Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim. Üç ay spora devam edeyim verebildigim kadar kilo vermiş olurum belki kışa doğru doktor görüşmesi yapar duruma gore bakarım. Bir ay olmadı annemden rica ederim yanıma gelirler. Tekrar testeşekkür.

Selam arkadaslar bugün doktor kontrolüm vardi. Doktor gayet iyi dedi. Karnıni içe çek sürekli kaslar daha iyi oturur daha iyi olur dedi. Korsenin hala faydasi var sadece spor yaparken çıkart dedi. 1 ay daha korseye devam. Benim bugün 2 ay bitti ameliyat olali.

Doktor bana birinci ay kontrolüme gidince korseyi çıkartabilirsin dedi; ama ben daha çıkaracak gibi hissetmiyorum; siz neden o kadar uzun süre giyeceksiniz acaba? Fakat bence de korsenin faydası var, çıkarsam daha çok şişer gibi hissediyorum

Haklısınız çok zor bir süreç, hele ilk zamanlar daha da kötü; geçmiş olsun, biraz sabredin, gün geçtikçe daha iyi olacaksınız

Küçük çocukla çok zor, size mutlaka birinin yardım etmesi ve bakması lazım, ameliyat sonrası iyileşme süreci uzun. Bence de bu ameliyatı ertelemeniz iyi olacaktır

Arkadaşlar ameliyatımın üzerimden 5 hafta geçti; ameliyat izim bu ara daha kırmızımsı görünüyor. Bu izler galiba bir dönem kızarık görünüyor.
Benim 2 ay bitti ödem hala var ama eskisi kadar cok degil ödem azalinca kaslar çıkıyor. Korseyi cikarttiktan bir müddet sonra kaslar yamuluyor şişiyor ama korseliyken olmuyo
Doktorda faydasi var kullan dedi. Spor yaparken cikariyorum sadece. Bu aksam çikartim eliptik yaparken. Spordan sonra duş alıp geri taktım. Karnımı içe çekmek öyle durmak zorluyo biraz ama 2 hafta sonra zorlanmayacakmışm alışıp otomatik olarak sürekli karımı içeri çekecekmişim.

Hic merak etme endiselerin normal bende oyle dusunuyirdum ama iyilesiyorsun merak etme benim bu ayin 31 inde tam iki ay olucak izlemeye aliyorum seni fotoma bakabilirsin sende izlersen bende takip etmek isterim

Canim sen benim resimlere baktinmi gobegin benimki kadar buyukmuydu

yok bakmadım bakım fırsat oldukça giriyorum foruma bakıyorum şimdi, baktım canım seninki benden farklı ama vucut yapımız da farklı doktorunla konuş bakalım baya büyük şekil de farklı benim bukadar değildi başta da sonra ki aylarda ödem geçince fazla kasılıp küçüldü ben bir tık büyüttüm yapılı delik gibi durmasın diye

Arkadaşlar ameliyatımın üzerimden 5 hafta geçti; ameliyat izim bu ara daha kırmızımsı görünüyor. Bu izler galiba bir dönem kızarık görünüyor.

kızarık durur sonra mor gibi olabilir siğara içiyorsan daha belli kalır biraz yapı ile ilgili ama seninki daha çok erken dönem izlere takma bekle

Evet canım baya büyük ama dediğin gibi dahada küçülebilir.olmazsada küçülürüm artık.zaman lazim:)

Iyi canim ssevindim.3 ay takmam gerekiyor ozman korseyi bense 2 aya 1 hafta kala bırakmıştım.ayin 29 da 3 ay oluyor

merhaba arkadaşım öncelikle çok geç mis olsun bende karin gerdirme ameliyati olacam çok korkuyorum sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha agrili

arkadaşlar sesimi duyan yok mu bende karin gerdirme ameliyati olacam ama endişelerim var beni aydınlatır mısınız ameliyat sonrası nasıl bi süreç olacak şimdiden teşekkürler

arkadaşlar sesimi duyan yok mu bende karin gerdirme ameliyati olacam ama endişelerim var beni aydınlatır mısınız ameliyat sonrası nasıl bi süreç olacak şimdiden teşekkürler
Ağrı kişiye göre değişiyor sizin yapınızla alakalı. Ağrı eşiği düşük birine zor gelmiştir bazısı da çok hafif atlatmıştır süreci ben daha olmadım ameliyatı ama okuduğum kadarı ile herkese göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…