• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mı yoksa doğallık mı?

Sen gerçekten yaptırmak istiyorsan yaptır ne güzel anlayış göstermiş eşin.arayıpta bulunamayan erkek tipi:KK51: niye şok olsunki insanlar.dediğin gibi aklını karıştırcaklarsa söyleme hiç.ama bana sen pek istemiyomuşsun laf olsun diye eşine söyşemişsinde oda kabul edince sözünden dönemiyormuş gibi geldi

Merhaba bayanlar
Ben 33 yaşında iki çocuk annesi,ortalama güzellikte bir bir kadınım...
Ergenlikten sonradır hiç dış güzellik le ilgili takintilarim olmamıştı,kendimi kusurlarimla kabul ettim ve sevdim...
Estetigin e si bile aklımın ucundan geçmezdi...
Ta ki çok sevdiğim bir arkadaşımin burun estetiği yaptirdigini ogrenene kadar...
Kendisi başka bir şehirde yaşıyor şu anda...
Ziyaretine gitigimde burnunun yeni halini ona çok yakıştırdığı, sonrasında eşime şakayla karışık ben de yaptırayım mı diye sordum.
Eşimden kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diye bir cevap aldım, açıkçası ne gerek var der sanıyordum, demek ki o da beğenmiyor burnumu...
Çok büyük olmasa da kemerli bir burnum var, özellikle profilden fotoğraf çektirmekten kaçarım hep..
Bu bir takıntı değil asla,sadece daha güzel bir burun beni daha mutlu eder diye düşünüyorum..
Öte yandan estetik sonrası pişmanlık yaşayanları duyunca acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..

Cevabım güzellik.
Hangi şekilde daha güzel olacak ve hissedeceksen ondan yanayım.
Eşin belli ki kararına saygı duyduğunu belli etmek istemiş.

Sizi rahatsız ediyorsa neden olmasın ki ? Araştırın iyi birine yaptırın sonra pişman olmayın sadece,estetikte en önemli nokta bu. Doğalın dışına çok çıkmadan yakışanı yapmak önemli olan.

Sen gerçekten yaptırmak istiyorsan yaptır ne güzel anlayış göstermiş eşin.arayıpta bulunamayan erkek tipi:KK51: niye şok olsunki insanlar.dediğin gibi aklını karıştırcaklarsa söyleme hiç.ama bana sen pek istemiyomuşsun laf olsun diye eşine söyşemişsinde oda kabul edince sözünden dönemiyormuş gibi geldi
Yok öyle değil..
Eşim olumlu bakınca ciddi ciddi düşünmeye başladım ben de
Kesin olacagim diye bir şey demedim adama...

Sizi rahatsız ediyorsa neden olmasın ki ? Araştırın iyi birine yaptırın sonra pişman olmayın sadece,estetikte en önemli nokta bu. Doğalın dışına çok çıkmadan yakışanı yapmak önemli olan.
Evet ben de böyle düşünüyorum,çok teşekkür ederim:KK36::KK36:

6 ay oldu ben burun estetiği olalı ve şu ana kadar hiç kimse anlamadı buna 30 senelik annem dahil :)

Doktorların önceki hastalarına bakın, hepsinin instagram hesapları var. Kimi dr yapay yaparken kimisi gayet doğal burunlar yapıyor. Ben kimse anlamasın, yine ben kalayım demiştim çok şükür istediğim gibi oldu.

Eşinizin destekçi olması çok güzel bir şey ayrıca. Ailem karşı çıkarken sevgilim beni çok desteklemişti ki ameliyat sonrası da bana o baktı. Şimdi ona teşekkür ediyorum desteklediği için çünkü şu an kendimle daha mutluyum. Aynaya baktığımda daha iyi şeyler hissediyorum.
Çok sevindim sizin adınıza,ne mutlu size sonuçtan memnun kaldiysaniz:nazar::nazar::nazar:darisi başıma inşallah...

Acı eşiğiniz nasıl? Yaptıranlardan dinlediğim gerçekten çok kötü bir görüntü veya sağlık problemin yoksa asla yaptırma çünkü hiçbir zaman eskisi gibi nefes alamıyormuşsun.

doğal- yapay denmesi bana her zaman saçma gelmiştir eğri büğrü dişle dolaşmak yerine diş teli takan insanlara da yapay diyelim o zaman ama hiç diyeni görmedim estetik yapılınca adı yapay oluveriyor estetikli insana yapay denmesini çok terbiyesizce buluyorum + bazı kadınlara göre doğallık sadece kendilerine yaptırmadıklarıyla sınırlı olunca bana bir gülme geliyor

Burnunuzdan memnun değilseniz yaptırın.

Eğer kendimde anormal duran beğenmediğim bir yer varsa estetiğe garip bakmıyorum ama estetikle meydana gelen şu garip dudaklar yanaklar ifadesiz uyuşuk suratlar çok çirkin duruyor orası ayrı

Eşim konusunda beğenmediğini bana dusundurten sadece o cevabı aslında, ikinci dogumumdan sonra aramızda fiziksel çekim iyice azaldı, begenmiyor mu fikri ara sıra da olsa beynimi kurcalıyor...
Tabi sen bilirsin demesi,kararıma saygı duyması güzel ama bazen de bu sanki benimle ilgili şeylere çok da kafa yormak istemiyor düşüncesini çağrıştırıyor ben de...

