Arjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken
Canim benim sezeryan ameliyatindan sonra 2 gün nefes darligi yasamistim sigara falanda kullanmiyorum narkozla ilgili bisey sanirim...Nefes darlığı oldumu sizde de?
Arjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken
Gecmis olsun sevindim iyi olmaniza MASALLAH
Hastanedemisiniz?Yok canım yag almqdı deri sadece ve silikon
Direnler çıkarken hiç acımıyor merak etme anlamıyorsun bileArjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım bende sabah gireceğim sağ Salim ol çık hayırlı haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun,karara vermişsin doktoruna7 nisana degistirdim randevumu en azindan yanliz gitmeyecegim yarin ligature des trompe icin hastaneye gidecegim kucuk bir ameliyat ama yinede heyecan var bende diyorum kimbilir abdominoplastie ile goguslerim icin ne kadar stress yaparim ama kardeslerimin yanimda olmasi beni biraz rahatlatiyor Annem ne gerek var koş regim yap duzelir dedi ama ben onu ikna ettim
Canım çıktım drenlerde çıktı çok acımadı ama kan sızıyor halaDirenler çıkarken hiç acımıyor merak etme anlamıyorsun bile
Nefes darlığı ben de de oldu kesik kesik alıyordum doktor böyle bir aparat verdi bana üflemeli bişi toplar var onları yukarı çekiyosun oyuncağım oldu :) ama çok işe yaradı
Yani senin yaşadığın herşey normal meraklanma
Benim 2. Gün ateşim çıktı o da normal eğer olırsa
Diye söylüyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan
Çok sızıyor ise doktora haber ver ama az ise normal benceCanım çıktım drenlerde çıktı çok acımadı ama kan sızıyor hala
Bugün 13 . Gün hala çok şişim hala bacaklarımın altında yastık ile yatıyorum ve hala dik yürüyemiyorum :)))) ama çok da eğik yürümüyorum az kambur modeli :)Evet birgün hastaneden çıkarken çıkarttı doktor çok sızmıyor normal dedi zaten senin şişlikler nasıl dik yürüyebiliyormusun
Evet canim birazda olsa rahatladim diger ameliyatimda bitti ondanda kurtuldum ama anestezi beni biraz korkuttu 10 dakikalik boyleyse 5 saat Anastezinin yan etkileri nasil olur diye dusundum hayirlisi diyorum artik korksamda vazgeceyecegimHadi sende doktoru günü hallettmişsin sevindim doktoru günü halletti mi rahatlıyor insan
Evet sonunda gunlerimi saymaya basladim simdiden heyecan var bakalim son gun nasil olacak ameliyat gunu anestezi almadan bayilirim kesinHayırlı olsun,karara vermişsin doktorunaŞiödi sabırla beklemek kaldı geriye
Çok geçmiş olsunSelam arkadaşlar bende bu sabah operasyonumu oldum çok şükür,göbek fıtığı da eklendi. 4 saat sürdü operasyonum, göğüsüm çok ağrılı nefes alırken Bİle çok ağrıyor, karından korkuyordum onun acısı daha hafif, yarın olsa da sondam çıksa diye bekliyorum. Bugün çok kötüyüm yarın daha iyi olurum İnşaAllah, başka ameliyat olan arkadaşlar varsa şifa diliyorum, darısı olacakların başına
Teşekkür ederim İnşaAllahÇok geçmiş olsun
Dilerim biran önce toparlarsın zor bitmiş çok şükür
Selam canim cok gecmis olsun INSALLAH en kisa zamanda agrilarin hafifler en azindan kurtuldun bende dun kucuk bir ameliyat gecirdim hala etkisinden kurtulmus degilim benim karnimla ilgili bir ameliyatti ama benimde gogsum ve omzum agriyor doktorum anestezinin etkisi oldugunu soyledi sabret canim Rabbim acil sifalar versinSelam arkadaşlar bende bu sabah operasyonumu oldum çok şükür,göbek fıtığı da eklendi. 4 saat sürdü operasyonum, göğüsüm çok ağrılı nefes alırken Bİle çok ağrıyor, karından korkuyordum onun acısı daha hafif, yarın olsa da sondam çıksa diye bekliyorum. Bugün çok kötüyüm yarın daha iyi olurum İnşaAllah, başka ameliyat olan arkadaşlar varsa şifa diliyorum, darısı olacakların başına
Selam arkadaşlar bende bu sabah operasyonumu oldum çok şükür,göbek fıtığı da eklendi. 4 saat sürdü operasyonum, göğüsüm çok ağrılı nefes alırken Bİle çok ağrıyor, karından korkuyordum onun acısı daha hafif, yarın olsa da sondam çıksa diye bekliyorum. Bugün çok kötüyüm yarın daha iyi olurum İnşaAllah, başka ameliyat olan arkadaşlar varsa şifa diliyorum, darısı olacakların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?