Rica ederim canim seni anliyorum bende ayni durumdaydim. Herkes bizim gibi olmuyo elma tipi vücutta oluyo bu durum sinir bozucu sen konuş yağ hücrelerini aldirtBende kendimi bildim bileli göbekden kilo alırım annem iç karnımın olmadığını söyler hep basen filan yoktur iki doğum yaptım kilom ve boyum şuan gayet orantılı ama göbeğim çok kötü dar bişey giyemiyorum mayo giyince karnım toparlanıyor hamile gibi çıkıyor bikini zaten hayal ama bu yağ hücresi bilgisini paylaştığın için çok teşekkürler not aldım görüştüğüm doktora söylücem
Sabırsızlanıyorum anlatmak için :)) her yazılanı zevkle okuyorumTeşekkürler tecrübelerini paylaşırsın bende aralık ayında olmayı düşünüyorum burdan yazışmaları okuyorum birer tecrübe gibi oluyor her ameliyat hemde kendimi psikolojikman hazırlıyorum
Benim için en iyisi olucak yağ hücrelerini aldırtmakRica ederim canim seni anliyorum bende ayni durumdaydim. Herkes bizim gibi olmuyo elma tipi vücutta oluyo bu durum sinir bozucu sen konuş yağ hücrelerini aldirt
Bende merak içinde oluyorum okurkenSabırsızlanıyorum anlatmak için :)) her yazılanı zevkle okuyorum
GörünmüyorArkadaşlar nihayet foto koyabildim, bakabilir misiniz?
Yok canım ben daha karnımı giyebilecek kadar ince göremiyorum ama çok açık ve asuri dar olmadığı sürece karışmaz yani normal tayt ve tunik giyebilirim ama ust acik mini gobek bel gozukmeyecek sekilde giyebilirim zat3n bulundugum ortam kqldirmaz.istesede ben gitmem çok problem yok bizdeAldık ortak karar bundan sonra kiyafetlerinlmi o seçecekmiş
Sen body giyiyomusun eşin kiskanclik yapiyomu ameliyattan sonra
Bu konu benide ilgilendiriyor canim.Sevindim canım ama 2 ay oldu hala aynı .acaba daha inermi pek sanmiyorumbBende senin için doktoruma sordumda o da bazılarında göbek deligi ödem oluyo dışa çıkık oluyo dedi iner merak etme canim
Ben hiç ölçmedimKızlar ameliyattan sonra ödemleriniz varken beliniz kaç cm idi, sonra ödemler inince kaç cm oldu, yani ödemler inince ne kadar inceleceğiz merak ettim.
Dusunsene canim karnini ellediginde hala tokluk sertlik bi doluluk hissediyosundur demekki hala odemin var benim o 2 kiloluk odemim gitti tartida ama hala dolu karnim merak etme sekil alma sureci 3 ile 6 ay arasinda degisiyor ama bu surecte diyet yapip yuruyuslerle desteklemeliyizBu konu benide ilgilendiriyor canim.Sevindim canım ama 2 ay oldu hala aynı .acaba daha inermi pek sanmiyorumb
İnermiş canim. Inermiş yeniden şişermiş filan 6 ayı bulurmuş tam oturmasi dert etme dedi. Ben sana demistimya geçen hafta benim mide üstü dedigimiz yer şişti alt karin düzdü yani bombe oldu önceden yoktuya Kilomu aldim diye korktum filan 1 hafta canım sıkıldı daha yeni indi şişligi. O indi şimdide gobek deligimin içi şişti. Degisik degisik seyler oluyo. Spor diyetle desteklemeliyizki guzel otursun. Ben her aksam eliptik yapiyorum cok rahat zor kademelere bile getiriyorum eliptigiBu konu benide ilgilendiriyor canim.Sevindim canım ama 2 ay oldu hala aynı .acaba daha inermi pek sanmiyorumb
Ben tayt giyeme izin vermez kolsuz tişört bilw giydirmez. Mini etek şort filan zaten giydirmezde karnim düz oldu likrali bodylerim var karına oturuyo düz oluyo cok fit gözüküyorum ona bile izin vermiyo. Sadece normal kot dsr olmayacak üzerine bol tişört izin verdigi. Tartisincada oturuyo ben gitmiyorum diye küsüyoYok canım ben daha karnımı giyebilecek kadar ince göremiyorum ama çok açık ve asuri dar olmadığı sürece karışmaz yani normal tayt ve tunik giyebilirim ama ust acik mini gobek bel gozukmeyecek sekilde giyebilirim zat3n bulundugum ortam kqldirmaz.istesede ben gitmem çok problem yok bizde
Inş canım iner yoksa hic hoş görünmüyor şuan ama kesinlikle tatil dönüşü diyet ve spora başlıyacağım yoksa olmayacak başka türlüİnermiş canim. Inermiş yeniden şişermiş filan 6 ayı bulurmuş tam oturmasi dert etme dedi. Ben sana demistimya geçen hafta benim mide üstü dedigimiz yer şişti alt karin düzdü yani bombe oldu önceden yoktuya Kilomu aldim diye korktum filan 1 hafta canım sıkıldı daha yeni indi şişligi. O indi şimdide gobek deligimin içi şişti. Degisik degisik seyler oluyo. Spor diyetle desteklemeliyizki guzel otursun. Ben her aksam eliptik yapiyorum cok rahat zor kademelere bile getiriyorum eliptigi
Ben tayt giyeme izin vermez kolsuz tişört bilw giydirmez. Mini etek şort filan zaten giydirmezde karnim düz oldu likrali bodylerim var karına oturuyo düz oluyo cok fit gözüküyorum ona bile izin vermiyo. Sadece normal kot dsr olmayacak üzerine bol tişört izin verdigi. Tartisincada oturuyo ben gitmiyorum
Aynen canım sert ama bombeli düz olmadı daha. ınss 6 aya duzelir.tatil dönüşü kesinlikle diyet ve yürüyüş yapmaya başlıyacağım (tabi ayağım düzelirse)Dusunsene canim karnini ellediginde hala tokluk sertlik bi doluluk hissediyosundur demekki hala odemin var benim o 2 kiloluk odemim gitti tartida ama hala dolu karnim merak etme sekil alma sureci 3 ile 6 ay arasinda degisiyor ama bu surecte diyet yapip yuruyuslerle desteklemeliyiz
Göremiyorum bende bakabilir miyimArkadaşlar bir foto daha ekledim, bakabilir misiniz?
İzliyorum sizi şimdiGöremiyorum bende bakabilir miyim
Bende göremedim canimİzliyorum sizi şimdi
Sizi de ekledim, bugün 1 foto koydum, diğerleri 2 gün önceye aitBende göremedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?