Eşim gözlük takmaya başladı ben gözlüklü erkekleri itici hatta oldufundan daha yaşlı bulurum ama eşim bana hiç öyle gelmedi.
Ben yapamıyorum bu gözlüklerle çizdirsem mi ne yapsam dedi hiç düşünmeden çizdir diye cevap verdim
Cünkü eşim her dakika gözlük camı siliyor yamuk mu diye sürekli eliyle dzeltiyor, gözlüğü çıkardıgında burnunun kemiğinde gözlük izi oluyor bazen uyurken çıkarmayı unutuyor, sabah kalkınca gözlük arıyoruz nerde diye
Kısacası onun göLük takmadıgında dha rahat edeceğini daha mutlu olacağını düşünüyorum. Onu beğenmemek gibi bir durumum yok
Gözlük kullanması beğenimi düşürse dahi bunun için onun operasyon geçirmesine izin vermezdim sırf göz zevkim için bu bencillik olurdu
Eşinizde benim gibi düşünüyor olabilir

Eşinin de dediği gibi kararı vermek tamamen sana kalmış birşey. Burun estetiği yaptırınca daha mutlu olacağını düşünüyorsan, güzel bir araştırmadan sonra içine en çok sinen hekimde karar kılıp bu yola girebilirsin. Kaşlarını alıp, makyaj yapıyorsan efendime söyliyeyim saçlarını boyatıyorsan zaten çoğumuz gibi doğal olmayan bir sürü şey var üstünde. Bu listede içine sinen bir burun neden olmasın? Biri erkek olmak üzere 3 yakınım burun estetiği oldu ve hepsi çok memnun, eski hallerine göre de çok daha hoş görünüyorlar. Bu arada operasyonu iyi bir hekim gerçekleştirirse ve sen de doktorunun sözünü dinlersen ameliyat sonrası sıkıntılar da çok ciddi olmuyormuş ve iyileşme süreci hızlanıyormuş.

Ben gerek duyduğum herşeyi yapmaya açığım bu dolgu olur botoks olur estetik olur maske olur boya olur,ha şimdiye kadar ben aldırmak hariç operasyon geçirmedim ama doğallık diyeceksek onun içine kaş dahi aldırmamak girer heralde, kalıplara hapsolmaya gerek yok mutlu olacağım herşeyi yaparım
Kaş tüy temizliktir

Benmde burnum kemerli babamdan grlmis :)) ben dogal seviyorum kendimi .Estetikle herkes ayni oluyor .Cektigin aci da cabasi.Arkadasim yaptirdi bir hafta yuzu mosmordu .Cocuklarin gormesini istemem beni oyle

Dini açıdan bir araştır önce. Sonra hiic bulaşma kaç emeliyat ile toplayamiyorlar burunlarını Allahın verdiğini bozup. Kendi elinle başına iş açma.

Acı eşiğiniz nasıl? Yaptıranlardan dinlediğim gerçekten çok kötü bir görüntü veya sağlık problemin yoksa asla yaptırma çünkü hiçbir zaman eskisi gibi nefes alamıyormuşsun.
Gerçekten mi,tam tersi daha iyi nefes alınıyor diye duydum ben..
Ağrı esigim çok da düşük değildir...

Rahatsiz hissediyorsan yaptir. Yalniz doktor secimi cok onemli. Bir de burun sekli yuzune uygun olsun. Herkese yapilan estetik oldugu belli olan burunlardan olmasin. Onlar ciddi bir cirkinlik katiyor yuze. Amac salt burun guzelligi degil , amac yuze oranli yapilan bir burun guzelligi.

Eğer kendimde anormal duran beğenmediğim bir yer varsa estetiğe garip bakmıyorum ama estetikle meydana gelen şu garip dudaklar yanaklar ifadesiz uyuşuk suratlar çok çirkin duruyor orası ayrı
Katılıyorum size...
Benim de istediğim kalkık bir burun değil,sadece kemerin ortadan kalkması...
Eğer yaptirirsam bu ilk ve son estetik müdahalem olur...

Rahatsiz hissediyorsan yaptir. Yalniz doktor secimi cok onemli. Bir de burun sekli yuzune uygun olsun. Herkese yapilan estetik oldugu belli olan burunlardan olmasin. Onlar ciddi bir cirkinlik katiyor yuze. Amac salt burun guzelligi degil , amac yuze oranli yapilan bir burun guzelligi.
Haklısınız, öncelikle işinin ehli bir doktor bulmak şart..
Neler duyuyoruz, Allah muhafaza...

Eşinin de dediği gibi kararı vermek tamamen sana kalmış birşey. Burun estetiği yaptırınca daha mutlu olacağını düşünüyorsan, güzel bir araştırmadan sonra içine en çok sinen hekimde karar kılıp bu yola girebilirsin. Kaşlarını alıp, makyaj yapıyorsan efendime söyliyeyim saçlarını boyatıyorsan zaten çoğumuz gibi doğal olmayan bir sürü şey var üstünde. Bu listede içine sinen bir burun neden olmasın? Biri erkek olmak üzere 3 yakınım burun estetiği oldu ve hepsi çok memnun, eski hallerine göre de çok daha hoş görünüyorlar. Bu arada operasyonu iyi bir hekim gerçekleştirirse ve sen de doktorunun sözünü dinlersen ameliyat sonrası sıkıntılar da çok ciddi olmuyormuş ve iyileşme süreci hızlanıyormuş.
Aynen öyle,burun estetiği yaptıran arkadaşım da ameliyat sonrasında ağrı kesici bile almadığını söyledi...
Yani tıp bu kadar ilerlemisken,sürekli yeni yöntemler kesfedilirken, uzman ellerde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Back
X