mide bölgende şişlik var mı cnm sadece genital bölgede mi.
benimkide aynısı genital bölgenin üstüne elimi değdiğim zaman top gibi göbek deliğinin üstü şiş sanki mide var gibi göbeğin hemen altı biraz düz gibi demek ki aşagı yukarı aynı.Aynı tarihlerde ameliyat olduk bence 2-3 ayı devirmemiz lazım her yerimiz ödem yeşil çay başla ve egzersiz yap hafif yürüyüşler şeklinde hemen atlatırız inşallah.Mide den göbek deligine sis, sonra göbek deliginin alt kismi dikislerin biraz üstüne kadar çukur, dikislerden asagisi en sis olan bölge. Sanki top var icinde. Cok tuaf bir sekilde göbegim. Normalmidir degilmidir anlamadim. Heleki sanki çukur olan bölge dikislerin alt kismina inmis gibi.
karın kaslarım dikildi bu mide ney diye soruyordum kendime.harbiden o dikişli bölgeler taş gibi ve sanki top topMide den göbek deligine sis, sonra göbek deliginin alt kismi dikislerin biraz üstüne kadar çukur, dikislerden asagisi en sis olan bölge. Sanki top var icinde. Cok tuaf bir sekilde göbegim. Normalmidir degilmidir anlamadim. Heleki sanki çukur olan bölge dikislerin alt kismina inmis gibi.
Merhaba, yaşım 35 ve malesef 12 yaşında başladım sigaraya. Üç günde bir paket, bazen günde üç dört dal, nadirende günde bir paket içiyordum. Ama spor yaptığım için ciğerlerim açıktı. Kolay kolay tıkanmam merdiven çıkmak yormazdı beni. Sabahları kahve sigara severim ama pek yapabildiğim birşey değil. Yıl içinde en fazla 20gün yapabilirim. Başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.Cano 55 çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın ben de 9 eylülde ameliyata gireceğim göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe 1 aya yakındır sigarayı çok azalttım 3 gündür içmiyorum söylediklerin beni çok korkuttu açıkçası rica etsem yaşını kaç yıldır sigara içtiğini günde kaç tane-paket içtiğini birde sabah aç karna kahve sigara içenlerden olup olmadığını yazar mısın?
Mide den göbek deligine sis, sonra göbek deliginin alt kismi dikislerin biraz üstüne kadar çukur, dikislerden asagisi en sis olan bölge. Sanki top var icinde. Cok tuaf bir sekilde göbegim. Normalmidir degilmidir anlamadim. Heleki sanki çukur olan bölge dikislerin alt kismina inmis gibi.
benimkide aynısı genital bölgenin üstüne elimi değdiğim zaman top gibi göbek deliğinin üstü şiş sanki mide var gibi göbeğin hemen altı biraz düz gibi demek ki aşagı yukarı aynı.Aynı tarihlerde ameliyat olduk bence 2-3 ayı devirmemiz lazım her yerimiz ödem yeşil çay başla ve egzersiz yap hafif yürüyüşler şeklinde hemen atlatırız inşallah.
