Oto sevindim canım ozamn ben bir ay sonra spora başlayabilirim.yani fitness gidebilir miyim?Canım agirliklami başladın?bende düşünüyorum bir diyetisyene gidip diyete başlamayı2014 yakında karın germe ve lipo ile şekillendirme ameliyatı oldum. Zaman sonrasında kilo aldım evet ama vücut kontür bozulmadı. Her zaman belim daha ince kaldı. O bölgelerde yağlanma durumu eskisi gibi olmadı. Kilo artışı devam edince diyetisyen yardımı ile kilo verdim. Hep yağdan gitti ve sonuç dahada mükemmel oldu
Karın germe ameliyatı ile birlikte lipo da yapılınca sonuç daha iyi oluyor tabi. Vücut şekillenip kum saati modeli oluyor. Kilo alınsa bile şekli öyle bozulmuyor.
Kendine dikkat etmen tabibi daha iyi. Doktor yardımı ile kilo verip birde sporla desteklenirse dahada süper oluyor
Bu arada ben ameliyattan üç ay sonra spora başlamıştım. Ondan önce spor yapmam imkansızı bence. Ama yürüyüşlerimi yapıyordum tabiki.
Iyi bayramlar canim hadi hayirlisi güzel haberlerle gel insallahSelam arkadaşlarr nasılsınız... bayramınız kutlu olsun bu arada...yorumlarınızı kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum sporlara falan da başlandığına göre baya baya düzelmişsiniz maşallah size benim operasyona da 20 gün kaldı bakalım ben neler yaşıycam
Doktorumla ameliyat öncesi konuşucam söylediklerinizi bakalım ne diycek çok mantıklı valla dönem dönem 5 -6 kilo alıp veriyorum özellikle bir bölgeden almadım şimdiye kadar genelde eşit alıyorumLipo olmasanda yağ hücrelerini aldırt canım ilerisi icin önemlo
Arzumm sana ne kadar minnettar olsam az ! Seninle amelyat olmaya karar verdigimden beri irtibata gectim, sirf sen sahte profil olmadigimi gercek oldugumu gör diye öncesi fotolarımı koydum yarım sene öncesi :) simdiyse sureci nerdeyse gecirmek uzereyım 25 gun oldu cok cokk tesekkur edrim bsna oldugun destek ve ornekten dolayi!2014 yakında karın germe ve lipo ile şekillendirme ameliyatı oldum. Zaman sonrasında kilo aldım evet ama vücut kontür bozulmadı. Her zaman belim daha ince kaldı. O bölgelerde yağlanma durumu eskisi gibi olmadı. Kilo artışı devam edince diyetisyen yardımı ile kilo verdim. Hep yağdan gitti ve sonuç dahada mükemmel oldu
Karın germe ameliyatı ile birlikte lipo da yapılınca sonuç daha iyi oluyor tabi. Vücut şekillenip kum saati modeli oluyor. Kilo alınsa bile şekli öyle bozulmuyor.
Kendine dikkat etmen tabibi daha iyi. Doktor yardımı ile kilo verip birde sporla desteklenirse dahada süper oluyor
Bu arada ben ameliyattan üç ay sonra spora başlamıştım. Ondan önce spor yapmam imkansızı bence. Ama yürüyüşlerimi yapıyordum tabiki.
Doktorum üçüncü Aydan sonra yavaş yavaş başla artık spora demişti. Ben Xbady sporuna gittim,farklı bir sistem. Kendini çok zorlamıyorsun,cihazlara bağlanıyorsun ve akımlarla kaslar çalıştırılıyor . Özel hoca başımdaydı,ameliyat olduğumu bildiği için ona göre akım dozu verip hareketlerle çalıştırdı. Çok hızlı sonuç aldım.Oto sevindim canım ozamn ben bir ay sonra spora başlayabilirim.yani fitness gidebilir miyim?Canım agirliklami başladın?bende düşünüyorum bir diyetisyene gidip diyete başlamayı
Ne mutlu bana,güzel şeylere vesile olabildiysemArzumm sana ne kadar minnettar olsam az ! Seninle amelyat olmaya karar verdigimden beri irtibata gectim, sirf sen sahte profil olmadigimi gercek oldugumu gör diye öncesi fotolarımı koydum yarım sene öncesi :) simdiyse sureci nerdeyse gecirmek uzereyım 25 gun oldu cok cokk tesekkur edrim bsna oldugun destek ve ornekten dolayi!
