Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Az kaldı seninde bitti şurada ne kaldı ki Allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel su gibi geçer gider biter

Ozel ege şehir hastanesinde olacagim nasil bie hastane hic bi bilgim yok yeni bir hastaneymis kimsesi olmayan ne yapiyor burda devlet hastanelerinde bile var
Bu hastane İzmirde özel bir hastane.Neden devlet hastanesi düşünmüyorsunuz?Orada bildiğiniz bir hekim mi var?

Bu hastane İzmirde özel bir hastane.Neden devlet hastanesi düşünmüyorsunuz?Orada bildiğiniz bir hekim mi var?
Ben Ufuk bilkay a ameliyat olmak istiyorum oda o hastane ile calisiyormus o yuzden yoksa hastane nasil biliyorum ufuk beyin instgrame hesabina baktim bu ozel hastanenin yeni bir liposution aleti almislar daha az zarar veriyormus agri daha az oluyor birde iyilesme sureside kisaliyormus korsenin kullanma sureside azaliyormus ben oyle okudum artik hayirlisi yasayip gorecegim

Arkadaşkar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ameliyatım ertelendi aft var diye anestezi onaylamadı böyle birşey yaşayan varmı pazartesiye geçmezzse diye korkuyorum öneri bekliyorum.

Arkadaşkar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ameliyatım ertelendi aft var diye anestezi onaylamadı böyle birşey yaşayan varmı pazartesiye geçmezzse diye korkuyorum öneri bekliyorum.
Vücutta enfeksiyon olduğunu düşünüp ertelemiştir, iyi yapmış risk almaya gerek yok İnşaAllah bi problem çıkmadan pazartesi olup kurtulursun bende hala gribim Çarşamba günü ertelenir mi diye korkuyorum

Grip olmaktan da korkuyorum aftım geçmezse diyede korkuyorum grip olunca kesin yapmıyorlar.

Grip olmaktan da korkuyorum aftım geçmezse diyede korkuyorum grip olunca kesin yapmıyorlar.
Grip ameliyat için problem değil dedi doktorum enfeksiyon problem grip olacağını hissettiğin an antibiyotik başla dedi, şuan senin yapacağın tek şey dua edip hasta insanlardan uzak durmak

Rast gelsin,her şey gönlünüzce olsun..

Doktorun iyiki ertelemiş hasta olarak ameliayata alınman risk oluşturur

Eltim beni yari yold birakti zaten surekli soyluyordu birlikte gidelim diye rdv aldim hemen fikir degistirdi ama kardesim benimle gelecek Yinede olana kadar stress devam eger sanrim daa daha 2 ayim var

Gec olsunda guc olmsin demisler her iste bir hayir vardir INSALLAH en kisa zamanda iyilesirsin

Hayırlısı olsun insallah siz hemsirelerle muhabbetinizi kurun ve rica edin sik sık gelip kontrol etsinler sizi. Benimde yoktu refakatcim amelitattan 1 saat sonra geldi yakın arkadasim Sağolsun var olsun.

Isten izin alabilirse kardesim gelecek benimle olmazsada mecbur idare edecegim INSALLAH iyi bir hemşireye denk gelir bana yoksa isim zor birgun kalacagim hastanede sonrasi otelde yanliz olmakta zor olur diye dusunuyorum

Dikkat etmeye calisirim sizee dikkat edin sizinkine az kalmis benim 2 ayim var INSALLAH sorunsuz gecer ameliyatiniz

Isten izin alabilirse kardesim gelecek benimle olmazsada mecbur idare edecegim INSALLAH iyi bir hemşireye denk gelir bana yoksa isim zor birgun kalacagim hastanede sonrasi otelde yanliz olmakta zor olur diye dusunuyorum
Hic korkma kendini cesaretlzndir canim yaparim de kendi kendine
Ben oyle yaptim bende kac kere tek basima gittim meme ameliyatimda hastanede cok ilgilendiler inan oyle birakmiyorlar seni hatta fransadan daha cok ilgi var bence .. sonra otelde kalkmak icin carsaflardan tutunup kalktim bir kalkmak zordu zaten o kadar .. iki gun hastanede kalip ucuncu gun otelde dinlendim sonra ertesi gun alis verise ciktim gezdim
Karin germem de daha da kolay di tabi bu kisiden kisiye degisir.. yapilan islemlere gore de degisir mesela bazilarinda gobekde fitik oluyor onu da duzeltiyorlar ve belki daha sancili oluyordur.. bende olmadi insallah seninde ameliyatin kolay ve agrisiz gecer pozitif dusun
Hastanede bazen iki gun kalabiliyosun soylersin otele verecegin ucreti hastaneye verirsin olur biter cnm. Kafani yorma bunlarla ben cok yormustum ve bosuna yormusum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…