Tesekurler canim INSALLAH ama son zamanda bir sorun cikacak diyede korkuyorumhadi tebrikler hayırlı uğurlu çok da başarılı sonuçlar olsun
Az kaldı seninde bitti şurada ne kaldı ki Allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel su gibi geçer gider biterBöyle güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum, ne güzel oldu ve bitti tam olarak iyileşmen için biraz daha zamana ihtiyacın var. Şu fotolarınızı da görebilseydik bende sabırsızlıkla günümü bekliyorum,
Bu hastane İzmirde özel bir hastane.Neden devlet hastanesi düşünmüyorsunuz?Orada bildiğiniz bir hekim mi var?Ozel ege şehir hastanesinde olacagim nasil bie hastane hic bi bilgim yok yeni bir hastaneymis kimsesi olmayan ne yapiyor burda devlet hastanelerinde bile var
Amin canım inşaAllah hayırlısı ile olup bitseydi, heyecan , korku ,merak hepsi bir aradaAz kaldı seninde bitti şurada ne kaldı ki Allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel su gibi geçer gider biter
Ben Ufuk bilkay a ameliyat olmak istiyorum oda o hastane ile calisiyormus o yuzden yoksa hastane nasil biliyorum ufuk beyin instgrame hesabina baktim bu ozel hastanenin yeni bir liposution aleti almislar daha az zarar veriyormus agri daha az oluyor birde iyilesme sureside kisaliyormus korsenin kullanma sureside azaliyormus ben oyle okudum artik hayirlisi yasayip gorecegimBu hastane İzmirde özel bir hastane.Neden devlet hastanesi düşünmüyorsunuz?Orada bildiğiniz bir hekim mi var?
Vücutta enfeksiyon olduğunu düşünüp ertelemiştir, iyi yapmış risk almaya gerek yok İnşaAllah bi problem çıkmadan pazartesi olup kurtulursun bende hala gribim Çarşamba günü ertelenir mi diye korkuyorumArkadaşkar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ameliyatım ertelendi aft var diye anestezi onaylamadı böyle birşey yaşayan varmı pazartesiye geçmezzse diye korkuyorum öneri bekliyorum.
Grip olmaktan da korkuyorum aftım geçmezse diyede korkuyorum grip olunca kesin yapmıyorlar.Vücutta enfeksiyon olduğunu düşünüp ertelemiştir, iyi yapmış risk almaya gerek yok İnşaAllah bi problem çıkmadan pazartesi olup kurtulursun bende hala gribim Çarşamba günü ertelenir mi diye korkuyorum
Grip ameliyat için problem değil dedi doktorum enfeksiyon problem grip olacağını hissettiğin an antibiyotik başla dedi, şuan senin yapacağın tek şey dua edip hasta insanlardan uzak durmakGrip olmaktan da korkuyorum aftım geçmezse diyede korkuyorum grip olunca kesin yapmıyorlar.
Rast gelsin,her şey gönlünüzce olsun..Ben Ufuk bilkay a ameliyat olmak istiyorum oda o hastane ile calisiyormus o yuzden yoksa hastane nasil biliyorum ufuk beyin instgrame hesabina baktim bu ozel hastanenin yeni bir liposution aleti almislar daha az zarar veriyormus agri daha az oluyor birde iyilesme sureside kisaliyormus korsenin kullanma sureside azaliyormus ben oyle okudum artik hayirlisi yasayip gorecegim
Arkadaşkar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ameliyatım ertelendi aft var diye anestezi onaylamadı böyle birşey yaşayan varmı pazartesiye geçmezzse diye korkuyorum öneri bekliyorum.
Tesekurler canim INSALLAH ama son zamanda bir sorun cikacak diyede korkuyorum
Gec olsunda guc olmsin demisler her iste bir hayir vardir INSALLAH en kisa zamanda iyilesirsinArkadaşkar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ameliyatım ertelendi aft var diye anestezi onaylamadı böyle birşey yaşayan varmı pazartesiye geçmezzse diye korkuyorum öneri bekliyorum.
Teşekkürler hayat bazen planladıgın gibi olmuyor ufak bi enfeksiyon planlar bitiriyor sizde çok dikkat edinGec olsunda guc olmsin demisler her iste bir hayir vardir INSALLAH en kisa zamanda iyilesirsin
Hic korkma kendini cesaretlzndir canim yaparim de kendi kendineIsten izin alabilirse kardesim gelecek benimle olmazsada mecbur idare edecegim INSALLAH iyi bir hemşireye denk gelir bana yoksa isim zor birgun kalacagim hastanede sonrasi otelde yanliz olmakta zor olur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?