• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mı yoksa doğallık mı?

Ufak_tefek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
666
599
303
Merhaba bayanlar
Ben 33 yaşında iki çocuk annesi,ortalama güzellikte bir bir kadınım...
Ergenlikten sonradır hiç dış güzellik le ilgili takintilarim olmamıştı,kendimi kusurlarimla kabul ettim ve sevdim...
Estetigin e si bile aklımın ucundan geçmezdi...
Ta ki çok sevdiğim bir arkadaşımin burun estetiği yaptirdigini ogrenene kadar...
Kendisi başka bir şehirde yaşıyor şu anda...
Ziyaretine gitigimde burnunun yeni halini ona çok yakıştırdığı, sonrasında eşime şakayla karışık ben de yaptırayım mı diye sordum.
Eşimden kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diye bir cevap aldım, açıkçası ne gerek var der sanıyordum, demek ki o da beğenmiyor burnumu...
Çok büyük olmasa da kemerli bir burnum var, özellikle profilden fotoğraf çektirmekten kaçarım hep..
Bu bir takıntı değil asla,sadece daha güzel bir burun beni daha mutlu eder diye düşünüyorum..
Öte yandan estetik sonrası pişmanlık yaşayanları duyunca acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..

Öte yandan bu fikrimi yakın çevremden saklıyorum,annemle babam dahil olmak üzere...
Olumsuz fikirlerin kafamı karistirmasini.istemiyorum...
Ameliyat sonrası herkese büyük bir şok olur mu sizce,saklamam hata mı olur?

Kendinizi nasıl iyi hissedeceksenizse onu yapın bence...:)

Bende dişlerimi yaptırıyorum mesela. Kendimi her zaman çok beğenirim ama ne zaman ayna ya bakıp ağzımı açsam, dişlerim sinirlerimi bozuyordu.

Benimde burnum yandan hafif kemerli önden güzel ama.bazen bende düşünüyorum ama sonra korkuyorum ya beğenmezsem diye.bide bende doğallıktan yanayım.çoğu burun ben estetiğim diye bağırıyor resmen

Öte yandan bu fikrimi yakın çevremden saklıyorum,annemle babam dahil olmak üzere...
Olumsuz fikirlerin kafamı karistirmasini.istemiyorum...
Ameliyat sonrası herkese büyük bir şok olur mu sizce,saklamam hata mı olur?
Kime ne ki? Söylemek zorunda değilsiniz. Öyle gizli saklı yapın demiyorum, bahsi geçerse düşünüyorum ya da yaptıracağım diyebilirsiniz.

Eşinizin burnunuzu beğenmemesi çıkarımınız çok yanlış.. Adam size bırakmış, sonuçta burun sizin burnunuz.. Benim eşim de meme estetiği için sen nasıl istiyorsan öyle yap, benimle ilgili bir karar değil demişti, ki o zaman memelerimin durumunu bile bilmiyordu, henüz sevgiliydik.
Haklısınız,kendisi kararlarına her daim saygı duyar zaten...
Yine de biraz kötü hissettim nedense...

Ben gerek duyduğum herşeyi yapmaya açığım bu dolgu olur botoks olur estetik olur maske olur boya olur,ha şimdiye kadar ben aldırmak hariç operasyon geçirmedim ama doğallık diyeceksek onun içine kaş dahi aldırmamak girer heralde, kalıplara hapsolmaya gerek yok mutlu olacağım herşeyi yaparım

Ihtiyaciniz yoksa yaptirmayin bence yani göz tirmalayan bi haliniz yoksa...
Estetikli burunlar ayni tornadan cikmis gibi duruyor maalesef
Çok göz tirmaliyor diyemem,ama profilden kötü gerçekten,aynaya bakınca beni çok rahatsız ediyor
Ben de hep dogalliktan yana oldum ama nedense yas ilerledikçe burnumun beni daha da rahatsız ettiğini farkettim...

Ben gerek duyduğum herşeyi yapmaya açığım bu dolgu olur botoks olur estetik olur maske olur boya olur,ha şimdiye kadar ben aldırmak hariç operasyon geçirmedim ama doğallık diyeceksek onun içine kaş dahi aldırmamak girer heralde, kalıplara hapsolmaya gerek yok mutlu olacağım herşeyi yaparım
Çok güzel bir yere parmak bastın, kaş aldırıp doğal görünmekten dem vuranlar, birbirinin aynı kaşlarla ortalıkta dolanınca sorun olmuyor. Millet burnunu yaptırınca birbirinin kopyası oluyor deniyor. Kim nasıl mutluysa öyle yapsın, misal ben kaş aldırmadım ömrümde ama memelerim estetik :D

Sonrasında pişman olmak beni korkutuyor...
Hani sonucun beni mutlu edeceğinden emin olsam bu kadar düşünmem...

Çok güzel bir yere parmak bastın, kaş aldırıp doğal görünmekten dem vuranlar, birbirinin aynı kaşlarla ortalıkta dolanınca sorun olmuyor. Millet burnunu yaptırınca birbirinin kopyası oluyor deniyor. Kim nasıl mutluysa öyle yapsın, misal ben kaş aldırmadım ömrümde ama memelerim estetik :KK70:

Kaldı ki ben doğal olmak değil güzel olmak istiyorum, atıyorum kemerli bir burnum varsa ve sanki öyle değilmiş gibi göstermek adına her gün leş gibi kontür yapıyosam onun yerine adam akıllı estetik olurum daha iyi

Back
X