Amin canım sağolEvet arzum banada çok destek oldu gerçekten çok tekler .insanı mutive ediyor sağolsun kafamdaki sorulara hep cvp verdi.allah gönlüne göre versin
TamamDoktorum üçüncü Aydan sonra yavaş yavaş başla artık spora demişti. Ben Xbady sporuna gittim,farklı bir sistem. Kendini çok zorlamıyorsun,cihazlara bağlanıyorsun ve akımlarla kaslar çalıştırılıyor . Özel hoca başımdaydı,ameliyat olduğumu bildiği için ona göre akım dozu verip hareketlerle çalıştırdı. Çok hızlı sonuç aldım.
Fitness de olur tabi,ama kafana göre yapma sakın bence. İç dikişler dış dikişler daha taze yeni. Zorlarsan açılabilir,dikiş yerlerin genişleyebilir. Yavaş yavaş,zamanla arttırarak devam et. Hoca varsa o sana program yapsın .
Diyetisyene gidersen dahada süper olur bakAmelşyt sonrası beslenme listesi veriliyor. Çok daha iyi sağlıklı hissedersin,vücudun daha çabuk toparlar düzelirsin.
Tamam canım bende öyle düşünüyorum kendim olmazsa yavaş yavaş başlarım küçük ilçedeyim öyle imkanlar yok var fitness filan ama adam akıllı hoca yok.b3nde artık kendim yapmaya çalışacağım 6 ayı doldurursam fitness giderim.diyetisyen listesine uyup devam artık zamnla olucak ınss.Doktorum üçüncü Aydan sonra yavaş yavaş başla artık spora demişti. Ben Xbady sporuna gittim,farklı bir sistem. Kendini çok zorlamıyorsun,cihazlara bağlanıyorsun ve akımlarla kaslar çalıştırılıyor . Özel hoca başımdaydı,ameliyat olduğumu bildiği için ona göre akım dozu verip hareketlerle çalıştırdı. Çok hızlı sonuç aldım.
Fitness de olur tabi,ama kafana göre yapma sakın bence. İç dikişler dış dikişler daha taze yeni. Zorlarsan açılabilir,dikiş yerlerin genişleyebilir. Yavaş yavaş,zamanla arttırarak devam et. Hoca varsa o sana program yapsın .
Diyetisyene gidersen dahada süper olur bakAmelşyt sonrası beslenme listesi veriliyor. Çok daha iyi sağlıklı hissedersin,vücudun daha çabuk toparlar düzelirsin.
Yani,hiçbirşey yapamasan bile günde 10 bin adım atsan yeter. Diyetisyen yardımı ile olursa tabiki çok daha etkili olurTamam
Tamam canım bende öyle düşünüyorum kendim olmazsa yavaş yavaş başlarım küçük ilçedeyim öyle imkanlar yok var fitness filan ama adam akıllı hoca yok.b3nde artık kendim yapmaya çalışacağım 6 ayı doldurursam fitness giderim.diyetisyen listesine uyup devam artık zamnla olucak ınss.
