Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

62 kilo ile girdim, çok fazla yağ çıkmadı benden aslında; zaten zayıf bir kadındım; benim problemim sadece karındaki gevşeklik idi; boyum da 1.68
Canım benimde izler daha duruyor yani mor renkte eskiye göre baya azaldı.karin şişliği için en az 6 ay beklememiz gerekmis.2.5 ay olmak üzere bekliyorum bakalım düzeliriz ins

Bende 3 senedir bırakmıştım.ama ameliyattan 1 ay sonra başladım tekrar.icmesem daha iyi olucak ama bakalım tekrar bırakmayı düşünüyorum.yuruyus şart bende henüz başlayamadım.kis hazırlıkları baya yoruyor halim kalmıyor yürüyecek.

3 senedir biraktinda ameliyattan sonra niye başladın yavrum
Şaka maka benimde canim sigara istiyo üstelik hiç icmedigim halde. Neden böyle oldu bilmiyorum. Evde içende yokta sigara yok yoksa evde olsa içerim. Alkolde canim istiyo. Alkolde asla kullanmadin bu yaşıma kadar. Bu ameliyattan sonra oldu. Sigarada hiç icmedim simdi canim onlari cekiyo

Tabi seni rahatsız ediyorsa yaptır ilk zamanlar benimde büyüktü sonra sonra minicik kaldı :) ya süreyi bekle tam otursun ona göre,

Benimde göbek deligim sis ici dolu doktor ödem birikmis degisicek diyor ama olduki degismedi nasil duzeltiliyor kucuk bi islem mi anestezi falan gerekyiriyormu nasil yaptilar sizinkini?
Daha ödem varsa bekle zaten 6 ayı bulur bu durum bazılarında erken bazılarında daha geç ödem sorunu çözüldü ,yok anestezi almadım yattım göbeğe bir kaç yerden iğne benim dediğim gibi minik göbek deliği az daha büyüdü :)

hahhahha iyi şeyler çekmiyor canın arkadaş onu yazım da :))))) bende ikisi de var ama sigarayı hayatımdan çıkarmak istiyorum net bu. Alkol zaten sosyal içiciyim o durabilir :)))

hahhahha iyi şeyler çekmiyor canın arkadaş onu yazım da :))))) bende ikisi de var ama sigarayı hayatımdan çıkarmak istiyorum net bu. Alkol zaten sosyal içiciyim o durabilir :)))
Şimdi bi kadeh rakı olsa buz gibi. Tadını bile bilmedigin biseyi istemek çok garip. Normalde zaten istemezdim. Bu ameliyat içinde içmeyin sigara bu ameliyattan sonra olmamali diyorlarya. Benik doktorumda baştan soyle sigara varsa hiç bu ameliyat işine girmeyelim soguz lipoliz vs.. yaptirt filan demisti kapıyı göstermişti bende icmiyorum demistim. Yasak diye canim istiyo sanirsam

Benik gobek deligimde yamuktu. Yani sola kayikti sebebide gobegim kaçıkmıs haberim bile yoktu. Oyle olunca sola dogruydu hoş gözükmüyordu ama sonradan ortalandı. Bendede sonradan göbek deligimin içinde ödem oldu şişti buyük gözüküyo ama iner çok degisiyo zamanla hersey yerli yerine oturuyo.

Operasyonum 5 saat sürmüş anestezi esnasında boğazıma takılan tüpler boğazımı feci tahriş ettiği için boğaz ağrısından başka hiç bir ağrım yoktu yani o derece düşünün artık:))) doktorum tam karın germe yapmadım çünkü gayet iyi durumdaydı tam germe yapsaydım eski göbek deliğinizin izide kalıcaktı dedi üst karın sırt ve bel bölgelerine vaser lipo yaparak vücut şekillendirme yapmış vee benden 2 kg ya yakın yağ almış 62 kg dan nasıl bu kadar yağ çıkmış çok şaşırdım ilk pansumanın hastaneden çıkarken yapıldı direnide çıkarttı..şimdi üstte korse bir sütyen altta başka bir korse öölee takılıyoruz bakalım:))) kesinlikle sezaryandan daha kolay geldi bana sadece hareketleri kısıtlayan bir durum ameliyatta kas içine fazlaca anestezi uygulanmış buna bağlı belkide yoğun ağrı hissetmedim şimdilik durum budur bende bakalım ilerleyen günlerde neler yaşayacağım yine yazarım sizlere sizlerdeki değişimleride takip ediyorum maşallah herkesindaha iyi durumda olmasına sevindim sevgiler hoşçakalınnn:)

Çok geçmiş olsun bende senden haber bekliyordum bugün yazıcaktım sana inş dahada iyi olursun darısı başıma artık

Maşalah çok sevindim senin için inşallah ameliyat günü bekleyenlerde böyle rahat atlatırız içinde de ben :)) gelişmeleri değişimleri yaz lütfen

Geçmiş olsun canım sevindim adına.evet sezaruanda kolay olduğunu bende farkettim dediğin gibi hareket kısıtlılığı oluyor.senjn drenler erken çıkmış onlar zorladı beni.sadece ödemler geç geçiyor korse çıktıktan sonra dahada arttı bende.

Canim benim canım istiyordu zaten ameliyat 8cin başlamadım o bana bir engeldi şimdide engel yok başladım ama icmesem daha iyi olcak ama inss tekrar birabilirsem birakacagim:)

Canim bu demir 3ksikligine bağlı olabilit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…