- 14 Ekim 2014
- 248
- 67
- 73
- Konu Sahibi Handaneren1
-
Burnum hem kemerli hem de büyük. Açıkçası dolguyla nasıl geçici bir operasyon yapılır hiç araştırmadım. Sizin yaşadıklarınıza da çok üzüldüm. Daha evvel nasıl bir süreç yaşadığınızı paylaşmış mıydınız okumak isterim. Doktorunuz kimdi ? Gerçi bu işin doktorla ne kadar alakası var bilmiyorum. Sanırım biraz beklenti, biraz doktor, biraz burun yapısı biraz da kısmet işi.
Çok detaylı yazmışsınız, çok teşekkürler. Öneriler benim için her zaman çok kıymetlidir.Uysal,
Şöyle söyliiyim.en büyük değişim tabikide kemerli ve büyük bi burun yapısında oluyo.ameliyat olma isteği sizde zannediyorsunuzki burnunuzun memnun olmadığınız yerleri düzeltildiğinde herşey düzeliyor.kesinlikle değil.yanıltıcı.tabikide ne istediğinize bağlı.eğer değisim istiyor ve bu nedenle olacaksanız tabiki diyecek hiçbişeyim yok.ama doğal olsun fazla değiştirmesin denilip ameliyat olunması sizde beklenti uyandırmasın çünkü kesinlikle acayip değişiyorsunuz.demek istediğim durumu kendiniz için ben bu ameliyata hazir miyim diye cevabini hiçbizaman veremezsiniz.kendinizi ameliyat masasında ve eger memnun kalmazsaniz hayatiniz boyunca o ameliyat masasinda olmasaydim pişmanligiyla yer bitirirsiniz ama hayat devam eder.sadece hazir misiniz diye başlangiçta mutlaka dolgu işlemlerini deneyin demek istedim sonuçtan memnun kalirsaniz belki ameliyati bile gereksiz görebilirsiniz.ameliyat cidden çok zor.tabiki degişmek istiyorsaniz siz bilirsiniz.ama dolguyu araştirip bence ufaktan adapte edebilirsiniz kendiniz bu saglikli olur.kötü bi sonuç olmasa bile motivasyon için ön hazirlik olur.ya da belki degisimi beğenmeyip ameliyat olma riskinden kurtulursunuz.çökme düşme deformasyon yaşlılık.ve birsürü kritik şeyle beraberce ömrünüzün sonuna kadar riskli yaşamaktır burun ameliyatı.hangi kararı verirseniz verin herşey için hayırlısı ve mutlusu olsun sizin için.benimki öneriydi sadece
Simayko,Aynı dertten bende de var ameliyat olalı 9 gün oldu. Burnum öyle kalkık ki direk delik gözüküyor şuan. Üst dudağımı hala hareket ettiremiyorum ödem var oda sabit duruyor resmen gorile benziyorum.
Ne zaman iner bu burun böyle dışarı nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyorum
Bide dikişlerim alındı ama kesilen yerde baya şiş ne kadar sürede orası toparlanıyor ?
Lütfen biri cevaplasııın .
Siz hiç olmazsa kendinizi gorile benzetmişsiniz ben kendimi hiçbi hayvana benzetemiyodum domuz daha yakın duruyo diye ona benzetirdim.hepsi geçecek.burnunun tamamı şişliğin max.seviyede olduğu zamanda olduğu için çok normal.bende 1ay eve kapatmiştim kendimi ama siz yapmayın gezin tozun çünkü geçici süreç.inmez bu nasıl inecek diye düşünüyosunuzdur görüntü mahveder ama boşuna üzülmeyin geçiyo.iniyo delikler kapaniyo.öne doğru uzayip kavis veriyo hoş istediğiniz görüntüyü görüyo gözünüz.sabır..zaman..
