Olsun her işte hayır vardırKızlar, bugün ameliyat olamadım. 2 kere yapılan kan testinde trombosit değerlerim biraz düşük çıkınca risk etmek istemediler, şimdi başka doktora gittim bu durumun sebebini açıklığa kavuşturup tedavi vs varsa başlamak için. Düzelirse yapılacak ameliyatım. Her şeyde bir hayır vardır
Canım herşeyde bir hayır vardır önxeden test yapılnamışmıydıKızlar, bugün ameliyat olamadım. 2 kere yapılan kan testinde trombosit değerlerim biraz düşük çıkınca risk etmek istemediler, şimdi başka doktora gittim bu durumun sebebini açıklığa kavuşturup tedavi vs varsa başlamak için. Düzelirse yapılacak ameliyatım. Her şeyde bir hayır vardır
Canım herşeyde bir hayır vardır önxeden test yapılnamışmıydı
Merhabalar 16 gün oldu ameliyat olalı karın germe ve lipo oldum ameliyattan bu yana
İki korse var bende biri alttan kopçalı body tarzı diğeri de cırt cırtlı belden kuşak gibi bir şey
Benim gibi iki korseli olan var mı
Ameliyat olan arkadaşlarım 2 ay hangi tarz korse kullandınız
Merhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verir
Bana bu korse kullanılmıştı Lipo da oldugu içinbendede aynı yarın benimde kontrol üm var iki korse bide havlu var bende bakalım yarın ne dicek
Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Kan değerlerini yükseltmek için ilaçlar kullandı Yen’i daha ameliyat oldu. Üzülme,vardır herşeyde bir hayırYapıldı canım,kan testimi yollamıştım önceden, normaldi . Bakalım , inşallah yarın belli olacak ne olacağı
bendede aynı yarın benimde kontrol üm var iki korse bide havlu var bende bakalım
kontrole gittim ağrılarım normalmiş, herşey yolundaymış şükür, pansumanlarım açıldı, göğüs korsesi 15 gün karın korsemin siyahı 1 ay havlu olan 20 gün kullanmaya devam, 1. Ayda tekrar kontrol olacağım, balgamım var benim de halaArk benim tek korse sorun olmaz inş herkeste iki tane .birde ben nefes alırken hırıltı var sizde de ötle mi
İlk günlere göre daha iyiyim şükür ama hala ağrım var dik yürüyemiyoruz. Hala kendim yatıp kalkamıyorum, oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Göğüs ağrım uyutmuyor. Karın ağrım daha iyi şükür daha kolaymış karın germeNasıl olldun toparladın mı kalkıyormusun kendin dik duruyormusun
Ödem atılması için dediler korseyi sıkı olmalıymış ne kadar nefes alamasak taBende bir korse kuşak gibi üç bantlı tek korse sıkı mı olmalı ayarı korsenin
Sıkma canını her şeyde bir hayır vardır, değerlerin yüklenince olursunKızlar, bugün ameliyat olamadım. 2 kere yapılan kan testinde trombosit değerlerim biraz düşük çıkınca risk etmek istemediler, şimdi başka doktora gittim bu durumun sebebini açıklığa kavuşturup tedavi vs varsa başlamak için. Düzelirse yapılacak ameliyatım. Her şeyde bir hayır vardır
Çok teşekkür ederim, çok memnunum karnım şişlik ve dikiş sebebi ile hoş görünmese de çok memnunum inşaAllah isteyen bütün arkadaşlar istediği güzel sonuçları alırTekrar gecmis olsun canim sabret zamanla onlarda gecer en onemlisi sonuctan memnunmusun tabi daha erken ama
Hayır bu değil benim ki göğüs korsem Farklı, karın korsem biri askısız alttan çıttıtlı, diğeri sadece çırtlı hani bir yerimiz burkulunca taktığımız bir bandaj olur ya onun karın için olanı
Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Kan değerlerini yükseltmek için ilaçlar kullandı Yen’i daha ameliyat oldu. Üzülme,vardır herşeyde bir hayır
Askılı alttan çıtçıtlı olanın önde kopçaları varmı peki?Hayır bu değil benim ki göğüs korsem Farklı, karın korsem biri askısız alttan çıttıtlı, diğeri sadece çırtlı hani bir yerimiz burkulunca taktığımız bir bandaj olur ya onun karın için olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?