Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

geç mis olsun canım bende karin gerdirme ameliyati olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum sizin tam karin gerdirme mi

Teşekkür ederim. Evet karın germe ameliyatı.
Çatlaklardan kurtulmak için karın germe ameliyatına luzüm var mı ki ?
Ben göbeğimden kurtulamıyorumdum bir türlü. Olmuşken fazlalıklarımdan kurtulmak istedim :)

doktorla görüştüm ameliyat olmazsan geçemez dedi çünkü eski çatlaklar lazerle geçmiyormuş eski gobusumu özledim

Öncelikle azminizden dolayı kutluyorum sizi inanılmaz bir başarı..emin olun şu anki bekleme süreci daha sıkıntılı..ameliyattan sonrası daha rahat bana göre:) endişe akıla takılan bir sürü soru vs vs..:)
Benimde ameliyatımın 3. Haftası bitti bugün:)çok şükür herşey çok yolunda gitti umarım sizde sıkıntısız olabilecek en az acıyla atlatırsınız ve istediğiniz görüntüye kavuşursunuz..burası çok güzel bir platform çokk sıcak bir yer..herkesin birbiriyle paylaşımları çokk içten aramıza hoşgeldiniz diyelim:)

Arkadaşlarr selamm herkesee:)
Bugün 3.hafta kontrolüm vardı..herşey çok yolunda artık sargılarımızdan da kurtulduk..korseye bir süre daha devam..yaraların kabukları düşmeye başladı..izler için silikon iz bantlarını aldım..kesip izlerin üzerine yapıştırıp 12 saat tutacakmışım sonra 12 saat ara vererek yeniden yapıştıracakmışım..
Belimde yine az miktarda ödem oluşmuş bugün sonkez onuda çektik..artık vücut kendi halledermiş bakalım bir daha olmayacakmış:) bir sonraki kontrolüm bir sıkıntı olmadığı takdirde 3.ayda gayet normal hayata döndüm diyebilirim hareket kısıtlılığımda baya azaldı..tabiiki temkinli hareketlere devam..şimdilik benden bu kadar:)

arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektiler

Meraba bu silikon bantlar nerde satılıyor acaba dr umda bana kullanırsan izler daha çabuk iyileşip siliklesir dedi.
Birde sutyen hemen alınmayacak dedi daha sonra kom markasının bir sütyeni var ondan alacaksın dedi
Korseyi sordum onu biz ameliyat sonunda yapıcaz kullanımı kolay cirt çirtli korse kolay kullanırsın dedi sizinkiler nasıldı fiyatları nasıl birde bunların?

arkadaşlar merhaba karin gerdirme ameliyatından sonra direnler çıkarılınca çok acı ağrı oluyor mu direnlerden korkuyorum
Merhaba ayselkoc dreni çıkarken acı olmuyor, garip bir his sadece :) o borunun içinden yavaşça çekilişini hissediyorsun. Bende öyle olmuştu.

Selam NameisEbruli,
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız ne güzel. Silikon bantlardan bana da hiç bahsedilmedi. Sorarım doktoruma. Ben Almanya da olduğum için devamlı kontrole gidemiyorum maalesef. Ödem nasıl çekildi bende merak ettim şimdi!

Ben 3 gece kaldım. İç çamaşır aldım haliyle. Diş fırçam ve pijamam. Fakat hava sıcak olduğundan ben korse ile yattım hep :) bana başka bir şey lazım olmadı açıkçası
Drenler varken iç çamaşırı giyilebiliyormu sanirim tam genital bölgeden trenleri takiyorlarmis

Drenler varken iç çamaşırı giyilebiliyormu sanirim tam genital bölgeden trenleri takiyorlarmis
Evet bir zararı olmadı iç çamaşırın, dren genital bölgemin hemen üzerine takılmıştı, sonda da vardı bende. Sonda harika, kalkıp tuvalete gitmen gerekmiyordu.

Voe marka güzel bir korse bende ki. Ben meme ameliyatı olduğum için biraz rahatsızlık oldu haliyle. Hastahaneden çıkınca korse altına pamuklu body alıp giydim. Daha da giymeye devam ediyorum, tavsiye ederim. Tenim hassas olduğundan ,Sürtünmeden dolayı bende bir kaç yerimde yaralar oluştu, onun acısı daha beter.

Ok pamuklu atlette lazım o zaman korse icine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…