Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canlar bende 10.ayda vaser karın germe olacağım. Acıdan korkuyorum benim evim Bursada ben İstanbul olacağım. Ameliyatta 3 gün sonra otobüse binip dönmem lazım endişeliyim.

Ameliyat olmuş arkadaşlar albümlerinize nasıl bakabilirim. Burayı kullanmayı bilmiyom. Canlar

Aci cok olmuyor hareket kisitliligi oluyor ama kac saat suruyo otobus biraz yorucu olqbilir ucak tercih et bence

Arkadaşlar operasyonumun üzerinden altı hafta geçti, akşamları evde ve gece yatarken korseyi çıkarmaya başladım lakin korse çıkınca davul gibi şişiyorum.Gün içinde hala giyiyorum. Vallahi bıktım artık bu şişlerden yaaa

Bir şey daha sormak istiyorum; genital bölgenizin üstündeki diren izleriniz geçti mi? Doktor geçeceğini söylemişti ama bilemiyorum...

Malesef korse çıkınca şişlikler artıyor özellikle de gün içinde dinlenmeye vakit ayırmadığımda akşamları daha şiş oluyorum...sanırım uzun bi süre korseyle yaşamaya alışıcaz başka çare yok :/ benim bir tane diren vardı o da dikişin olduğu yerdeydi o yüzden yeri belli değil..şu şiler ödemler vsler bi geçsede artık sonucu görsek dimi insan sabırsızlanıyor..uzun bir süreç

Evet yaaa sonuçlar ortaya çıksa artık; çok sıkıldım.

Herkese merhaba. Ben yeni katıldım siteye. Üşenmedim neredeyse bütün sayfaları okudum. Ben 90kilo 163boyundayım.iki doğumdan kocaman bölünmüş çatlak ve sarkık bir göbeeemm var. Tam karın germe olmak istiyorum. İzmir de devlet hastanelerinde. Ücret ne acaba sgk karşılıyor mu ne kadar ne şartlarda karşılıyor. Ne kadar sürüyor randevu alıp ameliyat gün süreci. Tavsiye edeceğiniz Dr hastane var mı. Çok soru sordum

Sayfalarca hikayelerini okuduğum herkese meraba
5.5 yıldır estetik ameliyat olmak için çaba sarfeden ben en nihayet ameliyat günümü dün aldım. 5.5 yıl önce tüp mide ameliyati ile 46 kilo verdim bir sürü çabam oldu estetik ameliyat için şartlar ancak olgunlaştı sanirim.
21 kasım da pau de meme dikleştirme ve karin germe ameliyati olucam insallah.
Heyecan yerini korkuya bıraktı. Gün sayıdan artık.
Doktorum en ince ayrıntıya kadar anlattı umarım herşey onun anlattığı kadar kolay gece5.
Bu sevincimi hepinizle paylaşmak istedim. Bende insallah ameliyattan sonra sizler gibi ayrıntılı anlatırım sureci

doktorunuz kim

Bende cuma günü ameliyata giriyorum acayip stresliyim heyecan korku bütün duygularım birbirine karıştı ibşallah geçsin bitsin artık uykularım kaçıyor resmen

Merhabalar,

29 Ağustos’ta ben de meme küçültme ve karın germe ve liposakşın amelıyatlarını oldum.
Bugün 5. Haftam, ödemim halen var, yemekten sonra daha bır şişiyor. En rahatsızlık veren bu. Haliyle korseyi de giymeye devam ediyorum. Hıç çıkartmadım. Çok sıkıldım fakat mecburum işte...uykum o yüzden haftalardır bölük börçük. İleride güzel günleriçin değer sabırla bekleyeceğim...
Ameliyat olacaklar bol şans Korkmasınlar. Ağrılı bir süreç değil.

umarım iyi gecer sonuçtan memnun kalır bizide bilgilendiririm bende 18 aralıkta karin gerdirme ameliyati olacam insallah özel olmazsa nerde ve hangi hastanede ameliyat olacaksın

geç mis olsun canım bende karin gerdirme ameliyati olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum sizin tam karin gerdirme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…