Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Türkiye’ye geldim sonunda bugün de doktorla görüşmeye gittim, muayene oldum. Pazartesi saat 12’de de ameliyat var. İstesiğim sonucu elde edecek miyim acaba! Umarım değer
Hosgeldin o zaman neler dedi bakalim doktorun ameliyat ne zaman ? Insallah istedigin sonucu elde edersin

Hosgeldin o zaman neler dedi bakalim doktorun ameliyat ne zaman ? Insallah istedigin sonucu elde edersin

İşte ameliyat bu Pazartesi. Tam karın germe ve yanlardan lipo olacak kısmetse. Onun dışında işte genel prosesi anlattı, pansuman zamanları, 1 ay korse vs vs. Yalnız bende t şeklinde ameliyat izi olacak, bakalım nasıl olacak

Kuzum benim ki yara ile alakasi yok sana foto yollicam bak ozelden yada seni izlemeye alim sen bak
Ben suan 69 kiloyum 5 kilo daha vermem gerekli doktor ver demedi ama vermem daha iyi olur diye dusunuyorum benim idéal kilomdan 10 kilo fazlam var suan

Merhabalar 16 gün oldu ameliyat olalı karın germe ve lipo oldum ameliyattan bu yana
İki korse var bende biri alttan kopçalı body tarzı diğeri de cırt cırtlı belden kuşak gibi bir şey
Benim gibi iki korseli olan var mı
Ameliyat olan arkadaşlarım 2 ay hangi tarz korse kullandınız

Merhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verir

Ark benim tek korse sorun olmaz inş herkeste iki tane .birde ben nefes alırken hırıltı var sizde de ötle mi

Tectübeli arkadaşlar ben çabuk yoruluyorum nefes nefese çok halsizim daha 6.gün ama ne zaman normale bineceğim.

Merhaba bende karın germe oldum arkadaşlar.bugun 6.gunum benim kilo çatlak deri değildi sorunum diastazis rekti vardı büyük bir fıtık olmus ve bombeden organların fışkırıyordu.dikey kesi ile genel cerrah olacağına estetik olsun karın germe olsun dedim.cok buyutmustum gözümde ama çok şükür uyu uyan bitti.agri da sezeryandan fazla değil eğik yürüme ve bel ağrısı zor tabi ama en zor olan kas onarımı ve iç dikişler eğilip doğrulamıştır öksürük hapşırık gülmek bunlar çok acili.benimle süreç hakkında tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.yanlis bişey yapmayalım onca aci çektik tavsiyeleriniz nelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…