• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mı yoksa doğallık mı?

Merhaba bayanlar
Ben 33 yaşında iki çocuk annesi,ortalama güzellikte bir bir kadınım...
Ergenlikten sonradır hiç dış güzellik le ilgili takintilarim olmamıştı,kendimi kusurlarimla kabul ettim ve sevdim...
Estetigin e si bile aklımın ucundan geçmezdi...
Ta ki çok sevdiğim bir arkadaşımin burun estetiği yaptirdigini ogrenene kadar...
Kendisi başka bir şehirde yaşıyor şu anda...
Ziyaretine gitigimde burnunun yeni halini ona çok yakıştırdığı, sonrasında eşime şakayla karışık ben de yaptırayım mı diye sordum.
Eşimden kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diye bir cevap aldım, açıkçası ne gerek var der sanıyordum, demek ki o da beğenmiyor burnumu...
Çok büyük olmasa da kemerli bir burnum var, özellikle profilden fotoğraf çektirmekten kaçarım hep..
Bu bir takıntı değil asla,sadece daha güzel bir burun beni daha mutlu eder diye düşünüyorum..
Öte yandan estetik sonrası pişmanlık yaşayanları duyunca acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..

Size iyi gelecekse mutlaka yaptirin ama.iyi bir dr. bulmadan acele etmeyin.

Ben simdi kendimi cok begeniyorum 26 yasindayim estetik yok hic bir yerimde. 35ten sonra muhtemelen bana bir yenilik gelsin diye yaptiririm. Illa burun meme degil olay. Ne biliym botoks olur kilo alirsam yag aldirma olur kas kaldirma olur...

Sahte falan diyenler olmus evet ama seni mutlu etmesi onemli. Ona bakilirsa sac boyasi da sahte. Aldirilip sekillenen kaşlar da... agda yapilip mini etek giyince o bacaklar da sahte.

Dini açıdan bir araştır önce. Sonra hiic bulaşma kaç emeliyat ile toplayamiyorlar burunlarını Allahın verdiğini bozup. Kendi elinle başına iş açma.
İşin dini boyutu da aklımın bir köşesinde duruyor fakat burada konuşmak yasak olduğu için deginmedim...
Yani bilemiyorum,kaslarimi aldiriyorum,saçlarımı boyatiyorum,ona bakarsanız bunlar da günah...
Neyse o taraflara girmeyelim bence

Size iyi gelecekse mutlaka yaptirin ama.iyi bir dr. bulmadan acele etmeyin.

Ben simdi kendimi cok begeniyorum 26 yasindayim estetik yok hic bir yerimde. 35ten sonra muhtemelen bana bir yenilik gelsin diye yaptiririm. Illa burun meme degil olay. Ne biliym botoks olur kilo alirsam yag aldirma olur kas kaldirma olur...

Sahte falan diyenler olmus evet ama seni mutlu etmesi onemli. Ona bakilirsa sac boyasi da sahte. Aldirilip sekillenen kaşlar da... agda yapilip mini etek giyince o bacaklar da sahte.
İstesem de acele edemem zaten,bir yaşındaki kızımı emziriyorum,memeden kesmeden mümkün değil.
İyice arastiracagim tabi ki doktorları,hiç bir şeye balıklama atlamadim şimdiye kadar,bu konu da da ince eler sık dokurum.

Bulamadım konuyu, yardımcı olabilir misiniz
Kullanicinin isminin ustune tikla. Hakkinda diye bolum var oraya da tikla. Sonra uyenin actigi konular bolumune tikla canim. Burun estetigi ile ilgili bir suru konusu var arkadasin. Ben her gordugumde etkileniyorum. Bir insan bu kadar sevmeyebilir estetikli burnunu ama isin ilginc yani burnu cok guzel oldu ama kiz nefret ediyor.

Kullanicinin isminin ustune tikla. Hakkinda diye bolum var oraya da tikla. Sonra uyenin actigi konular bolumune tikla canim. Burun estetigi ile ilgili bir suru konusu var arkadasin. Ben her gordugumde etkileniyorum. Bir insan bu kadar sevmeyebilir estetikli burnunu ama isin ilginc yani burnu cok guzel oldu ama kiz nefret ediyor.
:KK57::KK57::KK57:
Ayy gözüm korktu şimdi...
Psikolojisi bozulmuş kızcağızın...

Şu var ki insan gerçekten yürekten istemeli böyle bir operasyonu. Bikere süreç insanın psikolojisiyle oynuyor. Estetik olduğu için beklenti yüksek oluyo ve ameliyat sonrası ucunu sırtını kanatlarını deliklerini bir şekilde bunlardan birinde gördüğün ufacık memnuniyetsizlik günden güne büyüyor da büyüyor. Sağlam bir psikolojiniz varsa ve takıntılı değilseniz ancak o zaman düşünün derim ben nacizane. Ameliyat sonrası burun ucu eskisi gibi esnek olmuyor kalıp gibi duruyor bunlar da göze alınmalı.

