Doktorlar zorlamadan dik yürüyün,çok eğik yürümeyin diye tavsiye ediyor . Yan herkesin süreci çok Farklı işliyor,vücudunun izin verdiği şekilde ve doktorunun sana özel önerdiği şekilde davranmanı tavsiye ederimAmeliyat olmuş arkadaşlarım, kaçıncı günden sonra doktor dike yakın yürüyebilirsiniz sesi size?
Bu arada yıllardır düşündüğüm göbek pıercıng imide taktırdım . Bir ay oldu iyileşti artık albüme bir foto koyayıda izlediğim arkadaşlarım görsün madem
Doktorlar zorlamadan dik yürüyün,çok eğik yürümeyin diye tavsiye ediyor . Yan herkesin süreci çok Farklı işliyor,vücudunun izin verdiği şekilde ve doktorunun sana özel önerdiği şekilde davranmanı tavsiye ederim
Genelde birinci ayda rahatlıyorsunuz bayagı. Sabahları ve akşama doğru eğik durma ihtiyacı oluyor.
Koydum canım ama albümlerin içinde kaldı karıştı sanırım.Arzumcum hayırlı olsun piercing in. Foto koydun mu? Göremedim ben
Normal,bende eğik yürümüştüm. Dik yürümek çok zordu ve Ağrı yapıyordu . Evet bel ağrısı oluyor bu sefer ama olsun,yürüdükçe açılırsın hareketsiz kalma canım. Korse seni güvende tutacak zatenHastaneden çıkarken doktorum bana çok eğik olmayacak şekilde, hafif eğik yürürsün dedi. Sanırım ben biraz korktuğum için biraz fazla eğik yürüyorum, doğal olarak belimin ağrısı çok fazla, şuan beni tek rahatsız eden bu.
Bel ağrısı ben de çekmiştim ilk 15 gün evt. Çok zorlama dik durmak için. Çok da eğilme. 1 ay sürer eğiklik, giderek azalır. Sabır lazımHastaneden çıkarken doktorum bana çok eğik olmayacak şekilde, hafif eğik yürürsün dedi. Sanırım ben biraz korktuğum için biraz fazla eğikme yürüyorum, doğal olarak belimin ağrısı çok fazla, şuan beni tek rahatsız eden bu.
Aklıma gelmişken.. misal yatarkende dizlerimin arkasına yastık koyup yükseltiyordum. Sırtımıda yüksek tutuyordum yatarken. Dümdüz yatmaHastaneden çıkarken doktorum bana çok eğik olmayacak şekilde, hafif eğik yürürsün dedi. Sanırım ben biraz korktuğum için biraz fazla eğik yürüyorum, doğal olarak belimin ağrısı çok fazla, şuan beni tek rahatsız eden bu.
Aklıma gelmişken.. misal yatarkende dizlerimin arkasına yastık koyup yükseltiyordum. Sırtımıda yüksek tutuyordum yatarken. Dümdüz yatma
Evet,en rahatı hastane yatagı tabiAman yatma olayına hiç girmiyorum bile. Hastane yatağım yok ki rahat rahat yatayım:) 5 yastıkla anca uyuyorum. Popomu hafif yana kaydırıp altına yastık, bacak arama yastık, anca bir pozisyon buluyorum
Ameliyatlarımız çok yeni, evet hassas bir dönemden geçiyoruz, korku endişe merak inşaAllah bütün arkadaşların istediği gibi olur sonuçları, tatlım için rahat olsun benden önce Bülent beye matyblue rumuzlu arkadaş ameliyat oldu o da çok memnun, inşaAllah sende memnun kalırsın sonuçları takip ederizCanim birde instagrame daki o fotograf Shebname ye ait degil asil problemde burda zaten daha onun sargilari oldugundan sonuctan tam emin degil kendisi biraz iyilesince foto paylasacagini soyledi zaten yani bos yere yorum yapiliyor gormeden kendisi zaten burdan doktorunuzan cok memnun oldugunuda soyledi bende onun icin o doktorla iletisime gectim
Tabi canim INSALLAH bence tabi arkadas oneriside onemli ama doktor hasta iliskiside onemli hasta isteklerini doktora soyler doktorda neyi yapip neyi yapamiyacagini soylerse bir problem cikmaz bu cok onemli hepimiz icin hayirlisi olsun sonucta kolay degil maddi ve manevi olarak cok emek isteyen bir surec tum arkadaslarimiz istedigi sonuclari alirlar umarimAmeliyatlarımız çok yeni, evet hassas bir dönemden geçiyoruz, korku endişe merak inşaAllah bütün arkadaşların istediği gibi olur sonuçları, tatlım için rahat olsun benden önce Bülent beye matyblue rumuzlu arkadaş ameliyat oldu o da çok memnun, inşaAllah sende memnun kalırsın sonuçları takip ederiz
Canim birde instagrame daki o fotograf Shebname ye ait degil asil problemde burda zaten daha onun sargilari oldugundan sonuctan tam emin degil kendisi biraz iyilesince foto paylasacagini soyledi zaten yani bos yere yorum yapiliyor gormeden kendisi zaten burdan doktorunuzan cok memnun oldugunuda soyledi bende onun icin o doktorla iletisime gectim
Birsey degil canim normal hersey birbirine karisti evet bende o doktorla gorusmeye basladim bulent beyin instagrame da paylastiklatini bende takip ediyorum o yuzden bende fikrimi soyledim ufuk bey cok ama cok iyi bir doktor o kadar anlayisliki ama benim icin izmirde olmasi problem oldu yanima birisini bulamadigim icin ufuk beyden vaz gecmek zorunda kaldim Shabname de o sirada bulent beyden memnunum cok iyi bir doktor deyince bende instagrame dan paylasimlarini basarili buldum aradim gercekten bu zamana kadar aldigim en detayli bilgileri bana verince bende kendisine Ameliyat olmaya karar verdim
Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım sağ Salim ol çık, sayılı gün çabuk geçiyor, olup bitti haberlerini de alırız inşaAllahZaten cok yeni karar verdim sadece Shebname biliyordu kimseyle paylasma firsatim olmamisti hayirlisi INSALLAH iyi bir sonucu alirim tabi ameliyat tarihimde degisti bulent bey gecirmis oldugum ameliyattan 3 ay beklemem gerektigini soyledi o yuzden ameliyat tarihi 23 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?