Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gecmis olsun canim cok sukur en zorunun atlattin simdi sabir zamani
Bende silikon bantlar var cok pahaliya almistim krem de var dermatix doktor izin verirse gonderim sana istersen benim isime yaramiyor artik gec oldugu icin

Merhaba hanımlar 32 yaşindayim 4 dogum yaptim 2 normal 2 sezeryan karnım baya deforme oldu bende karin germe ameliyati olmak istiyorum istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceginiz doktor varmi ve bu operasyonun maliyeti nedir

Bende silikon bantlar var cok pahaliya almistim krem de var dermatix doktor izin verirse gonderim sana istersen benim isime yaramiyor artik gec oldugu icin
Canıö bende silikon bant atoyorum nerden aldın acaba?

Merhaba hanımlar
Tam karın germe ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum İstanbul da doktor öneriniz var mı ?
Hem çok korkuyorum hem çok istiyorum karışık duygular içindeyim tüm yazılanları okuyorum

Tesekurler canim INSALLAH kombin ameliyatlari zor idare edecegim mecbur artik baska carem de yok goguslerim cok iyi ama lipo yerleri korse ve sırt ustu yatmak tam bir isgence 11 uncu gunumdeyim

İnş canım ben alsscar kullandım memnun kalmadım sana ne tavsiye edecek bekliyorum merakla 295 cc küçük gibi evet ama kendi dokun çoksa büyük gözükebilir.
Bana yazdigi kremin ismi suan aklimda degil eczanzlerde yokmu ozel komond la gelecekmis bende ugrasmak istemedim eczaci bana scarlex onerdi icerikleri ayni dedi daha baslamadim 20 gun sonra baslayacagim goguslerimdeki izlerden korkuyorum simdiden bile rahatsiz edici degil fazla birsey belli degil zaten izlerim cok ince krem markasindan cok doktorun eli sigara icmek ve iyi beslenmek daha cok etkiliyor izleri kaybolma surecinde

Tesekurler canim evet cok sukur atlattim zor olani ile gunler cok zordu simdi agri kesici bile kullanmiyorum artik agrilarim bitti ama korse ve sırt ustu yatmak cok zor ben sol tarafima yatmaya aliskinim doktorumun tavsiye ettigi kremi almadim baska bir krem aldim eczaneden kargoyla ugrasmak istemedim zaten kredi kart ile odemelerde problem cikti daha kullanmak istemedim sécurisé olmadigi icin scarlex onerdi eczaci ondan 5 tube aldim bakalim 20 gun sonra kullanmaya basliyacagim goguslerimdeki izler cok sukur iyi ama karnimdakiler cok goze batiyor deneyip gorecegim silikon bantlar nasil birsey hic duymadim doktorumda birsey soylemedi ise yariyormu silikon bantlar hic bir bilgim yok kremlerden dahami iyi ???

Kizlar slm
Amelouat olanlara gecmis olsun
Aranizda acaba dr Zekerya kul à ameliyat olanlar varmi?tavsiye edermisiniz?
Yada karin germede onereceginiz memnun kaldiginiz drlari yazabilirmiisniz
Lutfen.
Temmuzda olucam bende hala dra karar veremedim
Temmuz ameliyat için çok sıcak olmaz mo? Minimum 1,5 ay korse kullanacaksın. Çok zorlayabilir o sıcakta

Bir de izleri güneşten korumak gerekiyor uzun süre. Mayo giyiyorsan dert değil ama bikini ile sıkıntı. Ben olasam yazdan sonra girişirdim korse de giymek hem rahatsız edici hem de korseyi tam kapatan kıyafetler giyeceksin.

En iyisi kışın bu ameliyatı olmak aslında canım. Mayısta havalar ısınıyor ve ısınmaya devam ediyor ...
Haklisin canim Ama bi heves geldiki sorma yada deli cesareti diyeyim. Yillardir erteleyip durdum suan bu gucu kendimde bulmusken daha da ertemeyeyim dedim.Yoksa temmuzda olucakti ve daha sicak.

Canim o sorun olmaz ben yasadigim yer zaten hep yagmurlu ve kapali hava.Bir hafta istanbulda kalicam onuda idare ederim artik.

Birde kizlar merak ettigim sey bir hafta sure yeterlimi sizce Eve donmek icin. Tum gunum yolda gececek yurtdisinda yasiyorum. Meme protezi sonrasi 6ci gun donus yapmistim ve gayet rahattim Ama karin germe sanirim daha agir bir surec

Birde kizlar merak ettigim sey bir hafta sure yeterlimi sizce Eve donmek icin. Tum gunum yolda gececek yurtdisinda yasiyorum. Meme protezi sonrasi 6ci gun donus yapmistim ve gayet rahattim Ama karin germe sanirim daha agir bir surec
Benim Lipo sıkıntı vermişti. Sadece karın germe olsaydı o kadar sıkıntım olmazdı kesin net.. Korse seni çok güzel koruyor,memeden daha kolay bence. Bakımı,dikkati daha uzun süreç ama karın germenin.
Lipo da olursa daha süper sonuç alırsın ama tabi gerek görürmü doktorun bilemiyorum tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…