Yaptırıp pişman olan çok olduğu gibi,sonuçtan memnun olanlar da çok var ..
İnşallah iyi bir doktora denk gelirim ben de...
Doktor konusunda yaklaşık 1 yıllık bi araştırma tecrübem var:) Birçok doktoru en ince ayrıntısına kadar araştırdım ve görüştüm. İhtiyacınız olursa yardımcı olabilirim fikir vermek açısından

Şu var ki insan gerçekten yürekten istemeli böyle bir operasyonu. Bikere süreç insanın psikolojisiyle oynuyor. Estetik olduğu için beklenti yüksek oluyo ve ameliyat sonrası ucunu sırtını kanatlarını deliklerini bir şekilde bunlardan birinde gördüğün ufacık memnuniyetsizlik günden güne büyüyor da büyüyor. Sağlam bir psikolojiniz varsa ve takıntılı değilseniz ancak o zaman düşünün derim ben nacizane. Ameliyat sonrası burun ucu eskisi gibi esnek olmuyor kalıp gibi duruyor bunlar da göze alınmalı.
Takıntılı biri değilimdir...
Doğal dursun yeter ki...
Burnun ucunun kalıp gibi olduğunu duymamıştım.
Sizde mı yaptırdınız?

Doktor konusunda yaklaşık 1 yıllık bi araştırma tecrübem var:) Birçok doktoru en ince ayrıntısına kadar araştırdım ve görüştüm. İhtiyacınız olursa yardımcı olabilirim fikir vermek açısından
Çok teşekkür ederim
İzmitte oturuyorum ben,büyük olasılıkla İstanbul da yaptırırım operasyonu
Dediğim gibi küçük kızımı memeden kesmem gerekiyor önce.
Sakıncası yoksa doktor adını özelden yazar misiniz

Takıntılı biri değilimdir...
Doğal dursun yeter ki...
Burnun ucunun kalıp gibi olduğunu duymamıştım.
Sizde mı yaptırdınız?
Ben estetik yaptırmadım nefes problemim olduğu için kbb tarafından kıkırdağa bir operasyon yapıldı. Estetikte daha mı farklı oluyor bilemiyorum ama o günden beri burun ucum eskisi gibi esnek değil. Diğer yorumlar çevremden edindiğim izlenimler. İnşallah istişare ederek sonunda güzel bir neticeye varırsınız :)

Ben estetik yaptırmadım nefes problemim olduğu için kbb tarafından kıkırdağa bir operasyon yapıldı. Estetikte daha mı farklı oluyor bilemiyorum ama o günden beri burun ucum eskisi gibi esnek değil. Diğer yorumlar çevremden edindiğim izlenimler. İnşallah istişare ederek sonunda güzel bir neticeye varırsınız :)
İnşallah...
Çok teşekkür ederim:KK200:

Ben doğallıktan yanayım. Öyle yada böyle bana ait sonuçta diye kusurlarımı seviyorum. Beni ben yapan şeyler. Estetik düşünmem bu yüzden.
Beni ben yapan şeylerde ufak değişiklikler yapmamın,beni ozumden uzaklastiracagini düşünmüyorum ben açıkçası...
Tabi fikrinize saygı duyuyorum...
Teşekkür ederim yorumunuz için

Beni ben yapan şeylerde ufak değişiklikler yapmamın,beni ozumden uzaklastiracagini düşünmüyorum ben açıkçası...
Tabi fikrinize saygı duyuyorum...
Teşekkür ederim yorumunuz için

Kendinizden uzaklaşmak bir burun değil tabiki. İnsan biraz da keşke dememek için yaşamalı. Ne sizi mutlu edecekse onu yapın. Özümüz burdadır belkide

Bende yaptırıp yaptırmamakta kararsız olanlardanım..
En sonunda yaptırmam herhalde sonrasından korkuyorum çünkü takıntılı bir insanım burnumla beraber önüne bide duvar yaptırmam lazım ya biri carparsa ya bişey olursa diye sanki her an bişey olacak gibi gelir bana :)

Bende yaptırıp yaptırmamakta kararsız olanlardanım..
En sonunda yaptırmam herhalde sonrasından korkuyorum çünkü takıntılı bir insanım burnumla beraber önüne bide duvar yaptırmam lazım ya biri carparsa ya bişey olursa diye sanki her an bişey olacak gibi gelir bana :)
Guldurdunuz beni, çok yaşayın emi:KK70:

Back
X