Canım benimki birini hiç hissetmedim ama biri aciliydi.ama genelgede kimse acı çekmiyor.rahat ol korkma herşey korktuğumuz gibi olmuyorarkadaşlar merhaba karin gerdirme ameliyatından sonra direnler çıkarılınca çok acı ağrı oluyor mu direnlerden korkuyorum
Geçmiş olsun.diklestirmemi yoksa silikonlu taktirdiniz?Voe marka güzel bir korse bende ki. Ben meme ameliyatı olduğum için biraz rahatsızlık oldu haliyle. Hastahaneden çıkınca korse altına pamuklu body alıp giydim. Daha da giymeye devam ediyorum, tavsiye ederim. Tenim hassas olduğundan ,Sürtünmeden dolayı bende bir kaç yerimde yaralar oluştu, onun acısı daha beter.
insallah benimkide acılı olmaz sislerin indi mi canimCanım benimki birini hiç hissetmedim ama biri aciliydi.ama genelgede kimse acı çekmiyor.rahat ol korkma herşey korktuğumuz gibi olmuyor
Inss canım korkma gerçekten olduktan sonra o kaygılar boşaymış dersin inş.eskiye göre indi biraz 71 kg girdim ameliyata 5kg alındı yağ ve deri ağırlığı. bu ara yürüyüşte yapıyorum 2 kg eksik görünüyor artık daha 3 kg inmesi gerekli bende sabırla bekliyoruminsallah benimkide acılı olmaz sislerin indi mi canim
Teşekkür ederim. Küçültme ve dikleştirme operasyonu geçirdim.Geçmiş olsun.diklestirmemi yoksa silikonlu taktirdiniz?
Evet haklısınız . Ben de ilk haftalarda az yiyebiliyordum. Şu an daha dikkatliyim. Kilomu ne ameliyat öncesi ne de sonrası tarttım.!Ameliyattan sonra karın kasları dikilip duvarı sağlamlaştığı için mide dolayısı ile iştah baskılandığı için kilo vermek kolay oluyormuş tartıda ödemden belli olmasa da genel mana da kilo verdiniz mi
Benim popom 44 beden göğsüm 42 belim 48 beden hamile gibiyimEvet haklısınız . Ben de ilk haftalarda az yiyebiliyordum. Şu an daha dikkatliyim. Kilomu ne ameliyat öncesi ne de sonrası tarttım.!
Siz oldunuz mu ameliyat .?Benim popom 44 beden göğsüm 42 belim 48 beden hamile gibiyim
Olmak istiyorum izmir deyim Dr hastane arayışı içindeyimSiz oldunuz mu ameliyat .?
Bende başlarda İzmir istedim. Manisa da evimiz var çünkü. Bir iki doktor buldum fakat iletişime geçemedim. De. Hakan Kerem var mesela, epey popüler Facebook’ta gördüğüm kadarıyla. Sizebir fikir olsun . Fakat whatsapp dan yazınca pek muhattap olmadılar benımle bende umursamadım sonrasından...Olmak istiyorum izmir deyim Dr hastane arayışı içindeyim
Devlet hastanelerinden bulup fiyat alcam önce özelde pahalı çünkü. Devlet hastanelerinde yapılan ameliyatların da başarı durumları hakkında bir fikrim de yok. Ortalama fiyatlar nasıl acabaBende başlarda İzmir istedim. Manisa da evimiz var çünkü. Bir iki doktor buldum fakat iletişime geçemedim. De. Hakan Kerem var mesela, epey popüler Facebook’ta gördüğüm kadarıyla. Sizebir fikir olsun . Fakat whatsapp dan yazınca pek muhattap olmadılar benımle bende umursamadım sonrasından...
Bende bıraktım, İstanbul’da araştırdım ve buldum...
o konuda hiç bir fikrim yok. Umarım istediğiniz gibi gönlününüze göre bir doktor bulup, hayalinize kavuşursunuz.Devlet hastanelerinden bulup fiyat alcam önce özelde pahalı çünkü. Devlet hastanelerinde yapılan ameliyatların da başarı durumları hakkında bir fikrim de yok. Ortalama fiyatlar nasıl acaba
İnşallah Amin. Hergün yeni beni hayal ediyorum.o konuda hiç bir fikrim yok. Umarım istediğiniz gibi gönlününüze göre bir doktor bulup, hayalinize kavuşursunuz.
Çokk teşekkür ederimm..kan alır gibi iğneyle deri altından çekiyorlar pek acılı bir işlem diil..bide benim hala hissizlik olduğundan nel bölgemde pek canım acımıyor..lipo dan sonra vücut alınan sızıların yerini doldurmaya çalışırmış boşluk bulduğu bölgeye de sıvı birikimleri yaparmış..benimde belimi buldu demek:)arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektiler
Merhaba..arkadaşlar merhaba karin gerdirme ameliyatından sonra direnler çıkarılınca çok acı ağrı oluyor mu direnlerden korkuyorum
Merhaba..Meraba bu silikon bantlar nerde satılıyor acaba dr umda bana kullanırsan izler daha çabuk iyileşip siliklesir dedi.
Birde sutyen hemen alınmayacak dedi daha sonra kom markasının bir sütyeni var ondan alacaksın dedi
Korseyi sordum onu biz ameliyat sonunda yapıcaz kullanımı kolay cirt çirtli korse kolay kullanırsın dedi sizinkiler nasıldı fiyatları nasıl birde bunların?
Çokk teşekkür ederimm..evett valla atlattım çok şükür..sizede geçmiş olsun bu arada...ödem i kan alır gibi deri altında oluşan birikime ulaşıp çekiyorlar..zaten çok iyi hissetmediğim için bel bölgemi onuda pek anlamadım.. :)..sık sık kontrol etmekte fayda var sizde anlarsınız olursa mutlaka..gözle bile dikkat edildiğinde görünür bir şişlik oluşuyor..bu tür ameliyatlarda olabiliyormuş ..şöyle düşünün yanık nasıl su toplar..bu da öyle ama derinin çokk çokk çokk altında oluyor üstte değilSelam NameisEbruli,
Çok geçmiş olsunatlatmışsınız ne güzel. Silikon bantlardan bana da hiç bahsedilmedi. Sorarım doktoruma. Ben Almanya da olduğum için devamlı kontrole gidemiyorum maalesef. Ödem nasıl çekildi bende merak ettim şimdi!
Bende bir dünya şey aldım..sadece sabahlık kullandım içinden..hastanedeki giysi de vardı üzerinde acayipte rahattı:)giymesi çıkartması pijama bile giymedim:)Ben 3 gece kaldım. İç çamaşır aldım haliyle. Diş fırçam ve pijamam. Fakat hava sıcak olduğundan ben korse ile yattım hep :) bana başka bir şey lazım olmadı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?