Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar, bugün ameliyat olamadım. 2 kere yapılan kan testinde trombosit değerlerim biraz düşük çıkınca risk etmek istemediler, şimdi başka doktora gittim bu durumun sebebini açıklığa kavuşturup tedavi vs varsa başlamak için. Düzelirse yapılacak ameliyatım. Her şeyde bir hayır vardır

Yeşil detoks yapın bol bol kan değerleri yükseltiyor
Ben 5 gün yaptım hemoglobin 12 oldu ameliyat için yeterli

Olsun her işte hayır vardır
Geç olsun güç olmasın

Canım herşeyde bir hayır vardır önxeden test yapılnamışmıydı

Kismet hayirlisi olsun risk almaktan daha iyisi ama tabi moral olarak zor benimde korkuyorum bir sorun cikmasindan birde yurt disanda daha zor oluyor

Merhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verir

bendede aynı yarın benimde kontrol üm var iki korse bide havlu var bende bakalım yarın ne dicek
Bana bu korse kullanılmıştı Lipo da oldugu için

Sizinkide bumu?

Tecrübeli arkadaşlara sorum olacaktı yer yer köyü kahveye yakın morluklar var 6. Günde normal mi liposuction yapılmadı sadece germe nedenini biliyor musunuz normal mi

Yapıldı canım,kan testimi yollamıştım önceden, normaldi . Bakalım , inşallah yarın belli olacak ne olacağı
Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Kan değerlerini yükseltmek için ilaçlar kullandı Yen’i daha ameliyat oldu. Üzülme,vardır herşeyde bir hayır

bendede aynı yarın benimde kontrol üm var iki korse bide havlu var bende bakalım
Ark benim tek korse sorun olmaz inş herkeste iki tane .birde ben nefes alırken hırıltı var sizde de ötle mi
kontrole gittim ağrılarım normalmiş, herşey yolundaymış şükür, pansumanlarım açıldı, göğüs korsesi 15 gün karın korsemin siyahı 1 ay havlu olan 20 gün kullanmaya devam, 1. Ayda tekrar kontrol olacağım, balgamım var benim de hala

Bende bir korse kuşak gibi üç bantlı tek korse sıkı mı olmalı ayarı korsenin

Nasıl olldun toparladın mı kalkıyormusun kendin dik duruyormusun
İlk günlere göre daha iyiyim şükür ama hala ağrım var dik yürüyemiyoruz. Hala kendim yatıp kalkamıyorum, oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Göğüs ağrım uyutmuyor. Karın ağrım daha iyi şükür daha kolaymış karın germe

Tekrar gecmis olsun canim sabret zamanla onlarda gecer en onemlisi sonuctan memnunmusun tabi daha erken ama

Sıkma canını her şeyde bir hayır vardır, değerlerin yüklenince olursun

Tekrar gecmis olsun canim sabret zamanla onlarda gecer en onemlisi sonuctan memnunmusun tabi daha erken ama
Çok teşekkür ederim, çok memnunum karnım şişlik ve dikiş sebebi ile hoş görünmese de çok memnunum inşaAllah isteyen bütün arkadaşlar istediği güzel sonuçları alır

INSALLAH Canim ya bende buyuk bir heyecanla ve korkuyla bekliyorum agrilardan cok sonucta takinti yapiyorum

Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Kan değerlerini yükseltmek için ilaçlar kullandı Yen’i daha ameliyat oldu. Üzülme,vardır herşeyde bir hayır

Sağol canım öyle, benim tek derdim yurtdışından geldim ve zamanım kısıtlı, fazla erteleme şansım yok ama bakacağız. Senin arkadaşın ne kadar süre ilaç kullandı biliyor musun?

Askılı alttan çıtçıtlı olanın önde kopçaları varmı peki?
Karın germe için takılan genelde böyle.
Seninkide Budur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…