Benim dikisim yok arzumcum yapıştırma yapmis vaser lipo yapmisti onda daha hizli oluyomus iyilesme ondan belkide erken baslatti sorunda yasamadim hatta iyi geldi tum lipo yerlerimin agrilari acilari bugün gecti sanirim spordan oldu azda olsa agrim olurdu ama simdi bugün hic yok hatta ameliyat oldugumu ilkkez bugün unuttum. 3 gün sonrada kontrolum vae bakalim ne diycek. Ama iç dikiş filan hiç bilmiyorum ama doktorum kendisi spor yap dedi hatta ısrar ediyo yooksa bende netten baktimda operasyondan sonra 2 ay sonra ağır sporlar yapilmalidir diyor. Bende 2 ay beklerdim ama doktorum ısrar ediyor hatta spor yapip yapmadigimi son kontrolde anladi kızdı bile. Bendede burdaki arkadaslar gibi bianda 2 kilo artis oldu tartida karnimda sişti ödem oldu evelsi gün spor yaptim ama inmedi ödem bende kilo aldim karnima aldim diye panik yaptim ama dün aksam spordan sonra ödem inmisti tartida bugün 2 kilo vermis gözüküyordum rahatladim demekki kilo almamisim ödemmisti. Karnım dümdüz yanliz spordan sonra kaslarim aynaya bakinca belli oluyo artik yaglar gidince iyi oldu artik iyiki yaptirmisim diyorumDoktorum üçüncü Aydan sonra yavaş yavaş başla artık spora demişti. Ben Xbady sporuna gittim,farklı bir sistem. Kendini çok zorlamıyorsun,cihazlara bağlanıyorsun ve akımlarla kaslar çalıştırılıyor . Özel hoca başımdaydı,ameliyat olduğumu bildiği için ona göre akım dozu verip hareketlerle çalıştırdı. Çok hızlı sonuç aldım.
Evet canım ben zaten başladım yürüyüşe ama ayağım burkuldu şuan gidemiyorum hafta içi ortapediye gideceğim. Düzelirsem yürüyüş kesinlikle yapacağım.ayrica evde bacak kol filan çalışırım.Yani,hiçbirşey yapamasan bile günde 10 bin adım atsan yeter. Diyetisyen yardımı ile olursa tabiki çok daha etkili olur
Canım bizlerede dikiş yok yapıştırma ama onlarında açılma ihtimali olabilir ayrıca kaslar dikildi icimiz hep dikiş yani belli oluyor dikkat et yinedeBenim dikisim yok arzumcum yapıştırma yapmis vaser lipo yapmisti onda daha hizli oluyomus iyilesme ondan belkide erken baslatti sorunda yasamadim hatta iyi geldi tum lipo yerlerimin agrilari acilari bugün gecti sanirim spordan oldu azda olsa agrim olurdu ama simdi bugün hic yok hatta ameliyat oldugumu ilkkez bugün unuttum. 3 gün sonrada kontrolum vae bakalim ne diycek. Ama iç dikiş filan hiç bilmiyorum ama doktorum kendisi spor yap dedi hatta ısrar ediyo yooksa bende netten baktimda operasyondan sonra 2 ay sonra ağır sporlar yapilmalidir diyor. Bende 2 ay beklerdim ama doktorum ısrar ediyor hatta spor yapip yapmadigimi son kontrolde anladi kızdı bile. Bendede burdaki arkadaslar gibi bianda 2 kilo artis oldu tartida karnimda sişti ödem oldu evelsi gün spor yaptim ama inmedi ödem bende kilo aldim karnima aldim diye panik yaptim ama dün aksam spordan sonra ödem inmisti tartida bugün 2 kilo vermis gözüküyordum rahatladim demekki kilo almamisim ödemmisti. Karnım dümdüz yanliz spordan sonra kaslarim aynaya bakinca belli oluyo artik yaglar gidince iyi oldu artik iyiki yaptirmisim diyorum
