geç mis olsun canım bende karin gerdirme ameliyati olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum sizin tam karin gerdirme mi
doktorla görüştüm ameliyat olmazsan geçemez dedi çünkü eski çatlaklar lazerle geçmiyormuş eski gobusumu özledimTeşekkür ederim. Evet karın germe ameliyatı.
Çatlaklardan kurtulmak için karın germe ameliyatına luzüm var mı ki ?
Ben göbeğimden kurtulamıyorumdum bir türlü. Olmuşken fazlalıklarımdan kurtulmak istedim :)
Doktorunuza güveniyorsanız, eminseniz , güzel neticeye hazır olun o zamandoktorla görüştüm ameliyat olmazsan geçemez dedi çünkü eski çatlaklar lazerle geçmiyormuş eski gobusumu özledim
Öncelikle azminizden dolayı kutluyorum sizi inanılmaz bir başarı..emin olun şu anki bekleme süreci daha sıkıntılı..ameliyattan sonrası daha rahat bana göre:) endişe akıla takılan bir sürü soru vs vs..:)Sayfalarca hikayelerini okuduğum herkese meraba
5.5 yıldır estetik ameliyat olmak için çaba sarfeden ben en nihayet ameliyat günümü dün aldım. 5.5 yıl önce tüp mide ameliyati ile 46 kilo verdim bir sürü çabam oldu estetik ameliyat için şartlar ancak olgunlaştı sanirim.
21 kasım da pau de meme dikleştirme ve karin germe ameliyati olucam insallah.
Heyecan yerini korkuya bıraktı. Gün sayıdan artık.
Doktorum en ince ayrıntıya kadar anlattı umarım herşey onun anlattığı kadar kolay gece5.
Bu sevincimi hepinizle paylaşmak istedim. Bende insallah ameliyattan sonra sizler gibi ayrıntılı anlatırım sureci
arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektilerArkadaşlarr selamm herkesee:)
Bugün 3.hafta kontrolüm vardı..herşey çok yolunda artık sargılarımızdan da kurtulduk..korseye bir süre daha devam..yaraların kabukları düşmeye başladı..izler için silikon iz bantlarını aldım..kesip izlerin üzerine yapıştırıp 12 saat tutacakmışım sonra 12 saat ara vererek yeniden yapıştıracakmışım..
Belimde yine az miktarda ödem oluşmuş bugün sonkez onuda çektik..artık vücut kendi halledermiş bakalım bir daha olmayacakmış:) bir sonraki kontrolüm bir sıkıntı olmadığı takdirde 3.ayda gayet normal hayata döndüm diyebilirim hareket kısıtlılığımda baya azaldı..tabiiki temkinli hareketlere devam..şimdilik benden bu kadar:)
Meraba ben denizli pamukkale üniversitede olucam insallah.heyecan doruktaumarım iyi gecer sonuçtan memnun kalır bizide bilgilendiririm bende 18 aralıkta karin gerdirme ameliyati olacam insallah özel olmazsa nerde ve hangi hastanede ameliyat olacaksın
Meraba bu silikon bantlar nerde satılıyor acaba dr umda bana kullanırsan izler daha çabuk iyileşip siliklesir dedi.Arkadaşlarr selamm herkesee:)
Bugün 3.hafta kontrolüm vardı..herşey çok yolunda artık sargılarımızdan da kurtulduk..korseye bir süre daha devam..yaraların kabukları düşmeye başladı..izler için silikon iz bantlarını aldım..kesip izlerin üzerine yapıştırıp 12 saat tutacakmışım sonra 12 saat ara vererek yeniden yapıştıracakmışım..
Belimde yine az miktarda ödem oluşmuş bugün sonkez onuda çektik..artık vücut kendi halledermiş bakalım bir daha olmayacakmış:) bir sonraki kontrolüm bir sıkıntı olmadığı takdirde 3.ayda gayet normal hayata döndüm diyebilirim hareket kısıtlılığımda baya azaldı..tabiiki temkinli hareketlere devam..şimdilik benden bu kadar:)
Merhaba ayselkoc dreni çıkarken acı olmuyor, garip bir his sadece :) o borunun içinden yavaşça çekilişini hissediyorsun. Bende öyle olmuştu.arkadaşlar merhaba karin gerdirme ameliyatından sonra direnler çıkarılınca çok acı ağrı oluyor mu direnlerden korkuyorum
Şimdiden bol şans dilerim her şey istediğiniz gibi olsun. Korkmayın, sadece iyi güzel günler için heyecanlanınMeraba ben denizli pamukkale üniversitede olucam insallah.heyecan dorukta
Inşallah saolun birde şunu sorayim hastaneye giderken yanıma neler almalıyım pijamalı gecelik meselâ?Şimdiden bol şans dilerim her şey istediğiniz gibi olsun. Korkmayın, sadece iyi güzel günler için heyecanlanın
Selam NameisEbruli,Arkadaşlarr selamm herkesee:)
Inşallah saolun birde şunu sorayim hastaneye giderken yanıma neler almalıyım pijamalı gecelik meselâ?
Drenler varken iç çamaşırı giyilebiliyormu sanirim tam genital bölgeden trenleri takiyorlarmisBen 3 gece kaldım. İç çamaşır aldım haliyle. Diş fırçam ve pijamam. Fakat hava sıcak olduğundan ben korse ile yattım hep :) bana başka bir şey lazım olmadı açıkçası
Evet bir zararı olmadı iç çamaşırın, dren genital bölgemin hemen üzerine takılmıştı, sonda da vardı bende. Sonda harika, kalkıp tuvalete gitmen gerekmiyordu.Drenler varken iç çamaşırı giyilebiliyormu sanirim tam genital bölgeden trenleri takiyorlarmis
Ok pamuklu atlette lazım o zaman korse icineVoe marka güzel bir korse bende ki. Ben meme ameliyatı olduğum için biraz rahatsızlık oldu haliyle. Hastahaneden çıkınca korse altına pamuklu body alıp giydim. Daha da giymeye devam ediyorum, tavsiye ederim. Tenim hassas olduğundan ,Sürtünmeden dolayı bende bir kaç yerimde yaralar oluştu, onun acısı daha beter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?