Canım endişe etme daha çok erken. Ödem o geçecek. Benimki daha yeni yeni düzeliyor...Kizlar 4,5 Hafta oldu genital bölge dikislerin alt kismi, cok sis hala, ayni top gibi. Normalmidir? Ameliyatan iki hafta sonra doktoruma göstermistim, ödem dedi, gögüs birde karinin ödemi en alta iniyor dedi. Lüften bilgisi olan yardimci olsun endiseleniyorum artik.
Kizlar 4,5 Hafta oldu genital bölge dikislerin alt kismi, cok sis hala, ayni top gibi. Normalmidir? Ameliyatan iki hafta sonra doktoruma göstermistim, ödem dedi, gögüs birde karinin ödemi en alta iniyor dedi. Lüften bilgisi olan yardimci olsun endiseleniyorum artik.
Bende seni cok seviyirum canim iyiki tanidim seni. Rabbim tez zamanda ayaklanip toparlanmayi nasip etsin
Kapsul ne oluyorki? Ay canim ya kisira bakma cok sirdum ama ileri bende yaptiraxam ileri donemde oyuzden soruyorum. Silikon ucreti nekadarmis dr vana pritez 4000tl demisti sen devlette mi olacaksin? Simdi sana hangi operasyonlar yapilacak ve nekadar odeyeceksin?
Olabilir. Ben de bakayım.
Bende de asiri sislik vardi hatta dr acaba yaglari gogus yerine karistirip oraya mi koydu ki dedim. Zamanla yacas yavas iniyo bende hala sislik var bu bayram penye elbise giymeyi gusunuyordjm dun denedim yukardan baktigimda erkek gibi duyuyor sanki
Benim ki mideden itibaren sis aşağı kadar ödem yukarıdan başlar mi yaCanım endişe etme daha çok erken. Ödem o geçecek. Benimki daha yeni yeni düzeliyor...
Canım tekrar çamaşır giy altına benimde oldu bedi camasira koydum düşük bel yaptım pek yukarı cekmedim.korseyide sonra giydim diğer turlu zor oldu korse batıyor buseferBide adet oldunuzda korseyle nasil yaptiniz? Benim korsem alti acik, ama genede ön tarafi batabilir.
Yatarken baldirinin altina sert bir yastik koy onunla biraz rahat edersin ben 1 ay yastikla yattim yoksa hiiiic yatamiyordum
Gecmis olsun öncelikle, bende haftaya Amalyat olucam, Nerde yaptirdiniz?
Ben belim ağrıyınca oturuyordum yarım saat oturup yarım saat yatıyordum öyle öyle geçirdim o dönemleri çok geçmiş olsun
Canım tekrar çamaşır giy altına benimde oldu bedi camasira koydum düşük bel yaptım pek yukarı cekmedim.korseyide sonra giydim diğer turlu zor oldu korse batıyor busefer
Korsem alttan citcitli olandan zaten şimdide normal kilot korse giyiyorum.her yerde olanlardanHer tuvalette gittinde korseyimi indirdin? Tehlikeli deyilmi?
Tsk ederim ama gece böyle nasil gecicekki? kac hafta sürdü sendd bu dönem?
Selan hanimlar. Hayirli bayramlar herkeze. Ben bugun ilk defa dusumu aldim. 25.08 ameliyat olmusdum. Korsemin yikamisdk esim, yattim vekurumasini bekliyorum, insallah cabuk kurur. Siz nezamandan sonra komple düz yürümeye basladiniz?
Bi hafta sonra kendiniZi Nasil hissetiniz Yani yürümeniz nasildi? Tabiki herkesin süreci ayri... Sizin nasildi?
İlk zamanlar hele ilk haftalar biraz sıkıntılı geçer 2 hafta sonra 4 ay bitecek unuttum bile ameliyat esnasında yaşadıklarımı ,hepsi geçiyor sürecinizin tadını çıkarınBende 7 ci gün ucakla Eve ucucam Insallah sorunsuz ucabilirim Tek korkum o, Peki Siz kisa yürüyüs yaptiniz mi Yada arabayla?
