- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Tesekkurler canim istanbuldaysa dusunebilirim evetTeşekkürler.Ben doktorumdan memnun kaldım doçent Dr.Erdem Güven
Gecmis olsun canim cok sukur en zorunun atlattin simdi sabir zamaniTesekurler INSALLAH kolay bir surec degil ama korseyi cikattigimda kendimi rahat hissetmedim sanki Karim plastik bir karin gibi geldi dokundugumda hic bir his yoktu bugun son randevume gidecegim goguslerimde 295 cc takmis bana sanki biraz kucuk gibi geldi suan odem var odem indiginde nasil bir goruntu olur bilmiyorum ama icime sinmedi kremde birsey tavsiye etmedi dikis ozledim cok ince iyide iyilesiyor soracagim bakalim ne tavsiye edecek sen memnunmusun kreminden
Canıö bende silikon bant atoyorum nerden aldın acaba?Gecmis olsun canim cok sukur en zorunun atlattin simdi sabir zamani
Bende silikon bantlar var cok pahaliya almistim krem de var dermatix doktor izin verirse gonderim sana istersen benim isime yaramiyor artik gec oldugu icin
Atasehir memorial hastanesin yanindaki eczaneden almistim onlarda surekli var cnmCanıö bende silikon bant atoyorum nerden aldın acaba?
Slikon bantlar ne zamandan itibaren ve ne kadar süre kullanılıyor?Atasehir memorial hastanesin yanindaki eczaneden almistim onlarda surekli var cnm
Tesekurler canim INSALLAH kombin ameliyatlari zor idare edecegim mecbur artik baska carem de yok goguslerim cok iyi ama lipo yerleri korse ve sırt ustu yatmak tam bir isgence 11 uncu gunumdeyimGeçmiş olsun. evt sabır lazım. Kombin işlemler yaptırmışsın, iyileşme sürecin çok kolay olmayabilir ama geçer. Duş genelde 6. Gün izin veriyo drlar. Sırtüstü yatmaya biraz alışmaya çalış. Yastıklar kullan, idare et bir süre. Güzel sonuçların olsun inşallah.
Tesekurler canimGeçmiş olsun canım iyi olduguna sevindim inş sorunsuz atlatırsın.
Bana yazdigi kremin ismi suan aklimda degil eczanzlerde yokmu ozel komond la gelecekmis bende ugrasmak istemedim eczaci bana scarlex onerdi icerikleri ayni dedi daha baslamadim 20 gun sonra baslayacagim goguslerimdeki izlerden korkuyorum simdiden bile rahatsiz edici degil fazla birsey belli degil zaten izlerim cok ince krem markasindan cok doktorun eli sigara icmek ve iyi beslenmek daha cok etkiliyor izleri kaybolma surecindeİnş canım ben alsscar kullandım memnun kalmadım sana ne tavsiye edecek bekliyorum merakla 295 cc küçük gibi evet ama kendi dokun çoksa büyük gözükebilir.
Tesekurler canim evet cok sukur atlattim zor olani ile gunler cok zordu simdi agri kesici bile kullanmiyorum artik agrilarim bitti ama korse ve sırt ustu yatmak cok zor ben sol tarafima yatmaya aliskinim doktorumun tavsiye ettigi kremi almadim baska bir krem aldim eczaneden kargoyla ugrasmak istemedim zaten kredi kart ile odemelerde problem cikti daha kullanmak istemedim sécurisé olmadigi icin scarlex onerdi eczaci ondan 5 tube aldim bakalim 20 gun sonra kullanmaya basliyacagim goguslerimdeki izler cok sukur iyi ama karnimdakiler cok goze batiyor deneyip gorecegim silikon bantlar nasil birsey hic duymadim doktorumda birsey soylemedi ise yariyormu silikon bantlar hic bir bilgim yok kremlerden dahami iyi ???Gecmis olsun canim cok sukur en zorunun atlattin simdi sabir zamani
Bende silikon bantlar var cok pahaliya almistim krem de var dermatix doktor izin verirse gonderim sana istersen benim isime yaramiyor artik gec oldugu icin
Temmuz ameliyat için çok sıcak olmaz mo? Minimum 1,5 ay korse kullanacaksın. Çok zorlayabilir o sıcaktaKizlar slm
Amelouat olanlara gecmis olsun
Aranizda acaba dr Zekerya kul à ameliyat olanlar varmi?tavsiye edermisiniz?
Yada karin germede onereceginiz memnun kaldiginiz drlari yazabilirmiisniz
Lutfen.
Temmuzda olucam bende hala dra karar veremedim
Evet bende ondan korkuyorum o yuzden ameliyati 22 mayisa aldim. Umarim sorunsuz atlatirimTemmuz ameliyat için çok sıcak olmaz mo? Minimum 1,5 ay korse kullanacaksın. Çok zorlayabilir o sıcakta
En iyisi kışın bu ameliyatı olmak aslında canım. Mayısta havalar ısınıyor ve ısınmaya devam ediyor ...Evet bende ondan korkuyorum o yuzden ameliyati 22 mayisa aldim. Umarim sorunsuz atlatirim
Haklisin canim Ama bi heves geldiki sorma yada deli cesareti diyeyim. Yillardir erteleyip durdum suan bu gucu kendimde bulmusken daha da ertemeyeyim dedim.Yoksa temmuzda olucakti ve daha sicak.En iyisi kışın bu ameliyatı olmak aslında canım. Mayısta havalar ısınıyor ve ısınmaya devam ediyor ...
Canim o sorun olmaz ben yasadigim yer zaten hep yagmurlu ve kapali hava.Bir hafta istanbulda kalicam onuda idare ederim artik.Bir de izleri güneşten korumak gerekiyor uzun süre. Mayo giyiyorsan dert değil ama bikini ile sıkıntı. Ben olasam yazdan sonra girişirdim korse de giymek hem rahatsız edici hem de korseyi tam kapatan kıyafetler giyeceksin.
Benim Lipo sıkıntı vermişti. Sadece karın germe olsaydı o kadar sıkıntım olmazdı kesin net.. Korse seni çok güzel koruyor,memeden daha kolay bence. Bakımı,dikkati daha uzun süreç ama karın germenin.Birde kizlar merak ettigim sey bir hafta sure yeterlimi sizce Eve donmek icin. Tum gunum yolda gececek yurtdisinda yasiyorum. Meme protezi sonrasi 6ci gun donus yapmistim ve gayet rahattim Ama karin germe sanirim daha agir bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?