Çarşamba günü meme dikleştirme ve protez + karın germe ameliyatı oldum, göğüslerim çok güzel oldu. Doktorum Bülent tekerekoğlu tavsiye ederim.bayanlar merhabalar bu bölüm aktif ve çok tecrübesi olanlar var diye sizlere sormak istedim, yine kk dan aldığım bilgiler doğrultusunda doktor görüşmeleri yaptım ve devam ediyorum, meme küçültme ameliyatı olmuş olup görüntüsünden şeklinden halinden memnun olanlar doktor ismi verebilir mi lütfen , doktor seçiminde zorlanıyorum anlayışınıza teşekkür ediyorum,
teşekkürler yardımınız için, araştıracağım,Çarşamba günü meme dikleştirme ve protez + karın germe ameliyatı oldum, göğüslerim çok güzel oldu. Doktorum Bülent tekerekoğlu tavsiye ederim.
Rica ederim İnşaAllah iyi bir doktor bulursunuzteşekkürler yardımınız için, araştıracağım,
Hayirlisi olsun canim ligature des trompes bende dusunuyorum ama ne bilim erken mi diyorum kendi kendime yasim 37 ..7 nisana degistirdim randevumu en azindan yanliz gitmeyecegim yarin ligature des trompe icin hastaneye gidecegim kucuk bir ameliyat ama yinede heyecan var bende diyorum kimbilir abdominoplastie ile goguslerim icin ne kadar stress yaparim ama kardeslerimin yanimda olmasi beni biraz rahatlatiyor Annem ne gerek var koş regim yap duzelir dedi ama ben onu ikna ettim
Ay o gaz cok fenaymis bir haftaya gecer hepsi gecmis olsun sirada guzel karin ve gogusler var hadi bakalim hayirlisiBenim ameliyatim kapali oldugu icin karnimi bir gazla sisirdiler ve o yazin etkisi yasiyorum ben anstezi doktorum demisti zaten karnimda cok sislik var ve omzum agriyor bugun biraz daha iyiyim cok sukur ben sevmiyorum norkoz alirken midem bulaniyor icim bir tuhaf oluyor artikzaman cabucak gecsede ameliyat olupta kurtulsam diyorum
Benim yasimda 37 ve 4 cocugum var ilk hamileligimle son hamileligimin arasinda cok fark vardi artik yas ilerledikce hamileliklerde zor geciyor surekli hormon olmakta iyi degil ben uc cesit sterilet denedim olmadi daha onlarin vucuduma verdigi zararlardan kurtulamadim bence en iyisi simdi kendimi daha rahat hissediyorum 4 hamilelikte toplam 88 kilo alip verdim 15 kilosunu halada veremedim cocuklarimin hepsinide emzirdim vucut ister istemez yipraniyor tel care ya estetik yada kabullenmekHayirlisi olsun canim ligature des trompes bende dusunuyorum ama ne bilim erken mi diyorum kendi kendime yasim 37 ..
her ameliyatta heyecan olur tabiki ama hani estetik olunca bi baska oluyorah rejimle duzelseydi keske ama yok dogumlardan kalan sarkmalar vs.. zor duzeliyor hele sarkmis bir meme kesinlikle duzelmez ben iyiki yaptirmisim diyorum gec bile kalmisim aslinda daha once yaptirsaydim diyorum )
Evet cok sukur gecti bile etkisi darisi estetik ameliyatlarina cok heyecanliyim nasil geçecek sonucu nasil olacak cok merak ediyorAy o gaz cok fenaymis bir haftaya gecer hepsi gecmis olsun sirada guzel karin ve gogusler var hadi bakalim hayirlisi
Insallah guzel olur benim karnim olmadi her baktigimda uzuluyorumEvet cok sukur gecti bile etkisi darisi estetik ameliyatlarina cok heyecanliyim nasil geçecek sonucu nasil olacak cok merak ediyor
Kuzum benim ki yara ile alakasi yok sana foto yollicam bak ozelden yada seni izlemeye alim sen bak albumum varNeden guzel olmadi senin karnin bu isler bence sans isi degil senin vucudunla veya doktorun becerisiyle ilgili ben bir ara fatih uygura ameliyat gogus ameliyati olan bir kadin vardi memnun olmayan doktora sordum o kadinin kendi ile alakali oldugunu soyledi yarasi normal birsekilde iyilesmiyormus cok nadir gorunen bir olaymis
Canım beni izlermisin ben senin karnını görmüştüm sanırım dikey dikiş ve pirsing izi vardı galiba bana doktorum deri yetmezse dikey iz olabilir demişti.Insallah guzel olur benim karnim olmadi her baktigimda uzuluyorumsans iste
Evet canim baktim seninki tam bir doktor beceriksizligi olmus malesef yeteri kadar deriyi germemis hic karin germe olmamis gibi olmussun doktor lipo yapmadimi benim gorustugum bir doktor bana dedi lipoya gerek yok diye ben onu listemden hic dusunmeden cikartip lipo olmadan karin germe olmaz bilmiyorum sende baktinmi Fransada karin germenin fiyati ayri karin germe+ karin alt lipo ayri birde karin germe +lipo gobegin ust ve alti ayri fiyat bence senin sadece gobeginin alt kismindan yag almis ust tarafran almamis sislik inincede sarkik bir goruntu olmus yoksa burda 5000 eurayada olabilirim ama lipo olmadan hos olmazdi karin germe ve alt ve ust yaglarin alinmasi 10000 euroyu buluyor ben o yuzden Turkiye yi tercih ettim INSALLAH bendede bir sorun cikmaz doktorunun anlayisli olup yapmis oldugu hatayi duzeltmesi gerekirdi yada sana sonrasini anlatmasi ama goguslerin guzel olmus sikma canini cok hos bir vucudun varCanım beni izlermisin ben senin karnını görmüştüm sanırım dikey dikiş ve pirsing izi vardı galiba bana doktorum deri yetmezse dikey iz olabilir demişti.
