MerhabaMerhaba
Öncelikle geçmiş olsun bişey sorucaktım
hangi şehirde ameliyat oldunuz ve Doktorunuz adını rica edebilirmiyim?
Bende olmak istiyorum tam karın germe Ameliyatı İstanbul da yaşıyorum ama hala doktor bulamadım
Arkadaşlar bir foto daha ekledim, bakabilir misiniz?
Daha önce farklı konularda fotoğraf paylaşmıştım ama her nedense şimdi paylaşmak istediğimde hata veriyor yükleyemiyorum anlayamadım :/Arkadaşlar bir foto daha ekledim, bakabilir misiniz?
Yok canım benim gelmedi yani benim dikiş yoktu bitane elime gelen var ama oda erir dedi doktorum.ama alta tam vajina üstü açılmıştı şimdi iyileşti ama 2dikis 'te ordan cıktı.bi soracağım onuda doktora.Arkadaşlar göbek deliginizden sıvı geliyormu sizinde. Benim geçmisti dikisler alıninca yine basladı sizdede varmı
Striort diye bir yöntem varmış, bir araştırın derim.Arkadaşlar bu kalm yirtiklar için lazer etkili bi yokmu?tamamen geçiyormu?
Bir sorun oldugunu dusunmuyorum 35 gun oldu benimde ayni yumusama falan yok sislikler inmedi bazen iniyor bazi yerler bazende tam tersi orantisiz bisekilde odem topluyor patliycakmis gibi hissediyorum kendimi korse den daraldom artik cikartsammi cikartmasammi karar veremiyorum odem dolu hala heryerimArkadaşlar, operasyonumun üzerinden yarın 3 hafta geçmiş olacak, alt karım hiç yumuşamadı, taş gibi, çok rahatsız edici. Acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum, doktoruma 12, 13 Eylül gibi görüneceğim
benimde hic sivi gelmesi olmadi göbek deligimdenYok canım benim gelmedi yani benim dikiş yoktu bitane elime gelen var ama oda erir dedi doktorum.ama alta tam vajina üstü açılmıştı şimdi iyileşti ama 2dikis 'te ordan cıktı.bi soracağım onuda doktora.
Canım o çok pahalı beni aşar zaten yüzde yüz hiç bir tedavisi yok çatlağın ama en azından lazer le filan en aza indirebil sem çok göze batmazStriort diye bir yöntem varmış, bir araştırın derim.
Benim 2 ay oldu halen aynıyım sert ve bombeli vajina üstüde aynı tam bir duzlesme olmadi henüz.bekliyecegiz 6 ayı artikBir sorun oldugunu dusunmuyorum 35 gun oldu benimde ayni yumusama falan yok sislikler inmedi bazen iniyor bazi yerler bazende tam tersi orantisiz bisekilde odem topluyor patliycakmis gibi hissediyorum kendimi korse den daraldom artik cikartsammi cikartmasammi karar veremiyorum odem dolu hala heryerim
Ben çok pahalı değil diye duymuştum, birçok şehirde bu yöntemi uygulayan merkezler varCanım o çok pahalı beni aşar zaten yüzde yüz hiç bir tedavisi yok çatlağın ama en azından lazer le filan en aza indirebil sem çok göze batmaz
Çok yorucu bir süreç, korsenin zamanı dolsa bile bu halde pantolonlarımı giymem imkansız, kılık kıyafet sorun olmaya başladı, işe de başladım. Deli olucam vallahiBir sorun oldugunu dusunmuyorum 35 gun oldu benimde ayni yumusama falan yok sislikler inmedi bazen iniyor bazi yerler bazende tam tersi orantisiz bisekilde odem topluyor patliycakmis gibi hissediyorum kendimi korse den daraldom artik cikartsammi cikartmasammi karar veremiyorum odem dolu hala heryerim
Aynen canım ben henüz pantolonlarımı giyemiyorum.hep bol pijama yada elbiseyle takılıyorum bakalım.aksam doktoruma sordum göbek halen bombeli geçermi dedim evet evet geçer dedi. Bakalım bekleyeceğiz artık
Çok yorucu bir süreç, korsenin zamanı dolsa bile bu halde pantolonlarımı giymem imkansız, kılık kıyafet sorun olmaya başladı, işe de başladım. Deli olucam vallahi
Yok canım yorumlarda hep pahali diye yazıyor 3 seansta 4500 civarı şuan dolar yüksek dahada pahalıdır.zaten c9k memnun olanıda yazmiyor .yani uirtiktan yirtigada değişiyor çok çukurda yapmiyorlarmista yafa çok az fark oluyormuşBen çok pahalı değil diye duymuştum, birçok şehirde bu yöntemi uygulayan merkezler var
Ama senin sıvı gelmesi normal o içten sıvı vardır o çıkıyor yani.sen en son ne zamn aldırdın siviyiArkadaşlar göbek deliginizden sıvı geliyormu sizinde. Benim geçmisti dikisler alıninca yine basladı sizdede varmı
Geçen sali canim ama az çıktı sıvı o alt karindaki yamuk şişlik gitti bidaha olmadıAma senin sıvı gelmesi normal o içten sıvı vardır o çıkıyor yani.sen en son ne zamn aldırdın siviyi
Kuzlar bende dört gundur hastayim öksurup hspsurmaktan karnim catladi arada öksurup hapsuruken artik sorun olmuyordu ama butun gun oksurup hapsurunca kaslarim dehset agrimaya basladi ve iki gundurde patliycak gibi sistim heryerim balon gibi ödemki ne ödemresmen butun kas agrilarim geri dondu neden bilmiyorum amelyat olan arkadaslardan biri yazmisti 10 gun antibiyotuk kulllanirken ödem attirici ilacta kullanmis doktoru yazmis siz kullanmismiydinizKorseyi çıkarttigim anda karnim yavaş yavaş orantisiz şekilde şişiyo gözümle görebiliyorum duştayken. Benim pantolonlar filan bol beli 10 kili vermis gibi oldu bazen düsüyi topluyorum hepsi terziye gitcek ama 6 ay olsun tam otursun bidaha bidaha vermeyeyim diyorum.
Canim sıkıldı göbek deligimin içinde tek dikiş duruyo duşta farkettim geçen söyledimdi son kontrolde aldım demisti hala var. Yarin yine arayip söyleyecegim. Birde kaslarimi guzel toplamis belli oluyo yağ olmayinca karnim düz oldugundan ama korseyi cikarip bakinca kaslar yamuluyo şekil degistiriyo. Geçen soyledim kendide gördü normal onlarda son hali oturcak dedi ama yinede tedirgin oluyorum yamuk yumuk kalırmı diye. Insan o acıları çekince en iyisi olsun istiyor kolay degildi ameliyatim hatta cok zordu agladigim oldu acilardan onca acıya sorun yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?