Bende görebilirmiyim? Ama nasıl bakılır bilmiyorum yardımcı olurmusun bakabilirmiyimGir
Bak canım albumden
Izlemeye aldim bqkabilirsin ismimi tikla fotograflara gir bakBende görebilirmiyim? Ama nasıl bakılır bilmiyorum yardımcı olurmusun bakabilirmiyim
Aci cok olmuyor hareket kisitliligi oluyor ama kac saat suruyo otobus biraz yorucu olqbilir ucak tercih et benceCanlar bende 10.ayda vaser karın germe olacağım. Acıdan korkuyorum benim evim Bursada ben İstanbul olacağım. Ameliyatta 3 gün sonra otobüse binip dönmem lazım endişeliyim.
Ameliyat olmuş arkadaşlar albümlerinize nasıl bakabilirim. Burayı kullanmayı bilmiyom. Canlar
Canım benim 3 ay ay oldu hala şişlik var dren izkm biri hemen hemen geçti digeride hala morluk var.oda geçer diye düşünüyorumBir şey daha sormak istiyorum; genital bölgenizin üstündeki diren izleriniz geçti mi? Doktor geçeceğini söylemişti ama bilemiyorum...
Malesef korse çıkınca şişlikler artıyor özellikle de gün içinde dinlenmeye vakit ayırmadığımda akşamları daha şiş oluyorum...sanırım uzun bi süre korseyle yaşamaya alışıcaz başka çare yok :/ benim bir tane diren vardı o da dikişin olduğu yerdeydi o yüzden yeri belli değil..şu şiler ödemler vsler bi geçsede artık sonucu görsek dimi insan sabırsızlanıyor..uzun bir süreçArkadaşlar operasyonumun üzerinden altı hafta geçti, akşamları evde ve gece yatarken korseyi çıkarmaya başladım lakin korse çıkınca davul gibi şişiyorum.Gün içinde hala giyiyorum. Vallahi bıktım artık bu şişlerden yaaa
Evet yaaa sonuçlar ortaya çıksa artık; çok sıkıldım.Malesef korse çıkınca şişlikler artıyor özellikle de gün içinde dinlenmeye vakit ayırmadığımda akşamları daha şiş oluyorum...sanırım uzun bi süre korseyle yaşamaya alışıcaz başka çare yok :/ benim bir tane diren vardı o da dikişin olduğu yerdeydi o yüzden yeri belli değil..şu şiler ödemler vsler bi geçsede artık sonucu görsek dimi insan sabırsızlanıyor..uzun bir süreç
Merhaba nerde oldımuCanım benim 3 ay ay oldu hala şişlik var dren izkm biri hemen hemen geçti digeride hala morluk var.oda geçer diye düşünüyorum
doktorunuz kimSayfalarca hikayelerini okuduğum herkese meraba
5.5 yıldır estetik ameliyat olmak için çaba sarfeden ben en nihayet ameliyat günümü dün aldım. 5.5 yıl önce tüp mide ameliyati ile 46 kilo verdim bir sürü çabam oldu estetik ameliyat için şartlar ancak olgunlaştı sanirim.
21 kasım da pau de meme dikleştirme ve karin germe ameliyati olucam insallah.
Heyecan yerini korkuya bıraktı. Gün sayıdan artık.
Doktorum en ince ayrıntıya kadar anlattı umarım herşey onun anlattığı kadar kolay gece5.
Bu sevincimi hepinizle paylaşmak istedim. Bende insallah ameliyattan sonra sizler gibi ayrıntılı anlatırım sureci
Hakan ozcandoktorunuz kim
Sağ salim insallah ameliyat sonrası süreci yazarsın insallahBende cuma günü ameliyata giriyorum acayip stresliyim heyecan korku bütün duygularım birbirine karıştı ibşallah geçsin bitsin artık uykularım kaçıyor resmen
umarım iyi gecer sonuçtan memnun kalır bizide bilgilendiririm bende 18 aralıkta karin gerdirme ameliyati olacam insallah özel olmazsa nerde ve hangi hastanede ameliyat olacaksınSayfalarca hikayelerini okuduğum herkese meraba
5.5 yıldır estetik ameliyat olmak için çaba sarfeden ben en nihayet ameliyat günümü dün aldım. 5.5 yıl önce tüp mide ameliyati ile 46 kilo verdim bir sürü çabam oldu estetik ameliyat için şartlar ancak olgunlaştı sanirim.
21 kasım da pau de meme dikleştirme ve karin germe ameliyati olucam insallah.
Heyecan yerini korkuya bıraktı. Gün sayıdan artık.
Doktorum en ince ayrıntıya kadar anlattı umarım herşey onun anlattığı kadar kolay gece5.
Bu sevincimi hepinizle paylaşmak istedim. Bende insallah ameliyattan sonra sizler gibi ayrıntılı anlatırım sureci
Merhabalar,
29 Ağustos’ta ben de meme küçültme ve karın germe ve liposakşın amelıyatlarını oldum.
Bugün 5. Haftam, ödemim halen var, yemekten sonra daha bır şişiyor. En rahatsızlık veren bu. Haliyle korseyi de giymeye devam ediyorum. Hıç çıkartmadım. Çok sıkıldım fakat mecburum işte...uykum o yüzden haftalardır bölük börçük. İleride güzel günleriçin değer sabırla bekleyeceğim...
Ameliyat olacaklar bol şans Korkmasınlar. Ağrılı bir süreç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?