Hayır canım geçmedi benimde alt karin düz olmuştu ama bugün sıvı var gibi geldi yani elledim oynuyor gibi ve şişmişti.anlamadimki her hafta bir sekle giriyor ve sol dikiş tarafında bir ağrı oluştu geçti şuan.bilmiyorumki ne zamn normale girecegiz bir hafta önce korseyi biraktim.artik sıkıldım. Bugün biraz bacak çalıştım ama dikişlerim gerildi o bile etkiliyor belkide ondan oldu ağrı .her hafta başka sekle giriyor bu hafta takip edeyim olmazsa haftaya doktora goruneyim birCanim karnındaki bombe geçtimi. Ben sana foto atmistimya whatahaptan orda hani alt karın şişti üst karın düzdüya şimdi tam tersi oldu
Alt karin düz üst karinda hafif çıkıntı oldu nedense
Kefir içtim dün gece uyumadan içtimde yattim sabah o bombe azalmisti epeyce sende iç canim kefir en iyi ödem atıcıHayır canım geçmedi benimde alt karin düz olmuştu ama bugün sıvı var gibi geldi yani elledim oynuyor gibi ve şişmişti.anlamadimki her hafta bir sekle giriyor ve sol dikiş tarafında bir ağrı oluştu geçti şuan.bilmiyorumki ne zamn normale girecegiz bir hafta önce korseyi biraktim.artik sıkıldım. Bugün biraz bacak çalıştım ama dikişlerim gerildi o bile etkiliyor belkide ondan oldu ağrı .her hafta başka sekle giriyor bu hafta takip edeyim olmazsa haftaya doktora goruneyim bir
Bugun yeşil çaya başladım kefiri pek tuketemiyorum.biraz da yediklerimizle alakalı artık yavaş yavaş kısmaya başladım.benim zaten bagirsak sorunum var ondanda biraz şişiyorum .Şuan en iyi kısmak.Kefir içtim dün gece uyumadan içtimde yattim sabah o bombe azalmisti epeyce sende iç canim kefir en iyi ödem atıcı
Canım benim yarın 2 ay oluyor bacak hareketleri yaparkende icten dikislerim agridi bitaktim suan bence tenpolu yürüyüş yeterli en az 3 ay tamamlayalım. Sonra hafif hafif başlarız.hugocuk senden cesaret alip spora baslim dedim gerci doktorumda yuruyus yapabilirsin agir sporlara 3 ay sonra basla demisti.bende voit kayisli step spor aleti var gaza geldim 1000 adim attim ancak ayak kismi biraz agirdi gecenin bu saati hala uyuyamiyorum karnim okadar cok sistiki ictende bole bi acima var acidan uyku filan kacti bana spor biraz agir geldi gerci eylul 11 den 2 ay bitcek ama bilemedim erkenmi basladim acaba
Gecmis olsun canim bende herhangi sorun yok. Hatta gündüz ful ev temizligi yemek gecede eliptik yapiyorum 1 kilo verdim diyetede basladim. Sıkı bir diyete basladim islenmis yiyecek paketli gıda şeker yok canim tatli cekerse yarim muz kakao hindistan cevizi unu veya yulaf unu çok süt biraz stevia az bitterle pisirip tatlı yiyorum. Sekeri bu ara kullanmaya baslamistim tembellikten. Filtre kahveyi birakip nescafeye dönmüştüm filan selülitlerim olmaya basladi dün esim hemen anladi sen sekerlimi yiyosun filan diyo. Hemen nasil farkediyo bende ya sinir oluyorum şeker kullandimmi tatli yedimmi suratim bile hemen yaşlaniyorum inanilmaz sinir oluyorum bu duruma keşke hayat kolay olsaydi. Bende hemen belli oluyo şeker karbonhidrat. Tekrar diyete basladim ayda sadece 3 gün serbest diger tüm günler sıkı diyet spor hedef 55 kilo 3 ay sürer sanirimhugocuk senden cesaret alip spora baslim dedim gerci doktorumda yuruyus yapabilirsin agir sporlara 3 ay sonra basla demisti.bende voit kayisli step spor aleti var gaza geldim 1000 adim attim ancak ayak kismi biraz agirdi gecenin bu saati hala uyuyamiyorum karnim okadar cok sistiki ictende bole bi acima var acidan uyku filan kacti bana spor biraz agir geldi gerci eylul 11 den 2 ay bitcek ama bilemedim erkenmi basladim acaba
Olabilir canim benim agrim sızım kalmadı korse olmasa ameliyat oldugumu bile unutucam. Doktorumda yap demisti ısrarla bende ondan cesaretlendim. Yarin kontrolum var spor yapiyomuyum diye yine inceleyecek karnımı ben daha once diyetisyene gidiyodum ama diyetisyenimden bile böyle çekinmezdim spor konusunda. Ama bu sefer spor yaptim sorun cikarmaz sanirsam.Canım benim yarın 2 ay oluyor bacak hareketleri yaparkende icten dikislerim agridi bitaktim suan bence tenpolu yürüyüş yeterli en az 3 ay tamamlayalım. Sonra hafif hafif başlarız.
