Hayır canım lipoyla değil benim göbek deliğim büyük onu küçültecek.
Selam canim, evet 1 sene once tup mide ameliyati oldum ve ideal kiloma ulastim sonunda!Canım selam verdin mi vermen gereken kilon vardı diye aklımda
Selam canim, evet 1 sene once tup mide ameliyati oldum ve ideal kiloma ulastim sonunda!
Evet canım doktor büyük bişey değil kolay olur dedi yani bende şayet bu şekilde kalırsa büyük ihtimal yaptiririmmm.bu şekilde hiç durmuyor eşimde hiç memenin değil.huzursyz oluyorum bu nasıl göbek benzemiyor bile dedi. Şimdi 4 gözle 6 ayi doldurmayı bekliyorum:)bu işlem den korkma benim de kasılmış küçülmüştü büyüttü doktor sonraki aylar da büyük bişey değil , gerçi biraz da sevmekle alakalı benimkine herkes güzel niye büyütüyorsun demişti :))
Bende 5 ekimde olucam inşallah , ben de tüp mideliyim :))Sonuc insallah guzel olur!! Sen nezaman olacaksin canim?
Çok büyük operasyon iyi cesaret. Onu yaptirdinizsa bu yaninda kolay kalirBende 5 ekimde olucam inşallah , ben de tüp mideliyim :))
Benimde göbek deligim sis ici dolu doktor ödem birikmis degisicek diyor ama olduki degismedi nasil duzeltiliyor kucuk bi islem mi anestezi falan gerekyiriyormu nasil yaptilar sizinkini?bu işlem den korkma benim de kasılmış küçülmüştü büyüttü doktor sonraki aylar da büyük bişey değil , gerçi biraz da sevmekle alakalı benimkine herkes güzel niye büyütüyorsun demişti :))
Sureclerinizi bekliyoruz simdiden bol sans sonuca odaklanin kizlarBende kombin olucam sonucu düşünerek motive ediyorum kendimi :) meme dikleştirme lipo karın germe uyluk germe
Sabırsızlanıyorum :)) çoook teşekkür ederimmmSureclerinizi bekliyoruz simdiden bol sans sonuca odaklanin kizlar
Ben de kombine ameliyat oldum; burun karın germe( karın germe de lipo da vardı). Ama çok zorlandım; hatta ilk zamanlar pişman oldum, ağladım, iki gün sonra ameliyatımın üzerinden bir ay geçmiş olacak lakin karnım hala taş gibi sert; umarım siz zorlanmazsınız, şimdiden geçmiş olsun. Ben ödemlerimin ineceği günü dört gözle bekliyorumMerhaba arkadaslar! 8 Ekimde karin germe ameliyati olacagim bel lipo ve popo sekillendirmeyle birlikte.. cok tedirginim kombin islemler gozumu dahada korkutuyor! Surecimi paylasacagim burdan desteklerinizi bekliyorum, herkeze simdiden tesekkur ediyorum ❤
Teşekkür ederim ama hala alt karın taş gibi ve şiş. Bir de genital bölgemin üstünde direnlerimin çıktığı yerde yara gibi izlerim var; sizlerdeki dren çıkış yerleri iyileşti mi? İzler gidecek mi?Gayet iyi görünüyor
62 kilo ile girdim, çok fazla yağ çıkmadı benden aslında; zaten zayıf bir kadındım; benim problemim sadece karındaki gevşeklik idi; boyum da 1.68Birde siz kaç kiloyla girdiniz acaba ameliyata lipodanmı acaba çok agrınız oldu alınan yağ miktarı fazlamıydı
İziniz çok güzel iyileşmiş bence 1ayda hemde sigara içiyormuydunuz? Göbek deliğiniz dışarı doğru mu kalacak yoksa daha yeni olduğu için mi öyle? Çok soru soruyorum kusura bakmayın heyecandan bunlar hepArkadaşlar üç yeni foto attım, yarın doktor kontrolüm var; bakalım ne diyecek?!!
Göbek deliğim hala çok şiş, bugün doktor ziyaretim var, soracağımİziniz çok güzel iyileşmiş bence 1ayda hemde sigara içiyormuydunuz? Göbek deliğiniz dışarı doğru mu kalacak yoksa daha yeni olduğu için mi öyle? Çok soru soruyorum kusura bakmayın heyecandan bunlar hep
Sigara içmiyorumİziniz çok güzel iyileşmiş bence 1ayda hemde sigara içiyormuydunuz? Göbek deliğiniz dışarı doğru mu kalacak yoksa daha yeni olduğu için mi öyle? Çok soru soruyorum kusura bakmayın heyecandan bunlar hep
Sigaranın çok büyük etkisi varmış bende bıraktım 2hafta oluyor inşallah sıkıntı yaşamam sizin de ödemler bir an önce geçer inşallah ananasın çok faydası varmış birde yürüyüş tabiki fikir olsun size de güzel haberlerle gelinSigara içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?