Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Daha önce hasan findiktan aldim fiyat almanyadan oldugumu söyledim bana 11.000 EURO demisti. Yani 44000 tl nerdeyse. Baya bi kabartiyorlar fiyatlari. Söylemiceksin avrupadan ol

Liponun fiyati ayri karin germeninki ayri canim ama sadece yanlara lipo yapacaksa lipoya ekstra fazla ucret istemis o fiyata tum vucut lipo yapilir bende o fiuati verdim ama bende komple lipo var

Çok geçmiş olsun

Kizlar lüften bi Fikir verin, yardimci olursaniz cok sevinirim,
Bende spiral var hormon spirali,
Bi hafta sonra Amalyat olacam, Regel im gelmedi halen, Doktor da diyor Regel li amalyat edemem ne yapacagimi sasirdim lüften bi fikir verin, günüm gecti ama Stress den Galiba gelmedi Regel,
Adetli amalyat olan varmi aranizda??
Veya gelmesi Icin ne yapabilirim?

Merhaba, ben mecburen girdiğim ikinci ameliyatta adetliydim muhtemelen üçüncü ameliyata da adetli gireceğim. Sebebini tam olarak bilemesemde bazı doktorlar istemiyor. Benimki önemsememişti.

Ayrıca sanırım sizde mirena var. Mirenada böyle sıkıntılar çok fazla oluyor. Umarım düzene girer.

Ayrıca sanırım sizde mirena var. Mirenada böyle sıkıntılar çok fazla oluyor. Umarım düzene girer.

Evet mirena gecikme sikintisi mi Yoksa Amalyat da mi sikinti ?
Gecikme diyosaniz Evet bi Erken bi gec alti üstü de azzzz bi Adet oluyor

Benim Doktorum cok önemsiyor ne yapicam bilmiyorum

İyi geceler arkadaşlar. Karın germe ücretleri hakkında bilgi verir misiniz

Selam hanimlar. Bende 25.08 ameliyat oldum. Karin germe, meme büyütme ve basen ic bacak ve bel liposuktion oldum. Allahima sukurler olsun iyim AMA su bel agrisi beni 3 gundur maf ediyo, heleki geceleri, hic uyamiyorum cok uykusuz kaliyorum. Sizler kac gün sonra yatakda düm düz bi sekilde yatabildiniz? Suan cok dik oturuyorum ve ayaklarimin altina birseyler koyorum. Belki diyom yatakda düz bi sekilde yatarsam bellim daha az acir, bilmiyorum.

Kizlar 4,5 Hafta oldu genital bölge dikislerin alt kismi, cok sis hala, ayni top gibi. Normalmidir? Ameliyatan iki hafta sonra doktoruma göstermistim, ödem dedi, gögüs birde karinin ödemi en alta iniyor dedi. Lüften bilgisi olan yardimci olsun endiseleniyorum artik.

Korkma canım aynı sorun bendede vardı çok acıyordu ve şişmişti sanki birşey var gibiydi orada uzun bi süre bekledim ama geçti hepsi endişelenicek birşey yok geçicek benim 15 gün sonra 3 ay oluyor biraz sabretmen gerekiyor umarım istediğin görüntüde olup sağlığına hemen kavusursun

Ben belim ağrıyınca oturuyordum yarım saat oturup yarım saat yatıyordum öyle öyle geçirdim o dönemleri çok geçmiş olsun

Gecmis olsun öncelikle, bende haftaya Amalyat olucam, Nerde yaptirdiniz?

Yatarken baldirinin altina sert bir yastik koy onunla biraz rahat edersin ben 1 ay yastikla yattim yoksa hiiiic yatamiyordum

Bende de asiri sislik vardi hatta dr acaba yaglari gogus yerine karistirip oraya mi koydu ki dedim. Zamanla yacas yavas iniyo bende hala sislik var bu bayram penye elbise giymeyi gusunuyordjm dun denedim yukardan baktigimda erkek gibi duyuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…