Bilmiyorum ki; ama aynı anda burun ameliyatı da olduğum için ameliyatım uzun sürdü; karnımın altı çok şiş; sanki hiç iyileşmeyecek gibi hissediyorum, 9 gün oldu ama...Eğidural anesteziylemi oldu amelyatın
Canım ilk dönemler öyle oluyor benim haftaya 2 ay olcak daha düzelmedi. İyileşme sürüsü en uzun ameliyatlardan bi tanesi yani bendede halen ödem var.merqk etme daha yenisin duseliceksin.ama benim göbek deliği böyle kalıcak gibi daha bekliyorum bakalım duzelcekmi diyeKarnım çok şiş ve gergin,moralim bozuk, çok zor geçiriyorum süreci
Hayır benim öyle bir uyuşukluk olmadi belki başka bir sorundan kaynaklı olabilir doktoruna bir daniş istersenBilmiyorum ki; ama aynı anda burun ameliyatı da olduğum için ameliyatım uzun sürdü; karnımın altı çok şiş; sanki hiç iyileşmeyecek gibi hissediyorum, 9 gün oldu ama...
Hiç endişelenme gercekten benimde öyleydi indi baya onlar ödem gecıcek.ben epidural anestezıyle oldum amelyat 3 gun benımde sol elımın parmakları uyusuyordu sonra gectıBilmiyorum ki; ama aynı anda burun ameliyatı da olduğum için ameliyatım uzun sürdü; karnımın altı çok şiş; sanki hiç iyileşmeyecek gibi hissediyorum, 9 gün oldu ama...
Başlarsın benceCevaplar için teşekkür ediyorum kızlar, işe dönüşünüz kaçıncı günde idi? Ben öğretmenim , 3 Eylülde seminerlerimiz başlıyor, yani ameliyatımın üstünden 18 gün geçmiş olacak; 18 gün sonra işe başlayabilir miyim sizce????
Evet döneresin ben 5 gün evde ayak işleri ni yapıyordum yani küçük çocuk sıkıntısı yoksa egilmedidigin sürece gidebilirsinCevaplar için teşekkür ediyorum kızlar, işe dönüşünüz kaçıncı günde idi? Ben öğretmenim , 3 Eylülde seminerlerimiz başlıyor, yani ameliyatımın üstünden 18 gün geçmiş olacak; 18 gün sonra işe başlayabilir miyim sizce????
5.gün demek istedimEvet döneresin ben 5 gün evde ayak işleri ni yapıyordum yani küçük çocuk sıkıntısı yoksa egilmedidigin sürece gidebilirsin
Teşekkür ediyorum, kızım 12 yaşında, umarım sorun olmadan başlarım işime, gerçekten zor bir ameliyatmış; herkese geçmiş olsun, zaman bir an önce geçsin, ödemler insin normal hayatımıza döneriz inşallahEvet döneresin ben 5 gün evde ayak işleri ni yapıyordum yani küçük çocuk sıkıntısı yoksa egilmedidigin sürece gidebilirsin
Kurban eti zaten ağır oluyor .canım istemiyor bende daha pek yiyemedim.kokudan doyduk zaten.ama her bayram böyle oluyorum normalde eti çok severim.ama bayramda pek yiyememArkadaşlar siz kurban eti yedinizmi ben yiyemiyorum ağır geliyo tansiyon filanda yok yani bende seker filanda yok ama ilkkez böyle oldum sizdede oldumu sanki agir geliyo. Normal et yiyebiliyorumda kurban eti agir geliyo ilkkez böyle oldum
Inş canım ama daha zamanımız var galibaenim bile halen sis haftya 2 ay olucakTeşekkür ediyorum, kızım 12 yaşında, umarım sorun olmadan başlarım işime, gerçekten zor bir ameliyatmış; herkese geçmiş olsun, zaman bir an önce geçsin, ödemler insin normal hayatımıza döneriz inşallah
EVet ananası ben de duydum; bir de maydanoz suyu içiyorum benÖdem atmak için ananas çok iyiymiş bi doktor söylemişti. Birde kefir ayran deneyin belki faydasını görürsünüz :)
Yine de iki ayda epeyce ödem atmışsındır, çoğu bitmiş senin, geçmiş olsunInş canım ama daha zamanımız var galibaenim bile halen sis haftya 2 ay olucak
Sağol canım tabi eskiye oranla daha iyiyim 1 hafta yürüyüşe başladım oda ayağımı burktum şuan onuda yapamıyorum yaz düğün tatil misafir derken kendimle ilgilenemiyorum şuan.cay bile içemedim yani.artik başlasam iyi olacak .sizede geçmiş olsun merak etmeyin hergun biraz daha iyi olcaksınız.Yine de iki ayda epeyce ödem atmışsındır, çoğu bitmiş senin, geçmiş olsun
Maydonoz suyu da biraz kötü kokuyor ya :))EVet ananası ben de duydum; bir de maydanoz suyu içiyorum ben
Canim sizlerinde bayrami kutlu olsun buaralar pek giremedim malum.doktorum bana iz banti verdi artik onu kullabiyorum genel durumum iyi fakat 2 kilo aldim belkide cok ayakta kaliyorum odem olmustur diye avutuyorum kendimi ozellikle aksamlari karnim hala davul gibi oluyor sabahlari ona gore daha duz ama sabah bile belli oluyor alt karinda odem oldugu buarada hani benim dikisin ustunde kan topladi diyodum bole siyah morluk gibi bi iz vardi arkadaslar ordan siyah dikis ipligi cikti vucut disari atiyomus o ipi alinca hafif bi yara seklinde acildi ama simdi morluk dogal olarak gittiKızlar buarada herkeze hayırlı bayramlar H hugocuk R ruzgareseri D deryonella ne durumdasınız yeni foto koyan yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?