Fotoğraflara baktım cnm harika toparlanmış karnın m.allahEvet canım göbekten inen bir kesim daha var alt karin geniş olunca öyle kesmiş üst orantısız alt ile uymamış resimden bakabilirsin
Evet çok şükür canım bu ara bi resim daha atacagimFotoğraflara baktım cnm harika toparlanmış karnın m.allah
Küçük çocukla çok zor olur helede ikizler kucağına almak en az 1 ay yasak.bence biraz daha erteleyin yardımcısı yoksa çok zorlanirsin.agri cok olmuyo ama hareket kısıtlılığı oluyor.ve uzun süreç isteyen bir ameliyat.en az bir gece yatarsın hastanede sporla devam edin şuan yinde siz bilirsiniz tabi
Merhaba...
Miniklerle zorlanabilirsiniz bencede sanki bi süre sonra mı düşünseniz? Ağrı acı yönünden değilde arkadaşımızın da yazdığı gibi kısıtlayıcı bir durum benim bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı ağrı sancı yok ama dinlenme ihtiyacı oluyor dinlenmeyince şişkinlik ve ödem artıyor oda rahatsız edici tabii..spora devam kaslarda sıkılaşmış olur hem bu süreçte de kendinize uygun bir doktor bulacağınıza eminim
merhaba canım benide izler misin bende ameliyat olalı bugun 13. gunum. cok mutsuzum. ben kilolu değildim ama karın kası onarımı yapıldı yapılmışken karın germede yapıldı cok mutsuzum hiç iyileşmeyecek ve asla eskisi gibi görünmeyecek gibi geliyor bana.üç yeni foto attı
Doktor bana birinci ay kontrolüme gidince korseyi çıkartabilirsin dedi; ama ben daha çıkaracak gibi hissetmiyorum; siz neden o kadar uzun süre giyeceksiniz acaba? Fakat bence de korsenin faydası var, çıkarsam daha çok şişer gibi hissediyorumSelam arkadaslar bugün doktor kontrolüm vardi. Doktor gayet iyi dedi. Karnıni içe çek sürekli kaslar daha iyi oturur daha iyi olur dedi. Korsenin hala faydasi var sadece spor yaparken çıkart dedi. 1 ay daha korseye devam. Benim bugün 2 ay bitti ameliyat olali.
Haklısınız çok zor bir süreç, hele ilk zamanlar daha da kötü; geçmiş olsun, biraz sabredin, gün geçtikçe daha iyi olacaksınızmerhaba canım benide izler misin bende ameliyat olalı bugun 13. gunum. cok mutsuzum. ben kilolu değildim ama karın kası onarımı yapıldı yapılmışken karın germede yapıldı cok mutsuzum hiç iyileşmeyecek ve asla eskisi gibi görünmeyecek gibi geliyor bana.
Küçük çocukla çok zor, size mutlaka birinin yardım etmesi ve bakması lazım, ameliyat sonrası iyileşme süreci uzun. Bence de bu ameliyatı ertelemeniz iyi olacaktırHerkese merhaba. Ankara'da operasyon geçiren arkadaşlar kime,nereye gittiniz? Bir de fiyatla alakalı bilgi verebilir misiniz? Ben de surekli bu operasyonu duaunuyidüş fakat tam olarak cesaret edemiyorum. Uc çocuk küçükler 1,5 yasindave ikizler yardım edecek kimse yok baş edebilir miyim bilmiyorum. Ama gobek deligim disarda ve kaslarimin arasına parmaklarım giriyor. Ustune birde sarkık bir karnım var hiç iyi hissettirmiyor. Spora başladım ki en azından kaslar güçlensin diye. Karın kaslarının arasının acik olmasi saglik açısından riskli bir durum mu birde bunu anlatın bana nolur. Bende en yakın zamanda bir doktor bulup görüşeyim. Şimdiden teşekkürler.
