- 10 Mayıs 2025
- 23
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Eloisewitha
Herkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. Çok aceleye gelen bir ameliyat süreci oldum eskiden daha iyi olur zaten diyip çok araştırmadım ama beklediğim gibi olmadı. Depresyona girdim. Kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim ama böyle değildim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen kendi kendime hayatımı kararttım ben. Evden çıkamıyorum insanlarla iletişimimi kestim habersiz yaptırmıştım okuluma gidemedim yani özelden fotoğraf at demenizi anlayabiliyorum ama hu benim için kolay değil sağlıklı düşünemiyorum hayattan beklentim kalmadı
Son düzenleme: