Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Rica ederim canim seni anliyorum bende ayni durumdaydim. Herkes bizim gibi olmuyo elma tipi vücutta oluyo bu durum sinir bozucu sen konuş yağ hücrelerini aldirt

Kızlar ameliyattan sonra ödemleriniz varken beliniz kaç cm idi, sonra ödemler inince kaç cm oldu, yani ödemler inince ne kadar inceleceğiz merak ettim.

Aldık ortak karar bundan sonra kiyafetlerinlmi o seçecekmiş
Sen body giyiyomusun eşin kiskanclik yapiyomu ameliyattan sonra
Yok canım ben daha karnımı giyebilecek kadar ince göremiyorum ama çok açık ve asuri dar olmadığı sürece karışmaz yani normal tayt ve tunik giyebilirim ama ust acik mini gobek bel gozukmeyecek sekilde giyebilirim zat3n bulundugum ortam kqldirmaz.istesede ben gitmem çok problem yok bizde

Bu konu benide ilgilendiriyor canim.Sevindim canım ama 2 ay oldu hala aynı .acaba daha inermi pek sanmiyorumb
Dusunsene canim karnini ellediginde hala tokluk sertlik bi doluluk hissediyosundur demekki hala odemin var benim o 2 kiloluk odemim gitti tartida ama hala dolu karnim merak etme sekil alma sureci 3 ile 6 ay arasinda degisiyor ama bu surecte diyet yapip yuruyuslerle desteklemeliyiz

Bu konu benide ilgilendiriyor canim.Sevindim canım ama 2 ay oldu hala aynı .acaba daha inermi pek sanmiyorumb
İnermiş canim. Inermiş yeniden şişermiş filan 6 ayı bulurmuş tam oturmasi dert etme dedi. Ben sana demistimya geçen hafta benim mide üstü dedigimiz yer şişti alt karin düzdü yani bombe oldu önceden yoktuya Kilomu aldim diye korktum filan 1 hafta canım sıkıldı daha yeni indi şişligi. O indi şimdide gobek deligimin içi şişti. Degisik degisik seyler oluyo. Spor diyetle desteklemeliyizki guzel otursun. Ben her aksam eliptik yapiyorum cok rahat zor kademelere bile getiriyorum eliptigi

Ben tayt giyeme izin vermez kolsuz tişört bilw giydirmez. Mini etek şort filan zaten giydirmezde karnim düz oldu likrali bodylerim var karına oturuyo düz oluyo cok fit gözüküyorum ona bile izin vermiyo. Sadece normal kot dsr olmayacak üzerine bol tişört izin verdigi. Tartisincada oturuyo ben gitmiyorum diye küsüyo

Inş canım iner yoksa hic hoş görünmüyor şuan ama kesinlikle tatil dönüşü diyet ve spora başlıyacağım yoksa olmayacak başka türlü

Aynen canım sert ama bombeli düz olmadı daha. ınss 6 aya duzelir.tatil dönüşü kesinlikle diyet ve yürüyüş yapmaya başlıyacağım (tabi ayağım düzelirse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…