Hosgeldinn canim özlettin kendini. Hatirliyorum bahsetmistinde o siyah dikiş ipligi içtemiymiş nasil ordan çıktı canın acıdımıCanim sizlerinde bayrami kutlu olsun buaralar pek giremedim malum.doktorum bana iz banti verdi artik onu kullabiyorum genel durumum iyi fakat 2 kilo aldim belkide cok ayakta kaliyorum odem olmustur diye avutuyorum kendimi ozellikle aksamlari karnim hala davul gibi oluyor sabahlari ona gore daha duz ama sabah bile belli oluyor alt karinda odem oldugu buarada hani benim dikisin ustunde kan topladi diyodum bole siyah morluk gibi bi iz vardi arkadaslar ordan siyah dikis ipligi cikti vucut disari atiyomus o ipi alinca hafif bi yara seklinde acildi ama simdi morluk dogal olarak gitti
Bende ozledim valla tek tek okudum yorumlari.evet vucut atmis disariya normalde eriyen iplikmis ama bole olabiliyomus hayir hic acimadi sadece gorunce biraz tedirgin oldum.sen nasil oldun odenler indimi hala resim koymadin dimi :)Hosgeldinn canim özlettin kendini. Hatirliyorum bahsetmistinde o siyah dikiş ipligi içtemiymiş nasil ordan çıktı canın acıdımı
Canim sizlerinde bayrami kutlu olsun buaralar pek giremedim malum.doktorum bana iz banti verdi artik onu kullabiyorum genel durumum iyi fakat 2 kilo aldim belkide cok ayakta kaliyorum odem olmustur diye avutuyorum kendimi ozellikle aksamlari karnim hala davul gibi oluyor sabahlari ona gore daha duz ama sabah bile belli oluyor alt karinda odem oldugu buarada hani benim dikisin ustunde kan topladi diyodum bole siyah morluk gibi bi iz vardi arkadaslar ordan siyah dikis ipligi cikti vucut disari atiyomus o ipi alinca hafif bi yara seklinde acildi ama simdi morluk dogal olarak gitti
Canım bu ameliyatı yapan aslında beraberinde rejim yapmalı bendemi alıyorum bilmiyorum ama hiç kılında değişiklik yok ama kısa zamanda rejime başlıyacağım.yoksa olmuyor böyle hala şişmi anlamadimki?Canim sizlerinde bayrami kutlu olsun buaralar pek giremedim malum.doktorum bana iz banti verdi artik onu kullabiyorum genel durumum iyi fakat 2 kilo aldim belkide cok ayakta kaliyorum odem olmustur diye avutuyorum kendimi ozellikle aksamlari karnim hala davul gibi oluyor sabahlari ona gore daha duz ama sabah bile belli oluyor alt karinda odem oldugu buarada hani benim dikisin ustunde kan topladi diyodum bole siyah morluk gibi bi iz vardi arkadaslar ordan siyah dikis ipligi cikti vucut disari atiyomus o ipi alinca hafif bi yara seklinde acildi ama simdi morluk dogal olarak gitti
Ya canim bilemiyorum ki bir yildir hep ayni kilodayim yeme icmede pek bi degisiklik yok harekette normale dondu ama bir hafta 10 gundur su icsem yariyo resmen bukadar kisa bi zamanda kilo artisi normal degil odemlerinde artik inmesi gerekmiyomu ki .diyet evet herdaim dikkat etmeliyiz yediklerimizi yani ediyorum da ama anlamadimCanım bu ameliyatı yapan aslında beraberinde rejim yapmalı bendemi alıyorum bilmiyorum ama hiç kılında değişiklik yok ama kısa zamanda rejime başlıyacağım.yoksa olmuyor böyle hala şişmi anlamadimki?
Aynen canım banada öyle geliyor.sanki geri göbeğim şişecek yada alınan yağların yeri olucak gibi bir korku var içimde. Ama kesinlikle spor ve diyet şart.cok yoğunum ancak okul açıldığında bir düzene girerim artık.zaten harekette yapamıyom.yuruyuste ayağım incindi onuda biraktim.bakalim iyi olacağız inssYa canim bilemiyorum ki bir yildir hep ayni kilodayim yeme icmede pek bi degisiklik yok harekette normale dondu ama bir hafta 10 gundur su icsem yariyo resmen bukadar kisa bi zamanda kilo artisi normal degil odemlerinde artik inmesi gerekmiyomu ki .diyet evet herdaim dikkat etmeliyiz yediklerimizi yani ediyorum da ama anlamadim
Aynen canım benim doktor da biraz diyet yap dedi ama ben daha bir rayına oturmadım yaz yoğunluk misafir derken.bide tatil palnimiz var bakalım ondan sonra bakacagim hemen başlıyacağımBikac yorum okudum hatta konu bile açan olmuş lipo yaptirip incelip 2 ay hersey cok güzeldi inceciktim ama 2 ay bitince noldu anlamadim kilo aldim eskisi gibi iyi degilim filan diye okudum. Diyet spor şart. Benim doktorum kendi aramiyo ama asistani vhatshaptan sürekli spor diyet yapip yapmadigimi soruyo doktorda her gittigimde sürekli spor diyet diye baskı yapiyo demekki dikkat etmesek onca emek boşa gidecek belkide.
