Benimki 14000 tl arti 315 tl korseler icin meme ve karin germe. Özel hastane bayindir Ankara.Rıca etsem soylermısın sen ne kadar odedın nedense kımse soylemıyor normalmıdır amelıyat fıyatları
Liponun fiyati ayri karin germeninki ayri canim ama sadece yanlara lipo yapacaksa lipoya ekstra fazla ucret istemis o fiyata tum vucut lipo yapilir bende o fiuati verdim ama bende komple lipo varKızlar maalesef amelıyat olamadım bır şaşkınlıkla gerı geldım goguslerı aradan çıkarttım sadece karın germe olacaktım dr a söylerdim karın germede lipoda ıstıyorum kenarlara sımıtlere dıye çünkü var oda amelıyatta bakarız gerek olursa yaparız demıstı karın germeye 7.000 tl dedı lıpo yapmak ıstemedı bende burdakı yorumlarda okuduğum kadarıyla yan simitlerim olduğu icin lipoda ıstedim sabah amelıyatta gıttım lipo ayrı ücret sıze 10,5 olur dedıler Şoka girdim gerçekten ve geri dönüp eve geldik görüşmeye gıttıgımızdede güleryüzlüydü ama 15 dk anca ayırdı bıze ben bır ıkı soru sordum onları cevapladı baskada bırseyde anlatmadı bıze söyle veya böyle olacak dıye ama ben yinede gıttım. Esımde ıkna etmısken olayım dedım ama olmadı gecen sene ıkı Dr la görüşmüştüm özelde ıkısıde yanlara lıpoyla karın germe bırlıkte demıstı bu ayrı ayrı fıyat çıkarttı cok şaşkınım cok cok uzgunum sız ne dıyorsunuz bır sorayım dedım sızedemı ayrı ayrı fıyat dedıler bıde fıyatı bana cok yüksek geldı sımıtlere gelıncede cok degıller zaten ama varlar ne dıyorsunuz lutfen gören herkes yazarsa cok sevınırım zamanım kısıtlı amelıyat olmak ıcın cantamıda hazırlamıştım ben hazırdım gerı geldım
Cok iyiyim canim kac gundur bayram temizligi ce alisverisle ugrasiyorum foto hic cekemedim firsat olmadi enkisa zamanda cekip atacam.miss blue nasıl oldun karnın ne durumda ? Yen'i fotoğraf paylaşacak mısın?
Malesef tabiki biliyordum ama bile bile lades dedim. İlk üç gün hergün pansuman yapıldı sıkıntı olmayıncada eve gönderdi. Hiç açılmasını istemedi banyo için bile olsa ki banyo yapamadım. Sargıyı açıp gördükten sonra üç günde öyle bekledim beslenmeyen bölge tam ortaya çıksın diye neticede bir daha ameliyat olacaktım
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Neredeyse bu konu ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. Abdominoplasty olmadan önce. Şimdi bende yazmalıyım diye düşünerek üye oldum. Öncelikle kimseyi olumsuz düşüncelere sevk etmek istemiyorum ama şu anda yaşadıklarıma benzer hiç bir yazı okumamıştım. Bence bu ameliyatla ilgili bilmemiz gereken çok şey varmış. Konuya giriyorum. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım. Aylar öncesinden araştırmalar, video izlemeler, yorumlar... Riskleri incelediğimde sadece emboli riskini gözüm gördü diğerlerine hiç takılmadım bile.Veeee bir ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım üç saat sürdü ayrıca bu ameliyatta daha önce yaptırdığım meme küçültme ameliyatından kalan deri parçalarını da aldı doktorum. Birde genital bölgedeki dudakları kestirdim. İlk üç saatim çok ağrılıydı. Uyanma hali falan derken zor tabi. Sonrası ağrı pompası takıldığı için ağrım azaldı. Ama sanmayınki sıkıntı çekmedim. Ben acı eşiği yüksek bir kadınım ama ona rağmen çok acım oldu. Hareket etmezsen sıkıntı yok. Öksürmek, gülmek, hapşırmak çok ızdırap veriyor. Ben sezeryan gibi düşünmüştüm ama değilmiş çok çok başka bir acı. Tam 15 gün sadece sırt üstü ve bacaklar yüksekte yatmak zorundasın. Neyse detayları geçeyim... Ameliyattan üç gün sonra taburcu oldum. Doktorum 10 gün sonra gel dedi kontrole gittim. Sargım açıldığında büyük bir şok yaşadık. Göbek deliğim ve dikiş arasında ölü doku ve enfeksiyon oluşmuş. Üç gün sonra ikinci ameliyatı oldum. Ve şuan karnımda üçgen şeklinde açık bir yara var. Wakum tedavisi görüyorum. 23gündür hastanede tedavi görüyorum. Şuan da da hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sanırım 10güne kadar kapanacak ama yama mı dikimi olacak bilemiyorum. Üçüncü ameliyatı olacağım. Çok zor bir süreç çok pişmanım... Ayrıca ben sigara kullanıyorum... Malesef bu ameliyatı olacaksanız çok önceden sigarayı bırakmak gerekiyor.
