Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım endişe etme daha çok erken. Ödem o geçecek. Benimki daha yeni yeni düzeliyor...

Bende seni cok seviyirum canim iyiki tanidim seni. Rabbim tez zamanda ayaklanip toparlanmayi nasip etsin

Olabilir. Ben de bakayım.

Bende de asiri sislik vardi hatta dr acaba yaglari gogus yerine karistirip oraya mi koydu ki dedim. Zamanla yacas yavas iniyo bende hala sislik var bu bayram penye elbise giymeyi gusunuyordjm dun denedim yukardan baktigimda erkek gibi duyuyor sanki

Canım endişe etme daha çok erken. Ödem o geçecek. Benimki daha yeni yeni düzeliyor...
Benim ki mideden itibaren sis aşağı kadar ödem yukarıdan başlar mi ya

Tsk ederim ama gece böyle nasil gecicekki? kac hafta sürdü sendd bu dönem?

Sırtıma ikitane yastığı arka arkaya koyuyordum yatay şekilde bacaklarımında eklem kısmına yastık koyup o şekilde yatıyordum çok rahatlatıyordu beni diğer türlü bacaklarım inik yatamıyordum hala yastık koyup yatınca daha rahat oluyorum alışmıyım diyorum ama yastıktan vazgecemiyorum

Selan hanimlar. Hayirli bayramlar herkeze. Ben bugun ilk defa dusumu aldim. 25.08 ameliyat olmusdum. Korsemin yikamisdk esim, yattim vekurumasini bekliyorum, insallah cabuk kurur. Siz nezamandan sonra komple düz yürümeye basladiniz?

Selan hanimlar. Hayirli bayramlar herkeze. Ben bugun ilk defa dusumu aldim. 25.08 ameliyat olmusdum. Korsemin yikamisdk esim, yattim vekurumasini bekliyorum, insallah cabuk kurur. Siz nezamandan sonra komple düz yürümeye basladiniz?

Bi hafta sonra kendiniZi Nasil hissetiniz Yani yürümeniz nasildi? Tabiki herkesin süreci ayri... Sizin nasildi?

Bi hafta sonra kendiniZi Nasil hissetiniz Yani yürümeniz nasildi? Tabiki herkesin süreci ayri... Sizin nasildi?

Allahina sukurler olsun cok iyim. Tabiki halen agrilarim var ama artik mesela günde 2 tane agri kezici yutuyorun 3 deyil. Oda gece rahat uyum diye. Halen birazcik öne doru yürüyorum, aliskanlikmi yada korkumu bilemicem, ama cok hafif. Esimden Allah razi olsun bana cok yardimci oluyo. Onsuz nasil yapardim bilemicem.

Bende 7 ci gün ucakla Eve ucucam Insallah sorunsuz ucabilirim Tek korkum o, Peki Siz kisa yürüyüs yaptiniz mi Yada arabayla?

Bende 7 ci gün ucakla Eve ucucam Insallah sorunsuz ucabilirim Tek korkum o, Peki Siz kisa yürüyüs yaptiniz mi Yada arabayla?
İlk zamanlar hele ilk haftalar biraz sıkıntılı geçer 2 hafta sonra 4 ay bitecek unuttum bile ameliyat esnasında yaşadıklarımı ,hepsi geçiyor sürecinizin tadını çıkarın

Bugün tam 5 hafta oldu. Artik düz yatiyorum düz geziyorum. Yan arada bir yatiyorum. Gögüslerim daha cok sert oldugu icin rahat olmuyor. Gögüsteki korseyi takmiyorum artik. Göbekteki korseyi gece gündüz takiyorum hala. Cok ödem var hala ve cok sert. Takmadigim zaman göbek deligim aciyor. Gercekten iyilesmesi uzun müdetli bir ameliyat. Ilk üc gün diyoruz da, en agrili olan zaman icin gecerli. Sonrasinda agri azaliyor ama sabir cok gerektiriyor.

Cano 55 çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın ben de 9 eylülde ameliyata gireceğim göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe 1 aya yakındır sigarayı çok azalttım 3 gündür içmiyorum söylediklerin beni çok korkuttu açıkçası rica etsem yaşını kaç yıldır sigara içtiğini günde kaç tane-paket içtiğini birde sabah aç karna kahve sigara içenlerden olup olmadığını yazar mısın?

mide bölgende şişlik var mı cnm sadece genital bölgede mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…