- 6 Aralık 2014
- 33
- 2
- 13
- 37
- Konu Sahibi Handaneren1
-
kizlar telas yapmayin benmde oleydi suan 3. ayimdayim artkbasag bakio delikler ama burnumun ucu top gbi gerci tek derdim bu da degil burun köküm cok kalin yani insallah sekli bu degildir kutuk gbi duruo suratimin ortasindaAynı dertten bende de var ameliyat olalı 9 gün oldu. Burnum öyle kalkık ki direk delik gözüküyor şuan. Üst dudağımı hala hareket ettiremiyorum ödem var oda sabit duruyor resmen gorile benziyorum.
Ne zaman iner bu burun böyle dışarı nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyorum
Bide dikişlerim alındı ama kesilen yerde baya şiş ne kadar sürede orası toparlanıyor ?
Lütfen biri cevaplasııın .
peki bu kalinlik ne zaman gtcek benm 3 ay oldu burun kokum cok.kalin normalmi bu ya cok korkuorum bide bnm revizyondu kikirdak eklendibizimde başımıza geldi..o kalkıklık zamanla inecek..dudak kısmı ilk başlarda oynatamıyorsunuz..sanki uyuşuk gibi..zamanla dudakta eski halini alıyor..dikiş yerleride iniyor..belirli belirsiz..hafif çok dikkat edilince çizgi gibi gözüküyor..ama o kadar rahatsız edici şekilde kalmıyor..burnunuzla iyi günler geçirmeniz dileğiyle..
hayir burun köküm cok kalin :-(tamamen şişlerin inmesi 1 yılı buluyor..benim kızımda burun ucu zamanla inceldi..biraz sabır gerektiren bir durum..hergün yavaş yavaş iniyor..ilk başlarda burun ucu sert oluyor..o da yumşuyor..burnunuz mu kokuyor ?..
Selam kızlar
Yeni ameliyat oldum sayılır , 2.haftam bugün bitti.Yalnız ameliyattan sonraki halime alışamadım , hafif kalkık görünüyo . Arkadaşlarım zamanla burun ucunun ineceğini söylüyolar ama bir de sizden öğrenmek istedim kızlar . Şu an 2 hafta bitti , tahminen kaç ayda kaç mm iner yazarmısınız ?
Aynı dertten bende de var ameliyat olalı 9 gün oldu. Burnum öyle kalkık ki direk delik gözüküyor şuan. Üst dudağımı hala hareket ettiremiyorum ödem var oda sabit duruyor resmen gorile benziyorum.
Ne zaman iner bu burun böyle dışarı nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyorum
Bide dikişlerim alındı ama kesilen yerde baya şiş ne kadar sürede orası toparlanıyor ?
Lütfen biri cevaplasııın .
bir hafta cookk erken bir sure burun komple şiş oluyo benim 3 ay oldu hala avatar gibiyim burnumun ucu palyoca gbi kapkalin bir burun sirti simdiki aklim olsa asla bulasmazdm bu ise cok pismannim cookkk bence milyon kere bidaha dusun bu pskoloji cok zor helede daha guzel olcak şoyle olcak boyle olucak diyosun hicde bekledgn gbi olmuyo evet belki 1 sene sonra cok guzel olucak ama muhtemelen benm akil sagligim yerinde olmucak ameliyat korkulucak bisey degilmis onemli olan sonrasiymis yasadgn pskolojiymis burnum okadar kalinki gormen lazm eskiden inceydiYorumlarınız beni korkuttu açıkçası. Yaklaşık bir ay sonra ameliyat olacağım ve işlerimin yoğunluğu ve sorumluluklarımdan dolayı sadece bir hafta ofiste bulunmayacağım. Bu halde nasıl ofise gideceğim kara kara düşünmeye başladım. Bundan evvel okuduğum bir çok yorumda burun deliklerinin bu derece kalkıklığından bahsedilmemişti, daha çok morarmalardan şikayet ediliyordu . Ya da ben kaçırmışım.
