Ben zaten spor salonunda spor yapıyorum ama yine şişlerim var halaCanım Benide izlermisin
Zoru atlatmışsın
Ufak ufak yürüyüş yap şişmemek icin
Ben ameliyat olalı beş ay oldu, hala şişlerim var ama ben de sizin gibi düşünüyorum, iç karın şiş gibi, karnımı içime çekince iyi ama bırakınca beğenmiyorum. Doktor bana iç organlarda yağlanma olabileceğini söyledi, spor yap dedi; spor yapıyorum ama çok da zayıf bir kadınım, sadece karın kısmım belirgin idi; bir de doktorum bir diyetisyenle görüş demişti, zaman bulup gidemedim.Herkese Merhaba.. yarın ameliyatımın 2. Ayı olacak. benimle aynı dönemde ameliyat olan, ameliyat sürecinde tecrübelerini benimle paylaşan, yazışmasam bile paylaşımlarını okuduğum ve fotoğraflarını gördüğüm tüm arkadaşlardan sonra kafamda hem netleşen hemde netleşmeyen birtakım şeyler oldu. Sizlerden ricam uzun olacak ama okuyup fikirlerinizi benimle paylaşmanız.
Ameliyatının 4.,5. Veya 6. Ayı omasına rağmen hala karnında şişlikten yakınan veya benim gibi 2. Ayı olmasına rağmen ameliyattın 2. Haftasından beri değişmeyen karın şekli olanlar var.
Ben açıkçası R rubi veMeryem hane nin resimlerini gördükten sonra karnımın ödem olmadığını 6 ayda geçse dümdüz bir karnım olmayacağını anladım. Çünkü 2. Hafta yan çektiğim fotoğraflarıma baktığımda şimdiki halinden bir farkı olmadığını gördüm. Evet ödem iniyor ama şekil az çok aynı kalıyor. Tam şeklini alması 6 ay bir yıl deniyor ama ben nedense şişliğin tamemen ödeme bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Ben şunu merak ediyorum. Ameliyattan uzun süre geçmesine rağmen ödemi olduğunu düşünen arkadaşlar ya da karnı hala istediği gibi olmayan arkadaşlar acaba iç dikişlerin(kas onarımı) iyileşme sürecinde zarar görmüş olduğunu düşünüyor mu? İç dikişler iyileşme sürecinde esniyor mu sizce? Öksürüken hapşururken zarar görmez demişlerdi buda bana dijişlerin ilk zamanlar bile olsa dayanıksız olmadığını düşündürtüyor.6 hafta yatılı yardımcı aldım bebeğime bakıp ev işleriyle ilgilenmesi için. Bebeğimide 6 hafta sonra kısa kısa kucağıma aldım. Aslına bakarsanız kasların zarar göreceği ciddi bir şey yapmadım.
Karnımı içe çekince harika görünüyor tam istediğim şeklini alıyor bırakınca tabiki eakisiyle kıyas olmaz ama şişik duruyor.
Ameliyattan bir ay sonra hala karnımı içe çekemiyordum taş gibiydi şimdi oldukça yumuşadı. Derimde öyle artık normal şeklini alıyor. Sizler karnınızı içe çekebiliyor musunuz?
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. 3. Ayda kontrolüm olacak ozamana kadar kendi kendimi yemek istemiyorum
Benide izlersen sevinirimRica edeni kıramam :) aldım izlemeye.. valla kemik kalmadım ben süpersin .
Tamamen aynı durumdayım kilom yok ve tek sorun göbeğimdi. Diyetisyen ameliyattan hemen sonra gelip beslenme konusunda beni bilgilendirmişti. Merkezin sistemi bu sanırım çok güzel bir sistem. Ben zaten öyle ekmek yiyen tatlı seven biri değilim. Yaklaşık olarak diyetisyenin dediği gibi besleniyorum. Sizin tekrar çocuk yapma gibi bir durumunuz varmıydı yani dr a böyle bir şey söylediniz mi? Birde benim hala iç dikişlerin olduğu yerler göbek üstünden en alta kadar sert. Tabi ilk günkü gibi değil. Hala korse takıyorum çıkardığım zaman sanki tam dik yürüyemiyorum psikolojik olduğunun farkındayım. Karnımda batmalar çekilme gibi bir his oluyor gün içinde. Sizde var mı ya da var mıydı böyle hisler?Ben ameliyat olalı beş ay oldu, hala şişlerim var ama ben de sizin gibi düşünüyorum, iç karın şiş gibi, karnımı içime çekince iyi ama bırakınca beğenmiyorum. Doktor bana iç organlarda yağlanma olabileceğini söyledi, spor yap dedi; spor yapıyorum ama çok da zayıf bir kadınım, sadece karın kısmım belirgin idi; bir de doktorum bir diyetisyenle görüş demişti, zaman bulup gidemedim.
Beni izlemi rica edebilir miyim?Ben ameliyat olalı beş ay oldu, hala şişlerim var ama ben de sizin gibi düşünüyorum, iç karın şiş gibi, karnımı içime çekince iyi ama bırakınca beğenmiyorum. Doktor bana iç organlarda yağlanma olabileceğini söyledi, spor yap dedi; spor yapıyorum ama çok da zayıf bir kadınım, sadece karın kısmım belirgin idi; bir de doktorum bir diyetisyenle görüş demişti, zaman bulup gidemedim.
