Estetik sonrası burun ucu kalkıklığı

Merhaba o kadar haklısınız ki yazdıklarınızda. Ameliyatmış agrıymış sızıymış bunlar geçiyor büyütülecek bir şey değil fakat sonrasının psikolojisi varya, büyük bir dayanıklılık gerektiriyor yiyip bitiriyor insanı. Benim burnum çok kötü değildi sadece düşüklüğü giderilsin istemiştim ufacık bir kusuru vardı boş yere takmışım kafama hala alışamadım iki ay oldu. yani o yüzden henüz yaptırmayanlar için söylüyorum ki eğer küçük problemlerden dolayı takıksanız burnunuza yalvarıyorum yaptırmayın.

Direk delik gözüküyor diyince anılarım depresti😄 benim inanilmaz buyuk duruyorsu deliklerim 2 hafta aynaya bakmadim lambalar kapalı lavaboya giriyordum. Gordugum anda tansiyonum dusuyodu bayiliyordum cunku😃 suan 6. ayımdayim. 1 bucuk 2 aya kalmaz iner yavastan merak etme 😊 suanda normale dondum ben.
Merhaba ilk olarak geçmiş olsun insallah dilediğiniz görünüme kavuşmuşsunuz dur. Siz ne zaman rahatladınız acaba? Benim olalı 2ay13gün falanoluyor burnum bir acayip ucu bu kadar kalın değildi, kökü kalın kemik değil de bir et yığını gibi. Zamanla kemik daha belirgin hale geliyor mu ucunun top gibi olması mesela sizde nasıl seyiretti acaba? 6.ayda mı belli oldu şekli şemalı? Mutlu günler dilerim şimdiden

Merhaba amelyatından uzun süre geçti acaba burun ucun indi mi bende aynı durumu yaşıyorum şuan insin istemiyorum ama ne kadar inecek bilmiyorum kaçıncı aya kadar indi ve ne kadar indi söyler misin 😅

Back
X