Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet,en rahatı hastane yatagı tabi Yatıp kalkmayı çok rahat yapabiliyorsun o yatakta ama evdeki yatakta zor oluyor :) Benimde sağım sokum yastıktı,hatta tek yatıyordum yatakta,yastıklarla
Eğik yürüme kişiye göre değişiyor evet ben 4-5. Günde nerdeyse dik yürüyordum.cok sıkıntı olmadı bel ağrısı çok fazla olunca dik kalmak korkutucu değil.zaten dikişli ve bantlı hatta korseli acı hissetmedikce dik yürümeye engel yok illa eğik yürüme için zorlamamali kendini.ayrica yan yattım ben evde sırtüstü ayak altı yastık hiç ama hhiiiicccc uyutmayan rahatsız bir pozisyon boğazına gıcık geliyor öksürük oluyor sırtüstü ki ilk 10 gün öksürük hapşırık gülme dahi acı verici. Herkese geçmiş olsun arkadaşlar iyi geceler

Ne kadar güzel :)
Sizin öncesi deri fazlalıgınız belki benden çoktu o yüzden çok gerginlik olamamıştır. Bende çok gerginlik vardı,cevap yazdığım arkadaştada çok gerginlik olmuş ,böyle durumlarda tamamen dik durmak imkansız oluyor . Bu durumda yatakta yatarkende dümdüz yatamıyorsun,agrın oluyor. Ağrıyı azaltıp vücudu rahatlatmak için V şeklinde hastane yatagı ayarlanıyor. Evdede yastıklarla o pozisyonu sağlayabiliyoruz ancak. Bakınız bu şekilde

Ayrıca asla dik durmayın demedim ben,eğer gerginlik varsa dik durmak için kendinizi zorlamayın dedim arkadaşa! Sizde gerginlik olmadıysa bunun ne kadar acı verici olduğunu anlayamazsınız. Yani yine dediğiniz gibi eğik yürümek için zorlanmamalı tabiki :)

Haklısınız ameliyat sonrası bende kendimi bu pozisyonda buldum.deri fazlasını ayarını bilmem ama sık yürütmede acı olmadı bel ağrısı çok fenaydi sizdeki acıyı tahmin edemiyorum haliyle vücudumuz herşeyi söylüyor aslında biz eğik de desek dik de desek açıyı belirleyen vücut.herkes için kolay bir süreç olur inşallah.bu arada ben göbek mevzuyu kaçırdım benim göbek de yuvarlak küçük 1 cm çapında falan.dikey mı olmalı yada normali nedir kime ve neye göre

Ayrıca bir sorum olacak benim drenler kasıklarımda iki yanda idi.cikti hemen nokta şeklinde iyileşti sızıntı olmadı kapandı zaten hızlı iyileşti.yeni farkettim ki tek tarafta nohut kadar sert bir beze var sanki hemen drenin çıktığı yerde deri altında acısı yok ama dokundukca elimin altında oynayan bir nohut sanki.nedir neden olur bilgisi olan var mı? Dr kontrol ünde farketmemistim soramadım.uc hafta sonra gel dedi hiçbir sıkıntı yok diye gönderdi Dr çok şükür bende rahat olunca dikişler bantlı 3 haftada çıkacakmış.bu beze kafamı karıştırdı sıvı birikmesi olsa yumuşak olur bu sert bir yuvarlak kitle sanki Anlayamadım ben

Hayır tabiki,yuvarlak göbek deliği de var. Gayet normal.. Yanlış anlaşılma oldu o mevzuda. Bazılarıda yanlış taraflara çekmeye çalıştı boşver ...
Benimde eskisi yuvarlaktı,ama göbek fıtığım vardı ve dışa çıkıktı. O kadar nefret etmiştimki o görüntü bozukluğundan doktoruma dikey olsun,içeri çökük olsun demiştim. O da bana iyiki söyledin bunu,herkesin zevki tercihi Farklı demişti.
Bir doktorun sitesinde isteyene kalp şeklinde bile yapıyorum demişti bir doktor . Düşünsene kalp şeklinde bir göbek deliği :))
Bazı sonuçlar görüyorum,yabancı sitelerde sayfalarda yada burda forumda.. yuvarlak,üzgün surat şeklinde,dışa çıkık, içe gömük,içinde et çıkmış gibi Farklı Farklı.....
Yeni ameliyat olacaklara tavsiye olsun,ameliyat öncesi göbek deliğinizi bile istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz. Yani beklentiniz varsa tabi.
Herkesin göbek deliği Farklı,ırka göre bile değişiyor...
Ben beklentimi buldum,çok şükür... Darısı tüm isteyenlerin başına,herkesin gönlüne göre sonuçlar olsun iyi olsun. Kolay degil süreç ,maddi manevi...

Kizlar siz ilk doktor kontrolüne kadar korseyi hiç açmadınız değil mi?
Ben açtım çıkarıp tekrar giydim ama çıkardığım zaman başım dönüyordu tansiyonum düşüyordu..yanında biri olsun mutlaka çıkardığın Zaman. Benim çıkarma nedenim banyo içindi hemen korsyi yıkayıp kurutup giymiştim

Kizlar siz ilk doktor kontrolüne kadar korseyi hiç açmadınız değil mi?
4. Gün Dr kontrolünde Dr çıkardı .6. Gün banyo yapabilirsin dedi ama muhakkak yanınızda biri olsun bencede arkadaşların da dediği gibi .boşlukta kalmış düşüvercekmişim gibi oluyorum çıkarınca

Shebname1907 Eğik durmam dışında bir sıkıntım kalmadı şükür evin içinde günlük işlerimi yapıyorum yavaş yavaş .yan yatmayı denemedim korkuyorum biraz Dr um bi sıkıntı olmaz ayaklarını çek yan yat demişti zaten hastaneden çıkarkende ama

Senin adına sevindim canım, az kaldı inşaAllah geçecek

Kızlar ben 2 sene önce karin germe oldum daha önce olmadığım için okadar pişmanım ki....

Benim karnın sol taraf içi yumuiak ama şiş sağ taraf sert ve şiş normal mi?
Psunat06 seni nle ben aynı surecteyiz ama senin göğüs de var sanırım farklı olarak o nedenle biraz ağır geçiyor malesef sürecin.sislik ve sertlik evet bende de var dikiş üstü bölge tamamen hissiz mor ve sert hatta şekli de pürüzsüz değil böyle dalgalı gibi ama korseden kaynaklı diye tahmin ediyorum.sislik morluk sertlik hepsi normal.agri yok denecek kadar azaldı bende hatta bazen unutuyorum kızımı kucağına alıyorum ağırlık kaldirmamak gerekiyor 1 ay kadar ama anlık davranıyorum bazen .sabırlı ol lütfen iyiki olmuşum diyeceksin hala şiş gergin ve mor olmasına rağmen ben çok beğendim sağlıkla atlatirsin inşallah kendine zaman vermelisin.kolay bı ameliyat değil sonuçta psikolojik olarak kendini hergun daha iyiyim diye moralize et

Çok tşk canım destegin için sihirli değnek dokunsun hemen istyorum galiba hemen istediğim gibi gözüksün ama zaman

Bugün 5. Günümde kontrole ve pansumana gittim. Her şey normal bir sorun yok. İlk defa göbeğimi gördüm. Güzel görünüyor ama alt ve yan tarafında şişlik var tabii o yüzden şuan çok anlayamadım. Bunların olacağını ve normal olduğunu bildiğim halde birazcık moralim bozuldu ama zamanla ve sabırla güzel tam şekline dönecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…