Canim aslinda bende korktum ama ne biliyim doktorda sürekli baskiliyor kiziyor bisey olmayacak spor yap spoe diyet bu ameliyat kadar önemli deyip duruyor bende ona inaniyorum yapiyorum. Ama fark var spordan sonra dahada düzleşti karnim spordan sonra vücut sicakken karin kaslarimda belli oluyor ama ödemin sporla alakasi yok yani yine oluyor ödem iniyo artiyo yorulunca hatta dahada artiyo kaslar bile şişiyo sanki yorulunca. Sadece sporla düzleşme daha hizli oluyo daha fit oluyosun hemen. Sonra birde ağrı sızı geçiyo. Senin belki agrin sızın kalmamistir artik. Spor yaparken öyle zorlanmada olmuyo. Ameliyat sonrasida doktorum iyi ilgileniyo hakkını yiyemem bazıları gibi parayi alana kadar degil ilgisi sorunum oldugundada iyi ilgilendi risk olsaydı spor yap demezdiCanım bizlerede dikiş yok yapıştırma ama onlarında açılma ihtimali olabilir ayrıca kaslar dikildi icimiz hep dikiş yani belli oluyor dikkat et yinede
Spor yap derken belki tempolu yürüyüş ve karin egzersiz leri değilde diğerlerini yapqbiltisin zaten yürüyüş ve diyet etkili olacaktır.benim doktor 2 ay sonra yapabilirsin dedi ama yinede korkuyorum.karin kaslarini yapmam ama diyet ve yürüş şuan yapabilirsem en azından oda iyi olur vede evde bacak kol çalışmalarıCanim aslinda bende korktum ama ne biliyim doktorda sürekli baskiliyor kiziyor bisey olmayacak spor yap spoe diyet bu ameliyat kadar önemli deyip duruyor bende ona inaniyorum yapiyorum. Ama fark var spordan sonra dahada düzleşti karnim spordan sonra vücut sicakken karin kaslarimda belli oluyor ama ödemin sporla alakasi yok yani yine oluyor ödem iniyo artiyo yorulunca hatta dahada artiyo kaslar bile şişiyo sanki yorulunca. Sadece sporla düzleşme daha hizli oluyo daha fit oluyosun hemen. Sonra birde ağrı sızı geçiyo. Senin belki agrin sızın kalmamistir artik. Spor yaparken öyle zorlanmada olmuyo. Ameliyat sonrasida doktorum iyi ilgileniyo hakkını yiyemem bazıları gibi parayi alana kadar degil ilgisi sorunum oldugundada iyi ilgilendi risk olsaydı spor yap demezdi
Ben koşu bandimi sattim eliptik aldim onu sordum eliptige basla dedi. Eliptik yapiyorum dumbele baslamadim daha ama onunlada kol göğüs bacak yapiyordum ama ona daha baslamadim gidince soracagin öyle baslayacagim. Birde sırt için yere uzanip ters mekik cekiyordum ama onu daha yapamam yüz üstü yatamiyorum. Ben karin egzersizi yapmiyorum yağ orani yüzde 18 lere inince karın kaslari otomatik ortaya cikiyo zaten o yüzden yapmiyorum bel fitigimda var. Eliptik ve saydigim diger egzersizler yeterli oluyo. Zaten karnimizda yag kalmadi kurtulduk cok şükür.Spor yap derken belki tempolu yürüyüş ve karin egzersiz leri değilde diğerlerini yapqbiltisin zaten yürüyüş ve diyet etkili olacaktır.benim doktor 2 ay sonra yapabilirsin dedi ama yinede korkuyorum.karin kaslarini yapmam ama diyet ve yürüş şuan yapabilirsem en azından oda iyi olur vede evde bacak kol çalışmaları
Evet canım öyle devam et .ağırlık çalışma.Ben koşu bandimi sattim eliptik aldim onu sordum eliptige basla dedi. Eliptik yapiyorum dumbele baslamadim daha ama onunlada kol göğüs bacak yapiyordum ama ona daha baslamadim gidince soracagin öyle baslayacagim. Birde sırt için yere uzanip ters mekik cekiyordum ama onu daha yapamam yüz üstü yatamiyorum. Ben karin egzersizi yapmiyorum yağ orani yüzde 18 lere inince karın kaslari otomatik ortaya cikiyo zaten o yüzden yapmiyorum bel fitigimda var. Eliptik ve saydigim diger egzersizler yeterli oluyo. Zaten karnimizda yag kalmadi kurtulduk cok şükür.
Canim karnındaki bombe geçtimi. Ben sana foto atmistimya whatahaptan orda hani alt karın şişti üst karın düzdüya şimdi tam tersi olduEvet canım öyle devam et .ağırlık çalışma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?