Merhaba, ben mecburen girdiğim ikinci ameliyatta adetliydim muhtemelen üçüncü ameliyata da adetli gireceğim. Sebebini tam olarak bilemesemde bazı doktorlar istemiyor. Benimki önemsememişti.Kizlar lüften bi Fikir verin, yardimci olursaniz cok sevinirim,
Bende spiral var hormon spirali,
Bi hafta sonra Amalyat olacam, Regel im gelmedi halen, Doktor da diyor Regel li amalyat edemem ne yapacagimi sasirdim lüften bi fikir verin, günüm gecti ama Stress den Galiba gelmedi Regel,
Adetli amalyat olan varmi aranizda??
Veya gelmesi Icin ne yapabilirim?
Ayrıca sanırım sizde mirena var. Mirenada böyle sıkıntılar çok fazla oluyor. Umarım düzene girer.
Gecikme açısından söylemiştimEvet mirenagecikme sikintisi mi Yoksa Amalyat da mi sikinti ?
Gecikme diyosaniz Evet bi Erken bi gec alti üstü de azzzz bi Adet oluyor
Benim Doktorum cok önemsiyor ne yapicam bilmiyorum
Kizlar 4,5 Hafta oldu genital bölge dikislerin alt kismi, cok sis hala, ayni top gibi. Normalmidir? Ameliyatan iki hafta sonra doktoruma göstermistim, ödem dedi, gögüs birde karinin ödemi en alta iniyor dedi. Lüften bilgisi olan yardimci olsun endiseleniyorum artik.
Selam hanimlar. Bende 25.08 ameliyat oldum. Karin germe, meme büyütme ve basen ic bacak ve bel liposuktion oldum. Allahima sukurler olsun iyim AMA su bel agrisi beni 3 gundur maf ediyo, heleki geceleri, hic uyamiyorum cok uykusuz kaliyorum. Sizler kac gün sonra yatakda düm düz bi sekilde yatabildiniz? Suan cok dik oturuyorum ve ayaklarimin altina birseyler koyorum. Belki diyom yatakda düz bi sekilde yatarsam bellim daha az acir, bilmiyorum.
Selam hanimlar. Bende 25.08 ameliyat oldum. Karin germe, meme büyütme ve basen ic bacak ve bel liposuktion oldum. Allahima sukurler olsun iyim AMA su bel agrisi beni 3 gundur maf ediyo, heleki geceleri, hic uyamiyorum cok uykusuz kaliyorum. Sizler kac gün sonra yatakda düm düz bi sekilde yatabildiniz? Suan cok dik oturuyorum ve ayaklarimin altina birseyler koyorum. Belki diyom yatakda düz bi sekilde yatarsam bellim daha az acir, bilmiyorum.
Yatarken baldirinin altina sert bir yastik koy onunla biraz rahat edersin ben 1 ay yastikla yattim yoksa hiiiic yatamiyordumSelam hanimlar. Bende 25.08 ameliyat oldum. Karin germe, meme büyütme ve basen ic bacak ve bel liposuktion oldum. Allahima sukurler olsun iyim AMA su bel agrisi beni 3 gundur maf ediyo, heleki geceleri, hic uyamiyorum cok uykusuz kaliyorum. Sizler kac gün sonra yatakda düm düz bi sekilde yatabildiniz? Suan cok dik oturuyorum ve ayaklarimin altina birseyler koyorum. Belki diyom yatakda düz bi sekilde yatarsam bellim daha az acir, bilmiyorum.
Bende de asiri sislik vardi hatta dr acaba yaglari gogus yerine karistirip oraya mi koydu ki dedim. Zamanla yacas yavas iniyo bende hala sislik var bu bayram penye elbise giymeyi gusunuyordjm dun denedim yukardan baktigimda erkek gibi duyuyor sankiKizlar 4,5 Hafta oldu genital bölge dikislerin alt kismi, cok sis hala, ayni top gibi. Normalmidir? Ameliyatan iki hafta sonra doktoruma göstermistim, ödem dedi, gögüs birde karinin ödemi en alta iniyor dedi. Lüften bilgisi olan yardimci olsun endiseleniyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?