Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben ameliyat olalı beş ay oldu, hala şişlerim var ama ben de sizin gibi düşünüyorum, iç karın şiş gibi, karnımı içime çekince iyi ama bırakınca beğenmiyorum. Doktor bana iç organlarda yağlanma olabileceğini söyledi, spor yap dedi; spor yapıyorum ama çok da zayıf bir kadınım, sadece karın kısmım belirgin idi; bir de doktorum bir diyetisyenle görüş demişti, zaman bulup gidemedim.

Tamamen aynı durumdayım kilom yok ve tek sorun göbeğimdi. Diyetisyen ameliyattan hemen sonra gelip beslenme konusunda beni bilgilendirmişti. Merkezin sistemi bu sanırım çok güzel bir sistem. Ben zaten öyle ekmek yiyen tatlı seven biri değilim. Yaklaşık olarak diyetisyenin dediği gibi besleniyorum. Sizin tekrar çocuk yapma gibi bir durumunuz varmıydı yani dr a böyle bir şey söylediniz mi? Birde benim hala iç dikişlerin olduğu yerler göbek üstünden en alta kadar sert. Tabi ilk günkü gibi değil. Hala korse takıyorum çıkardığım zaman sanki tam dik yürüyemiyorum psikolojik olduğunun farkındayım. Karnımda batmalar çekilme gibi bir his oluyor gün içinde. Sizde var mı ya da var mıydı böyle hisler?

Beni izlemi rica edebilir miyim?

Ben uzun zamandır düzenli spor yapıyorum,vücudum buna alışmış.şimdi evden çıkmıyorum evde sıkılıyorum yediklerime dikkat edemiyorum.zorluyorum kendimi ama çok abartmasamda eskisi gibi sıkamıyorum yemek konusunda.1 hafta sonra 21 gün olacak dik yürürsem spora dönücem sadece yürüyüş için.inşallah çok kilo almadan tamamlarım süreci.

Gunaydinn ben bugün
Gunaydinn cnm. Ben bugün yolculuğa çıkıyorum aile ziyaretlerimiz olacak. Korseleri hem memeden hem karnimdan çıkardım kötümü giydim gidiyorum bakalım nasıl geçecek. Gerçi karin korsemi bavula attım. Yoğrulursam takarım diye

Günaydın.. hayırlı yolculuklar rubicim.. inşallah günün çok güzel geçer.
Bir süre sonra şişlik hissedip rahatsız olabilirsin. Ben bazen korsesiz tam dik duramıyorum. Hala mide kısmımda kasılma batma oluyor. Eğer böyle şeyler hissedersen panik olma diye diyorum. İyi eğlenceler

canım benı de ızlemeye alırmısın rıca etsem

J jpoupee beni izlermisin

Seni izliyorum da albümü sildim. Yeniden düzenleyip paylaşıcam
Cnm bugün bahsetmiştim yola çıkıcam diye. 3 saatlik bir araba yolculuğu üstüne 3 saat kadar kuaför ordan aile yanına geldik gerçekten iyiyim yaa çok sevindim tatil psikolojisimi acaba ))
Tabiki seninde bahsettigin gibi mide kısmında hafif yanma acıma oluyor arada .birde sanki çok fazla şişmede olmadı darısı başına

Çok sevindim senin adına. Normal hayata dönüş yaptın artık hayırlı uğurlu olsun

Masallah cok sevindim senin adına
Bende bugün 5saat süren bir nişan alış verisindeydim
Karnım biraz sert belki cok yorulduğum icin
Yada adet oldum ondan ama gayet iyiyim cok şükür
Olacak okadar sonuçta büyük bi ameliyat
Geçirdik toplarlanması uzun sürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…