- 25 Ağustos 2014
- 21.069
- 50.379
- 798
- Konu Sahibi Ufak_tefek
Nerden bu kaniya vardiniz ki? Sahsen her yanım dogalestetiksiz olmyan hatun yok artık
herkesin heryeri yapay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bu kaniya vardiniz ki? Sahsen her yanım dogalestetiksiz olmyan hatun yok artık
herkesin heryeri yapay
Bence de burun çok önemli yüz ifadesi için...Estetik ameliyat konusunda sadece burun estetiğine sıcak bakıyorum, burun şekli insanın ifadesini gerçekten çok değiştiriyor çevremde görüyorum resmen gençleşiyorlar yaptıranlar. Ayrıca eskisi gb yapmacık burunlar olmuyor artık pek, yapanlar da yaptırmak isteyenler de tecrübe ve bilgi birikimi sahibi artık.
Misal görümcem burun estetiği yaptırdı resmen 10 yaş attı. Drun becerisi tecrübesi çok önemli tabi
Sonuçtan mutlu olup enerjiniz yükselecekse tabiki yaptırın, kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapınBence de burun çok önemli yüz ifadesi için...
Kendimdeki kusurları aramaya kalksam oooo milyarlar ödemem gerekir o ameliyatlara
Tek istediğim kemersiz bir burun..
Kizlarimla cektirdigim fotoğraflara bakıp;amaann burnum da ne çirkin çıkmış demek istemiyorum artık![]()
Teşekkür ederim...Sonuçtan mutlu olup enerjiniz yükselecekse tabiki yaptırın, kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın
Teşekkürler tavsiyeniz içinYa her seyin doğalı guzel degil sonucta. 'Dogali en guzelidir.' Düşüncesi sacma. Bazisi guzel degil iste.
Ben olsam beni mutsuz edecek bir yerim olsaydi hic acimaz degistirirdim. Tabii ne kadar mutsuz olduğuma bagli ama her aynaya baktigimda burnuma bakmaya gicik olsam mesela, hic düşünmezdim bile.
Yaptırmaya karae verirseniz hic kbb doktoruna gitmeyin. Iyi bir plastik cerrahina gidin. Kbb pismanliktir.
Ya bu ön yargılar hep estetikli ünlüler yüzünden :) boşverin siz kendi hislerinize bakın, istiyorsanız yaptırın gitsin, kendini beğenmek, kendini sevmek gbsi yok...Teşekkür ederim...
İyi ki yazmışım buraya...
Ne yazık ki estetiğe öcü gözüyle bakan insan dolu etrafımda..sadece burada sizlerle paylaşmakla doğru yaptığıma inanıyorum
Kaş tüy temizliktir
Abartma kizzestetiksiz olmyan hatun yok artık
herkesin heryeri yapay
çevremdeki arkadaslarımın, akrabalarımın illa bir yerlerinde oynama varNerden bu kaniya vardiniz ki? Sahsen her yanım dogal![]()