Teşekkür ederimm...inanın en zor süreci beklerken yersiz kuruntularıymış öylemi olacak böylemi diye...eminimki sizde çok rahat geçireceksiniz herkeste süreç farklı oluyor hiç endişelenmeyin sakın sonrasını düşünün herşey güzel olacak:))Maşalah çok sevindim senin için inşallah ameliyat günü bekleyenlerde böyle rahat atlatırız içinde de ben :)) gelişmeleri değişimleri yaz lütfen
Teşekkür ederimmm:) evett diren sıkıntılı gördükçe hasta olası geliyor insanın gerçekten:) benim hastaneden çıkarken alındı evet kalsa zorlayabilirdi belkiGeçmiş olsun canım sevindim adına.evet sezaruanda kolay olduğunu bende farkettim dediğin gibi hareket kısıtlılığı oluyor.senjn drenler erken çıkmış onlar zorladı beni.sadece ödemler geç geçiyor korse çıktıktan sonra dahada arttı bende.
Geceleri çıkar gündüz tak ben 2 aya 1 hafta kala tamamen cikardimDoktor bana artık korseyi sürekli giyme dedi, ama çıkarmaya çekiniyorum; çünkü çıkarınca daha da şişecek
Benim kalmadi ama göbek hizasına kadar alındı zaten sizinde sorunlu bölge göbek hizasına kadarsa alınır yoksa orayı dikiyorlar biraz izi oluyor onundaKızlar bişey sorucam tam karın germe ameliyatında göbek deliği çıkarıldığı zaman eski göbek deliği izi kalıyor mu?
Ama benim zaten olsada farketmezdi çünkü zaten göbekten inen bir kesi var alt göbek geniş olunca kesmek zorunda kalmış doktorBenim kalmadi ama göbek hizasına kadar alındı zaten sizinde sorunlu bölge göbek hizasına kadarsa alınır yoksa orayı dikiyorlar biraz izi oluyor onunda
Ben ameliyat olalı bir ayı geçti, yeni göbek deliği açıldı; eski göbek deliği aşağıda kalıyor ve izi de var ama ben bir sene içinde izlerin iyice solacağını ve rahatsız edici olmayacağını düşünüyorum, doktor bana bir senesini tamamlamış ameliyatları gösterdi, izler pek belli değildiKızlar bişey sorucam tam karın germe ameliyatında göbek deliği çıkarıldığı zaman eski göbek deliği izi kalıyor mu?
Sizi izlemeye aldım görebilir miyim fotoğraflarınızı bende düşünüyorum daMerhaba meme küçültme ameliyatını uc ay once oldm kurtuldum sırada karın var memeler gidince karın daha göze batmaya basladı fotograf ekleyenler beni eklerseniz görebilirmiyim şüpheniz olmasın benim de meme foto mevcut
Düşünüğümden cok rahat gecti meme ikisini de olan varsa hangisi zorladı sizce
Izledim sizi kombin oldum bende fotolarim var sizde izlermisinizMerhaba meme küçültme ameliyatını uc ay once oldm kurtuldum sırada karın var memeler gidince karın daha göze batmaya basladı fotograf ekleyenler beni eklerseniz görebilirmiyim şüpheniz olmasın benim de meme foto mevcut
Düşünüğümden cok rahat gecti meme ikisini de olan varsa hangisi zorladı sizce
Gecmis oldun tekrardan surecinizi merakls takip ediyo olucazTeşekkür ederimm inanın düşündüğünüz kadar zor olmayacak hiç gözünüzde büyütmeyin bende çok endişeliydim sadece kısıtlayıcı öyle düşüşünün :)
sarkmış olan bölgeyle alakalı bir durum bende tam karın germe istemiştim hazır açılmış üst kaslarda onarılsın istemiştim ama doktorum sizde tam germe yaparsak eğer eski göbek deliğinizin izi kalır onu dikey bir dikişle kapatabiliriz yinede ameliyatta bakıcam demişti bakmış ve mini karın germe yapmışKızlar bişey sorucam tam karın germe ameliyatında göbek deliği çıkarıldığı zaman eski göbek deliği izi kalıyor mu?
Tam karın germede mi dikey dikiş attılar cnmAma benim zaten olsada farketmezdi çünkü zaten göbekten inen bir kesi var alt göbek geniş olunca kesmek zorunda kalmış doktor
Evet canım göbekten inen bir kesim daha var alt karin geniş olunca öyle kesmiş üst orantısız alt ile uymamış resimden bakabilirsinTam karın germede mi dikey dikiş attılar cnm
Küçük çocukla çok zor olur helede ikizler kucağına almak en az 1 ay yasak.bence biraz daha erteleyin yardımcısı yoksa çok zorlanirsin.agri cok olmuyo ama hareket kısıtlılığı oluyor.ve uzun süreç isteyen bir ameliyat.en az bir gece yatarsın hastanede sporla devam edin şuan yinde siz bilirsiniz tabiHerkese merhaba. Ankara'da operasyon geçiren arkadaşlar kime,nereye gittiniz? Bir de fiyatla alakalı bilgi verebilir misiniz? Ben de surekli bu operasyonu duaunuyidüş fakat tam olarak cesaret edemiyorum. Uc çocuk küçükler 1,5 yasindave ikizler yardım edecek kimse yok baş edebilir miyim bilmiyorum. Ama gobek deligim disarda ve kaslarimin arasına parmaklarım giriyor. Ustune birde sarkık bir karnım var hiç iyi hissettirmiyor. Spora başladım ki en azından kaslar güçlensin diye. Karın kaslarının arasının acik olmasi saglik açısından riskli bir durum mu birde bunu anlatın bana nolur. Bende en yakın zamanda bir doktor bulup görüşeyim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba...Herkese merhaba. Ankara'da operasyon geçiren arkadaşlar kime,nereye gittiniz? Bir de fiyatla alakalı bilgi verebilir misiniz? Ben de surekli bu operasyonu duaunuyidüş fakat tam olarak cesaret edemiyorum. Uc çocuk küçükler 1,5 yasindave ikizler yardım edecek kimse yok baş edebilir miyim bilmiyorum. Ama gobek deligim disarda ve kaslarimin arasına parmaklarım giriyor. Ustune birde sarkık bir karnım var hiç iyi hissettirmiyor. Spora başladım ki en azından kaslar güçlensin diye. Karın kaslarının arasının acik olmasi saglik açısından riskli bir durum mu birde bunu anlatın bana nolur. Bende en yakın zamanda bir doktor bulup görüşeyim. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?