Aynen oyle faydasi cok var , sikici ama onla daha guvende oluyor insanBende aslında bu korseden hem kurtulmak istiyorum arada çıkartıyorum çok rahatsız olup tekrar takıyorum..daha güvenli geliyor sanırım çelişkideyim :)) kendimi hazır hissedene kadar da kullanmayı düşünüyorum açıkçası..bir zararı yok nasılsa hatta daha faydalı diye biliyorum..
Ananasin ödem attirma özelligini biliyorum bende dietteyken diyetisyenim her aksam bir dilim ananasin uzerine biraz tarcin la kullandirmisti , birde iyi bi anti oksidan6 hafta sonra minik minik bişeyler yapabileceğimi söylemişti doktorum bende başladım..çok zorlamıyorum tabii ama bir çok şeyi yapabiliyorum yavaşta olsa..korseyi bende kullanıyorum hala..çıkartmak istiyorum arada ama rahatsız da oluyorum korseyle daha güvendeyim sankii... değişik bir çelişki :) kendimi hazır hissedene kadar kullanmayı düşünüyorum..bitki çayları da yeşil çay limon ve soda...kiraz sapı..maydanoz ve limon kaynatıp tüketiyorum..faydası olduğunu düşündüğüm şeyleri tüketmeye çalışıyorum işte..bu arada ananas ın izler üzerinde büyük etkisi olduğunu biliyorum onu da tüketmeye çalışıyorum..nette ödemle ilgili tarifler de var onlardan faydalanıyorum
Çok saolun o zaman bende gidip çok ayrıntılı biseyler aramiyim. Dediginiz tarzda biseyler giy8niyimBende huc pijama gecelik kullanmadim yanima esofman alti ve ustume önden dugmeli bi tisort aldim , göguste olucakmissiniz bu yuzden önden dugmeli birsey kullanmanizi tavsiye ederim cunku kollari kaldirmak falan biraz sikintili oluyo ilk gunler
Devlettemi oldun ozeldemiBenim mini karın germe ameliyat çizgim iki karış kadar var tabii sezeryandan 5 er cm yanlara uzanıyor diyelim
Merhaba ben Dr adana da plucam ksmetse tugay seküçoğlu nanerde olacaksınız karin germe ameliyatini ben adanada olmayı düşünüyorum
Yani ben yanıma bir sürü pijama vs giysi alıp sadece hastanenin giydirdiği ameliyat önlüğüyle kaldım açıkçası çok rahattı çünkü :) direnler olacağı için eğer giyerim diyorsanız gecelik sanki daha mantıklı gibi bence ama bir sabahlık alın mutlaka ayağa kalktığınızda gerekli oluyorPeki bir soru daha sorsam pijama mi gecelik mi daha uygundur karin germe ve meme dikleştirme ameliyat sonrası icin
Özelde oldum İstanbuldayım ben Milano klinik &Altan YücetaşDevlettemi oldun ozeldemi
Ben bodrumda olucam özeller 15 den başlıyor oralarda fiyat nedirMerhaba ben Dr adana da plucam ksmetse tugay seküçoğlu na
Benide takip edermisin?Kizlar 3. Ay resimleri yukledim takip ettiklerim bakabilir, yorumlarsaniz sevinirim
Izliyorum senin amelyat nezamandiBenide takip edermisin?
Bende çok iyiyimm..öyle bir iz de bende var göğüs altında malesef onun dışında benimde sıkıntım yok :) doktorum bir ilaç önermişti onu kullanıyorum lipoic acid onun dışında işte maydanoz ve limon kaynatıp içiyorum arada..arada kiraz sapı..yeşil çay limon ve soda kürü... iyi gelebilecek aklıma yatan ne varsa tüketmeye çalışıyorum :)[/QUOTE]merabalar kucuk bi yaram var dikiş hattının tam ortasında iyileşme asamasında hala bir tek sorun bu onun dısında hersey normal seyrindegöbek deliğimi beyenmiyorum cok cırkın gözukuyor, ödemler arka bel kısmımda hala var ama eskıye nazaran cok az tabi sizin nasıl gidiyor? Ödem attırıcı ne kullanıyorsunuz? Hangi bitki çayları mesela bende kullanıyım fayda ediyorsa
Benimde insallah 21 kasımda ameliyatım denizlide üniversitede olucam heyecan doruktaIzliyorum senin amelyat nezamandi
Lipoic acid dediginiz ilac kapsul olarak takviyemi? Ödem icinmi?[/QUOTE]Bende çok iyiyimm..öyle bir iz de bende var göğüs altında malesef onun dışında benimde sıkıntım yok :) doktorum bir ilaç önermişti onu kullanıyorum lipoic acid onun dışında işte maydanoz ve limon kaynatıp içiyorum arada..arada kiraz sapı..yeşil çay limon ve soda kürü... iyi gelebilecek aklıma yatan ne varsa tüketmeye çalışıyorum :)
Benide ekler misinKizlar 3. Ay resimleri yukledim takip ettiklerim bakabilir, yorumlarsaniz sevinirim
Denizlideki daha iyi diyorlar dogrumu orda fiyat nedirBenimde insallah 21 kasımda ameliyatım denizlide üniversitede olucam heyecan dorukta
Eylem denizlideki doktordan da ben bahsetmiştim sana daha iyimi bilmem ben oraya karar verdim üniversitede fiyatlar tabiki çok uygun meme dikleştirme ve karin germe 6000 fiyat verdi doktorumDenizlideki daha iyi diyorlar dogrumu orda fiyat nedir
Mugladaki doktor nasıl oraya gidiyim görüşmeye memet hocaya o ne verdi fiyat denizlide karin germe ne kadar sadece ben bodrumda 1.500 aldım devletteEylem denizlideki doktordan da ben bahsetmiştim sana daha iyimi bilmem ben oraya karar verdim üniversitede fiyatlar tabiki çok uygun meme dikleştirme ve karin germe 6000 fiyat verdi doktorum
canım beni de izler misin Ben de Ocak'ta ameliyat olmak istiyorum bir görmeyi çok isterimBenide takip edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?