Merhaba acaba şikayetiniz düzeldi mi üzerinden baya bir zaman geçti ama? Cevaplarsanız çokk sevinirim.bir hafta cookk erken bir sure burun komple şiş oluyo benim 3 ay oldu hala avatar gibiyim burnumun ucu palyoca gbi kapkalin bir burun sirti simdiki aklim olsa asla bulasmazdm bu ise cok pismannim cookkk bence milyon kere bidaha dusun bu pskoloji cok zor helede daha guzel olcak şoyle olcak boyle olucak diyosun hicde bekledgn gbi olmuyo evet belki 1 sene sonra cok guzel olucak ama muhtemelen benm akil sagligim yerinde olmucak ameliyat korkulucak bisey degilmis onemli olan sonrasiymis yasadgn pskolojiymis burnum okadar kalinki gormen lazm eskiden inceydi
Merak etme bantlarla birlikteyken biraz inmeye başlayacak. Birkaç gün sonra da bayağı inmiş olacak. Bu yaptırdığınız işlere de bağlı ama şu an benim burnum 22.günde ve bayağı indi. Alçıdan çıktığında korkunçtu tek kelimeyle :)))Arkadaşlar bende 10 gün önce burun ameliyatı oldum 2 günnönce alçılarım çıktı fakat burnum o kadar çok kalkık ki kendimi çok kötü hissediyorm iner mi ne zamana kadar sürcek bu durum yardım edin
Benim de üst dudağım bayağı şişmişti, kaldırdığımda altında epey kan birikmişti ama geçti şimdi dudaklarımda hiç şişlik yok.Peki üst dudağınızda hala bi şişlik var mı
Ilk başta daha kalkık görünüyor.çok kısa bir sürede birkaç mm iniyorSelam kızlar
Yeni ameliyat oldum sayılır , 2.haftam bugün bitti.Yalnız ameliyattan sonraki halime alışamadım , hafif kalkık görünüyo . Arkadaşlarım zamanla burun ucunun ineceğini söylüyolar ama bir de sizden öğrenmek istedim kızlar . Şu an 2 hafta bitti , tahminen kaç ayda kaç mm iner yazarmısınız ?
Fotoğraf Var Mı acaba şimdi ve eskiBenimki fazlasıyla kalkık inşallah iner
Direk delik gözüküyor diyince anılarım deprestiAynı dertten bende de var ameliyat olalı 9 gün oldu. Burnum öyle kalkık ki direk delik gözüküyor şuan. Üst dudağımı hala hareket ettiremiyorum ödem var oda sabit duruyor resmen gorile benziyorum.
Ne zaman iner bu burun böyle dışarı nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyorum
Bide dikişlerim alındı ama kesilen yerde baya şiş ne kadar sürede orası toparlanıyor ?
Lütfen biri cevaplasııın .
Daha cok basindasin. Ödemdir o. 2 , 3 aya iner o kalkiklikSelam kızlar
Yeni ameliyat oldum sayılır , 2.haftam bugün bitti.Yalnız ameliyattan sonraki halime alışamadım , hafif kalkık görünüyo . Arkadaşlarım zamanla burun ucunun ineceğini söylüyolar ama bir de sizden öğrenmek istedim kızlar . Şu an 2 hafta bitti , tahminen kaç ayda kaç mm iner yazarmısınız ?
Merhabalar benim de 2 haftam oldu ameliyat sonrası. Ben de aksine, kalkıklığından çok memnunum, çok doğal durdu yüzümde :-( İnecek ödemler geçince diye üzülüyorum. Sizce çok iner mi burnum?? Ailem de bu halini çok yakıştırdı, inşallah böyle kalır diyorlar ama biliyorum ki 3 hatta 6 aydan önce tam şekli oturmadığından böyle kalmayacağını biliyorum :-(( Keşke kalsa diyorumBurun ucu en fazla 2mm iner. Daha fazla iniyorsa kötü bir ameliyat geçirmişsinizdir zira burnunuun uç kısmındaki kıkırdak destek iyi yapılmamıştır demektir. Sağlıklı olanı burnun çok inmemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?