Ben uzun zamandır düzenli spor yapıyorum,vücudum buna alışmış.şimdi evden çıkmıyorum evde sıkılıyorum yediklerime dikkat edemiyorum.zorluyorum kendimi ama çok abartmasamda eskisi gibi sıkamıyorum yemek konusunda.1 hafta sonra 21 gün olacak dik yürürsem spora dönücem sadece yürüyüş için.inşallah çok kilo almadan tamamlarım süreci.Ben ameliyat olalı beş ay oldu, hala şişlerim var ama ben de sizin gibi düşünüyorum, iç karın şiş gibi, karnımı içime çekince iyi ama bırakınca beğenmiyorum. Doktor bana iç organlarda yağlanma olabileceğini söyledi, spor yap dedi; spor yapıyorum ama çok da zayıf bir kadınım, sadece karın kısmım belirgin idi; bir de doktorum bir diyetisyenle görüş demişti, zaman bulup gidemedim.
canım benı de ızlermısınBeni izlemi rica edebilir miyim?
Gunaydinn cnm. Ben bugün yolculuğa çıkıyorum aile ziyaretlerimiz olacak. Korseleri hem memeden hem karnimdan çıkardım kötümü giydim gidiyorum bakalım nasıl geçecek. Gerçi karin korsemi bavula attım. Yoğrulursam takarım diyeTamamen aynı durumdayım kilom yok ve tek sorun göbeğimdi. Diyetisyen ameliyattan hemen sonra gelip beslenme konusunda beni bilgilendirmişti. Merkezin sistemi bu sanırım çok güzel bir sistem. Ben zaten öyle ekmek yiyen tatlı seven biri değilim. Yaklaşık olarak diyetisyenin dediği gibi besleniyorum. Sizin tekrar çocuk yapma gibi bir durumunuz varmıydı yani dr a böyle bir şey söylediniz mi? Birde benim hala iç dikişlerin olduğu yerler göbek üstünden en alta kadar sert. Tabi ilk günkü gibi değil. Hala korse takıyorum çıkardığım zaman sanki tam dik yürüyemiyorum psikolojik olduğunun farkındayım. Karnımda batmalar çekilme gibi bir his oluyor gün içinde. Sizde var mı ya da var mıydı böyle hisler?
Günaydın.. hayırlı yolculuklar rubicim.. inşallah günün çok güzel geçer.Gunaydinn ben bugün
Gunaydinn cnm. Ben bugün yolculuğa çıkıyorum aile ziyaretlerimiz olacak. Korseleri hem memeden hem karnimdan çıkardım kötümü giydim gidiyorum bakalım nasıl geçecek. Gerçi karin korsemi bavula attım. Yoğrulursam takarım diye
Beni de izlermisin cnm ? Benim ameliyatım da 8şubatta.Fotoğraf koydum ameliyatın 5. Gününden
TamamBeni de izlermisin cnm ? Benim ameliyatım da 8şubatta.
canım benı de ızlemeye alırmısın rıca etsemGunaydinn ben bugün
Gunaydinn cnm. Ben bugün yolculuğa çıkıyorum aile ziyaretlerimiz olacak. Korseleri hem memeden hem karnimdan çıkardım kötümü giydim gidiyorum bakalım nasıl geçecek. Gerçi karin korsemi bavula attım. Yoğrulursam takarım diye
Benide izler misin
J jpoupee beni izlermisinTamamen aynı durumdayım kilom yok ve tek sorun göbeğimdi. Diyetisyen ameliyattan hemen sonra gelip beslenme konusunda beni bilgilendirmişti. Merkezin sistemi bu sanırım çok güzel bir sistem. Ben zaten öyle ekmek yiyen tatlı seven biri değilim. Yaklaşık olarak diyetisyenin dediği gibi besleniyorum. Sizin tekrar çocuk yapma gibi bir durumunuz varmıydı yani dr a böyle bir şey söylediniz mi? Birde benim hala iç dikişlerin olduğu yerler göbek üstünden en alta kadar sert. Tabi ilk günkü gibi değil. Hala korse takıyorum çıkardığım zaman sanki tam dik yürüyemiyorum psikolojik olduğunun farkındayım. Karnımda batmalar çekilme gibi bir his oluyor gün içinde. Sizde var mı ya da var mıydı böyle hisler?
Seni izliyorum da albümü sildim. Yeniden düzenleyip paylaşıcam
Cnm bugün bahsetmiştim yola çıkıcam diye. 3 saatlik bir araba yolculuğu üstüne 3 saat kadar kuaför ordan aile yanına geldik gerçekten iyiyim yaa çok sevindim tatil psikolojisimi acaba ))Seni izliyorum da albümü sildim. Yeniden düzenleyip paylaşıcam
Çok sevindim senin adına. Normal hayata dönüş yaptın artık hayırlı uğurlu olsunCnm bugün bahsetmiştim yola çıkıcam diye. 3 saatlik bir araba yolculuğu üstüne 3 saat kadar kuaför ordan aile yanına geldik gerçekten iyiyim yaa çok sevindim tatil psikolojisimi acaba ))
Tabiki seninde bahsettigin gibi mide kısmında hafif yanma acıma oluyor arada .birde sanki çok fazla şişmede olmadı darısı başına
Masallah cok sevindim senin adınaCnm bugün bahsetmiştim yola çıkıcam diye. 3 saatlik bir araba yolculuğu üstüne 3 saat kadar kuaför ordan aile yanına geldik gerçekten iyiyim yaa çok sevindim tatil psikolojisimi acaba ))
Tabiki seninde bahsettigin gibi mide kısmında hafif yanma acıma oluyor arada .birde sanki çok fazla şişmede olmadı darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?