Açık konuştuğun için çok teşekkürler. Ama ben senelerdir düşünüyordum, ancak cesaret edebildim. Kesin kararlıyım bu sefer. Açıkçası işim gereği çok fazla insanla görüşüyorum. Konferanslara, toplantılara katılıyorum. Daha yumuşak bir ifadeye sahip olmak istiyorum. Mevcut burnum beni sert gösteriyor.Doktorum da aynı ifadeyi kullandı.Bir şekilde idare edeceğim artık. Yakınlaştıkça stresim artıyor, ayrıca yorumları okumak da hem iyi hem de kötü. Kısmet diyorum. Hepimiz için en güzeli olsun.bir hafta cookk erken bir sure burun komple şiş oluyo benim 3 ay oldu hala avatar gibiyim burnumun ucu palyoca gbi kapkalin bir burun sirti simdiki aklim olsa asla bulasmazdm bu ise cok pismannim cookkk bence milyon kere bidaha dusun bu pskoloji cok zor helede daha guzel olcak şoyle olcak boyle olucak diyosun hicde bekledgn gbi olmuyo evet belki 1 sene sonra cok guzel olucak ama muhtemelen benm akil sagligim yerinde olmucak ameliyat korkulucak bisey degilmis onemli olan sonrasiymis yasadgn pskolojiymis burnum okadar kalinki gormen lazm eskiden inceydi
aminnn insallah istedgn gbi olur yeni goruntun icine sinerAçık konuştuğun için çok teşekkürler. Ama ben senelerdir düşünüyordum, ancak cesaret edebildim. Kesin kararlıyım bu sefer. Açıkçası işim gereği çok fazla insanla görüşüyorum. Konferanslara, toplantılara katılıyorum. Daha yumuşak bir ifadeye sahip olmak istiyorum. Mevcut burnum beni sert gösteriyor.Doktorum da aynı ifadeyi kullandı.Bir şekilde idare edeceğim artık. Yakınlaştıkça stresim artıyor, ayrıca yorumları okumak da hem iyi hem de kötü. Kısmet diyorum. Hepimiz için en güzeli olsun.
Açık konuştuğun için çok teşekkürler. Ama ben senelerdir düşünüyordum, ancak cesaret edebildim. Kesin kararlıyım bu sefer. Açıkçası işim gereği çok fazla insanla görüşüyorum. Konferanslara, toplantılara katılıyorum. Daha yumuşak bir ifadeye sahip olmak istiyorum. Mevcut burnum beni sert gösteriyor.Doktorum da aynı ifadeyi kullandı.Bir şekilde idare edeceğim artık. Yakınlaştıkça stresim artıyor, ayrıca yorumları okumak da hem iyi hem de kötü. Kısmet diyorum. Hepimiz için en güzeli olsun.
benimkide olee gecmiomus hemen oarkadaşlar burun ucu sertliği ne zamana geçiyor.benim 4 ay olcak ama hala çok sert :/
Burnum hem kemerli hem de büyük. Açıkçası dolguyla nasıl geçici bir operasyon yapılır hiç araştırmadım. Sizin yaşadıklarınıza da çok üzüldüm. Daha evvel nasıl bir süreç yaşadığınızı paylaşmış mıydınız okumak isterim. Doktorunuz kimdi ? Gerçi bu işin doktorla ne kadar alakası var bilmiyorum. Sanırım biraz beklenti, biraz doktor, biraz burun yapısı biraz da kısmet işi.Siz tam olarak nasıl bi burun yaptirmak istiyorsunuz? Yanlış anlamayin ama süreç seleninde dediği gibi çok ama çok zor.acı morluk şişlik hiçbirşey kalmıyo ama biraktigi hasar beyninde psikolojik destek alan birisi olarak yaziyorum bunlari.o kadar manevi acı çektimki herkese yardım etmek istiyorum.ameliyat en son çözümdür.yani şikayetiniz tam olarak nedir yardimci olmak istiyorum.şeklindeki hangi kısımdan memnun değilsiniz acaba? Kemer çıkıntı girinti vs olaylarıysa kesinlikle dolgu yaptirin.ve dolgu olayını çok iyi araştirip size dolgu yapacak iyi uzman merkezler bulun.eger doktorunuz bu dolgu işini yapiyorsa ona mutlaka sorun.kalici ve geçici olanlari var.hatta ve hatta kendinizi psikolojik açidan hazirlamaniz için ilk önce geçici bir dolguyla aşagi yukari nasıl görünecegini görmüş olursunuz.öyle bir süreçki yandan nasıl göründugunuzu artik hiç umursamayıp sadece önden kendinize benzeyebilmeniz için yalvarip göz yaşlari içinde ağladiginiz karanlik bi zihin süreci.dolguyu deneyin ve memnun kalırsanız kesinlikle gönül rahatligiyla ameliyat olabilirsiniz demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?