ESTETİK OLACAK YADA OLAN ARKADASLAR GELİN KONUŞALIM!

Teşekkür ederim çok iyisiniz. Şuan gönlümden geçen tek şey sağlıkla çıkabilmek. Burun ameliyatı zor diyorlar çünkü bana şuan canımı düşünmeye başladım
Herkes bu kaygiyi yasar cnm ama suna inan yattigin gibi kalkiyosun zor falan degil dr zor olan kismiyla ilgileniyor sen narkoz alip uyuyup bi kalkiyorsun ki bitmis bile anlamiyosun tek can sıkıcı olan tampon

Herkes bu kaygiyi yasar cnm ama suna inan yattigin gibi kalkiyosun zor falan degil dr zor olan kismiyla ilgileniyor sen narkoz alip uyuyup bi kalkiyorsun ki bitmis bile anlamiyosun tek can sıkıcı olan tampon

Sagolun sizin yorumlarınız insanın içini rahatlatiyor sabah 7de hastanede olacağım dualariniza ihtiyacım var

Sagolun sizin yorumlarınız insanın içini rahatlatiyor sabah 7de hastanede olacağım dualariniza ihtiyacım var
Kuzum hadi bakalim yarin buyuk.gun o halde burnunla vedalas soyle saglam bi karistir sumkur :) guzel olcam de hersey iyi olcak de ...pskilolojini saglam tut o en muhimi !! Gozunu kapatcan bi accan ki bitmis :) bisey yeme icme sakin bombos mideyle.git.. stres yapma inan bosa yaparsin ben iki cocuk baktim o halimle dusun naz yapamadim sende gulerek gir gulerek cik emi ❤

Kızlar, birazdan çıkıyorum hastaneye gidiyorum beni tanimasanizda dualarıniza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Allah razı olsun görüşmek üzere...

Kızlar, birazdan çıkıyorum hastaneye gidiyorum beni tanimasanizda dualarıniza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Allah razı olsun görüşmek üzere...
Cikmissindir coktan umarim iyisindir dualarim seninleydi ins iyi olacak hersey iyi olunca yaz ❤

Çok teşekkür ederim hakliymissiniz stres boşaymis. Şimdi geldim eve ama kanama var burnumda peçeteyle siliyroum
Bunlar tatli stresler burnun sizacak normal sulu bir kan gelicek korkma o da gecer yaninda pecete olsun hep ve burun icini okyanus ya da serum siringa ile.muhakkak temizle tampon alinirken hic acimiyor ici kabuklanmazsa vijjt diye cikack anlamassin bile surekli yika icini nemli tut

Yikayamam ki icinde hala tampon var şimdi kanamam azaldi sürekli peçeteyle siliyorum.
Buzda tutuyorum lakin yüzüm çok şişti morardi ne zaman iner bu şişlik sizce

Bir sürü ilaç yazmış doktor antibiyotik ağrı kesici vs. Yarında muayene gidicem oksienli su falan alicam yarın için

Serum al demisti dr bi poset siringa ile sıkmıstim iyi geliyordu

Simdi tampon olduğu için sikamam ama yarın tamponlari alicak heralde öyle yap dicek banada.
Bestanne size bir şey sorucam bende ameliyat olduktan beridir gözlerimden oluk oluk yaşlar akıyor gözlerimden sizdede oluyor muydu?
Birde sürekli hapsirmam geliyor

Tampondan dolayi suan tum hzursuzluklar alerjik yani ,ya aksine bende tampon varken sıktım hep serumlari aksine rahatlatti alerji hapi iste dr dan verirse yazarsa al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…