Teşekkür ediyorumSigaranın çok büyük etkisi varmış bende bıraktım 2hafta oluyor inşallah sıkıntı yaşamam sizin de ödemler bir an önce geçer inşallah ananasın çok faydası varmış birde yürüyüş tabiki fikir olsun size de güzel haberlerle gelin
Canım benimde izler daha duruyor yani mor renkte eskiye göre baya azaldı.karin şişliği için en az 6 ay beklememiz gerekmis.2.5 ay olmak üzere bekliyorum bakalım düzeliriz ins62 kilo ile girdim, çok fazla yağ çıkmadı benden aslında; zaten zayıf bir kadındım; benim problemim sadece karındaki gevşeklik idi; boyum da 1.68
Bende 3 senedir bırakmıştım.ama ameliyattan 1 ay sonra başladım tekrar.icmesem daha iyi olucak ama bakalım tekrar bırakmayı düşünüyorum.yuruyus şart bende henüz başlayamadım.kis hazırlıkları baya yoruyor halim kalmıyor yürüyecek.Sigaranın çok büyük etkisi varmış bende bıraktım 2hafta oluyor inşallah sıkıntı yaşamam sizin de ödemler bir an önce geçer inşallah ananasın çok faydası varmış birde yürüyüş tabiki fikir olsun size de güzel haberlerle gelin
3 senedir biraktinda ameliyattan sonra niye başladın yavrumBende 3 senedir bırakmıştım.ama ameliyattan 1 ay sonra başladım tekrar.icmesem daha iyi olucak ama bakalım tekrar bırakmayı düşünüyorum.yuruyus şart bende henüz başlayamadım.kis hazırlıkları baya yoruyor halim kalmıyor yürüyecek.
Evet canım doktor büyük bişey değil kolay olur dedi yani bende şayet bu şekilde kalırsa büyük ihtimal yaptiririmmm.bu şekilde hiç durmuyor eşimde hiç memenin değil.huzursyz oluyorum bu nasıl göbek benzemiyor bile dedi. Şimdi 4 gözle 6 ayi doldurmayı bekliyorum:)
Daha ödem varsa bekle zaten 6 ayı bulur bu durum bazılarında erken bazılarında daha geç ödem sorunu çözüldü ,yok anestezi almadım yattım göbeğe bir kaç yerden iğne benim dediğim gibi minik göbek deliği az daha büyüdü :)Benimde göbek deligim sis ici dolu doktor ödem birikmis degisicek diyor ama olduki degismedi nasil duzeltiliyor kucuk bi islem mi anestezi falan gerekyiriyormu nasil yaptilar sizinkini?
hahhahha iyi şeyler çekmiyor canın arkadaş onu yazım da :))))) bende ikisi de var ama sigarayı hayatımdan çıkarmak istiyorum net bu. Alkol zaten sosyal içiciyim o durabilir :)))3 senedir biraktinda ameliyattan sonra niye başladın yavrum
Şaka maka benimde canim sigara istiyo üstelik hiç icmedigim halde. Neden böyle oldu bilmiyorum. Evde içende yokta sigara yok yoksa evde olsa içerim. Alkolde canim istiyo. Alkolde asla kullanmadin bu yaşıma kadar. Bu ameliyattan sonra oldu. Sigarada hiç icmedim simdi canim onlari cekiyo
Şimdi bi kadeh rakı olsa buz gibihahhahha iyi şeyler çekmiyor canın arkadaş onu yazım da :))))) bende ikisi de var ama sigarayı hayatımdan çıkarmak istiyorum net bu. Alkol zaten sosyal içiciyim o durabilir :)))
Benik gobek deligimde yamuktu. Yani sola kayikti sebebide gobegim kaçıkmıs haberim bile yoktu. Oyle olunca sola dogruydu hoş gözükmüyordu ama sonradan ortalandı. Bendede sonradan göbek deligimin içinde ödem oldu şişti buyük gözüküyo ama iner çok degisiyo zamanla hersey yerli yerine oturuyo.Daha ödem varsa bekle zaten 6 ayı bulur bu durum bazılarında erken bazılarında daha geç ödem sorunu çözüldü ,yok anestezi almadım yattım göbeğe bir kaç yerden iğne benim dediğim gibi minik göbek deliği az daha büyüdü :)
Çok geçmiş olsun bende senden haber bekliyordum bugün yazıcaktım sana inş dahada iyi olursun darısı başıma artıkArkadaşlarr selammm..