Canim yürüyüşü nerde yapiyodun sen koşu bandındamı. TatilmiiiAynen canım benim doktor da biraz diyet yap dedi ama ben daha bir rayına oturmadım yaz yoğunluk misafir derken.bide tatil palnimiz var bakalım ondan sonra bakacagim hemen başlıyacağım
2014 yakında karın germe ve lipo ile şekillendirme ameliyatı oldum. Zaman sonrasında kilo aldım evet ama vücut kontür bozulmadı. Her zaman belim daha ince kaldı. O bölgelerde yağlanma durumu eskisi gibi olmadı. Kilo artışı devam edince diyetisyen yardımı ile kilo verdim. Hep yağdan gitti ve sonuç dahada mükemmel olduBirbirimize destek olalim motive edelim spor yapalim arkadaslar onca emek onca sıkıntı onca acı çektiklerimiz heba olmasın. Imkani olan evine eliptik alsin fiyatlari kosu bandina göre daha makul ve kosu bandina göre daha fazla bölge calistiriyo. Sessiz elektriksiz manyetik harika bisey yerde kaplamiyo aksamlari ben cocuklari uyutunca yapiyorum bigün eliptik diger gün dumbelle kol gögüs bacak gibi
2014 yakında karın germe ve lipo ile şekillendirme ameliyatı oldum. Zaman sonrasında kilo aldım evet ama vücut kontür bozulmadı. Her zaman belim daha ince kaldı. O bölgelerde yağlanma durumu eskisi gibi olmadı. Kilo artışı devam edince diyetisyen yardımı ile kilo verdim. Hep yağdan gitti ve sonuç dahada mükemmel olduBirbirimize destek olalim motive edelim spor yapalim arkadaslar onca emek onca sıkıntı onca acı çektiklerimiz heba olmasın. Imkani olan evine eliptik alsin fiyatlari kosu bandina göre daha makul ve kosu bandina göre daha fazla bölge calistiriyo. Sessiz elektriksiz manyetik harika bisey yerde kaplamiyo aksamlari ben cocuklari uyutunca yapiyorum bigün eliptik diger gün dumbelle kol gögüs bacak gibi
Maşallah canim. Doktorum banada artik gobek karin bitti orasi kilo alsanda az alir korkma ama baska yerlerin cikar demisti. Ben dün spir yaptim zorlanmadim ama ben vaser lipo olmustum onda iyilesme daha kisa süreli ondanmidir nedir kolay oldu spor yapmak. Sizin gibi uzun yillar önce bu ameliyati olmus arkadaslardan yillar sonrada karnimiz bozulmadi diye duyunca cok rahatliyorum2014 yakında karın germe ve lipo ile şekillendirme ameliyatı oldum. Zaman sonrasında kilo aldım evet ama vücut kontür bozulmadı. Her zaman belim daha ince kaldı. O bölgelerde yağlanma durumu eskisi gibi olmadı. Kilo artışı devam edince diyetisyen yardımı ile kilo verdim. Hep yağdan gitti ve sonuç dahada mükemmel oldu
Karın germe ameliyatı ile birlikte lipo da yapılınca sonuç daha iyi oluyor tabi. Vücut şekillenip kum saati modeli oluyor. Kilo alınsa bile şekli öyle bozulmuyor.
Kendine dikkat etmen tabibi daha iyi. Doktor yardımı ile kilo verip birde sporla desteklenirse dahada süper oluyor
Bu arada ben ameliyattan üç ay sonra spora başlamıştım. Ondan önce spor yapmam imkansızı bence. Ama yürüyüşlerimi yapıyordum tabiki.
Canım ben açık havada yürüyorum. Inss bakalım kismetden gitmeyi düşünüyoruz.nasipse bakalım evet yüzme iyi olur en azından. Hayır yürüyüşüde yapamıyorum ayağımı incittim. Şuan o ad yok.Canim yürüyüşü nerde yapiyodun sen koşu bandındamı. Tatilmiii
En sevdigim hep olmak istedigim asla bitmesin desigim mod
Ama biz bu sene gidemiyoruz bakalim seneye nasipse bu sene cok masraf oldu seneye insalah. Tatilde bol.bol yüzersin canim
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu acabaCanım ben açık havada yürüyorum. Inss bakalım kismetden gitmeyi düşünüyoruz.nasipse bakalım evet yüzme iyi olur en azından. Hayır yürüyüşüde yapamıyorum ayağımı incittim. Şuan o ad yok.
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu acaba[/]
Ben 29 da 2 ay olucak
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?