Kuzum benim ki yara ile alakasi yok sana foto yollicam bak ozelden yada seni izlemeye alim sen bak albumum var
Kuzum benim ki yara ile alakasi yok sana foto yollicam bak ozelden yada seni izlemeye alim sen bak albumum var
Canim aynen sanirim yeterince lipo yapilmamis onun icin iyice gerilmemis deri ameliyatta .. burda benim yengem karin germe oldu begenmedim acikcasi pahali oldugu icin pek yaptiran olmuyor elleri aliskin degil burdaki doktorlarin ama turkiyedeki doktorlarimiz masallah her gun yapiyorlar bu ameliyati.. onun icin merak etme insallah guzel sonucun olur .. goguslerimi baska bir doktor yapti biraz daha diklesebilirdi ama buna sukur diyorum eskisinden bin kat iyi oldugu icin pek uzerine dusmedim.. ama karnimi yeniden yaptirmak istiyorum ama istedigim aslinda benim karni yapan doktorun yapmasi cunki o biliyor en azindan ne yapacagini .. bakalim kismet ne zamanaysa .. basta kotu oldum benim doktorla tabi o piskolojiyle Memmun olmadigimi yazdim burda ve bazi kisiler sanirim uzerine on katip dokotora yetistirdi ne geregi varsa:/ halbuki baska kisilerin karni cok guzel olmus ayni doktora olanlar onun icin sansizlik dedim ya ..Evet canim baktim seninki tam bir doktor beceriksizligi olmus malesef yeteri kadar deriyi germemis hic karin germe olmamis gibi olmussun doktor lipo yapmadimi benim gorustugum bir doktor bana dedi lipoya gerek yok diye ben onu listemden hic dusunmeden cikartip lipo olmadan karin germe olmaz bilmiyorum sende baktinmi Fransada karin germenin fiyati ayri karin germe+ karin alt lipo ayri birde karin germe +lipo gobegin ust ve alti ayri fiyat bence senin sadece gobeginin alt kismindan yag almis ust tarafran almamis sislik inincede sarkik bir goruntu olmus yoksa burda 5000 eurayada olabilirim ama lipo olmadan hos olmazdi karin germe ve alt ve ust yaglarin alinmasi 10000 euroyu buluyor ben o yuzden Turkiye yi tercih ettim INSALLAH bendede bir sorun cikmaz doktorunun anlayisli olup yapmis oldugu hatayi duzeltmesi gerekirdi yada sana sonrasini anlatmasi ama goguslerin guzel olmus sikma canini cok hos bir vucudun var
Canim zaten gormusun karnimi listemi temizledim isledigim cok az kisi var merak etme dikey izi cok ta kotu bir iz degil benim dikey izi kotu yapan eski gobekdeki piercing izim yoksa dikey izi oyle abartilacak bir iz degilCanım beni izlermisin ben senin karnını görmüştüm sanırım dikey dikiş ve pirsing izi vardı galiba bana doktorum deri yetmezse dikey iz olabilir demişti.
Haklisin bana da gelmiyor sterile felan hepsini biraktim allah korusun bir daha cocuk olursa yanarimBenim yasimda 37 ve 4 cocugum var ilk hamileligimle son hamileligimin arasinda cok fark vardi artik yas ilerledikce hamileliklerde zor geciyor surekli hormon olmakta iyi degil ben uc cesit sterilet denedim olmadi daha onlarin vucuduma verdigi zararlardan kurtulamadim bence en iyisi simdi kendimi daha rahat hissediyorum 4 hamilelikte toplam 88 kilo alip verdim 15 kilosunu halada veremedim cocuklarimin hepsinide emzirdim vucut ister istemez yipraniyor tel care ya estetik yada kabullenmek
Bende olmadi doktora gorun sen iyi olur canim kan dolasiminda sorun olabilir allah korusunArk sizin karın germeden sonra baldırınızda şişlik ve morluk oldu mu normal bir durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?