Cok gecmis olsun .Hangi doktor resim atarmisin canimBenim de burnuma görüştüğüm doktorlar kolay demişti, ince drriliyim, o yüzden doktor seçerken pek seçici olmadım, sonuç burnumu mahfetti doktor. Önceki burnumu mumla arıyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarda sanki tam tersiymiş gibi. Devlette oldum, ne ameliyat öncesi ne ameliyat sonrası yanıma geldi doktor.
Benim de burnuma görüştüğüm doktorlar kolay demişti, ince drriliyim, o yüzden doktor seçerken pek seçici olmadım, sonuç burnumu mahfetti doktor. Önceki burnumu mumla arıyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarda sanki tam tersiymiş gibi. Devlette oldum, ne ameliyat öncesi ne ameliyat sonrası yanıma geldi doktor.
Resim atarmisin rica etsem bende olacağım inşallah cevap verirlerse çok iyi olacak❤
4 ay olduAh canım geçmiş olsun(( ne kadar oldu ameliat olalı?
4 ay oldu
Iyi günler kısmetse çarşamba günü ameliyat olacağım ama doktor ameliyat sabahı görecekmiş beni. Bu da beni huzursuz etti.son dakika görüp nasıl ameliyat edecek ki .deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana
Hadi gözün aydınKızlarr bende 11 eylüle gün aldım. 10 unda gel yatış işlemlerini yapalım fotoğraf çekelim dedi asistan. Fiyat olarak 1000 TL gibi bir sayı çıktı. Çoooook heyecanlıyım. Ben ameliyattan çok damar yolundan korkuyorum birileri anlatırken bile kendimi duvardan duvara atıyorum yani o derece
En son gittiğimde doktor ameliyattaydi asistan vardı bende ona sordum doktor ameliyat günü önce ve sonra odama gelicek mi ilgilenicek mi diye asistanda dedi ki tabiki özellikle burun hastalarına karşı çok ilgili dedi. Bakalım inşallah güzel sonuclarimla gelirim.
Sizden ne haber?
Hadi gözün aydınhangi hastane acaba
Kızlar,bir arkadaşımın önerisiyle devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm aynı gün kan alındı testler yapıldı vs. Yarında anesteziste gidicem dosyaları almaya ordanda doktora gidicem tarih almaya. Henüz fiyat falan konuşmadık. Devlet hastanesinde fiyatlar neye göre belirleniyor bilginiz var mı? Üç doktorla görüştüm üçüde kolay burnum oldugunu söyledi yani içinde herhangi bir problem sadece ucu kaldirilcak vs.
Kızlar bir kaç sorum olucak
1-ameliyattan sonra direk taburcu oldunuz mu yoksa kaldınız mı? Çünkü ben kalmak istemiyorum bunu rica etsem izin verirler mi?
2-ameliyattan önce ve sonra doktor yanınıza geldi mi?
3-Yaniniza neler aldınız kıyafet buz vs. Yada almamıza onerdikleriniz?
4-devlet hastanesinde fiyat neye göre belirleniyor?
5-Narkoz sizi nasıl etkiledi ameliyattan sonra utanç verici şeyler söylediğiniz oldu mu?
6-ben ameliyattan çok damardan kan vermekten korkuyordum ve bunu başardım ameliat günü bu serum iğne işleri nasıl oluyor detaylı anlatır mısınız çünkü ilk ameliyatim hiç bilmiyorum
Yardımcı olursanız coook sevinirim çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşın lütfen
Selam canım şimdiden geçmiş olsun umarım ameliyatın istediğin şekilde sonuçlanır
Ben kendimden değil ancak kardeşimin septorinoplasti ameliyatıyla deneyimlediğim şekilde cevaplamak istedim,
1- ameliyata öğleden sonra 15.30da girdi 19.30da çıktı. Zaten narkozdan ayılıp yemek yemesi vs. 21-22.00 civarıydı, o gece hastanede kaldı. Kalmanı tavsiye ederim çünkü bütün gece buz press ve sürekli bandaj değişimlerinde hemşiremiz çok yardımcı oldu, evde bu kadar iyi yapamayabilirdik.
2-Ameliyattan önce geldi, güzelce konuştu rahatlattı. Sonrasında da ameliyatın nasıl geçtiği ile ilgili bizlere bilgi verdi. Ancak o gece gelmedi. Ertesi sabah gelip duruma baktı ve ilaçları yazıp taburcu etti.
3-Yanımızda önden düğmeli pijama takımı getirmiştik, odaya geldiğinde önce üstünü, birkaç saat sonra da altını giydi. Buz vs. hastane temin etti.
4-
5-Kardeşim odaya ilk geldiğinde çok titredi, battaniye ile iyice sarıp tansiyonu ölçüldü. Nabzı ilk başta çok hızlıydı ama bunlar normal şeylermiş. Birkaç saat içinde hepsi normale döndü.
6-Hastaneye 13.00 gibi geldik, odaya geçtğimizde kan tahlilleri yapıldı, boy-kilo-sigara kullanma vs. gibi durumlar alındı. O şekilde ameliyat saatini bekledik :)
Kardeşimin bugun 4.günü. Dün tamponlar alındı ama öncesindeki 3 gün biraz zorluydu. Hem kan akıntısı hem de ağızdan nefes almak onu zorladı. Tamponları alınması ile ise gerçekten ameliyattan önce hiç nefes alamıyormuşum gibi söylemleri var. Bunu duymak için bile değer... Her şeyin istediğin gibi olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?