Estetik sonrası burun ucu kalkıklığı

Okursanız sevinicem.alıntı yapmayı unutmuşum.iyi geçsin süreciniz inşallah

Çok detaylı yazmışsınız, çok teşekkürler. Öneriler benim için her zaman çok kıymetlidir.

Simayko,

Kime ameliyat oldun? Memnun musun şu anda? Şişler inmiştir inşallah.
Ben de düşünüyorum ve deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum.

Simayko,

Kime ameliyat oldun? Memnun musun şu anda? Şişler inmiştir inşallah.
Ben de düşünüyorum ve deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum.

Merhaba acaba şikayetiniz düzeldi mi üzerinden baya bir zaman geçti ama? Cevaplarsanız çokk sevinirim.

Arkadaşlar bende 10 gün önce burun ameliyatı oldum 2 günnönce alçılarım çıktı fakat burnum o kadar çok kalkık ki kendimi çok kötü hissediyorm iner mi ne zamana kadar sürcek bu durum yardım edin

Merak etme bantlarla birlikteyken biraz inmeye başlayacak. Birkaç gün sonra da bayağı inmiş olacak. Bu yaptırdığınız işlere de bağlı ama şu an benim burnum 22.günde ve bayağı indi. Alçıdan çıktığında korkunçtu tek kelimeyle :)))

Burun ucu en fazla 2mm iner. Daha fazla iniyorsa kötü bir ameliyat geçirmişsinizdir zira burnunuun uç kısmındaki kıkırdak destek iyi yapılmamıştır demektir. Sağlıklı olanı burnun çok inmemesi.

Ilk başta daha kalkık görünüyor.çok kısa bir sürede birkaç mm iniyor

Burun sırtı oyulmuşsa oturdukça uç kısımdan kalkabilirde.. bunu doktor bilir kalkıklığı ona göre ayarlar doğrusu budur bekleyip göreceğiz

Direk delik gözüküyor diyince anılarım depresti benim inanilmaz buyuk duruyorsu deliklerim 2 hafta aynaya bakmadim lambalar kapalı lavaboya giriyordum. Gordugum anda tansiyonum dusuyodu bayiliyordum cunku suan 6. ayımdayim. 1 bucuk 2 aya kalmaz iner yavastan merak etme suanda normale dondum ben.

Daha cok basindasin. Ödemdir o. 2 , 3 aya iner o kalkiklik

Burun ucu en fazla 2mm iner. Daha fazla iniyorsa kötü bir ameliyat geçirmişsinizdir zira burnunuun uç kısmındaki kıkırdak destek iyi yapılmamıştır demektir. Sağlıklı olanı burnun çok inmemesi.
Merhabalar benim de 2 haftam oldu ameliyat sonrası. Ben de aksine, kalkıklığından çok memnunum, çok doğal durdu yüzümde :-( İnecek ödemler geçince diye üzülüyorum. Sizce çok iner mi burnum?? Ailem de bu halini çok yakıştırdı, inşallah böyle kalır diyorlar ama biliyorum ki 3 hatta 6 aydan önce tam şekli oturmadığından böyle kalmayacağını biliyorum :-(( Keşke kalsa diyorum

Eklentiler

• ECA36FA5-8E8A-41C2-A59E-138087751ABE.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 397
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…