Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken

Çok geçmiş olsun sevindim adınıza atlattınız.iki hafta sıkıntı çekiliyor kişiye göre değişiyor gerçi ama yaklaşık diyelim.Diren çıkarken acımıyor korkma! diren çıkınca insan psikolojik olarak ta rahatlıyor.

Arjadaşlar kalkarjen çok yanıyor kaslar ve dikişler ne zaman geçer drenler çıkarjen acıyormu bşrde çıkınca rahatlarmıyım kalkarken

Hadi oldu da bitti geçmiş olsun; yanma olur çok normal saniyelik acı çıkarken kısacık aaa diyorsun:) dren çıkınca çok rahatlarsın

Direnler çıkarken hiç acımıyor merak etme anlamıyorsun bile
Nefes darlığı ben de de oldu kesik kesik alıyordum doktor böyle bir aparat verdi bana üflemeli bişi toplar var onları yukarı çekiyosun oyuncağım oldu :) ama çok işe yaradı
Yani senin yaşadığın herşey normal meraklanma
Benim 2. Gün ateşim çıktı o da normal eğer olırsa
Diye söylüyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan

Hayırlı olsun,karara vermişsin doktoruna Şiödi sabırla beklemek kaldı geriye

Canım çıktım drenlerde çıktı çok acımadı ama kan sızıyor hala

Evet birgün hastaneden çıkarken çıkarttı doktor çok sızmıyor normal dedi zaten senin şişlikler nasıl dik yürüyebiliyormusun

Evet birgün hastaneden çıkarken çıkarttı doktor çok sızmıyor normal dedi zaten senin şişlikler nasıl dik yürüyebiliyormusun
Bugün 13 . Gün hala çok şişim hala bacaklarımın altında yastık ile yatıyorum ve hala dik yürüyemiyorum :)))) ama çok da eğik yürümüyorum az kambur modeli :)

Hadi sende doktoru günü hallettmişsin sevindim doktoru günü halletti mi rahatlıyor insan
Evet canim birazda olsa rahatladim diger ameliyatimda bitti ondanda kurtuldum ama anestezi beni biraz korkuttu 10 dakikalik boyleyse 5 saat Anastezinin yan etkileri nasil olur diye dusundum hayirlisi diyorum artik korksamda vazgeceyecegim

Selam arkadaşlar bende bu sabah operasyonumu oldum çok şükür,göbek fıtığı da eklendi. 4 saat sürdü operasyonum, göğüsüm çok ağrılı nefes alırken Bİle çok ağrıyor, karından korkuyordum onun acısı daha hafif, yarın olsa da sondam çıksa diye bekliyorum. Bugün çok kötüyüm yarın daha iyi olurum İnşaAllah, başka ameliyat olan arkadaşlar varsa şifa diliyorum, darısı olacakların başına

Çok geçmiş olsun
Dilerim biran önce toparlarsın zor bitmiş çok şükür

Selam canim cok gecmis olsun INSALLAH en kisa zamanda agrilarin hafifler en azindan kurtuldun bende dun kucuk bir ameliyat gecirdim hala etkisinden kurtulmus degilim benim karnimla ilgili bir ameliyatti ama benimde gogsum ve omzum agriyor doktorum anestezinin etkisi oldugunu soyledi sabret canim Rabbim acil sifalar versin

Umarım yarın daha iyi olursun, gitti bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…