Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun.diklestirmemi yoksa silikonlu taktirdiniz?

insallah benimkide acılı olmaz sislerin indi mi canim
Inss canım korkma gerçekten olduktan sonra o kaygılar boşaymış dersin inş.eskiye göre indi biraz 71 kg girdim ameliyata 5kg alındı yağ ve deri ağırlığı. bu ara yürüyüşte yapıyorum 2 kg eksik görünüyor artık daha 3 kg inmesi gerekli bende sabırla bekliyorum

Ameliyattan sonra karın kasları dikilip duvarı sağlamlaştığı için mide dolayısı ile iştah baskılandığı için kilo vermek kolay oluyormuş tartıda ödemden belli olmasa da genel mana da kilo verdiniz mi

Evet haklısınız . Ben de ilk haftalarda az yiyebiliyordum. Şu an daha dikkatliyim. Kilomu ne ameliyat öncesi ne de sonrası tarttım.!

Olmak istiyorum izmir deyim Dr hastane arayışı içindeyim
Bende başlarda İzmir istedim. Manisa da evimiz var çünkü. Bir iki doktor buldum fakat iletişime geçemedim. De. Hakan Kerem var mesela, epey popüler Facebook’ta gördüğüm kadarıyla. Sizebir fikir olsun . Fakat whatsapp dan yazınca pek muhattap olmadılar benımle bende umursamadım sonrasından...
Bende bıraktım, İstanbul’da araştırdım ve buldum...

Devlet hastanelerinden bulup fiyat alcam önce özelde pahalı çünkü. Devlet hastanelerinde yapılan ameliyatların da başarı durumları hakkında bir fikrim de yok. Ortalama fiyatlar nasıl acaba

Devlet hastanelerinden bulup fiyat alcam önce özelde pahalı çünkü. Devlet hastanelerinde yapılan ameliyatların da başarı durumları hakkında bir fikrim de yok. Ortalama fiyatlar nasıl acaba
o konuda hiç bir fikrim yok. Umarım istediğiniz gibi gönlününüze göre bir doktor bulup, hayalinize kavuşursunuz.

arkadaşım çok geçmiş olsun belindeki ödemi nsl çektiler
Çokk teşekkür ederimm..kan alır gibi iğneyle deri altından çekiyorlar pek acılı bir işlem diil..bide benim hala hissizlik olduğundan nel bölgemde pek canım acımıyor..lipo dan sonra vücut alınan sızıların yerini doldurmaya çalışırmış boşluk bulduğu bölgeye de sıvı birikimleri yaparmış..benimde belimi buldu demek:)

arkadaşlar merhaba karin gerdirme ameliyatından sonra direnler çıkarılınca çok acı ağrı oluyor mu direnlerden korkuyorum
Merhaba..
Bende tek bir diren vardı..oda karın dikişlerimin oradaydı.. 2.gün hastaneden çıkmadan alındı..zaten hissizlik çok yoğun olduğu için zorlayıcı veya acılı bir işlem değildi..korkulacak birşey değil merak etmeyin :)

Merhaba..
Heyecanın dorukta olması çok normal tabii zaman yaklaştıkça..Sizinde kombine miydi ameliyatınız?
Ben korse ve südyen almadım ameliyat sonrası üzerimdeydi her ikiside..benim mini karın germe olduğu için birde göğüs var tabii belkide ondandır yarım korsem rahat sayılır kullanımı elim sık sık gidiyor düzeltmek için tabii düzgün ve katlanmaması önemliymiş..
Silikon bantlar internette dahil olmak üzere bir çok yerde var doktorunuzun çalıştığı medikal firmada vardır..rica ederseniz sorar sizin için..son zamanlarda en etkili iz geçirici olduğunu söylüyorlar..bakalım deneyerek öğrenicez..ama akşam uyguladım sabah çıkarttığımda bazı kabuklu bölgelerin hafif sulandığını farkettim dr uma anlattım durumu kabuklar düştükten sonra kullanalım dedi yanii bir hafta kadar sonra tekrar kullanmaya başlıycam..sizlerinde aklında olsun arkadaşlar ..demekki yumuşatıyo kabuklar iyice düştüğünde kullanmakta fayfa var

Çokk teşekkür ederimm..evett valla atlattım çok şükür..sizede geçmiş olsun bu arada...ödem i kan alır gibi deri altında oluşan birikime ulaşıp çekiyorlar..zaten çok iyi hissetmediğim için bel bölgemi onuda pek anlamadım.. :)..sık sık kontrol etmekte fayda var sizde anlarsınız olursa mutlaka..gözle bile dikkat edildiğinde görünür bir şişlik oluşuyor..bu tür ameliyatlarda olabiliyormuş ..şöyle düşünün yanık nasıl su toplar..bu da öyle ama derinin çokk çokk çokk altında oluyor üstte değil
Silikon bantlarıda sorum evet dr baya etkiliymiş..hataa ilk 6 ay boyunca kullanmakta fayda varmış..bakalım deniycez inşallah güzel sonuçlar alırız:)

Ben 3 gece kaldım. İç çamaşır aldım haliyle. Diş fırçam ve pijamam. Fakat hava sıcak olduğundan ben korse ile yattım hep :) bana başka bir şey lazım olmadı açıkçası
Bende bir dünya şey aldım..sadece sabahlık kullandım içinden..hastanedeki giysi de vardı üzerinde acayipte rahattı:)giymesi çıkartması pijama bile giymedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…