malesef bu ameliyatı olacaksanız çok önceden sigarayı bırakmak gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Neredeyse bu konu ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. Abdominoplasty olmadan önce. Şimdi bende yazmalıyım diye düşünerek üye oldum. Öncelikle kimseyi olumsuz düşüncelere sevk etmek istemiyorum ama şu anda yaşadıklarıma benzer hiç bir yazı okumamıştım. Bence bu ameliyatla ilgili bilmemiz gereken çok şey varmış. Konuya giriyorum. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım. Aylar öncesinden araştırmalar, video izlemeler, yorumlar... Riskleri incelediğimde sadece emboli riskini gözüm gördü diğerlerine hiç takılmadım bile.Veeee bir ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım üç saat sürdü ayrıca bu ameliyatta daha önce yaptırdığım meme küçültme ameliyatından kalan deri parçalarını da aldı doktorum. Birde genital bölgedeki dudakları kestirdim. İlk üç saatim çok ağrılıydı. Uyanma hali falan derken zor tabi. Sonrası ağrı pompası takıldığı için ağrım azaldı. Ama sanmayınki sıkıntı çekmedim. Ben acı eşiği yüksek bir kadınım ama ona rağmen çok acım oldu. Hareket etmezsen sıkıntı yok. Öksürmek, gülmek, hapşırmak çok ızdırap veriyor. Ben sezeryan gibi düşünmüştüm ama değilmiş çok çok başka bir acı. Tam 15 gün sadece sırt üstü ve bacaklar yüksekte yatmak zorundasın. Neyse detayları geçeyim... Ameliyattan üç gün sonra taburcu oldum. Doktorum 10 gün sonra gel dedi kontrole gittim. Sargım açıldığında büyük bir şok yaşadık. Göbek deliğim ve dikiş arasında ölü doku ve enfeksiyon oluşmuş. Üç gün sonra ikinci ameliyatı oldum. Ve şuan karnımda üçgen şeklinde açık bir yara var. Wakum tedavisi görüyorum. 23gündür hastanede tedavi görüyorum. Şuan da da hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sanırım 10güne kadar kapanacak ama yama mı dikimi olacak bilemiyorum. Üçüncü ameliyatı olacağım. Çok zor bir süreç çok pişmanım... Ayrıca ben sigara kullanıyorum... Malesef bu ameliyatı olacaksanız çok önceden sigarayı bırakmak gerekiyor.
Ben ameliyata girmeden 1 hafta evvel bıraktım 3 aydırda içmiyorum.Burdan sigara icen arkadaslara Sormak istiyorum, Kac zaman önce zigarayi birakdiniz Amalyat dan ? Bi hafta önceden yeterli mi
10 gün sargıların açılmaması benim tuhafıma gitti gerçekten...Malesef tabiki biliyordum ama bile bile lades dedim. İlk üç gün hergün pansuman yapıldı sıkıntı olmayıncada eve gönderdi. Hiç açılmasını istemedi banyo için bile olsa ki banyo yapamadım. Sargıyı açıp gördükten sonra üç günde öyle bekledim beslenmeyen bölge tam ortaya çıksın diye neticede bir daha ameliyat olacaktım
Ben sigarayı bıraktıktan 3 hafta sonrA gittim muayeneye.aigarayla ilgili uyarıları yaptı ve içersem çok ciddi sorunlar çıkacağını söyledi.sigarayı bıraktığımdan emin olmak için iki hafta sonrA gene gel bakalım dedi.bir dal bile içersen ameliyata almam dedi.daha öncemuayeneye gittiğim doktorlarda aynısını söyledi hatta Tekerrekoğlu ameliyattan önce içtim mi içmedim mi diyetest yapacağını söylemişti.ameliyat öncesinde önemli olduğu kadar 10 kat ameliyat sonrası içmemek çok önemli.iyileşme süreci tamamlanana kadar içilmemesi ciddi kan dolaşım sistemine zarar verdiği ve doku kaybına yol açtığını kesin ve net bi şekilde her gittiğim doktor söyledi.aman diyim kızlar bu ameliyatı düşünüyorsanız sigarayı bırakın.istisnalar var evet içip bişey olmadı diyende oldu.ama onlar sadece istisna en kötüsünü düşünmek lazım.aneliyattan önce en az bir ay önce bıraktım ve 4 ay oluyor ağzıma sürmedim. Hem göbeğimden hemde lanet olası sigaradan kurtuldumBurdan sigara icen arkadaslara Sormak istiyorum, Kac zaman önce zigarayi birakdiniz Amalyat dan ? Bi hafta önceden yeterli mi
Ben ameliyata girmeden 1 hafta evvel bıraktım 3 aydırda içmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?