Yok canim bana vermedi ama bende duydum. Gecmis olsun canim limonlu ihlamur içKuzlar bende dört gundur hastayim öksurup hspsurmaktan karnim catladi arada öksurup hapsuruken artik sorun olmuyordu ama butun gun oksurup hapsurunca kaslarim dehset agrimaya basladi ve iki gundurde patliycak gibi sistim heryerim balon gibi ödemki ne ödemresmen butun kas agrilarim geri dondu neden bilmiyorum amelyat olan arkadaslardan biri yazmisti 10 gun antibiyotuk kulllanirken ödem attirici ilacta kullanmis doktoru yazmis siz kullanmismiydiniz
Ordada ödem çok oluyor ondan geliyordur dikişler alınınca yer bulmuş geliyor.yinede yarın doktoruna sorGeçen sali canim ama az çıktı sıvı o alt karindaki yamuk şişlik gitti bidaha olmadı
Benimki hep sis hiç inmedi bugün doktora sordum karnımdaki bombe inecekmi dedim evet dedi.Göbek deligimin icide şişti bütün gibi duruyo şimdi off
Hayır canım bende kullanmadım öksürük karin kaslarını çalıştırır içimiz hep dikiş ondandır ödememiz benim yaram açılmıştı ve orda bikac dikiş çıkıverdi kalın nalyon ip bunların içimizde erimesi kolay zamn değil.ben bugün anladım dikişleri görünme içimizde halen tüm tüm erimeyen ipler var bunların erimesi zamn alıcak.ağrıması normal geçen bacak hareketleri yapayim dedim ameliyatima ağrı girdi bende devam etmedim.yani karin kasları çalıştırmakta şuan doğru değil 6 ay tamamlaninca yapabiliriz artık.oksurmek tamaman kasları harekete geçiriyor ağrı olur.gecmis olsun doktora git benceKuzlar bende dört gundur hastayim öksurup hspsurmaktan karnim catladi arada öksurup hapsuruken artik sorun olmuyordu ama butun gun oksurup hapsurunca kaslarim dehset agrimaya basladi ve iki gundurde patliycak gibi sistim heryerim balon gibi ödemki ne ödemresmen butun kas agrilarim geri dondu neden bilmiyorum amelyat olan arkadaslardan biri yazmisti 10 gun antibiyotuk kulllanirken ödem attirici ilacta kullanmis doktoru yazmis siz kullanmismiydiniz
Canım hepimiz aynı durumdayız yani bende bugün sordum düzelecek geçecek dedi bende günü gününü tutmuyor hep şekil değişiyor.ama kaslarım belirgin onlar hoşuma gidiyor.benum dikiş ipleri için merhem kullan dedi erir harbiden de sürdüm hemen fark ediliyor erimesi.antibiyotikli bir merhem sürüp eritecegimKorseyi çıkarttigim anda karnim yavaş yavaş orantisiz şekilde şişiyo gözümle görebiliyorum duştayken. Benim pantolonlar filan bol beli 10 kili vermis gibi oldu bazen düsüyi topluyorum hepsi terziye gitcek ama 6 ay olsun tam otursun bidaha bidaha vermeyeyim diyorum.
Canim sıkıldı göbek deligimin içinde tek dikiş duruyo duşta farkettim geçen söyledimdi son kontrolde aldım demisti hala var. Yarin yine arayip söyleyecegim. Birde kaslarimi guzel toplamis belli oluyo yağ olmayinca karnim düz oldugundan ama korseyi cikarip bakinca kaslar yamuluyo şekil degistiriyo. Geçen soyledim kendide gördü normal onlarda son hali oturcak dedi ama yinede tedirgin oluyorum yamuk yumuk kalırmı diye. Insan o acıları çekince en iyisi olsun istiyor kolay degildi ameliyatim hatta cok zordu agladigim oldu acilardan onca acıya sorun yaşamak istemiyorum.
Bu yöntemi uygulayan Neslim Güngen diye bir güzellik uzmanı var, onun sayfasında görmüştüm ama ücretini hiç sormadım tabiiYok canım yorumlarda hep pahali diye yazıyor 3 seansta 4500 civarı şuan dolar yüksek dahada pahalıdır.zaten c9k memnun olanıda yazmiyor .yani uirtiktan yirtigada değişiyor çok çukurda yapmiyorlarmista yafa çok az fark oluyormuş
Dövme ile kapatabilirsin.Canım o çok pahalı beni aşar zaten yüzde yüz hiç bir tedavisi yok çatlağın ama en azından lazer le filan en aza indirebil sem çok göze batmaz
asla asla.... sakın sakın :)))Yok canım yorumlarda hep pahali diye yazıyor 3 seansta 4500 civarı şuan dolar yüksek dahada pahalıdır.zaten c9k memnun olanıda yazmiyor .yani uirtiktan yirtigada değişiyor çok çukurda yapmiyorlarmista yafa çok az fark oluyormuş
Nasil yani merhemi nereye surdüm göbek deliginemi canim. Kesi yeri zaten yapistirmaydi seninde dimi. Nereye sürüyosun. Bende alayim. Evet hergun sekil degistiriyo bazen iyi oluyo bazen ddaha kötü öyle öyle geccecek düzelecek insalahCanım hepimiz aynı durumdayız yani bende bugün sordum düzelecek geçecek dedi bende günü gününü tutmuyor hep şekil değişiyor.ama kaslarım belirgin onlar hoşuma gidiyor.benum dikiş ipleri için merhem kullan dedi erir harbiden de sürdüm hemen fark ediliyor erimesi.antibiyotikli bir merhem sürüp eritecegim
Aynen canım::)dövme ile tamamen kapanıyor mu?Dövme ile kapatabilirsin.
asla asla.... sakın sakın :)))
Canım yapıştırma ama benim açıldı vajinanın üstü kapandı tekrar ama 2 3 dikiş cıktı oda merhem sur erir dedi doktorum.senin dikiş varsa sür eritiyor.antibiyotikli bi merhemNasil yani merhemi nereye surdüm göbek deliginemi canim. Kesi yeri zaten yapistirmaydi seninde dimi. Nereye sürüyosun. Bende alayim. Evet hergun sekil degistiriyo bazen iyi oluyo bazen ddaha kötü öyle öyle geccecek düzelecek insalah
Adını yazarmisin bugun alayim canimCanım yapıştırma ama benim açıldı vajinanın üstü kapandı tekrar ama 2 3 dikiş cıktı oda merhem sur erir dedi doktorum.senin dikiş varsa sür eritiyor.antibiyotikli bi merhem
Dövmemi var bunda
Aaa çok büyük bir fark var bunu yapan kim nerde adres varmi?
Ten rengi boya ile boya yapıyorlar canım. İnsta hesabından bakabilirsinDövmemi var bunda
İnsta hesabından bakıp bilgi alabilirsin .Aaa çok büyük bir fark var bunu yapan kim nerde adres varmi?
Tamam buldum canım tekler caiz midir acaba dövme yaptirsakİnsta hesabından bakıp bilgi alabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?