Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayır canım lipoyla değil benim göbek deliğim büyük onu küçültecek.

bu işlem den korkma benim de kasılmış küçülmüştü büyüttü doktor sonraki aylar da büyük bişey değil , gerçi biraz da sevmekle alakalı benimkine herkes güzel niye büyütüyorsun demişti :))

Evet canım doktor büyük bişey değil kolay olur dedi yani bende şayet bu şekilde kalırsa büyük ihtimal yaptiririmmm.bu şekilde hiç durmuyor eşimde hiç memenin değil.huzursyz oluyorum bu nasıl göbek benzemiyor bile dedi. Şimdi 4 gözle 6 ayi doldurmayı bekliyorum:)

Benimde göbek deligim sis ici dolu doktor ödem birikmis degisicek diyor ama olduki degismedi nasil duzeltiliyor kucuk bi islem mi anestezi falan gerekyiriyormu nasil yaptilar sizinkini?

Ben de kombine ameliyat oldum; burun karın germe( karın germe de lipo da vardı). Ama çok zorlandım; hatta ilk zamanlar pişman oldum, ağladım, iki gün sonra ameliyatımın üzerinden bir ay geçmiş olacak lakin karnım hala taş gibi sert; umarım siz zorlanmazsınız, şimdiden geçmiş olsun. Ben ödemlerimin ineceği günü dört gözle bekliyorum

Birde siz kaç kiloyla girdiniz acaba ameliyata lipodanmı acaba çok agrınız oldu alınan yağ miktarı fazlamıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…