Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maşalah çok sevindim senin için inşallah ameliyat günü bekleyenlerde böyle rahat atlatırız içinde de ben :)) gelişmeleri değişimleri yaz lütfen
Teşekkür ederimm...inanın en zor süreci beklerken yersiz kuruntularıymış öylemi olacak böylemi diye...eminimki sizde çok rahat geçireceksiniz herkeste süreç farklı oluyor hiç endişelenmeyin sakın sonrasını düşünün herşey güzel olacak:))

Teşekkür ederimmm:) evett diren sıkıntılı gördükçe hasta olası geliyor insanın gerçekten:) benim hastaneden çıkarken alındı evet kalsa zorlayabilirdi belki

Kızlar bişey sorucam tam karın germe ameliyatında göbek deliği çıkarıldığı zaman eski göbek deliği izi kalıyor mu?

Merhaba meme küçültme ameliyatını uc ay once oldm kurtuldum sırada karın var memeler gidince karın daha göze batmaya basladı fotograf ekleyenler beni eklerseniz görebilirmiyim şüpheniz olmasın benim de meme foto mevcut
Düşünüğümden cok rahat gecti meme ikisini de olan varsa hangisi zorladı sizce

Kızlar bişey sorucam tam karın germe ameliyatında göbek deliği çıkarıldığı zaman eski göbek deliği izi kalıyor mu?
Ben ameliyat olalı bir ayı geçti, yeni göbek deliği açıldı; eski göbek deliği aşağıda kalıyor ve izi de var ama ben bir sene içinde izlerin iyice solacağını ve rahatsız edici olmayacağını düşünüyorum, doktor bana bir senesini tamamlamış ameliyatları gösterdi, izler pek belli değildi

Sizi izlemeye aldım görebilir miyim fotoğraflarınızı bende düşünüyorum da

Izledim sizi kombin oldum bende fotolarim var sizde izlermisiniz

Teşekkür ederimmm:) gayet iyiyim ama bu aralar havaların serinlemesindenmi yoksa kendimi iyi hissediyorum deyip fazla mı yordum nedirse bugün fena bir şişkinlik hissesiyorum karnımda neredeyse nefes alsam patlayacak kadar gerildim :) böyle olunca bugün kat kat giyinip bolca dinlendim tabii :))yarın pansumanım var bakalım henüz yeni bedenimle bende tanışamadım mumya gibi heryerim korseli bantlı fln:))fena ödem var vücudumda tartıda +6 kg görünüyor ağrım sancım yok daha da rahatladı hareketlerim yarın ödem atıcı birşeyler ve kolojen vitamin birşeyler kullanmak istediğimi söyliicem dr yara iyleştirici kremler bantlar vs bunları konuşucam haberdar ederim sizleri :)

sarkmış olan bölgeyle alakalı bir durum bende tam karın germe istemiştim hazır açılmış üst kaslarda onarılsın istemiştim ama doktorum sizde tam germe yaparsak eğer eski göbek deliğinizin izi kalır onu dikey bir dikişle kapatabiliriz yinede ameliyatta bakıcam demişti bakmış ve mini karın germe yapmış

Benim göbek deligimide yeniden yapti eskisine ne oldi bilmiyorum. Sadece ameliyata girerken çizim yapmisti o zaman arka sırta kadar lipo yapalim yoksa ön taraf deri çeksekte gelmez dedi. Bende sadece tek bir kesi var birde yeni göbek deligi. Baska kesi iz filan yok ama keside çok uzun neredeyse arka belime kadar kesmis

Herkese merhaba. Ankara'da operasyon geçiren arkadaşlar kime,nereye gittiniz? Bir de fiyatla alakalı bilgi verebilir misiniz? Ben de surekli bu operasyonu duaunuyidüş fakat tam olarak cesaret edemiyorum. Uc çocuk küçükler 1,5 yasindave ikizler yardım edecek kimse yok baş edebilir miyim bilmiyorum. Ama gobek deligim disarda ve kaslarimin arasına parmaklarım giriyor . Ustune birde sarkık bir karnım var hiç iyi hissettirmiyor. Spora başladım ki en azından kaslar güçlensin diye. Karın kaslarının arasının acik olmasi saglik açısından riskli bir durum mu birde bunu anlatın bana nolur. Bende en yakın zamanda bir doktor bulup görüşeyim. Şimdiden teşekkürler.

Küçük çocukla çok zor olur helede ikizler kucağına almak en az 1 ay yasak.bence biraz daha erteleyin yardımcısı yoksa çok zorlanirsin.agri cok olmuyo ama hareket kısıtlılığı oluyor.ve uzun süreç isteyen bir ameliyat.en az bir gece yatarsın hastanede sporla devam edin şuan yinde siz bilirsiniz tabi

Merhaba...
Miniklerle zorlanabilirsiniz bencede sanki bi süre sonra mı düşünseniz? Ağrı acı yönünden değilde arkadaşımızın da yazdığı gibi kısıtlayıcı bir durum benim bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı ağrı sancı yok ama dinlenme ihtiyacı oluyor dinlenmeyince şişkinlik ve ödem artıyor oda rahatsız edici tabii..spora devam kaslarda sıkılaşmış olur hem bu süreçte de kendinize uygun bir doktor bulacağınıza eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…