Benden en az 5 kg alındı ama nafile gram oynamıyor bu nasıl iş 2 ay dolunca artık belli olması gerekmiyormu?Demekki doktordan doktora degisio ama ic dikislerim acio 3 ayi doldurmadan baslamicam ayrica resmen daha fazla odemin oldu ellerim ayaklarim karnim bole sis sis tartidada hic eksilne goremiyorum benm boyun 168 61 kiloyum beninde hedefim 55 ama gram oynamiyo cevrendeki herkes artik kilo verme dioalar ama aynaya baktigimda kendimi hala kilolu goruyorum
Agir sporlar icin bence beklemek gerekiyo kizlar kucuk bi ameliyat deil sonucta ttempolu yuruyus ve hafif tempolu kosu yeterli gibi simdilik
Doktoruna sorsana canim. Benden 7 litre aldigini söyledi şuanda ameliyat öncesine göre 5 kilo zayifim ameliyattan sonra gram gram diyetsiz sporsuz gitti ödemler azaldikça.diyet hiç yapmamistim bugüne kadar. Ama bazen ödem artinca karnim şişince 1 kilo filan artmis gözüküyordum. Doktorum son kontrolde diyet ve spor yapmadan en iyi sonucu alamayiz ben yaptim ama sıra sende sende 6 ay diyet ve spor yapacaksin bu işin kiloyla alakası yok zayifla diye demiyorum ben bu ameliyat için bu ameliyat sonrasi yapilmasi gerekiyo bu ameliyat kadar önemli. 0 şeker diyor. 6 ay sonra ne demek istedigimi anlayacaksin diyor. Bende doktorumun tavsiyelerine uyuyorum mecburenBenden en az 5 kg alındı ama nafile gram oynamıyor bu nasıl iş 2 ay dolunca artık belli olması gerekmiyormu?
Yakininda varsa spor salonu filan yağ oranini ölçtür canim acaba yaginmi fazla. Kas oranin az yağ oranin fazlaysa kilolu gözükebilirsin veya bu konulara taka taka insan zayiflasada zayifta olsa kendini kilolu görüyo o da olabilirDemekki doktordan doktora degisio ama ic dikislerim acio 3 ayi doldurmadan baslamicam ayrica resmen daha fazla odemin oldu ellerim ayaklarim karnim bole sis sis tartidada hic eksilne goremiyorum benm boyun 168 61 kiloyum beninde hedefim 55 ama gram oynamiyo cevrendeki herkes artik kilo verme dioalar ama aynaya baktigimda kendimi hala kilolu goruyorum
Canım aynen diyet çok önemli ama daha başlayamadım yarın tatile çıkıyor.artik dönüşte başlıyacağımDoktoruna sorsana canim. Benden 7 litre aldigini söyledi şuanda ameliyat öncesine göre 5 kilo zayifim ameliyattan sonra gram gram diyetsiz sporsuz gitti ödemler azaldikça.diyet hiç yapmamistim bugüne kadar. Ama bazen ödem artinca karnim şişince 1 kilo filan artmis gözüküyordum. Doktorum son kontrolde diyet ve spor yapmadan en iyi sonucu alamayiz ben yaptim ama sıra sende sende 6 ay diyet ve spor yapacaksin bu işin kiloyla alakası yok zayifla diye demiyorum ben bu ameliyat için bu ameliyat sonrasi yapilmasi gerekiyo bu ameliyat kadar önemli. 0 şeker diyor. 6 ay sonra ne demek istedigimi anlayacaksin diyor. Bende doktorumun tavsiyelerine uyuyorum mecburen
Bol bol ızgara ye salatayla canim. Ne güzel yaa sen tatile çikiyosun biz elde avucta ne varsa doktora verdik öyle simdi kedi gibi gidenin arkasindan bakiyoruz.Canım aynen diyet çok önemli ama daha başlayamadım yarın tatile çıkıyor.artik dönüşte başlıyacağım
Ya ben kisa sure icinde 35 kilo verdim dogumdan sonra yag oranim 21 lerde ama biraz takinti yaptim sanirim 55 e bi turlu ulasamiyorum simdi bide odem olustu sanirik onunda tartida artisi oluyor ya bide ne biliomusun ben herzaman cok dikat ederin yediklerime yulaf lapasini mesela surekli yaparim aldigim kaloriyi hesaplarim ama hareketsizlikten mi ne bilmiyorum sistim resmen yani karnim davul gibi oluyorYakininda varsa spor salonu filan yağ oranini ölçtür canim acaba yaginmi fazla. Kas oranin az yağ oranin fazlaysa kilolu gözükebilirsin veya bu konulara taka taka insan zayiflasada zayifta olsa kendini kilolu görüyo o da olabilir
Sen diyince bende sandoloz sakizi aldim ama bilmiyorum neden bende bi ise yaramadi gram oynamadi dedigin gibide uyguladim aslindaBen sandaloz sakızınada başladım hiç diyette oldugumu bile anlamiyorum sandaloz sakizi ılık elma sirkesiyle. Ben sadece sabahlari aç karna fındık kadar sandaloz sakizini ılık elma sirkeli suyla çigneyerek yiyorum yeterli oluyo ögle aksam kullanmiyorum
Ne kadar süre kullandin 1 ay dene cok iştah kesiyo mesela bugün 1 gram seker almadim tek bir tatli yemedim tek tatli ara ögünde yedigim 1 elmaydi ona ragmen hic canim tatli istemiyo. Yani istahi yok ediyo acikmiyosun aksam oluveriyo bilmiyorumki ben ibni sinada okudum vardir bildigi dedim işe yariyo bende yoksa baska bisey asla kullanmam inanmamda oyle zayiflatici ot çöpeSen diyince bende sandoloz sakizi aldim ama bilmiyorum neden bende bi ise yaramadi gram oynamadi dedigin gibide uyguladim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?