Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet en sonunda benimde sıram geldi yarın saat 2 de ameliyat a giriyorum korku heyacan hepsi birbirine karıştı dualarınıza ihtiyacım var inşllah bende sağ Salim çıkarım

Canım sevindim senin adına bende inş bugün olacagum seninki gibi kolay olur umarım

Allah kısmet ederse evim uzak olduğu için bende yarın akşam hastaneye yatış yapacağım, heyecan, koRku, mutluluk bir ton karışık duygu yaşıyorum,inşaAllah bende güzel haberler veririm
hiç merak etme hepimizde aynı duygu ve karmaşalar ile gidiyoruz
sonradan ne zaman oldu ne zaman geçti anlamıyorsun bile yani herşey olana kadar ben hala olup bittiğine inanamıyorum:)
çok güzel haberler ile burda olacaksın hiç merak etme dualarım seninle

Sizin icin cok sevindim boyle haberler beni birazda olsun endiselerimi azaltiyor darisi basimiza diyim bende cok heyecanliyim ameliyat tan sonra ise baslamiyacagim ama 4 cocuk béni bekliyor olacak
4 çocuk valla senin işin benden de zor ama ne mutlu fıstık gibi bir anneleri olacak

İyiyim canım şükür seninki gibi kolay atlattım karın ve gögüs bi sıkıntı yok sen aklıma geldin senden cesaret aldım söylediğin gibi yanma var biraz maşşallah buna şükür.
Bugunü atlattın mı yarından sonra herşey daha kolay olur
Çok sevindim iyi olmana
Çabucak iyileş ayaklan inşallah

İyiyim canım şükür seninki gibi kolay atlattım karın ve gögüs bi sıkıntı yok sen aklıma geldin senden cesaret aldım söylediğin gibi yanma var biraz maşşallah buna şükür.
Bu sayfadan da bir kez daha geçmiş olsun diyorum..Acil şifalar..
Bu arada merak ediyorum ameliyat ne kadar sürdü,Esabil Hoca yağ alma işlemi de yaptı mı?

Arjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…