Kombine ameliyatımı oldum 12 eylülde..iki gece kaldım dün eve çıktım hemen sizlerle paylaşmak istedim durumu..göğüs dikleştirme implant mini karın germe ve üst karın bel ve bölgelerine vaser lipo yapılmış..gayet iyi durumdayım..hiç umduğum kadar ağrılı geçmedi çok şükür
Maşalah çok sevindim senin için inşallah ameliyat günü bekleyenlerde böyle rahat atlatırız içinde de ben :)) gelişmeleri değişimleri yaz lütfenOperasyonum 5 saat sürmüş anestezi esnasında boğazıma takılan tüpler boğazımı feci tahriş ettiği için boğaz ağrısından başka hiç bir ağrım yoktu yani o derece düşünün artık:))) doktorum tam karın germe yapmadım çünkü gayet iyi durumdaydı tam germe yapsaydım eski göbek deliğinizin izide kalıcaktı dedi üst karın sırt ve bel bölgelerine vaser lipo yaparak vücut şekillendirme yapmış vee benden 2 kg ya yakın yağ almış 62 kg dan nasıl bu kadar yağ çıkmış çok şaşırdım ilk pansumanın hastaneden çıkarken yapıldı direnide çıkarttı..şimdi üstte korse bir sütyen altta başka bir korse öölee takılıyoruz bakalım:))) kesinlikle sezaryandan daha kolay geldi bana sadece hareketleri kısıtlayan bir durum ameliyatta kas içine fazlaca anestezi uygulanmış buna bağlı belkide yoğun ağrı hissetmedim şimdilik durum budur bende bakalım ilerleyen günlerde neler yaşayacağım yine yazarım sizlere sizlerdeki değişimleride takip ediyorum maşallah herkesindaha iyi durumda olmasına sevindim sevgiler hoşçakalınnn:)
Evet canım doktorda bekleyelim 6 ay sonra olmaz ise yaparız dedi.inss küçülür gerek kalmaz.senin ne kadar zamnda oturduTabi seni rahatsız ediyorsa yaptır ilk zamanlar benimde büyüktü sonra sonra minicik kaldı :) ya süreyi bekle tam otursun ona göre,
Geçmiş olsun canım sevindim adına.evet sezaruanda kolay olduğunu bende farkettim dediğin gibi hareket kısıtlılığı oluyor.senjn drenler erken çıkmış onlar zorladı beni.sadece ödemler geç geçiyor korse çıktıktan sonra dahada arttı bende.Operasyonum 5 saat sürmüş anestezi esnasında boğazıma takılan tüpler boğazımı feci tahriş ettiği için boğaz ağrısından başka hiç bir ağrım yoktu yani o derece düşünün artık:))) doktorum tam karın germe yapmadım çünkü gayet iyi durumdaydı tam germe yapsaydım eski göbek deliğinizin izide kalıcaktı dedi üst karın sırt ve bel bölgelerine vaser lipo yaparak vücut şekillendirme yapmış vee benden 2 kg ya yakın yağ almış 62 kg dan nasıl bu kadar yağ çıkmış çok şaşırdım ilk pansumanın hastaneden çıkarken yapıldı direnide çıkarttı..şimdi üstte korse bir sütyen altta başka bir korse öölee takılıyoruz bakalım:))) kesinlikle sezaryandan daha kolay geldi bana sadece hareketleri kısıtlayan bir durum ameliyatta kas içine fazlaca anestezi uygulanmış buna bağlı belkide yoğun ağrı hissetmedim şimdilik durum budur bende bakalım ilerleyen günlerde neler yaşayacağım yine yazarım sizlere sizlerdeki değişimleride takip ediyorum maşallah herkesindaha iyi durumda olmasına sevindim sevgiler hoşçakalınnn:)
Canim benim canım istiyordu zaten ameliyat 8cin başlamadım o bana bir engeldi şimdide engel yok başladım ama icmesem daha iyi olcak ama inss tekrar birabilirsem birakacagim:)3 senedir biraktinda ameliyattan sonra niye başladın yavrum
Şaka maka benimde canim sigara istiyo üstelik hiç icmedigim halde. Neden böyle oldu bilmiyorum. Evde içende yokta sigara yok yoksa evde olsa içerim. Alkolde canim istiyo. Alkolde asla kullanmadin bu yaşıma kadar. Bu ameliyattan sonra oldu. Sigarada hiç icmedim simdi canim onlari cekiyo
Canim sen benim resimlere baktinmi gobegin benimki kadar buyukmuyduhahhahha iyi şeyler çekmiyor canın arkadaş onu yazım da :))))) bende ikisi de var ama sigarayı hayatımdan çıkarmak istiyorum net bu. Alkol zaten sosyal içiciyim o durabilir :)))
Canim bu demir 3ksikligine bağlı olabilitŞimdi bi kadeh rakı olsa buz gibi. Tadını bile bilmedigin biseyi istemek çok garip. Normalde zaten istemezdim. Bu ameliyat içinde içmeyin sigara bu ameliyattan sonra olmamali diyorlarya. Benik doktorumda baştan soyle sigara varsa hiç bu ameliyat işine girmeyelim soguz lipoliz vs.. yaptirt filan demisti kapıyı göstermişti bende icmiyorum demistim. Yasak diye canim istiyo sanirsam
Teşekkür ederimm inanın düşündüğünüz kadar zor olmayacak hiç gözünüzde büyütmeyin bende çok endişeliydim sadece kısıtlayıcı öyle düşüşünün :)Çok geçmiş olsun bende senden haber bekliyordum bugün yazıcaktım sana inş dahada iyi olursun darısı başıma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?