Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aynen oyle faydasi cok var , sikici ama onla daha guvende oluyor insan

Ananasin ödem attirma özelligini biliyorum bende dietteyken diyetisyenim her aksam bir dilim ananasin uzerine biraz tarcin la kullandirmisti , birde iyi bi anti oksidan

Çok saolun o zaman bende gidip çok ayrıntılı biseyler aramiyim. Dediginiz tarzda biseyler giy8niyim

Peki bir soru daha sorsam pijama mi gecelik mi daha uygundur karin germe ve meme dikleştirme ameliyat sonrası icin
Yani ben yanıma bir sürü pijama vs giysi alıp sadece hastanenin giydirdiği ameliyat önlüğüyle kaldım açıkçası çok rahattı çünkü :) direnler olacağı için eğer giyerim diyorsanız gecelik sanki daha mantıklı gibi bence ama bir sabahlık alın mutlaka ayağa kalktığınızda gerekli oluyor

Kizlar 3. Ay resimleri yukledim takip ettiklerim bakabilir, yorumlarsaniz sevinirim

Bende çok iyiyimm..öyle bir iz de bende var göğüs altında malesef onun dışında benimde sıkıntım yok :) doktorum bir ilaç önermişti onu kullanıyorum lipoic acid onun dışında işte maydanoz ve limon kaynatıp içiyorum arada..arada kiraz sapı..yeşil çay limon ve soda kürü... iyi gelebilecek aklıma yatan ne varsa tüketmeye çalışıyorum :)[/QUOTE]
Lipoic acid dediginiz ilac kapsul olarak takviyemi? Ödem icinmi?

Lipoic acid dediginiz ilac kapsul olarak takviyemi? Ödem icinmi?[/QUOTE]
Takviye olarak kullanıyorum..ödem için değil

Eylem denizlideki doktordan da ben bahsetmiştim sana daha iyimi bilmem ben oraya karar verdim üniversitede fiyatlar tabiki çok uygun meme dikleştirme ve karin germe 6000 fiyat verdi doktorum
Mugladaki doktor nasıl oraya gidiyim görüşmeye memet hocaya o ne verdi fiyat denizlide karin germe ne kadar sadece ben bodrumda 1.500 aldım devlette

1500tl cok cok uygun karin germe icin önemli olan doktor cok iyi arastirin bence izli ve buyuk bi amelyat geri donusude yok iyi arastirmanizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…