Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mide bölgende şişlik var mı cnm sadece genital bölgede mi.

Mide den göbek deligine sis, sonra göbek deliginin alt kismi dikislerin biraz üstüne kadar çukur, dikislerden asagisi en sis olan bölge. Sanki top var icinde. Cok tuaf bir sekilde göbegim. Normalmidir degilmidir anlamadim. Heleki sanki çukur olan bölge dikislerin alt kismina inmis gibi.
 
benimkide aynısı genital bölgenin üstüne elimi değdiğim zaman top gibi göbek deliğinin üstü şiş sanki mide var gibi göbeğin hemen altı biraz düz gibi demek ki aşagı yukarı aynı.Aynı tarihlerde ameliyat olduk bence 2-3 ayı devirmemiz lazım her yerimiz ödem yeşil çay başla ve egzersiz yap hafif yürüyüşler şeklinde hemen atlatırız inşallah.
 
karın kaslarım dikildi bu mide ney diye soruyordum kendime.harbiden o dikişli bölgeler taş gibi ve sanki top top
 
Kızlar merhaba az önce doktorumun hemşiresiyle görüştüm rapor işini cumartesi ameliyat olacağım normalde haftasonu çalışmadığım için pazartesiden gecerli sgk girişi yapar mısınız dedim.
Sgk girişi yapamıyoruz anlaşma yok dedi madıl yani dedim hastane değil klinikmiş ameliyat olacağım yer estethica levent aradım açan olmadı 5 dakika boyunca çok şaşkınınım ciddi ameliyatlar bunlar kombine birde korktum açıkçası ayrıca sgk girişi yapılmazsa iş görememezlik raporu verilmezse işyerim raporlu saymaz beni doktırumu değiştireceğim bu cumartesiye herşeyimi ayarladım acil doktor ismine ihtiyacım var istanbul
 
Merhaba, yaşım 35 ve malesef 12 yaşında başladım sigaraya. Üç günde bir paket, bazen günde üç dört dal, nadirende günde bir paket içiyordum. Ama spor yaptığım için ciğerlerim açıktı. Kolay kolay tıkanmam merdiven çıkmak yormazdı beni. Sabahları kahve sigara severim ama pek yapabildiğim birşey değil. Yıl içinde en fazla 20gün yapabilirim. Başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
 


Kızlar ben sizden önce ameliyat oldum. Ayın 11 inde 2 ay bitecek ama dediğiniz şeyler bende de aynı. Yani dikiş yerlerinde ödem daha fazla oluyor. Bu nedenle oralar şiş. Ortalama 4-5 ay gibi bir sürede düzeldiğini söyledi doktorum. Hepinize tekrardan geçmiş olsun
 
Çok teşekkür ederim
 
mide bölgen yani göbek dliğinin üst taraflarında şiş var mı cnm
 
Merhaba medina hanim amaliyati hangi hastanede yapti ücreti nekadar
 
Arkadaslar en son ameliyatan önce 22.07. de adet gördüm. ameliyatan önce bitmisti. 31.07. de ameliyat oldum. O gündür bu gündür gelmedi daha. Niye acaba? Ayni durumda olan varmi aranizda ameliyatan sonra geciken? Ameliyatan önce idrar kontrölü apiliyor hastanede. Gebe olsam orda gözükürmüydü öyle regl gecer gecmez?
 
gebelik tahlili değil ki o.Ameliyatla ilgisi yok çünkü o bölgeye müdahale edilmiyor ben oldum ve bitti bile ya gebesin yada stresten bi tahlil yaptır hemen.gebe isen de korkma dr bana ameliyattan hemen sonra da kalsan bişey olmaz 3 aya iyleşir herşeyin dedi fakat yaptırdıgın işleme yazık olur neyle korunuyorsun ona göre cvp vereyim.
 
Idrardan göre bilirler yanliz. Insan bilmedende hamile olabilir. Eminim doktorlar ona da bakiyorlardir tüm tetkikler yapilirken. Insallah öle bir durum yoktur. Olmussada ameliyatan öncedir. Ameliyatan Sonra olamaz cünki öle bir durum olmadi henüz. Sonra Ben cocuk düsünmüyorum daha, bosuna yaptirmis olurum ameliyati.
 
sen bi baktır bi aksilik yoktur inş. hamilelik gibi
 
Meme büyütme ameliyati olan arkadaslar 5.5 hafta oldu gögüslerim baya kücüldü. Daha nekadar kücülecek bunlar? 6 ay sonra tam sekli cikacak yaziyorlar. Ozamana kadar daha nekadar kücülecek? Nerdeyse sank Hic ameliyat olmamisim gibi olacak yakinda sanirim. Hic hos degil yani. Tam deymesi icin okadar eziyete doktora Mümkün oldugu kadar büyük olsun demek gerek. Ilk bastakinden bugüne bi dünya fark var ve gittikce kücülüyorlar :-(
 
Kizlar amalyat oldum dün, sonuc u bilemicem Baya incelmissim ama henüz görmedim bantli daha, o kadar cok agrim var ki anlatamam kibirdadigim an Canim cok yaniyor ve bel agrisi mahvetti Beni
 
Kizlar amalyat oldum dün, sonuc u bilemicem Baya incelmissim ama henüz görmedim bantli daha, o kadar cok agrim var ki anlatamam kibirdadigim an Canim cok yaniyor ve bel agrisi mahvetti Beni
Cok gecmis olsun cabuk toparlanirsin ins. Cok yürü, walker yada tekerli sandalye iste hemsirelerden. Ona yüklenip bol bol yürü. Bel agrisina iyi geliyor. Bu sekilde anca Cok yürüyebildim. Baska iki adim yürüyemiyordum bel agrisindan. Birde bol su ic. Tekrar gecmis olsun.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…