Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Siz hiç foto eklememişsiniz üzerinden de geçmiş ameliyatın neden hiç foto yok görsek o baklavaları merak ettim

Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun bişey sorucaktım
hangi şehirde ameliyat oldunuz ve Doktorunuz adını rica edebilirmiyim?
Bende olmak istiyorum tam karın germe Ameliyatı İstanbul da yaşıyorum ama hala doktor bulamadım

Siz hiç foto eklememişsiniz üzerinden de geçmiş ameliyatın neden hiç foto yok görsek o baklavaları merak ettim
Yükleyemedim canim ama whatshaptan bikac arkadaşa attim o zamanlar ödemliydi sıvıda vardı karnımda sıvılar alınınca rahatladı şimdi ödemler azaldı burda paylasmaktan eşimden çekiniyorum buraya yazdigimi biliyo foto yüklesem sorun çıkartir.

Yok canim ben istanbulda olmayı göze alamadım gitgel yapamazdım iyikide orda olmamısım çünkü ameliyattan sonra karnımda sıvı birikimi oluştu onu çektirmek gerekti sık kontrollere gitmek gerekti. İstanbulda olmuş olsaydim kontrollere gidemezdim git gel yapamazdım. Ben çanakkalede prof emrah aslana yaptırdım memnumum. İlk 1 ay çok kötüydü görüntü yamuk yumuk şiş filandi öyle kalacak diye korktum hatta ama sonradan morluklarda gittikçe düzeldi şimdi memnunum gün gün dahada iyi olacak. Ben genetik olarak karına kilo alıyorum yani yağ hücrelerini aldırtmak benim için en önemlisi idi çünkü ilerde kilo alsam yine karnım şişecekti bende bunun olmasini istemedigimden yağ hücrelerimi aldirttim. Tabi 1 sene içinde o alinan yağ hücreleri yine olacak ama sadece karnımda olamayacak. Bende karnimda olmasinda neremde olursa olsun diyorum. Zaten spor diyet yapan biriyim dikkat ederim kendime. Ama orantili alanlar sadece dogumdan deforme olduysa gerek olmayabilir benim gibilerde aldirmak en mantiklisi ben hamilelikten öncede kızkende bekarkende hep göbegim vardi sanirsam ilkokulda hatirliyorumda o zaman bile vardı. Göbeksiz halimi hiç hatirlamiyorum.

:) keşke alıntı yapmasaydın diğer yöntem en uygunu buna :))
Birazda şans bu işler daha bugün bi ingiliz kadın izmirde popo estetigi esnasinda öldü. Ben şimdilik memnunum doktorumu tavsiye edebilirim ama onca kişiden mesela burun estetigini beyenmeyen baska cerraha revüzyon yaptiranda var. En ünlü doktordan bile memnun kalmayanlar var burda neler neler okuyoruz. Şu doktor en iyisi filan demek yanlış olur. Sana en iyi karını yapan bana kötüsünü yapabilir. Ölümler bile oluyor. Rusyada estetik operasyon esnasinda kadına tecavüz etmiş doktor rusyada ünlü bir cerrah hemde

Canım sana yazılan mesaj değil ki bu :) ben senin resmini gördüm zaten eskiden yazıştığım birisin, bana attığın resimde hala ödem kilo vardı demek sıvı imiş sevindim baklava yapmana, dr işi şans tabi memnun olan da var olmayan da aynı dr den

Canım o fotodaki cok şükür kilo degilde sıvıymış. Odemde var tabiki ama sıvı o zaman çokmuştu simdi rahatladim. Yok ben yanliş anlaşılmamak için yazdim olaki reklam amaçlı filan sanan olur diye. Doktorlarida iyi kötü diye ayiramam her doktor herkeste iyi sonuç veremiyo veya birinde harikalar yaratabiliyo. Şans ameliyat oncesi dua etmekten basks çare yok yani. Herkesin iyi gecsin harika olsun o ağır ameliyat sonrasi kimse üzülmesin.
Spordan sonra üst karın kaslarım belli oluyordu bugün doktorda farketti. Ben sürekli soir yapan biriydim ama yaglardan kaslar belli degildi yağ alınınca çikti kaslar ortaya diyor doktorum. Ama daha baslangic yolum uzun istedigim olmadi sadece işim kolaylaştı bakalim hastalik bisey cikmasinda iyice sadece kas kalalim gitsin yaglar

Canım resim atarsan öncesi sonrası arkadaşlarda görür eşim demişsin de şimdi okudum kafa kesip koyuyorsun kimse seni anlamaz karnının koyacaksın birde önceki halini de yan yana koy tamam.
Yazdığım sana değildi zaten ben akşam yemek sonrası e posta geldi ona bakarken bunu gördüm yazdığım üyeyi kib yaptım , yahu yok senin ne reklamın var doktorunun adını bile ben unuttum kaç sefer yazdın bayrak açtın , sonucundan memnunsan bizlere geçmiş olsun demek kalır ha çok doğru benim arkadaşım birkaç ay oldu karın gerdireri kadın 9 kilo vermiş çok önemli spor diyet benim gibi yan gel yat yaparsan yersen zaten zor karın kası yapman :))) iyi yapıyorsun diyet spor şart

Canim daha önce ben seni takip ediyordum o zaman daha ilk cocugum olmustu senin öncesi sonrasi fotonu görmüştüm ve bu ameliyata kesin karar vermemdeki en büyük sebep o fotodur. Deniz kenarinda bikinili. Yoksa ben belkide daha kiloluyken mide ameliyatı olabilirdim ama o fotoyu gördükten sonra dedim bende zayiflayayim estetik yaptirayim en iyiisi dedim. Dün dotkorumda çok kasma korkma karnina kilo almazsin dedi psikolojimi nasıl etkilediyse hala göbekten korkuyorum. Şuann bi iz kotü gözüküyo insallah o da duzelecek

Benim 30 gun ooldu bendede hic his yoktu suan ust karinda var ama alt karin kesi hattinin ustunde hala yok uyusuk sanki karimcalanmis gibi göbek deliginden dikismi al aldilar nasildi göruntusu peki ? Bende dikis alinmadi hic bi yerden hepsi icte dikislerin sislik ce sertlik cok normal 15 gun olmus daha benim hala sertlik sislik var

Naber canım gobek deliginde gelişme varmı

Göbek deliğimi bantla yine kapattılar ve iki gün açma dediler; yarın bantı çıkarınca foto koyacağım, görüntüsü nasıldı anlamadım ama eski göbek deliğimin yeri pek fazla belirgin değil, iz kalmaz orada herhalde.

Yok eski göbek deliginin ildugu deri alinmis oluyo zaten yeni delik olusturuluyo o yenin sekli önemli insallah guzeldir

Ben ekim de ameliyat olucam doktorum yrd.doc.dr övünç akdemir
Teşekkürler tecrübelerini paylaşırsın bende aralık ayında olmayı düşünüyorum burdan yazışmaları okuyorum birer tecrübe gibi oluyor her ameliyat hemde kendimi psikolojikman hazırlıyorum

Bende kendimi bildim bileli göbekden kilo alırım annem iç karnımın olmadığını söyler hep basen filan yoktur iki doğum yaptım kilom ve boyum şuan gayet orantılı ama göbeğim çok kötü dar bişey giyemiyorum mayo giyince karnım toparlanıyor hamile gibi çıkıyor bikini zaten hayal ama bu yağ hücresi bilgisini paylaştığın için çok teşekkürler not aldım görüştüğüm doktora söylücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…