Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşım öncelikle çok geç mis olsun bende karin gerdirme ameliyati olacam çok korkuyorum sezeryanla kıyaslarsak hangisi daha agrili
Merhaba çokk teşekkür ederim.. sezaryan daha ağrılı çünkü şöyle tarif etmişti doktorum sezaryanda deri dokusu kas dokusu rahim vs bir çok kat kesilip dikiliyor ama bu operasyonda sadece üst doku kesiliyor..kombine olmama rağmen ben ağrısız geçirdim çok şükür 11. Günüm ve normale döndüm..tabiki hala çok yeni ama yürüyüşüm normale döndü araç kullanabiliyorum günlük işlerimi yaparken zorlanmıyorum bi çok alanda daha rahatım artık..amaaa malesef kendimi gün içerisinde fazla yorarasam ödem daha fazla oluyor buda rahatsız edici tabii..ama gözünüzde büyütmeyin inanın operasyon öncesi daha sıkıntılı öylemi olacak böylemi endişeler vs...arkadaşlarımın da dediği gibi kısıtlayıcı bir işlem ilk günler özellikle.. yatıp kalkarken zorluyor işte o aşaması sezaryana benzetilebilir..herkese göre farklılık gösteriyor..benim sürecim böyle geçti..umarım sizde rahat ve sıkınyısız atlatırsınız

beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim iyi olmanıza sevindim insallah daha iyi olursunuz benim 3 aylık bebegim var bide 3 yaşında bi kızım var gündüz bakıcı ilgilenir gece yalnızım eşim asker çocuklara bulamamaktan endişeleniyorum doktorumla görüştüm 6 ay geçsin öyle gel dedi benim ağrı eşiğin yüksek dayanırım kafaya taktım olacam inşalla bu ameliyati

peki özel olmazsa nerde ameliyat oldunuz direnler ne zaman çıkarıldı hastanede kaç gün kaldınız ben adana epc hastanesinde profesör mehmet sabri acarturk e olmayı dusunuyorum

Selam arkadaşlar..11.günüm e geldim bile..baya topatlandım..hafta sonu kontrolüm vardı..herşey yolunda gidiyor..sargılarım hala duruyor pansuman yapıyoruz sonra tekrar kapatıyoruz..bu kontrolümde yeni bedenimi (şiş yara bere içinde ve yamuk yumuk görüntüsüne rağmen görebildim )çok şükür gayet iyi görünüyor..sadece kuyruk sokumu bölgesinde ödem oluşmuş ve dağılmamış onu çekti doktorum o gün indi ama şu an yine bi miktar birikti galiba bir kaç gün sonra bi kontrolüm daha var sanırım yine çekilecek..birde karnımın yan tarafında elime bir şişlik geliyor onuda göstericem..onun dışında sıkıntım yok ..hareketlerim normale döndü diyebiliriz ..
peki özel olmazsa nerde ameliyat oldunuz direnler ne zaman çıkarıldı hastanede kaç gün kaldınız ben adana epc hastanesinde profesör mehmet sabri acarturk e olmayı dusunuyorum
Ben istanbuldayım doktorum Altan yücetaş..hastanede 2 gün kaldım benim göğüs toparlama silikon implant karın germe ve vaser lipo'ydu işlemim..diren bi taneydi oda hastaneden çıkarken alındı..

ben de bu ameliyati olmak istiyorum sarkma yok ama çatlak çok boyum 162 kilo 62 siz kaç kilo ile girdiniz bu ameliyata kafamda deli sorular insallah rahtsız atmıyorumdur sizi

ben de bu ameliyati olmak istiyorum sarkma yok ama çatlak çok boyum 162 kilo 62 siz kaç kilo ile girdiniz bu ameliyata kafamda deli sorular insallah rahtsız atmıyorumdur sizi
Yokk rica ederim..eski ameliyat olan arkadaşlarım bilir bende onlara çok sorular sorardım insan merak ediyor tabii bende sizinle aynı ölçülerdeyim.. 62 kg 165 boy..çki sezaryan var benimde çatlak çok yoktu ama sarkma beni rahatsız ediyordu..spor yapıyorum ama o sarkık deri toparlanmıyor tabii...ama sizin doktorunuzunda önerdiği gibi biraz daha beklemenizde fayda var bencede yavrular biraz büyüsün siz daha bi toparlanın..zorlanabilirsiniz çünkü

haklısın arkadaşım ama dayanamıyorum sabırsızlanıyorum insallah bende bir gün sizin gibi ameliyat olurum doğumdan bi ay sonra doktorun kapısını çaldım yani o kadar sabirsizim ameliyatınız kaç saat sürdü

Bu kilodaki azalmalara sevindim doğrusu :) çünkü hastaneden döndüğümde +6 kg görünce bi an eyvahh falan olmuştum..ne kadar fazla ödem birikmiş vücudumda şu an daha iyi tabii ..kendimi yorduğumda akşamları özellikle daha şiş hissediyorum kiraz sapı çayı içiyorum faydası varmı henüz bilemiyorum..neyse hepsi bitecek vee bi sonraki yaza inşallah harika bir başlangıç yapacağız (tesellimizde bu olsun naapalım .. )

Dediğim gibi benim kombine bi operasyon olduğu için baya zaman almış..5 saat kadar sadece karın germede yapılacak işlemlere göre sanırım 2-3 saati buluyor

Herkese selamlar bende coook eski üyelerdenim. Bir-kac kere ameliyat için girişimim oldu ama nasıp olmadı. Eylul ayının basında araştırma hastanesine gidip dr la görüştüm. Karin germe ve meme dikleştirme için. Yaparım amaaa sigarayı bırakmazsan olmaz dedi. Sigarayı bırak ekimin basında gel kasım ayına gün verelim dedi. Bende zorlansam da sigarayı bıraktım. Ancak zorlaniyorum sinirlerimi bozuyor. Sigara içerken ameliyat olan varmi ? Yani gunde 2 tane içsem dr anlar mı sizce

slm arkadaşım bende sigara içiyorum 3 ay sonra olacam karin germe ameliyatini doktor la o konuyu konuşacam bakalım izin verecek mi günde 2 tane içmeye sigara yaranın geç iyileşmesini sağladığı için bırakın diyor doktorlar

Aynen canım ınss tam egzersize yani karin kaslarıyla beraber yaparsak daha bekliyorum.benimde aynı durum sabah düz akşam sis ameliyat izinde bile sabah farklı akşam farklı oluyor zamanla geçer ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…