Benim 2 ay bitti ödem hala var ama eskisi kadar cok degil ödem azalinca kaslar çıkıyor. Korseyi cikarttiktan bir müddet sonra kaslar yamuluyor şişiyor ama korseliyken olmuyoArkadaşlar ameliyatımın üzerimden 5 hafta geçti; ameliyat izim bu ara daha kırmızımsı görünüyor. Bu izler galiba bir dönem kızarık görünüyor.
Hic merak etme endiselerin normal bende oyle dusunuyirdum ama iyilesiyorsun merak etme benim bu ayin 31 inde tam iki ay olucak izlemeye aliyorum seni fotoma bakabilirsin sende izlersen bende takip etmek isterimmerhaba canım benide izler misin bende ameliyat olalı bugun 13. gunum. cok mutsuzum. ben kilolu değildim ama karın kası onarımı yapıldı yapılmışken karın germede yapıldı cok mutsuzum hiç iyileşmeyecek ve asla eskisi gibi görünmeyecek gibi geliyor bana.
Canim sen benim resimlere baktinmi gobegin benimki kadar buyukmuydu
Arkadaşlar ameliyatımın üzerimden 5 hafta geçti; ameliyat izim bu ara daha kırmızımsı görünüyor. Bu izler galiba bir dönem kızarık görünüyor.
Evet canım baya büyük ama dediğin gibi dahada küçülebilir.olmazsada küçülürüm artık.zaman lazim:)yok bakmadım bakım fırsat oldukça giriyorum foruma bakıyorum şimdi, baktım canım seninki benden farklı ama vucut yapımız da farklı doktorunla konuş bakalım baya büyük şekil de farklı benim bukadar değildi başta da sonra ki aylarda ödem geçince fazla kasılıp küçüldü ben bir tık büyüttüm yapılı delik gibi durmasın diye
Iyi canim ssevindim.3 ay takmam gerekiyor ozman korseyi bense 2 aya 1 hafta kala bırakmıştım.ayin 29 da 3 ay oluyorSelam arkadaslar bugün doktor kontrolüm vardi. Doktor gayet iyi dedi. Karnıni içe çek sürekli kaslar daha iyi oturur daha iyi olur dedi. Korsenin hala faydasi var sadece spor yaparken çıkart dedi. 1 ay daha korseye devam. Benim bugün 2 ay bitti ameliyat olali.
merhabalar arkadaşlar bende 3 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam çok ağrı oluyor mu sezeryan gibi miIyi canim ssevindim.3 ay takmam gerekiyor ozman korseyi bense 2 aya 1 hafta kala bırakmıştım.ayin 29 da 3 ay oluyor
merhaba arkadaşım öncelikle çok geç mis olsun bende karin gerdirme ameliyati olacam çok korkuyorum sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha agriliArkadaşlarr selammm..
Kombine ameliyatımı oldum 12 eylülde..iki gece kaldım dün eve çıktım hemen sizlerle paylaşmak istedim durumu..göğüs dikleştirme implant mini karın germe ve üst karın bel ve bölgelerine vaser lipo yapılmış..gayet iyi durumdayım..hiç umduğum kadar ağrılı geçmedi çok şükür
Ağrı kişiye göre değişiyor sizin yapınızla alakalı. Ağrı eşiği düşük birine zor gelmiştir bazısı da çok hafif atlatmıştır süreci ben daha olmadım ameliyatı ama okuduğum kadarı ile herkese göre değişiyor.arkadaşlar sesimi duyan yok mu bende karin gerdirme ameliyati olacam ama endişelerim var beni aydınlatır mısınız ameliyat sonrası nasıl bi süreç olacak şimdiden teşekkürler
Benim sezaryan gibi ağrı olmadi ona göre daha rahattım.hareket kisitliligi oluyor.iyilesme süresi uzun bir ameliyat..acı çok yok ama iyileşme süresi uzun ödem çok fazla oluyormerhabalar arkadaşlar bende 3 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam çok ağrı oluyor mu sezeryan gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?