Hosgeldin o zaman neler dedi bakalim doktorun ameliyat ne zaman ? Insallah istedigin sonucu elde edersinTürkiye’ye geldim sonunda bugün de doktorla görüşmeye gittim, muayene oldum. Pazartesi saat 12’de de ameliyat var. İstesiğim sonucu elde edecek miyim acaba! Umarım değer
Hosgeldin o zaman neler dedi bakalim doktorun ameliyat ne zaman ? Insallah istedigin sonucu elde edersin
Kuzum benim ki yara ile alakasi yok sana foto yollicam bak ozelden yada seni izlemeye alim sen bak
Ben suan 69 kiloyum 5 kilo daha vermem gerekli doktor ver demedi ama vermem daha iyi olur diye dusunuyorum benim idéal kilomdan 10 kilo fazlam var suanHaklisin bana da gelmiyor sterile felan hepsini biraktim allah korusun bir daha cocuk olursa yanarimallah isteyenlere versin uc tane evladim var onlar yeter bana
Ben 59/60 kiloyum bes kilo fazlam var onuda vermeye calsiiyorum.. en fazla 13 kilo aldim en son hamilelikte hepsini verdim sayilir iste sen su an kac kilosun ?
İnş canım rahat ol herşey yolunda gider umarım.Yarın ameliyata gidiyorum, umarım bir aksilik çıkmadan atlatırım
INSALLAH Sorunsuz atlatirdin ve istedigin sonucu alirsin guzel haberlerini almak dilegiyleYarın ameliyata gidiyorum, umarım bir aksilik çıkmadan atlatırım
sağ Salim girip çıkın inşaAllah istediğiniz gibi bir sonuç olurYarın ameliyata gidiyorum, umarım bir aksilik çıkmadan atlatırım
Merhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verirMerhabalar 16 gün oldu ameliyat olalı karın germe ve lipo oldum ameliyattan bu yana
İki korse var bende biri alttan kopçalı body tarzı diğeri de cırt cırtlı belden kuşak gibi bir şey
Benim gibi iki korseli olan var mı
Ameliyat olan arkadaşlarım 2 ay hangi tarz korse kullandınız
bendede aynı yarın benimde kontrol üm var iki korse bide havlu var bende bakalım yarın ne dicekMerhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verir
GüZel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleÇok teşekkür ediyorum, umarım bu kadar şeye değer
Ne yaptın canım girdin mi ameliysta merskla bekliyorumÇok teşekkür ediyorum, umarım bu kadar şeye değer
Nasıl olldun toparladın mı kalkıyormusun kendin dik duruyormusunMerhaba bugün ameliyatımın 5. Günü ve o iğrenç 2 korseyi kullanıyorum, yarın kontrolüm var umarım bi tanesini çıkartmama izin verir
İyi şanslar inş kolsy atlatırsınBeklemedeyim birazdan götürürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?