- 13 Kasım 2017
- 154
- 67
- 13
- 38
Sadece karın germe ise tabiki doktorun eli en önemli şey doktorun iyi ise ağrıdan hiç korkma, göğüs çoook ağrılı ama değer, hayırlısı ile sende olup çıkarsın inşaallahINSALLAH Canim ya bende buyuk bir heyecanla ve korkuyla bekliyorum agrilardan cok sonucta takinti yapiyorum
Birkaç ay sürdü canım yaa...Sağol canım öyle, benim tek derdim yurtdışından geldim ve zamanım kısıtlı, fazla erteleme şansım yok ama bakacağız. Senin arkadaşın ne kadar süre ilaç kullandı biliyor musun?
Bu üstte takılana benziyor havlu korseye, diğeri alttan çıtçıtlı bistüyer gibi bir korseAskılı alttan çıtçıtlı olanın önde kopçaları varmı peki?
Karın germe için takılan genelde böyle.
Eki Görüntüle 2102935 Seninkide Budur o zaman
Ozel olmazsa neden geldigini ogrene bilrmiyim trombosit ne oluyor ondan sordum benimde suan biraz dusuk kan degerlerim o uzden bende korkuyorum ve demir ilaclari kullaniyorum timoferol birde acide folique benim doktorum gelmeden bir hafta once yaptirmami istedi tum kan tahlillerimi ve akciger tomografisini sen once baktirmadinmi kan degerlerineSağol canım öyle, benim tek derdim yurtdışından geldim ve zamanım kısıtlı, fazla erteleme şansım yok ama bakacağız. Senin arkadaşın ne kadar süre ilaç kullandı biliyor musun?
Birkaç ay sürdü canım yaa...
Anestezi doktoru bir bölümü tavsiye etmişti,oraya gitti ilaç kullandı. Sen doktora git ,gereken Bilgi verilir tedaviye başlanır .
Sanırım evet,kan inceleyen bir bölümdü. O dur muhakkak... vardır bir çözümü,umarım kıssa zamanda hallolur canımHematolojiye yönlendirmiştir diye tahmin ediyorum. Kan inceleyen birim. Umarım benim birkaç ay bekleyecek durumum olmaz. Yarın belli olacak bakalım kısmet
Nefes almaktan ziyade sıkı olunca kaburga uclarim ağrıyor. Birde morarma normal mi acabaÖdem atılması için dediler korseyi sıkı olmalıymış ne kadar nefes alamasak ta
Ozel olmazsa neden geldigini ogrene bilrmiyim trombosit ne oluyor ondan sordum benimde suan biraz dusuk kan degerlerim o uzden bende korkuyorum ve demir ilaclari kullaniyorum timoferol birde acide folique benim doktorum gelmeden bir hafta once yaptirmami istedi tum kan tahlillerimi ve akciger tomografisini sen once baktirmadinmi kan degerlerine
Teşekkürler
Evet içim de ki bu bir de üstüne sarmalı bir korse daha var
Benim anlamadigim sey normalde bu kontrollerin ameliyattan en az bir kac hafta once yaptirilmasi gerekiyor ve anestezi doktorunuda onceden gorusuluyor bende kisa zaman once estetik olmayan bir ameliyat oldum her turlu kontrollerin 4 ocakta bitti ve ben 20 gun sonra ameliyat oldum tabi ameliyattan bir gun once arayip hasta olup olmadigini soruyorlar o kadar ne sacma bir sey o kadar uzaktan geliyorsun ve ameliyat gunu kan tahlili yapiliyor
Nerde canim bende karin germe lipo karin kaslarimda dikilecek gogus protez ve diklestirme bakalim hayirlisiSadece karın germe ise tabiki doktorun eli en önemli şey doktorun iyi ise ağrıdan hiç korkma, göğüs çoook ağrılı ama değer, hayırlısı ile sende olup çıkarsın inşaallah
Zor ameliyatlsr toparlanman zor olur arkadsşım benin germe ve silikon toparlsnmsk çok zorNerde canim bende karin germe lipo karin kaslarimda dikilecek gogus protez ve diklestirme bakalim hayirlisi
Bilemiyorum o zaman isimiz sansl kalmis ben biraz arastirdim trombosit kan plakettleri oluyor sanirim ama onlar benim bildigim cok buyuk bir kanamam veya kan hastaligi olmadigi surece kolay bir sekilde dusmez bir kac hafta araylaCanım bazı testler önceden yapılır evet ama ameliyat günü de yaparlar ve mutlaka anestezi uzmanı da bakar eder, çünkü son kararı o verir
INSALLAH Allah bir kolaylik venir 4 cocugum var mecbur toparlanmak zorunda olacagim tabi sen yaşadigin icin benden daha iyi bilirsin zorluklariniZor ameliyatlsr toparlanman zor olur arkadsşım benin germe ve silikon toparlsnmsk çok zor
O ağrı normal, morarma da normal içeride işlem yaptılar sonuçta kontrole gittin mi?Nefes almaktan ziyade sıkı olunca kaburga uclarim ağrıyor. Birde morarma normal mi acaba
Kusura bakma canim nerden diye yazdim neden diye cikmis ona gore fransadan geldiysen hangi degerin oldugunu ben turkcede cok farkli anlamadim benim baktim cevirmede plaket oldugu yaziyor onun icin sordumNeden Türkiye’de ameliyata geldiğimi mi soruyorsun canım?
Benim düşük olan değer, kanda pıhtılaşmayı sağlayan değerler. Allah korusun ameliyatta aşırı kanama okursa falan, o yüzden önemli. Ben gelmeden testleri yaptırmıştım zaten ve normaldi
İspanya’dan canım. Evet plaket de deniliyorKusura bakma canim nerden diye yazdim neden diye cikmis ona gore fransadan geldiysen hangi degerin oldugunu ben turkcede cok farkli anlamadim benim baktim cevirmede plaket oldugu yaziyor onun icin sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?