Merhaba hiç moralini bozma bak ben 26.günündeyim hala şiş hala ödemBugün 5. Günümde kontrole ve pansumana gittim. Her şey normal bir sorun yok. İlk defa göbeğimi gördüm. Güzel görünüyor ama alt ve yan tarafında şişlik var tabii o yüzden şuan çok anlayamadım. Bunların olacağını ve normal olduğunu bildiğim halde birazcık moralim bozuldu ama zamanla ve sabırla güzel tam şekline dönecek inşallah.
Canım dikleştin mi ben omuzlardan eğik hala :-(Merhaba hiç moralini bozma bak ben 26.günündeyim hala şiş hala ödem
Ama hergün bi önceki günden daha iyi olduğunu gözlemliyorum hiç acele etme :)
Doğumdan sonra bana kalan karın altı derisini görmemek inanılmaz büyük keyif benim için
Daha önümüzde 5 ay var şekillenerek güzel bir hale erişecez hepimiz inşallah
% 90 dik duruyorum bazen gün içinde karnım çok şişince ödem artınca hafif eğim var ama onu bi tek ben anlıyorum dışardan çok anlaşılmıyorCanım dikleştin mi ben omuzlardan eğik hala :-(
Geçmişbolsun canım devam ediyor mu?Ay bugün benim de mide üstü orta kas hattında bir ağrı oluştu hiç zorlayıcı hareket yapmadım ama hiç hareket etmeden bile oturduğum yerde sizi şeklinde bir ağrı var halbuki iyileştirme sanıyordum moralim bozuldu
Evet hala devam ediyor bugün oldu ama öncesinde yoktu uyurken yan yatıyorum üstüne mi döndüm acaba eskisi gibi sakinmiyorum çünküGeçmişbolsun canım devam ediyor mu?
İnş ciddi değildir.Evet hala devam ediyor bugün oldu ama öncesinde yoktu uyurken yan yatıyorum üstüne mi döndüm acaba eskisi gibi sakinmiyorum çünkü
Bence bir problem yoktur, benimde sağ kaburgam içe batmış gibi 4-5 gündür ağrıyorAy bugün benim de mide üstü orta kas hattında bir ağrı oluştu hiç zorlayıcı hareket yapmadım ama hiç hareket etmeden bile oturduğum yerde sizi şeklinde bir ağrı var halbuki iyileştirme sanıyordum moralim bozuldu
Evet hala devam ediyor bugün oldu ama öncesinde yoktu uyurken yan yatıyorum üstüne mi döndüm acaba eskisi gibi sakinmiyorum çünkü
Hekimin işini bilmesine ve eline bağlı olarak karın germe çok ağrılı değil 1. Hafta sonunda sızın olabilir ama bacak germe için birşey diyemeyeceğim, şahsi fikrim sınavdan 1 ay önce ya da sınav sonrası operasyon geçirmenKızlar bende Mart'ta olmayı düşünüyorum karın germe bacak germe ama üniversite son sınıf öğrencisiyim ameliyattan 3-4 hafta sonra sınavlarım başlıyor ders çalışmamı falan etkilemez değil mi? Yani ağrı sızı olmadıktan sonra niye etkilesin ki ağrı sızı da ilk 1 haftadan sonra geçiyormuş zaten. Onun dışında ameliyattan 2 hafta sonra falan ayağa kalkıp okula gidecek duruma gelebilir miyim sizce? Okulum da 1 saatlik bir yürüme mesafesinde . Korkuyorum açıkçası o yüzden ameliyat olanların yorumlarını bekliyorum. Yani eğer kötü olur derseniz ameliyatı yaza ertelemek zorunda kalıcam o zaman da o korseyle yazın sıcakta pişerim dışarı falan çıkamam heralde yaz tatilim mahvolur.
Ne ameliyatı olacaksın? Yalnız kadın germemi kombin ameliyat öp? Ona göre fikrimi söyleyeceğimSlm arkadaslar yazilarinizi biraz tedirginlikle takip ediyorum iyilesme sureci herkeste ayni olmadigini gordum bu surec normal hayatinizi ne kadar etkiliyor cocuk bakmak ev isleri neleri yapip neleri yapmakta zorlaniyorsunuz ogrenebilirmiyim bende nisan ayinda ameliyat olacagim doktor iyilesme surecim 10 gun ama 5 hafta agirlik kaldirmamak gerektigini soyledi henuz tam detayli konusmadim
Karın germe yapılmalı, mini yada tam karın germe olup olmadığına doktor görerek karar verir tabi ki yağlanma için lipo yapıp yapmayacağına da, ameliyat sırasında narkoz alacaksınız. ameliyat sonrası ağrılarınız içinde bir süre ağrı kesici ve antibiyotik kullanacaksınız, en sağlıklısı emzirme döneminiz bitince operasyon olmanızMerhaba ben iki çocuk annesiyim. İkiside sezeryanla doğdu. Gitmeyen bir göbeğim var fakat sarkık değil. Öyle sanıyorum ki benim hafif yağlanmam var ve kaslarımda açıklık var. Şu anda emziriyorum. Endoskopik karın germe ve liposakşın yaptırıp aynı zamanda bebeğimi emzirebilirmiyim. Antibiyotiği emziren kişilere uygun mu veriyorlar yoksa emzirmeye ara mı veriyorum. Sütten kesilir diye ara vermek istemiyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkür ederim cevapladığın için. Karın germe yapılmalı demişsin neden öyke düşündün anlayamadım? Çünkü karnım sarkık değilKarın germe yapılmalı, mini yada tam karın germe olup olmadığına doktor görerek karar verir tabi ki yağlanma için lipo yapıp yapmayacağına da, ameliyat sırasında narkoz alacaksınız. ameliyat sonrası ağrılarınız içinde bir süre ağrı kesici ve antibiyotik kullanacaksınız, en sağlıklısı emzirme döneminiz bitince operasyon olmanız
Gitmeyen karnım var demiştin ya o karın kaslarının gevşemesi yüzünden karın germe ameliyatlarında kaslar dikiliyor da o sebeple dedim, çok kötü değilse belki sporla düzelirTeşekkür ederim cevapladığın için. Karın germe yapılmalı demişsin neden öyke düşündün anlayamadım? Çünkü karnım sarkık değil
Merhaba. Endoskopik karın germeyi doktormu önerdi,sizmi öyle olsun diyorsunuz ?Merhaba ben iki çocuk annesiyim. İkiside sezeryanla doğdu. Gitmeyen bir göbeğim var fakat sarkık değil. Öyle sanıyorum ki benim hafif yağlanmam var ve kaslarımda açıklık var. Şu anda emziriyorum. Endoskopik karın germe ve liposakşın yaptırıp aynı zamanda bebeğimi emzirebilirmiyim. Antibiyotiği emziren kişilere uygun mu veriyorlar yoksa emzirmeye ara mı veriyorum. Sütten kesilir diye ara vermek istemiyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?