Yastik genis olunca sirtina da 2 tane koy biri belini sirtini birude basini desteklesinOnu zaten yapiyorum ama kafayi nasil yapiyordunuz? Sadece bitane yastikmi? Nezaman dümdüz yatabilcem?
Bana doktorum korsenin ustune giy ic camasiri pedin uçlarini bacak arasindaki yirtmactan korsenin iceri sok dedi oyle yaotim gayet rahat olduHer tuvalette gittinde korseyimi indirdin? Tehlikeli deyilmi?
İlk zamanlar hele ilk haftalar biraz sıkıntılı geçer 2 hafta sonra 4 ay bitecek unuttum bile ameliyat esnasında yaşadıklarımı ,hepsi geçiyor sürecinizin tadını çıkarın
Cano 55 çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın ben de 9 eylülde ameliyata gireceğim göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe 1 aya yakındır sigarayı çok azalttım 3 gündür içmiyorum söylediklerin beni çok korkuttu açıkçası rica etsem yaşını kaç yıldır sigara içtiğini günde kaç tane-paket içtiğini birde sabah aç karna kahve sigara içenlerden olup olmadığını yazar mısın?Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Neredeyse bu konu ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. Abdominoplasty olmadan önce. Şimdi bende yazmalıyım diye düşünerek üye oldum. Öncelikle kimseyi olumsuz düşüncelere sevk etmek istemiyorum ama şu anda yaşadıklarıma benzer hiç bir yazı okumamıştım. Bence bu ameliyatla ilgili bilmemiz gereken çok şey varmış. Konuya giriyorum. Yıllardır bu ameliyatı düşünüyordum ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım. Aylar öncesinden araştırmalar, video izlemeler, yorumlar... Riskleri incelediğimde sadece emboli riskini gözüm gördü diğerlerine hiç takılmadım bile.Veeee bir ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım üç saat sürdü ayrıca bu ameliyatta daha önce yaptırdığım meme küçültme ameliyatından kalan deri parçalarını da aldı doktorum. Birde genital bölgedeki dudakları kestirdim. İlk üç saatim çok ağrılıydı. Uyanma hali falan derken zor tabi. Sonrası ağrı pompası takıldığı için ağrım azaldı. Ama sanmayınki sıkıntı çekmedim. Ben acı eşiği yüksek bir kadınım ama ona rağmen çok acım oldu. Hareket etmezsen sıkıntı yok. Öksürmek, gülmek, hapşırmak çok ızdırap veriyor. Ben sezeryan gibi düşünmüştüm ama değilmiş çok çok başka bir acı. Tam 15 gün sadece sırt üstü ve bacaklar yüksekte yatmak zorundasın. Neyse detayları geçeyim... Ameliyattan üç gün sonra taburcu oldum. Doktorum 10 gün sonra gel dedi kontrole gittim. Sargım açıldığında büyük bir şok yaşadık. Göbek deliğim ve dikiş arasında ölü doku ve enfeksiyon oluşmuş. Üç gün sonra ikinci ameliyatı oldum. Ve şuan karnımda üçgen şeklinde açık bir yara var. Wakum tedavisi görüyorum. 23gündür hastanede tedavi görüyorum. Şuan da da hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sanırım 10güne kadar kapanacak ama yama mı dikimi olacak bilemiyorum. Üçüncü ameliyatı olacağım. Çok zor bir süreç çok pişmanım... Ayrıca ben sigara kullanıyorum... Malesef bu ameliyatı olacaksanız çok önceden sigarayı bırakmak gerekiyor.
mide bölgende şişlik var mı cnm sadece genital bölgede mi.Bugün tam 5 hafta oldu. Artik düz yatiyorum düz geziyorum. Yan arada bir yatiyorum. Gögüslerim daha cok sert oldugu icin rahat olmuyor. Gögüsteki korseyi takmiyorum artik. Göbekteki korseyi gece gündüz takiyorum hala. Cok ödem var hala ve cok sert. Takmadigim zaman göbek deligim aciyor. Gercekten iyilesmesi uzun müdetli bir ameliyat. Ilk üc gün diyoruz da, en agrili olan zaman icin gecerli. Sonrasinda agri azaliyor ama sabir cok gerektiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?