Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar acil salı gününe erteledim gögsümde biraz üşütme hisswdiyorum aksilik ya biri bitiyo biri başloyo saguk algınlığı grip belirtisi yok şükür böyşe nefes alırken yanma gibi birşey olur mu ki

Doktorunu arasana ben antibiyotik almıştım hastalandığım için whatsupdan yaz doktorunu durumunu söyle sıkıntı yaşama

Kaç gün öncesinden aldınız antibiyotik ben yarın alsam salı ameliyat var

Bak hasta isen zaten seni gönderirler ameliyat etmezler 5 gün 1 hafta kala sanırsam doktorum başla dedi zaten ameliayt sonrası da antibiyotik veriyoruz sıkıntı yok değince içtim son tahlillerde ok çıkınca doktorum aldı ameliayata

Aslında psikolojikte olabilşr gögüs doktoruna bi gideyim o anlar değilmi röntfen falan çeket hastalık belşrtisi yok sadece bsgrımda biraz batma var inş yarına geçer

Ben geçen haftadan beri gribim grip ilaçlarımla birlikte antibiyotik kullanıyorum yarın grip ilacımı keseceğim ameliyat günüme kadar antibiyotiğe devam edeceğim, mutlaka doktoruna danış, antibiyotik başlayabilir

Tesekurler canim moral verdiginiz icin yarin eger ameliyat tarihini degistirebilirsem kardesimde benimle gelecek en azindan aileminde ici rahat eder hemde benim icinde daha iyi olur benim hem karin germe kaslarimda dikilecek liposution meme buyutme ve diklestirme hepsi bir anda zor olur ben oyle tahmin ediyorum ama yinede vazgecmiyorum nisanin ilk haftasi icin soracagim INSALLAH bir sorun cikmaz Simdiden cok heyecanliyim annemede soyledim bekledigimden daha iyi karsiladi INSALLAH gunler cabucak gecer

AMİNNN...ne guzel..Ameliyatınız olalı kac gün oldu.?

Ne güzel senin adına sevindim darısı başımıza inşaAllah

Benim annemde karsi cikmadi hic ne geregi var diyip guldu hatta burnunu yaptir diye omurumu yiyo
Tabiki yaninda kardesin olmasi daha iyi yanliz ameliyata girdim hep ama icim buruktu tuaftim insallah sonuna kadar yaninda olur
Haklisin eger peotezde koyulacaksa diklestirme ile o biraz zorlastirir hareklerini cunki sadece diklestirmede sadece gerginlik hissetmistim ben ama protezde bir gun kollarimla destek alip kalkamamistim
Ama karin germede kaslar hep dikiliyor sanirim ondan hic aci duymadim.. sadece okusurunce hapsirinca aciyordur
Sayili gun cabuk gecer herseyin hayirlisi cnm

7 nisana degistirdim randevumu en azindan yanliz gitmeyecegim yarin ligature des trompe icin hastaneye gidecegim kucuk bir ameliyat ama yinede heyecan var bende diyorum kimbilir abdominoplastie ile goguslerim icin ne kadar stress yaparim ama kardeslerimin yanimda olmasi beni biraz rahatlatiyor Annem ne gerek var koş regim yap duzelir dedi ama ben onu ikna ettim

Sizin icin cok sevindim boyle haberler beni birazda olsun endiselerimi azaltiyor darisi basimiza diyim bende cok heyecanliyim ameliyat tan sonra ise baslamiyacagim ama 4 cocuk béni bekliyor olacak

Allah kısmet ederse evim uzak olduğu için bende yarın akşam hastaneye yatış yapacağım, heyecan, koRku, mutluluk bir ton karışık duygu yaşıyorum,inşaAllah bende güzel haberler veririm
INSALLAH canim hadi hayirlisi hersey istedigin gibi olur bende senin icin heyecanlandim iyi haberlerini bekliyorum

Şimdiden geçmiş olsun sağ Salim ol çık İnşaAllah haberlerini bekliyoruz, kardeşinin yanında olacak olması çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…