Çok teşekkür ederimMerhaba, yaşım 35 ve malesef 12 yaşında başladım sigaraya. Üç günde bir paket, bazen günde üç dört dal, nadirende günde bir paket içiyordum. Ama spor yaptığım için ciğerlerim açıktı. Kolay kolay tıkanmam merdiven çıkmak yormazdı beni. Sabahları kahve sigara severim ama pek yapabildiğim birşey değil. Yıl içinde en fazla 20gün yapabilirim. Başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
mide bölgen yani göbek dliğinin üst taraflarında şiş var mı cnmKızlar ben sizden önce ameliyat oldum. Ayın 11 inde 2 ay bitecek ama dediğiniz şeyler bende de aynı. Yani dikiş yerlerinde ödem daha fazla oluyor. Bu nedenle oralar şiş. Ortalama 4-5 ay gibi bir sürede düzeldiğini söyledi doktorum. Hepinize tekrardan geçmiş olsun
Merhaba medina hanim amaliyati hangi hastanede yapti ücreti nekadarMerhaba arkadaşlar nihayet sonunda kayıt olup araniza katildim sizi severek ve merakla takip ettim bende 10agustosda ameliyat oldum karin germe ve göğüs büyütme dikleştirme bugün 15.günüm şükür iyiyim bursada Dr Medine kanturke ameliyat oldum ve çok güzel geçti.karin germeden çok korkuyordum ama çok şükür sorunsuz geçti.şuan sadece dik yuriyemiyorum.inşallah oda gecicek.göğüste hic meme dokusu yoktu iki çocuktan sonra ve aşırı kilo vermem sonucu şuan çok iyiler ama sadece sağ gogusum halan sis ve yukarıda odemli.onun dışında hic bir problemin yok.hic korkmayın arkadaşlar.ve asla vazgcemeyin.dayanilmicak bir ağrı olmuyor.ve üçüncü günden sonra hepsi sip diye geçiyor.ameliyat olmuşlarsa geçmiş olsun.olacaklara kolay gelsin diliyorum.bi sorunuz olursa seve seve cevaplarim
Evet yukarıdan aşağıya doğru, ama ortada göbek deliğine kadar şişlik var. Ayrıca dikiş etrafı da şiş ama ilk günkü gibi değil tabiki . Günden güne de toparlıyormide bölgen yani göbek dliğinin üst taraflarında şiş var mı cnm
gebelik tahlili değil ki o.Ameliyatla ilgisi yok çünkü o bölgeye müdahale edilmiyor ben oldum ve bitti bile ya gebesin yada stresten bi tahlil yaptır hemen.gebe isen de korkma dr bana ameliyattan hemen sonra da kalsan bişey olmaz 3 aya iyleşir herşeyin dedi fakat yaptırdıgın işleme yazık olur neyle korunuyorsun ona göre cvp vereyim.Arkadaslar en son ameliyatan önce 22.07. de adet gördüm. ameliyatan önce bitmisti. 31.07. de ameliyat oldum. O gündür bu gündür gelmedi daha. Niye acaba? Ayni durumda olan varmi aranizda ameliyatan sonra geciken? Ameliyatan önce idrar kontrölü apiliyor hastanede. Gebe olsam orda gözükürmüydü öyle regl gecer gecmez?
sen bi baktır bi aksilik yoktur inş. hamilelik gibiIdrardan göre bilirler yanliz. Insan bilmedende hamile olabilir. Eminim doktorlar ona da bakiyorlardir tüm tetkikler yapilirken. Insallah öle bir durum yoktur. Olmussada ameliyatan öncedir. Ameliyatan Sonra olamaz cünki öle bir durum olmadi henüz. Sonra Ben cocuk düsünmüyorum daha, bosuna yaptirmis olurum ameliyati.
Nasılsın . Memnun musun operasyondansen bi baktır bi aksilik yoktur inş. hamilelik gibi
hiç memnun değilim şimdilik ödemsiz oldugumda bakmak lazımNasılsın . Memnun musun operasyondan
Cok gecmis olsun cabuk toparlanirsin ins. Cok yürü, walker yada tekerli sandalye iste hemsirelerden. Ona yüklenip bol bol yürü. Bel agrisina iyi geliyor. Bu sekilde anca Cok yürüyebildim. Baska iki adim yürüyemiyordum bel agrisindan. Birde bol su ic. Tekrar gecmis olsun.Kizlar amalyat oldum dün, sonuc u bilemicem Baya incelmissim ama henüz görmedim bantli daha, o kadar cok agrim var ki anlatamam kibirdadigim an Canim cok yaniyor ve bel agrisi mahvetti Beni
Cok gecmis olsun cabuk toparlanirsin ins. Cok yürü, walker yada tekerli sandalye iste hemsirelerden. Ona yüklenip bol bol yürü. Bel agrisina iyi geliyor. Bu sekilde anca Cok yürüyebildim. Baska iki adim yürüyemiyordum bel agrisindan. Birde bol su ic. Tekrar gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?