Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yok canim bana vermedi ama bende duydum. Gecmis olsun canim limonlu ihlamur iç

Hayır canım bende kullanmadım öksürük karin kaslarını çalıştırır içimiz hep dikiş ondandır ödememiz benim yaram açılmıştı ve orda bikac dikiş çıkıverdi kalın nalyon ip bunların içimizde erimesi kolay zamn değil.ben bugün anladım dikişleri görünme içimizde halen tüm tüm erimeyen ipler var bunların erimesi zamn alıcak.ağrıması normal geçen bacak hareketleri yapayim dedim ameliyatima ağrı girdi bende devam etmedim.yani karin kasları çalıştırmakta şuan doğru değil 6 ay tamamlaninca yapabiliriz artık.oksurmek tamaman kasları harekete geçiriyor ağrı olur.gecmis olsun doktora git bence

Canım hepimiz aynı durumdayız yani bende bugün sordum düzelecek geçecek dedi bende günü gününü tutmuyor hep şekil değişiyor.ama kaslarım belirgin onlar hoşuma gidiyor.benum dikiş ipleri için merhem kullan dedi erir harbiden de sürdüm hemen fark ediliyor erimesi.antibiyotikli bir merhem sürüp eritecegim

Bu yöntemi uygulayan Neslim Güngen diye bir güzellik uzmanı var, onun sayfasında görmüştüm ama ücretini hiç sormadım tabii

Canım o çok pahalı beni aşar zaten yüzde yüz hiç bir tedavisi yok çatlağın ama en azından lazer le filan en aza indirebil sem çok göze batmaz
Dövme ile kapatabilirsin.
asla asla.... sakın sakın :)))

Nasil yani merhemi nereye surdüm göbek deliginemi canim. Kesi yeri zaten yapistirmaydi seninde dimi. Nereye sürüyosun. Bende alayim. Evet hergun sekil degistiriyo bazen iyi oluyo bazen ddaha kötü öyle öyle geccecek düzelecek insalah

Canım yapıştırma ama benim açıldı vajinanın üstü kapandı tekrar ama 2 3 dikiş cıktı oda merhem sur erir dedi doktorum.senin dikiş varsa sür eritiyor.antibiyotikli bi merhem

Benim daha popomdada şişlikler var tam oturmadi bazen bi taraf digerine göre daha şişiyo kiyafetten belli olmuyo. Belkide benim popoda yapildiya ondan belkide cok acimistir. Vajinada bi taraf digerine göre daha şiş popo vajina karin hep beraber belkide ağır geldi bana. Ama vajinada iyi oldu sanki gunden güne sişlikler indikce degisiyo

Bu hafta hapşurunca karın kaslarım artik acimiyo eskiden kıvranırdım hatta cocuklarim çok gülerdi anne cok komik oluyosun diye. Dünde tarhana hamuru yaptim 5 kilo undan hamur yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…