- 25 Temmuz 2017
- 208
- 170
- 103
Cok gecmis olsun cabuk toparlanirsin ins. Cok yürü, walker yada tekerli sandalye iste hemsirelerden. Ona yüklenip bol bol yürü. Bel agrisina iyi geliyor. Bu sekilde anca Cok yürüyebildim. Baska iki adim yürüyemiyordum bel agrisindan. Birde bol su ic. Tekrar gecmis olsun.
Canım geçmiş olsun. inşallah istediğin gibi olur sonucunSagol Cnm yarin walker isticem cok Iyi fikir, bacaklarimda cok ödem oldu ve cok agri cekiyorum ins düzelicek
Canım geçmiş olsun. inşallah istediğin gibi olur sonucun
Çok geçmiş olsun leylacim atlattin inşallah hayirlisiyla şimdi nasilsin.Kizlar amalyat oldum dün, sonuc u bilemicem Baya incelmissim ama henüz görmedim bantli daha, o kadar cok agrim var ki anlatamam kibirdadigim an Canim cok yaniyor ve bel agrisi mahvetti Beni
Meme büyütme ameliyati olan arkadaslar 5.5 hafta oldu gögüslerim baya kücüldü. Daha nekadar kücülecek bunlar? 6 ay sonra tam sekli cikacak yaziyorlar. Ozamana kadar daha nekadar kücülecek? Nerdeyse sank Hic ameliyat olmamisim gibi olacak yakinda sanirim. Hic hos degil yani. Tam deymesi icin okadar eziyete doktora Mümkün oldugu kadar büyük olsun demek gerek. Ilk bastakinden bugüne bi dünya fark var ve gittikce kücülüyorlar :-(
Çok geçmiş olsun leylacim atlattin inşallah hayirlisiyla şimdi nasilsin.
Çok geçmiş olsun leylacim atlattin inşallah hayirlisiyla şimdi nasilsin.
Boyum 1.67 kilom 64Canim Ben 10 sene önce protez taktirdim, Bugun Karin germe ile Doktorum deyisdirdi, söyle söylim ilk ypildiginda Benimki coook gergin yerinde kibildamiyordu Baya da Dolgundu Tabiki bu Senin boyuna kilonla ilgili bir secim oluyor büyüklügü mesela Ben 10 sene önce 164 boyunda 49-51 Kilo arasiydim Bana 325 cc bile Büyük duruyordu, mesela d cup kullaniyordum sonra c Cup oldu bi 6 ay sonra...
Suan 58-59 kiloyum bu sefer Bana 350 cc koydu Doktor bende Kilo aldigimdan dolayi 325 kücük olur dedi Simdi Harika görünüyor korsenin altinda
karnın nasıl oldu ödemler ne halde mide bölgen hala şişmi aşağılar.Boyum 1.67 kilom 64
Doktorum 340 extra high yuvarlak takti. Bana suanda c cup oluyor. Ama daha 5.5 hafta oldu. Daha cok kücülürse 6 aya cok var daha b cup olur. Ben zaten b cup takiyordum daha önce büyük geliyordu südyenler genelde. A kücük geliyordu. Ortasiydi yani ölcüsü.
Göbegim ayni canim hergün korseyi acip bakiyorum ne deyismis diye. Senin göbek deligin düz mü göbeginle? Yoksa icine girmismi?karnın nasıl oldu ödemler ne halde mide bölgen hala şişmi aşağılar.
mide tarafım şiş aşagı taraf düz sanki mide var gibi genital bölgenin üstüde dümdüz.seninki nasılGöbegim ayni canim hergün korseyi acip bakiyorum ne deyismis diye. Senin göbek deligin düz mü göbeginle? Yoksa icine girmismi?
Boyum 1.67 kilom 64
Doktorum 340 extra high yuvarlak takti. Bana suanda c cup oluyor. Ama daha 5.5 hafta oldu. Daha cok kücülürse 6 aya cok var daha b cup olur. Ben zaten b cup takiyordum daha önce büyük geliyordu südyenler genelde. A kücük geliyordu. Ortasiydi yani ölcüsü.
benimki hafiften ağırdı ama cokta değil hani.çıkınca orası yara oluyor ama ağırmıyor bastırmazssan acımaz korkma acılarının tam hafilemesi 10 günKizlar dren ler cikinca rahatlama oldumu? Ve cikinca agri yapiyormu ne gibi deyisiklik olur?
Ve agrilariniz ne zaman hafiledi?? Ben cok Kötü agri cekiyorum Bugun 3. günüm ne zaman düzelirim kizlar lüften yrdim edin cok kötüyüm
benimki hafiften ağırdı ama cokta değil hani.çıkınca orası yara oluyor ama ağırmıyor bastırmazssan acımaz korkma acılarının tam hafilemesi 10 gün
yavaş yavaş düzeliryorsun hergün daha az hafifliyor agrı.Kizlar dren ler cikinca rahatlama oldumu? Ve cikinca agri yapiyormu ne gibi deyisiklik olur?
Ve agrilariniz ne zaman hafiledi?? Ben cok Kötü agri cekiyorum Bugun 3. günüm ne zaman düzelirim kizlar lüften yrdim edin cok kötüyüm
Hergün ayni derece mi agri Yoksa yavas yavas düzelme mi olur 10 güne kadar? Benim agrim felaket, sezaryan oldum ama alakasiz bi agri cok kötüyüm cok
Hergün bi önceki günden biraz daha iyi oluyorsun. Ben bir hafta sonra agri kesiciyi biraktim. Tabi agri kesici bel agrisina ve kas agrisina fayda etmiyordu zaten. Kolay degil gercekten ben ilk üc gün agliyip isyan ediyordum bir insan bunu kendine nasil yapar diye. Hepsi unutuluyor zamanla. Agrilar geciyor. Bak ben 5 haftayi devirdim yeni rahatliyorum. Düz yürüyorum yatiyorum. Karnim hep ödem daha sert ve uyusuk. Sabirli olman lazim.Kizlar dren ler cikinca rahatlama oldumu? Ve cikinca agri yapiyormu ne gibi deyisiklik olur?
Hergün ayni derece mi agri Yoksa yavas yavas düzelme mi olur 10 güne kadar? Benim agrim felaket, sezaryan oldum ama alakasiz bi agri cok kötüyüm cok
Kizlar dren ler cikinca rahatlama oldumu? Ve cikinca agri yapiyormu ne gibi deyisiklik olur?
ben salı dr gidicem göbekgimin hemen üstünde yumru gibi bişey var yandan bakınca cok belirgin.Midem dışarda gibi ilk ameliyat oldugumda dümdüzdüm yeminle kafayı yiycem. Altları anladımda bu mideniin üstü neyin nesi ödem mi yoksa kendi halimi anlamadım yaGögüsdeki drenleri hic hisetmedim cekilirken. Göbegimdeki drenlerde acimadi. Göbekteki biraz garip bir duyguydu sanki böyle bir barsagin icinden cekiliyor. Agri yoktu ama kesinlikle. Biraz mide bulandiriciydi. Tabiki o drenlerden kurtulduguma cok sevinmistim. Gögüsdeki korseden kaburgalarima batiyordu. Ve morardi izleri hep. Baya rahatlamistim.
benim karnim komple sis en sis olan genital bölge top varmis gibi icinde. Yukardan asagi düz sonra top gibi. Her gecen gün sekileniyor ama genital bölge hep ayni.mide tarafım şiş aşagı taraf düz sanki mide var gibi genital bölgenin üstüde dümdüz.seninki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?