Sagol canim INSALLAH hepimiz icin en hayirlisi olsunŞimdiden geçmiş olsun sağ Salim ol çık İnşaAllah haberlerini bekliyoruz, kardeşinin yanında olacak olması çok iyi
Canım sevindim senin adına bende inş bugün olacagum seninki gibi kolay olur umarımSelam kızlar bugün işe başladım ve araba kullanabildim ..
Sanırım sürecin zorlu kısmını atlatmış oldum yavaş hareket ediyor olsam da günlük hayatıma döndüm gibi
Darısı tüm ameliyat olan ve ameliyat olmak isteyenlerin başına..
Canım beninde bugün inş iyi geçer sorunsuz uyanırız inşEvet en sonunda benimde sıram geldi yarın saat 2 de ameliyat a giriyorum korku heyacan hepsi birbirine karıştı dualarınıza ihtiyacım var inşllah bende sağ Salim çıkarım
Canım bende sabah gireceğim sağ Salim ol çık hayırlı haberler bekliyoruzEvet en sonunda benimde sıram geldi yarın saat 2 de ameliyat a giriyorum korku heyacan hepsi birbirine karıştı dualarınıza ihtiyacım var inşllah bende sağ Salim çıkarım
hiç merak etme hepimizde aynı duygu ve karmaşalar ile gidiyoruzAllah kısmet ederse evim uzak olduğu için bende yarın akşam hastaneye yatış yapacağım, heyecan, koRku, mutluluk bir ton karışık duygu yaşıyorum,inşaAllah bende güzel haberler veririm
4 çocuk valla senin işin benden de zor ama ne mutlu fıstık gibi bir anneleri olacakSizin icin cok sevindim boyle haberler beni birazda olsun endiselerimi azaltiyor darisi basimiza diyim bende cok heyecanliyim ameliyat tan sonra ise baslamiyacagim ama 4 cocuk béni bekliyor olacak
Geçmiş olsun iyimisinArkadaşlar oldum kurtuldum şükür.
Bugunü atlattın mı yarından sonra herşey daha kolay olurİyiyim canım şükür seninki gibi kolay atlattım karın ve gögüs bi sıkıntı yok sen aklıma geldin senden cesaret aldım söylediğin gibi yanma var biraz maşşallah buna şükür.
Bu sayfadan da bir kez daha geçmiş olsun diyorum..Acil şifalar..İyiyim canım şükür seninki gibi kolay atlattım karın ve gögüs bi sıkıntı yok sen aklıma geldin senden cesaret aldım söylediğin gibi yanma var biraz maşşallah buna şükür.
Tesekurler en azindan karnimi bebek var diye sevmiyecekler4 çocuk valla senin işin benden de zor ama ne mutlu fıstık gibi bir anneleri olacak
Gecmis olsun sevindim iyi olmaniza MASALLAHİyiyim canım şükür seninki gibi kolay atlattım karın ve gögüs bi sıkıntı yok sen aklıma geldin senden cesaret aldım söylediğin gibi yanma var biraz maşşallah buna şükür.
Yok canım yag almqdı deri sadece ve silikonBu sayfadan da bir kez daha geçmiş olsun diyorum..Acil şifalar..
Bu arada merak ediyorum ameliyat ne kadar sürdü,Esabil Hoca yağ alma işlemi de yaptı mı?
İnş darısı size herşey bitene kadar şimdi acabalar yok iyikiler olacak inşGecmis olsun sevindim iyi olmaniza MASALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?